Salut TPU! Dau Funda 100% deci va rog sa ma ajutati. Recent m- am mutat in Olanda si am auzit ca e traficul infernal + amenzi enorm de usturatoare. De 3 zile sunt aici si am condus 100- 120- 130 depinde,...? (mai mult)
Bună! Dacă m- ar putea lămuri cineva îi mulțumesc mult! M- am mutat în chirie și contorul de la curent avea 213 kwh înainte sa folosesc eu imobilul, dar aceștia nu au apărut niciodată pe facturi....? (mai mult)
Credeți că deținuții din penitenciare, în special cei cu condamnări foarte lungi, de 20, 30, 50 de ani sau chiar pe viață ar trebui să facă serviciul militar obligatoriu, iar cei cu condamnare...? (mai mult)
Daca cineva la master ramane in anul 2 (sunt doar 2 ani) trebuie sa plateasca? Anul 2? Sau poate sa dea examenele fara sa plateasca taxa
Buna! Am iqos de ceva timp si acum cateva zile l- am scapat pe covor(de la o distanta relativ mica) si nu se mai aprind ledurile si nici nu se mai incarca, aveti idee daca pot face ceva in legatura cu...? (mai mult)
Cam la 5 km de orașul meu a fost văzut un urs și am primit alerta pe telefon despre asta și ma gândeam sa tin cu mine o cutie de picollo- uri în caz de apare vreun urs în oras. Daca folosesc petardele...? (mai mult)
Daca de exemplu fac o facultate 1 an si ma retrag si incep alta, in CV trebuie sa trec si facultatea respectiva sau doar cea pe care am terminat-o?
Stie cineva unde sunt arhivele TCInd Constanta? Societatea nu mai exista.
Seară bună TPU. Bunica mea a fost la o farmacie săptămână trecută și i s- a cerut buletinul pentru că doamna de acolo a zis că are nevoie de datele ei de pe buletin. Ea a primit o rețetă de...? (mai mult)
Oare as putea sa inchiriez o sala de box sa fac un shopw de wrestling? regizat totul.
Buna! Mi-am uitat in autobuz o mapa cu cateva foi. Problema este ca era si o copie de pe CI in ea. Se poate intampla ceva? Mapa nu se mai gaseste.
Salut TPU! E pentru prima data pentru mine in Olanda si mi s- a cerut sa fac un test VCA. Eu nu stiu ce e ala, dar am auzit ca este foarte important. Ati putea sa ma ajutati inainte cu ceva sfaturi sau...? (mai mult)
Salut. Ma plimbam pe strada și dintr- o data am vazut un grup de Jandarmi. Aveau fiecare câte o cagula..si erau echipați foarte bine. Întrebarea mea este: *Ei au voie sa umble mascati? Cu cagula...? (mai mult)
Salut. Cum scap de estimările la electrica? Trimit lunar citire. Sunt chiar in plus cu 200 kw. Teoretic trebuie sa am facturi de 0 lei. Și mereu vine estimare 100 lei. Ce pot face? Cum ați...? (mai mult)
Extrasul de cont pentru bursa de merit la scoala unde il duc? Dirigintele meu este in concediu medical. Si pana pe cat trebuie adus?
Buna! Dacă am terminat cu masterul și doar lucrez este posibil sa stau intr-un cămin privat pana îmi găsesc chirie?
Am niște pantaloni care sunt elastici dar mă cam strâng la mijloc. Dacă îi duc la croitorie îi poate lărgi sau să le pună alt elastic?
De ce in aplicația fan courier când vreau sa trimit un colet sub 1kg rămâne doar 1kg și intru la suprataxa?
Salut! Daca trimit un colet prin fan Courier o să trebuiască să scriu eu datele de expediere pe cutie sau se vor ocupa ei?*
Salut. Acum in prezent nu se mai face abonament pentru elevi 1 luna (autobuz) se face card pe tot anul. Problema e ca aia de acolo mi- a făcut cardul iar carnetul meu nu era vizat pe anul asta nou de...? (mai mult)
Astăzi am dat examenul pentru că s- terminat cursul la care am fost. Am vorbit cu o fată care a adus flori și prăjituri la profesoare cât să pun și eu. Alte 3 fete a cumpărat un buchet de Florii...? (mai mult)
Buna! Îmi explică cineva mai bine chestia asta cu biletele STB? Cum adică o călătorie( 90 de minute )? Pot de exemplu să cumpăr o călătorie dacă trebuie să schimb două autobuze pentru a ajunge...? (mai mult)
Pe YouTube de pe TV (nu am cont deci sunt oaspete) am urmărit niște videoclipuri și acum când întru imi tot arata videoclipuri de genu cele vizionate. Cum le sterg?
