Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Este vreo cabina de făcut poza pentru carnet prin cartierul Nicolina?
Salut TPU. Ce taxe vamale ar trebui plătite pentru un colet livrat din Marea Britanie? E vorba de o pereche de pantofi sport, care costă aproximativ 400 de lei.
Pana cand se fac bursele anul acesta?
Salut TPU! am un dinte care joaca foarte tare si a inceput si sa ma doara. Ce as putea face sa nu imi cadă sau sa nu il scot? se poate vindeca daca acum joaca? se poate pune ceva pe langa el să îl...? (mai mult)
Dacă am pierdut abonamentul de elev pentru metrou, mai primesc altul!?
Bună ziua! Vreau sa știu dacă este un semn, sau doar mi se pare Acum doi ani, de bobotează mi- am pus pentru prima data busuioc sub perna, in noaptea aceea am visat un băiat foarte înalt, puțin...? (mai mult)
Din ce cauza se opreste uneori motorul mașinii în mers dacă am schimbat toate filtrele și tot? De obicei când scad sub 50 la ora și trepidez pedala putin
Salut, mi-ar putea cineva recomanda un site de unde sa comanda un lantisor personalizat cu nume? Maxim 200 lei placat cu aur. Va rog mult.
A mai comandat cineva fotografii printate de la Google Photo? As vrea sa știu ce calitate au, daca e hârtie pentru poze lucioasă sau mata și modelul de hârtie și tehnologia folosita ca sa știm ...? (mai mult)
Cum aș putea face să șterg niște comentarii la care mi se spune ca videoclipurile nu mai sunt disponibile? As dori sa nu mai mai apară acolo la centru de activități la comentarii, aș vrea să le...? (mai mult)
Cum pot afla cine este tatal meu daca nu il cunosc?
Eu astăzi am observat că am un sân mai mare decât celălalt. Am venit azi la Mall sa în cumpăr un sutien nou și am luat 2 sutiene cu acelasi număr, dar unul are cupa B și celalat cupă C. Nu...? (mai mult)
Este obligatoriu ca fiecare șofer de autobus să oprească la stații chiar dacă nimeni nu vrea să se dea jos sau să se urce?
Salut TPU am o intrebare cardurile de la Revolut sau iCard sau Skrill sunt aplicatii daca comanzi un card fizic iCard ori skrill ori de la Revolut si pui codul postal si adresa corecta. imi vine prin...? (mai mult)
Vreau să știu și de ce mi se face parul gras așa repede aseară am făcut baie pe cap și acum sa făcut iar gras
Bună! Trebuie să expediez un plic ce conține un document și nu știu cum să procedez. O să contactez un curier, dar până una alta, am o nelămurire cu privire la colet. Mai exact, ok am plicul,...? (mai mult)
Am găsit o insecta pe saltea azi am făcut niște poze și nu pot sa le postez prin imgur aici, era legat de ploșnițe! Când dau post pe imgur nu se întâmplă nimic, cum fac sa trimit pozele aici?...? (mai mult)
Mi- am cumpărat niște chestii prin glovo de la un magazin și acum am observat că mi- au pus o doza de pepsi și o punga de doritos extra. M- am uitat pe comandă sa vad dacă am apăsat eu din greșeală...? (mai mult)
Bună ziua, as vrea sa știu și eu de ce nu îmi întra alocația pe card? De obicei îmi întra pe 10 de cand am făcut 18 ani acum doua luni prima luna mi- a venit pe 8 și acum nu îmi mai vine deloc...? (mai mult)
Îmi puteți spune vă rog restaurante/localuri non- stop în Bucuresti? Gen 24/7 Mâine la 5 dimineața ajung in Bucuresti. Ideea mea mirobolanta să iau autocarul decat trenul care cât de cât ajunge...? (mai mult)
Poate un adolescent să ia scutire dela medicul de familie fara sa fie insoțit de un parinte adică singur?
Am completat un formular pentru alocație dupa ce am implinit 18 ani (Inca sunt la liceu si de aceea). Pe cerere am scris ca vreau ca banii să ajunga in contul bancar. Daca se intampla sa fie probleme...? (mai mult)
Cât costă un pui de marmota?
Salutare TPU! Stie cineva ce tobe se folosesc pe stadioane? (de exemplu la steaua/rapid/dinamo si marile galerii)
Hello. Ce preturi se practica la voi la reparatii incaltaminte? Din cele curente, nu lucrari mari.
