Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 23 Februarie 2025 sunt:
Va salut.din seara de 29.11. 2023 intampin urmatoarea problema sa nu mai primesc emailuri de la Google si anume acelea Google Alerts, care erau personalizate de mine gen, stiri, fotbal, filme, muzica etc,...? (mai mult)
Copii sub 18 ani au gratuitate in spital? gen cand sunt internati, sa nu mai plateasca internarea?
Salut, am un card de masa my edenred Am primit pe el de anul trecut prin decembrie vreo 3 milioane Intreabarea este când va expira aceasta sumă? Nu merge sa ma conectez la aplicație, relații...? (mai mult)
Bună! Cunoaște cineva pub- uri/restaurante/cazări pentru Revelion sau Crăciun unde să NU fie muzica populara? Mi as dori sărbătorile acestea sa le petrec la un restaurant/ pub/ club unde chiar e...? (mai mult)
Cat costa artificiile la tarabele care apar inainte de revelion? am primit o oferta pentru artificii banana la 10 lei, dar nu stiu cat costa artificiile (nu am mai cumparat inainte). ar trebui sa iau ...? (mai mult)
Oare e ok că îmi ajut prietena si familia ei să obțină niște bani? Eu cu prietena mea vindem limonadă și brățări și daca mai fac așa niște brățări mai țin cate 10 lei pe zi pentru mine,...? (mai mult)
Buna! Am pierdut o copie de pe cartea de identitate.Cred ca mi-a scapat sau am lasat-o pe undeva. Trebuie sa imi inlocuiesc cartea de identitate? Se poate intampla ceva grav?
Salutare la mulți ani tuturor celor cu numele de Andreea Andrei deci dragi prieteni cat ar costa un transport de la Craiova până în Galați Tecuci? Dar din București? Costa mai mult de 27 de lei?
Am fost într- un magazin Altex în perioada Black Friday, cu scopul de a cumpăra un PS5. Am ajuns la magazin și au zis ca nu il au pe stock dar il pot comanda online și rezerva in magazin. Am lăsat...? (mai mult)
Salut. Am luat un Samsung galaxy watch 6 classic și doresc sa activez esim dar nu știu cum. Ceasul are caracteristica lte, am întrat în Samsung wear la Abonamente mobile, se incarca ce se incarca,...? (mai mult)
Merge sa pui chefir in cafea in loc de lapte?
Așa zisa depresie există, este adevărată sau e doar un cuvânt pe care- l folosim și tindem să credem în el? ( dacă știți la ce mă refer, bineînțeles) Google nu îmi înțelege întocmai...? (mai mult)
Bună seara TPU! Cum pot da comanda pe pandabuy fără probleme la shipping? Gen, cum pot să fiu cât mai safe, să pot aduce ce îmi doresc din China în siguranță fără probleme. A- și dori să...? (mai mult)
Salut,se poate sa am si digi sport si oringi sport in acelasi pachet de tv?,
Intrebari legate de o combina frigorifica. 1. Are cineva idee ce e asta: https://ibb.co/mqLyLHf Se afla bagata in acea gaura, situata in interiorul frigiderului, in partea de jos. Ce inseamna cand...? (mai mult)
Buna, as avea o intrebare pentru cei care știu sau au trecut prin asta. In cazul in care dai o comanda pe Emag cu livrare la easy box, si iti vine mesaj de la Emag cum ca livrarea e întârziată, ...? (mai mult)
Bună! Fac un studiu de caz pe înălțime și aș dori să răspundă doar persoanele între 15-25 de ani și să spună înălțimea.
Câte tone are o ambulanță?
As putea pune 4 cauciucuri de masina la fan curier sa le trimita in alta parte?
Salut. Am o problema, nu pot trimite autocitirea la Apaprod, am sunat la TelVerde si mi- a ceut sa introduc codul de autocitire si l- am introdus corect dar robotul spune ca e invalid, ce pot sa fac? ...? (mai mult)
Ce pot face cu o camera foto buna, care poate filma si video 4K? In primul rand: am 13 ani si nu pot merge la evenimente (macar nu pot merge la evenimente singur) pentru ca nu cred ca e legal sa fiu ...? (mai mult)
Salut TPU! Am 13 ani si recent mi- am cumparat o camera profesionala pentru un mini film. Totusi, filmul s- a anulat. Eu am experienta cu editarea foto si video, dar nu am ce sa fac cu aceasta camera...? (mai mult)
Salut, daca mama inchiriaza un apartament pentru mine si ea pleaca in strainatate si stau eu in el se poate? Am 17 ani va rog frumos sa imi spuneti daca pot sa stau singur in el fara vreo problema
Salut. Te poti retrage din contributiile lunare la pensia facultativa la Raiffeisen?
