Salut! Mi- am facut programare la Bucuresri ParkLake pentru pasaport electronic pe 10 ani. Am si eu cateva intrebari: 1. E un pasaport in forma digitala cu un cod qr sau e fizic carticica de pasaport?...? (mai mult)
Ce reprezintă stenogramele? Am auzit de mai multe ori la știri când vine vorba de unii infractori, care sunt vizați. Adică le ascultă autoritățile telefoanele, mesajele etc. Asta înseamnă?
Salut TPU!, Am si eu o întrebare, Care dintre voi mai folosiți încă TPU din începuturile sale (2010, 2011)?
Salut TPU!,, am si eu o intrebare,,,, Care dintre voi inca mai folositi TPU din 2009 2010?
Bună Am o întrebare. Cum pot suna la poliție prin anonimat sa opresc pe cineva drogat care umbla cu mașina și cu viteză? De ce vreau sub anonimat pentru a nu avea probleme cu acel drogat Dar ...? (mai mult)
Bună TPU, aș vrea să predicționați dacă E.N. 2024 va fi mai ușor,greu sau la fel precum cel din 2023, îb părerea mea personală consider că va fi mai greu.
De ce admina șterge aiurea întrebări? Dacă un hater da raport ea le șterge chiar dacă nu încalcă regulamentul! Am postat o întrebare cum ca primesc pe Tiktok mesaje dubioase de la unele tipe ...? (mai mult)
Salut, am o întrebare legată de legitimațiile de călătorie pentru transportul în comun din Timișoara. Dacă îmi cumpăr o legitimație de călătorie pentru o zi, o pot folosi pe toate liniile...? (mai mult)
Cum sunt organizate turele de weekend la KFC? Intre ce ore? Exemple concrete, va rog.
Ce se intampla daca nu m-am dus sa-mi iau diplomele de la scoala dupa absolvire nici acum? Raman acolo?
Salut prieteni TPU. Am cumparat la mana a doua un Laptop Lenovo Thinkpad t490. Am si eu nevoie de un raspuns si va multumesc. Mereu cand inchid Laptopul imi apare ecran albastru si se incarca de la 1 la...? (mai mult)
Salut TPU! Va cer ajutorul, deoarece mă confrunt cu o problema pe care vi- o prezint in cele ce urmează. Am trecut anul 2 la o postliceală sanitară în speță FEG de la care vreau să mă transfer...? (mai mult)
Am pierdut o fotografie la diploma de bacalaureat, daca o declar nula dar urmeaza sa ma angajez imediat ce se intampla? Adica banuiesc ca pot sa- mi dea o copie legalizata ca sa ma angajez, dar am si...? (mai mult)
Bunaaaa, la buletin cand iti faci poza te lasa cu cercel in nas?
Salut. Când mi-am făcut buletinul mi-au spus ca durează 30 de zile. Dacă merg cu 4 zile mai repede am vreo sansa sa mi-l dea? Pentru ca am nevoie de el.
În orașul meu, la unele linii de autobuz, se începe la ora 5 sau la 5 și ceva. La aceeași oră încep să lucreze și controlorii de bilete sau încep mai târziu?
Salut TPU! Unde e magazinul de la Unirea?
Cat plateste o persoana la gaz pe luna cu aproximatie?
Exista vreo modalitate prin care pot reface o diplomă deteriorată grav în afară de a o da pierduta în Monitorul oficial? Caz în care durează foarte mult. P.S. Diploma eliberată de Ministerul ...? (mai mult)
Mi-am pierdut cardul de transport în comun și mă întrebam cât durează să mi-l facă pe cel nou? (Azi l-am pierdut și mâine mă duc să îmi fac unul nou)
Am cumpărat un sac de dormit nou, care miroase aiurea a dezinfectant, și, cum sunt sensibil cu mirosurile, nu pot dormi în el. Fiind pe drumuri, cu cortul cu bicicleta, nu am unde sa îl spăl...? (mai mult)
Pot trimite ceva fara a fi intr-o cutie? Am de trimis un banner si nu am cutie. Va multumesc!
O prietenă a spus că elevii care au părinții divorțați primesc bursă pe lângă bursa de merit. Este adevărat?
Abonamentul bilunar de autobus este pe jumătate de lună și îl pot lua ca să fie valabil din orice data a luni?