Help! Ce se intampla in Facebook? Vreau sa citesc stirile de pe canalele tv si nu pot. Fac asta numai cand nu sunt acasa si nu am tv. Deci, nu am intrat de mult pe Facebook si nu mai stiu cum sa- l...? (mai mult)
Bună TPU! Vreau să fac o reclamație pentru cazane de fiert țuică fără autorizație, unde trebuie să sun?
De ce o intr- o unitate unde se preparara mancare, gen restaurant sau fast food, inspectia sanitara nu te lasa sa speli tavile cu "axion sau pur" iar la spalat cuptor nu poti folosi "Triumf solutie pentru...? (mai mult)
Salut TPU, am 2 intrebari legate de serviciile de curierat. Daca precizez in descrierea unei comenzi, sa livreze curierul doar inainte sau dupa o anumita ora, imi poate respecte conditia? 2. Daca nu...? (mai mult)
Am la bicicleta furca pe arc dar nu are capacel de preload doar doua capace care pot fi scoase cu o cheie sau un imbus mai mare. La toate bicicletele am vazut capac de preload chiar si la cele cu arc....? (mai mult)
Bună! Sunt studentă la o Universitate din București la zi si am înțeles ca daca am un părinte decedat trenul ar trebui sa fie gratis, știe cineva ce documente trebuie sa prezint când îmi cumpăr...? (mai mult)
Bună! De ce nu prea se mai fac controale la Stb? Cel puțin în sector 4? Circul de câteva luni și rar dacă am mai văzut 1
Bună,țigările Kent mode cat sunt de tari în comparație cu Vogue purple unic?
Salut! Cardul de tichete de masă se poate activa de pe telefon sau trebuie să mă duc neapărat la un bancomat să-l activez? La Banca Transilvania am cardul.
De ce claxonează trenurile în gară? Am o gară cam la 200 de metri de unde stau și mai aud noaptea când e liniște trenurile claxonâdând
În Ro ce standard de net este, SA Sau NSA? Vr să știu și undele mmWave. Sunt 257 sau 258, 260, 261?
Sunt la liceu cls a 9 a si am picat la electrica (liceu). Pot face cumva ca la final de an sa ma transfer la mecanica? Daca da cum pot face asta si care sunt conditiile?
Hey, TPU! Am două întrebați cu referință la cardul de identitate provizoriu. 1. Pot să îmi fac card la BT? Am văzut tot pe TPU acum mult timp, ca cineva spunea ca nu este posibil. 2. Se poate...? (mai mult)
Buna ziua, am si eu un lant de argint care a fost scurtat. Dupa scurtare in zona aceea a inceput sa se innegreasca de a doua zi. Imi puteti spune cum pot rezolva aceasta problema? Multumesc si o zi...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Michael Jackson?...
Bună ziua, Imi puteți spune cine este Producătorul detergentului Alley?
Salut TPU, doresc sa pun si eu o intrebare, este obligatoriu in Romania mai nou sa prezinti un cv europass la angajare, am descarcat un model foarte usor si gratuit si l- am complectatde aici https://modele-...? (mai mult)
Salut TPU! Dau Funda 100% deci va rog sa ma ajutati. Recent m- am mutat in Olanda si am auzit ca e traficul infernal + amenzi enorm de usturatoare. De 3 zile sunt aici si am condus 100- 120- 130 depinde,...? (mai mult)
Bună! Dacă m- ar putea lămuri cineva îi mulțumesc mult! M- am mutat în chirie și contorul de la curent avea 213 kwh înainte sa folosesc eu imobilul, dar aceștia nu au apărut niciodată pe facturi....? (mai mult)
Credeți că deținuții din penitenciare, în special cei cu condamnări foarte lungi, de 20, 30, 50 de ani sau chiar pe viață ar trebui să facă serviciul militar obligatoriu, iar cei cu condamnare...? (mai mult)
Daca cineva la master ramane in anul 2 (sunt doar 2 ani) trebuie sa plateasca? Anul 2? Sau poate sa dea examenele fara sa plateasca taxa
Buna! Am iqos de ceva timp si acum cateva zile l- am scapat pe covor(de la o distanta relativ mica) si nu se mai aprind ledurile si nici nu se mai incarca, aveti idee daca pot face ceva in legatura cu...? (mai mult)
Cam la 5 km de orașul meu a fost văzut un urs și am primit alerta pe telefon despre asta și ma gândeam sa tin cu mine o cutie de picollo- uri în caz de apare vreun urs în oras. Daca folosesc petardele...? (mai mult)
Daca de exemplu fac o facultate 1 an si ma retrag si incep alta, in CV trebuie sa trec si facultatea respectiva sau doar cea pe care am terminat-o?
Stie cineva unde sunt arhivele TCInd Constanta? Societatea nu mai exista.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!