Pot trece singur in aceeasi zi cand am facut 18 ani cu permisul de sedere vama Giurgiulesti? (Permisul de sedere l-am revendicat azi)
Bună.Am o problema.Am sunat la serviciu clienți eMAG și îmi spune robotul să intru în contul meu de eMAG și nu pot să intru în contul meu eMAG pentru că nu mai am deloc numărul care este în...? (mai mult)
Bună! Am și eu o mica întrebare, eu mi- am pierdut un set de acte printre care și certificatul de naștere și eu sunt născut în județul Timiș (Timisoara mai exact) însă de 7 ani mi- am schimbat...? (mai mult)
Bună! Aș vrea să merg cu programul Work and Travel, dar momentan nu sunt înscrisă la o facultate. Am terminat postliceala. Și mi s- a spus ca pot să mă înscriu la o facultate ca sa pot sa merg!...? (mai mult)
Am auzit pe cineva zicând ca el merge la un pshiholog și nu trebuie să plătească acel pshiholog. Este adevărat că nu trebuie că există așa ceva?
Daca termini o facultatea dar nu ti- a placut sau nu era de tine gata ai facut- o degeaba? pai mi se pare o prostie, pai investi niste bani, pierzi timp fata de unul care nu face nimic, nu prea e corect...? (mai mult)
Daca esti baiat muncitor si termini 2 facultati ai invatat la ele si nu gasesti post, ce faci? deci practic aiterminat doua facultati ca sa ce? eu am un prieten a terminat 3 facultati si lucra la fast...? (mai mult)
Mi- am schimbat numarul de telefon si mi se cere pe PayPal si Stripe si ca sa ma loghez, si ca sa schimb parola. Mai exista vreo metoda de recuperare a conturilor? Si daca nu, pot face alte conturi pe...? (mai mult)
Mi-am comandat recent un tricou și îmi este puțin lung, se poate scurta lungimea unui tricou?
Buna! Tatăl meu e mai în vârstă și nu are internet banking, însă i- ar fi util. Are un cont deschis acum vreun an la CEC Bank, un cont normal, cu card. Întrebarea mea este daca se poate...? (mai mult)
Este adevărat că unele persoane, din cauza unui eveniment traumatic din viata lor, rezultă la mâncare? Dacă da, de ce?
Buna ziua, cât durează sa îți facă o corectare pe pașaport deoarece au greșit la o data importantă. Mulțumesc
Cineva sa-mi spuna un script sau o comanda in CMD cu product key ca sa pot activa licenta la windows 10/11.
Daca vreau sa imi deschid un cont bancar in euro o pot face doar la sediul central al bancii?
Buna seara in cat timp este gata un pașaport in regim de urgenta și ce acte sunt necesare?
Buna! Am luat o vacanta in Dubai pe 15 august. Ce sa vizitez in Dubai? Cei care ati fost unde v-a plăcut cel mai mult si cat au costat excursiile?
Am cumparat un frigider vechi Arctic merge bine ingheata congelatorul bine dar nu se opreste niciodata merge non stop. Acolo am vazut o clema langa butonul de reglaj temperatura la ce se foloseste acea...? (mai mult)
Ce implica o "fisa de vizionare" pentru o agentie imobiliara in contextul in care comisionul ar trebui sa fie 0? Este normal ca agentul sa ceara buletinul posibilului client la sfarsitul unei vizionari...? (mai mult)
Salutare, stie cineva cum pot obtine adeverinte privind vechimea in munca? Precizez ca la un loc de munca cineva este total batut in cap si imi cere sa ma deplasez prin toata tara pentru a depune cerere:))....? (mai mult)
Buna ziua. Este vreo problema daca pe pașaport la localitatea in care m-am născut este trecut orașul în regulă dar alt judet, fata de cel al orașului?
Salut! Am primit cablu prin fibra, dar am o intrebare, exista posibilitatea avand un televizor cu wifi si smart tv, pot sa am cablu tv fara un fir si sa fie digital? Ce ar trebui cumparat incat sa conectez...? (mai mult)
Buna Ziua, Exista saitu-ri Browseveu-ri similare cu întrebări și răspunsuri exact că " TPU ",..., Daca, da!, Aștept cu nerăbdare răspunsurile voastre, Va Mulțumesc Frumos!
Salut, am 15 ani iar astăzi m-am trezit cu o durere suportabila la testicolul stâng, ma tem sa nu fie ceva mai grav deja durerea o am de aproximativ 1-2 ore si parca ma mai lăsat un pic
Ce inseamna faza lunga
Cum verific daca am vreun virus in pc?