Salut, am un u650 cumpărat recent și am pus la tiranti bara și furca de remorcare iar în furca aceea tin remorca. Problema este ca nu știu de ce dar tirantii îmi coboară de la greutate, ca și...? (mai mult)
Am primit o corespondenta de la guvern, prin posta romana si abia astazi am vazut hartia in posta cum ca ar trebui sa merg sa o ridic de la posta. Intrebarea mea e cat sta o corespondenta la posta pana...? (mai mult)
De la gara de nord cu ce ajung la sp elias?
Cu ce troleu în Chişinău ajungi de la Unic str. Idmail la Râşcanovca Pajurii?
Cum scot o chitanta sau un ordin de plata pentru un transfer bancar efectuat online? Banca la care sunt este BCR. Banuiesc ca o scot din aplicatia George sau ceva, nu?
Fratele meu și- a comandat de pe AliExpress câteva produse pe numele lui. Mi- a zis ca va veni cu poșta română când intră în țară. Poate el sa ridice coletul de la poștă dacă e minor?(are ...? (mai mult)
Am o întrebare. Dacă folosesc programul centrifugare la mașina de spălat, hainele pot intra la apă? Am văzut că pe unele etichete scrie că nu trebuie uscate prin centrifugare
Pentru cei care stiti cum se rezolva cubul rubik, imi spuneti si mie niste algoritme sau metode sa il rezolv dupa ce fac crucea aia alba?
Când se vor scoate pacanelele?
Cum pot ingriji o radasca femela? as vrea niste informatii despre ea, multumesc!????
Salut, A folosit cineva vreodata site-ul: https://www.fix-shop.ro/? Recomandati?
Salut Am si eu o întrebare pentru Barbati și Femei mai maturi. Eu am 17ani Vreau sa- mi spuneți ce părere aveți despre generația mea Știți voi..generația noastră. Adolescenți cu 40kg,...? (mai mult)
Buna, de curand m- am mutat intr- un bloc nou si am o mare problema, acesta inca nu are interfon. Acesta este un risc foarte mare? Practic sa intre oricine in scara? Si daca stiti ceva măsuri de securitate...? (mai mult)
Salut. Doresc sa creez modele realistice 3D în blender cu diferite tipuri de mașini. Cum iau legătura și cu cine sa iau legătura pentru a- i comunica acest lucru în vederea obținerii licenței...? (mai mult)
Care-i culoarea voastra preferata?
6 lei e sucul Pepsi twist la 0, 5 l sau mi-a tras teapa? De la Carrefour am luat. Pe bonul fiscal nu m-am mai uitat. Țin minte ca am cumpărat Pepsi normal cu 4, 5 lei nu demult.
Dacă sunt in Anglia cu tata pot sa plec singur fără procura Am 17 ani
Cum pot șterge o tranzacție de pe aplicația george?
Buna, vreau sa stiu daca pot intra cu pungile de haine la cinema, mersi
Salut Am visat avioane de lupta pe cer care se plimbau si aveau diferite culori sau steaguri cred. toti oamenii din jurul meu le admirau pana când sau oprit Apoi a devenit horror au coborât oameni...? (mai mult)
Ce retele de socializare folositi cel mai mult pe telefon?
Salut...am nevoie urgent Astazi cand am adaugat niste video- uri in album in tel a fost ok sau incarcat iar dupa ce s- a incarcat pe cand am vrut sa il deschid zicea sa il descarc, mi se parea ciudat...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare mai serioasa despre DIGI, cumva cei de la DIGI au protectie Anti Flood/DDoS?
Buna! Cum ajung de la Gara de Nord pe Drumul Jilavei cu mijloacele de transport in comun?
Salut, A cumparat cineva vreodata de pe https://www.fix- shop.ro/? Imi da eroare cand vreau sa platesc cu cardul, iar operatorul imi zice sa fac plata prin transfer. Scam Adviser le ofera 98/100 puncte...? (mai mult)
De ce un om rau, dupa ce moare, toata lumea plange dupa el si le pare rau, iar inainte sa moara ziceau ca e rau etc? Spre exemplu, bunicul meu care a murit acum aproape 3 ani, a fost un om mai rau la...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Damon Salvatore
Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.