Bună seara tuturor Am o problema Un prieten de al meu mi- a trimis pe whatsapp niște poze și vreo 2 videoclipuri, și pozele alea sau șters de pe whatsapp, ori el lea șters, și după pozele...? (mai mult)
Știti videoclipurile acelea, în special de pe Tik Tok, în care apar portrete create de inteligența artificială, care își mișcă fața:capul, gură, buze, ochi, obraji tot în timp ce vorbesc. ...? (mai mult)
Am un Ps5 de vreo luna și azi am sesizat un bazait de la ce poate fii și dacă este ceva de speriat?
Buna! Am văzut niște videoclipuri pe net in care se susține, de către niște persoane, că bărbații au primit scrisori de incorporare militară, pentru un eventual război. Sinceră să ...? (mai mult)
Pentru declarație pe propria răspundere la vama trebuie sa pun doar valoarea produsului sau cu tot cu livrare și alte taxe in total?
Ce fac daca am pierdut scutirea? Pot primi alta?
Salut, cfrurile si regio calatori lucreaza pe 26 27 28 29 decembrie? Ca nu stiu sigur si nu am unde verifica.
Daca am pierdut buletinul si am nevoie de el rapid il pot face la urgente? In cat timp este gata?
Am auzit de mai multe ori ca noi elevii o sa intram online? Este adevărat? Și asta ca a apărut covidul iară și deja avem infectări.
Am pierdut diploma de bac. Nu sunt în țară și nu o pot recupera acum. O poate recupera altcineva în locul meu?
Salut, eram cu un prieten, el avea un detector de metale fara acte iar eu o cazma...el are 17 ani iar eu 18, ne- a prins poliția, ne- a luat datele și ne- a confiscat obiectele. Să ne ducem după...? (mai mult)
Buna, care e faza cu steroizii la femei? Adica daca ia o fata steroizi ii pot creste formele, se îngrasa si asa mai departe? Si se da la farmacie asa ceva? Mie una mi se pare o prostie dar as vrea sa...? (mai mult)
Salutare TPU. Care ar fi legi dacă există pentru ce vreau să știu eu.Am niste vecini cam rai, mă blesteama, eu nu am voie să fac gălăgie, ei au voie.Deci eu am apă trasă în care plățile...? (mai mult)
Salut! Stie cineva unde pot sa printez ceva pe o șapcă in Buzău?
Buna! Ce inseamna soi ce divano cadoa? În țigănește. Dau funda
Stie cineva cum ajung din Piatra Neamt in Tarcau? Cu ocazie e sigur?
Buna! Am primit loc la cămin în Grozăvești De. Știți cumva care sunt condițiile în cămin? Anul trecut am fost cazată in căminul Fundeni și numai Grozăvești D ma ajută să pot sta în...? (mai mult)
Salut, am nevoie de seriozitate vă rog. Sunt într- o relație cu o fată olandeză are 24 ani, eu 28 român, avem o relație de 2 ani, locuim împreună, în ăṣtea 2 ani pot spune că m- am ...? (mai mult)
Buna TPU! Am nevoie de voi. Azi dau lucrare la biologie din toată materia de clasa a 6. Este o profesoara foarte severa și vr numai rezultate bune. Eu și clasa suntem revoltați pentru ca nu ai cum...? (mai mult)
Bună am comandat de pe un site marți seară și miercuri mi s- a zis că comanda vine joi, dar nu a venit. Azi am primit mesaj că va veni între orele 12- 15, iar eu de la 13 și ceva nu voi mai fi...? (mai mult)
Salut! Acum 2 zile am fost sa imi fac buletinul din nou fiindca pe cel anterior l- am pierdut. Problema este ca am nevoie urgent de un card la BCR pe numele meu. Credeti ca pot face un card cu o copie...? (mai mult)
Salut TPU! Daca seful nu mi- a mai platit ultima luna de lucru pentru ca mi- am dat demisia, dar am lucrat legal 100% ce pot face sa iau banii? Imi merit banii căci am lucrat, nu am furat, nu am dat...? (mai mult)
Ce ziceti e bun un laptop cu procesor Intel® Core™ i5-12450H, 144Hz, 16GB RAM, 1TB SSD, placa video NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 6GB GDDR6?
Salut TPU! Daca am batut pe cineva si persoana respectiva are martori și certificat medico legal (dar nu a fost batut grav si pe certificat la fel scrie ca nu a fost) ce amenda risc sa primesc in Germania?...? (mai mult)
Când ma joc pe telefon, la un joc îmi tot apar reclame la superbet. De ce îmi tot apar reclame la pariuri?
Salut! Stie cineva unde se afla magazin de langa Unirea, Focsani?
Cum se numește în termen psihologic momentul când îți vine să faci ceva desi conștientizezi ca e greșit sau sa- ți treacă cel puțin prin minte sa faci ceva ce știi prea bine ca e greșit sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.