Cum poti face abonament pentru un laptop care se strica scump? sau telefon, tableta? televizor? adica daca se sparge, ca ce dovezi au baietii ca nu l- ai spart tu? dar asa daca e s- o dam asa ti se strica...? (mai mult)
Buna Ziua, as dori sa știu câteva locuri de munca, Part Time, dar unele locuri de munca in care aceste locuri sa fie cat de cat sigure chiar și pentru cei care... " Na au studii sa zicem și desigur...? (mai mult)
Buna Ziua, Exista vreo șansă daca se poate sa comand câteva produse din străinătate în țară cu zona respectiva și desigur daca cu o asemenea posibilitate aparte, rog și pe cineva cu câteva...? (mai mult)
Bună ziua. Care sunt demersurile pentru a- mi face pașaport? Am făcut deja programare la pasapoarte, ma interesează cum procedez cu plata. Am înțeles ca trebuie sa plătesc o suma și primesc o ...? (mai mult)
Buna ziua. Am luat azi pașaportul și pe el mi-au trecut alt judet fata de cel din buletin, pot întâmpină probleme la zbor?
Salut! Se poate scoate o curea de metal de la ceas? Am căutat și nu am găsit nimic în legătură cu modalitatea de desfacere a unei curele de metal de la un ceas. Oare este posibil fără a deteliora...? (mai mult)
Salut! Știe cineva ce meniu se da la cantina internetului de la Liceul Pedagogic din Botoșani?
Salut! Am făcut o rezervare prin booking la un hotel unde plata era nerambursabila, ne- am asumat acest aspect. Dar a apărut o problema de sănătate la mama iubitei mele, care este intubata acum ...? (mai mult)
Buna ziua! Dacă fac o călătorie in Turcia, in partea europeană, am nevoie de pașaport?
Am găsit o grenada relistica dar ii albastra, cred ca este o grenada paint ball. Cum sa o folosesc fara sa ma rănesc? Sau ii mai bine sa o las la locul ei?
E adevarat ca la electrocasnice, clasele superioare tip AA+, A, B etc. consuma mai putina energie sau e doar o minciunica de marketing?
Salut TPU! Eram in Slovenia si am fost oprit de garda financiara sau ceva, mi- au dat amenda si mi- au oprit talonul si buletinul. Ce e de facut? O sa platesc amenda in contul dat de ei dar apoi cum imi...? (mai mult)
Salut! Am găsit un loc de munca în Germania pe Olx. Am dat mesaj pe what's up și mi- au zis să fac poza la buletin și sa le trimit. Au zis să- mi acopăr seria, cnp etc. pentru a nu fi probleme ...? (mai mult)
In ce ordine se citesc dimensiunile? De exemplu la o piesă de mobilier sa spunem ca e 250x205x10 care înălțimea lungimea si latimea?
Salut! Trebuie sa ai bacul luat pentru a putea lua greencardul pentru America?
Caut un instalator care poate repara sau schimba un tocator wc in Iasi.Mulrumexc.
Cei care ați fost plecați în Anglia sau aveți rude/prieteni/cunoștințe acolo, care orașe din sud, din vecinătatea Londrei (și nu numai), sunt cele mai ieftine, adică au cele mai decente prețuri...? (mai mult)
Buna, o intrebare: pot trimite colet un harpon din Romania in Italia? E cumva ilegal
Dacă mă duc la facultate în alt oraș atunci trebuie să îmi schimb buletinul cu adresa unde stau în acel oraș?
Am primit 2 mesaje de la INFOSMS si AUTHMSG de genul: Codul de verificare pentru TransferRapid este: xxxx Nu am solicitat nimic la nicio banca. Ce poate fi?
Bună, dacă am 18 ani pot merge în străinătate fără acordul părinților și fără probleme și trebuie făcut un pașaport sau de ce documente am nevoie?
Bună ziua. As dori sa știu dacă liceul Vasile Alecsandri are locuri libere la cămin. Pentru o fată.
Cum faci un cv pentru o angajare? Trebuie in scris pe o foaie.
Salut, fratele meu urmeaza sa depuna un dosar pentru a fi ingrijitorul bunicului, el avand handicap si nevoie de cineva sa aiba grija de el. Problema este ca are nevoie de adeverinte de la vechile locuri...? (mai mult)
Hei TPU, am auzit că farmaciile nu oferă bărbatilor si minorilor pastila de a doua zi, este adevarat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.