Ce fel de piele este cognac? Știu ca valcona este piele de vaca spre exemplu.
Buna! Am nevoie de ajutor in legatura cu platforma OLX. Am acceptat comanda depusa de catre cumparator, iar maine trebuie sa ajunga curierul dupa colet, insa acum am primit mesaj de la cumparator in...? (mai mult)
Salut, pot să îmi cumpăr bilet pentru Dinamo Fcsb de la Arena Națională cu poză cu buletinul?
Salut.Am rămas fără permis de profesioniști, munca mea fiind șofer de camion, acum as vrea sa ma duc la un angajator din Olanda sa încerc sa ma angajez, ce sanse sunt sa se prindă angajatorul ...? (mai mult)
Buna, daca am 17 ani si vreau sa ma duc la Itm sa imi scot un Revisal cum se procedează?
Salut TPU! Cum pot proceda pentru a returna ceva la ASOS? Am creat returul pe site- ul lor, am impachetat produsele pe care vreau sa le returnez si am pus documentele necesare returului in pachet. Pe...? (mai mult)
Cât timp trebuie să treacă minim de la zidirea cu blocuri de cărămidă până la temperaturi de sub 0 grade? sau...ce temperatură.(noaptea sau ziua se aplică aceasta temperatură) Trebuie să zidesc...? (mai mult)
Salut, TPU! De ce atunci când inserez în html link- ul unei imagini(de fundal sau nu), ajutându- mă, evident, și de atributele necesare, aceasta mi se afișează în browser, ca un fel de insignă...? (mai mult)
De ce are nevoie facultatea de extras de cont, nu e de ajuns ibanul? E pentru decontari, de ce le trebuie extrasul de cont?
Am trimis indexul gresit la EON cu 600 kw mai mult.Mai pot face ceva?
Urmează sa am proces. Am fost testat pozitiv la cannabis. Este posibil sa fiu testat din nou după proces?
Ce înseamnă mai exact reabilitarea unui bloc?
Din raspunsuri am inteles ca un colet extern se pastreaza 30 de zile la Posta Romana.Am citit Regulamentul si nu am gasit nici un articol in care sa fie prevazut acest termen in schimb am citit tot felul...? (mai mult)
De ce daca vad o poza mai creepy, vreun caz mai trist despre cineva care a murit sau chiar si prin filme cand murea cineva, stau cu imaginile alea sau cu cei care au murit in cap foarte mult timp si ma...? (mai mult)
Dacă am card și nu am aplicație prin care să văd câți bani am pe el, cum pot verifica? Sunt la CEC Bank și cardul este de Visa N-am știut exact categoria
Am o problema la un laptop de gaming pe care l- am cumparat de curand si am instalat windows- ul pe el, drivere dupa aceea si- a dat restart si nu se mai aprinde ecranul, ramane negru si nu mai afiseaza...? (mai mult)
Bună,am pierce în nas și as vrea sa știu dacă e ok sa l curat cu soluția salina de la farmacie gen scrie pe el NaCl ceva clorura de sodiu
Am nevoie d eun ecran protector pentru laptop,il pot lua pe oricare? e general sau trebuie niste dimensiuni ceva? ca nu ma pricep, functioneaza la toate laptopurile acelasi?
Salut, eu sunt în plasament, unde sunt eu aici, familia ma iubește extraordinar, și ar vrea sa mergem la vara intr- o vacanta în Bulgaria, dar eu fiind în plasament am am voie sa ies afara din...? (mai mult)
Buna! Am o programare in Oradea la o operatie, nimic complicat, dar am nevoie de o persoana cá si supraveghetor, pentru 2 zile! As dori sa stiu daca exista agentii care trimit ingrijitoare pentru cateva...? (mai mult)
Are cineva cont de anime.kage.eu de vânzare?
Buna seara! Cum pot afla codul de plata de la enel neavand factura?
Buna, am si eu o intrebare, ce gramaj maxim e admis cand trimiti o scrisoare si care e formatul maxim admis la plic si ce plicuri sunt admise cand trimit o scrisoare pe care o las in cutiile acelea mari...? (mai mult)
Salut. De câteva zile am luat o țeapă pe olx. Mai precis avea un anunț și i- am trimis bani în avans, prin PayPal, a trimis o făctura acolo, iar eu am achitat o, nu este de mulți bani..cam ...? (mai mult)
Buna dimineata stimati colegi de pe TPU! Daca va rog frumos ar putea cineva sa imi explice si mie sau mai bine zis care ar fi procesul de a crea pe site- ul olx un cont din acela cu categorii? Gen cum ...? (mai mult)
Buna! Azi eram la o gura de metrou din București și scara rulanta de acolo doar urcă. Ei bine, tocmai începuse să coboare și eram cu mătușa mea. Daca eram singura, credeam că eram nebuna,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!