Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Hei TPU, am auzit că farmaciile nu oferă bărbatilor si minorilor pastila de a doua zi, este adevarat?
Salut, se pot folosi pozele de pe Pinterest si in alta parte? (editat si repostat) Sau se considera furt? Mi-ar fi de folos daca stie cineva un site free.
Hey. Am nevoie de răspuns urgent. Urmează sa călătoresc azi cu trenul singur, pe ruta Brașov-Predeal. Am 14 ani. Dacă imi iau bilet cu carnetul de elev și este supracontrol, pățesc ceva?
Cum pot sterge contul Myline E.on gaz?
Bună grup, are cineva idee cum îmi găsesc dosarul auto DRPCIV online daca nu am numărul de dosar?
Salut! Pot trece la aeroport din Romania spre Italia cu buletinul putin deteriorat? Nu este rupt din cifre sau poza. Multumesc
Daca nu poti pune poza la diploma de bac pe care ai pierdut-o si secretariatul e in concediu si ai un job bun il pierzi jobul sau cum?
Daca secretariatul la scoala ta este inchis de unde poti face rost de duplicat la o diploma de bac? Mi se pare absurd sa nu te poti angaja din cauza ca ti- au lipit bine o diploma.Nu mai exista alt loc...? (mai mult)
Buna ziua, Sunt absolvent al Facultati UPT, sectia M.F. Diploma UPT este recunoscuta si in Italia? Doresc sa o pot folosi pentru a lucra pe postul de inginer. Doresc sa stiu daca este recunoascuta si...? (mai mult)
La angajare, se poate vedea daca cineva a avut puncte scazute la purtare?
Am terminat anul acesta facultatea si mi-au dat o diploma, diploma aia e suficient sa te poti angaja? Am inteles ca peste 1 an se mai da una.
Daca am terminat anul asta facultatea si am diploma de licenta ca sa ma angajez undeva mai am nevoie de cea de bac? Am pierdut o poza, dar nu- mi da un duplicat? Pai ce face omul nu se poate angaja din...? (mai mult)
Salutări grup! Se pot obține acte pentru soț in Uk prin casatorie? Și cat durează?
Buna ziua! Stie cineva când se afișează listele finale la UTM-MG? Trebuiau sa apara pe 28 iulie.
Cum pot face rost de o copie de certificat de deces din data de 22 sau 23 iulie? Mi am luat liber de la munca fără plata pe motiv ca mi- a murit cineva apropiat și șeful mi- a cerut sa aduc o copie...? (mai mult)
Daca am bagat dosarul la mai multe licee si unul m- a acceptat deja, si sa zicem ca duc dosarul de la liceul vechi la cel care m- a acceptat si ma transfer, daca ma accepta altul la care vreau mai mult...? (mai mult)
Daca fac un an de psiho la chisinau pot dupa sa ma transfer la o univ in ro? sau
Salut TPU! Mă aflu într- o situație deloc confortabilă și mă văd nevoit să mai cer niste păreri. Sunt băiat, am 26 ani și de curând am fost nevoit să mă întorc la părinți acasă pentru...? (mai mult)
Salut! Am intrat de curând la Politehnica și mă gândesc între cămin și cazare. Cum sunt condițiile la cămin? Persoanele sunt în general ok sau se apucă să- ți umble prin lucruri ca la ei acasă?...? (mai mult)
Buna ziua! Am un sistem 5.1 pasiv si nu stiu la ce sa il conectez, daca ma puteti ajuta...
De ce avionul pentru a ateriza in siguranta trebuie sa o consume o cantitate de combustibil? Sunt care in care din cauza unei probleme trebuie sa aterizeze dar mai intai survolează o ora doua pentru a...? (mai mult)
Salut! Pot cumpăra bilet de tren de la orice ghișeu pentru anumita locatie? Adica pot lua bilet de la ghiseul din orasul X cu plecarea din orașul Y?
Mă poate ajuta cineva? Să îmi spună cum să leg firele pentru un casetofon? https://i.imgur.com/vd9BAdx.jpg https://i.imgur.com/w85osff.jpg
Buna, și-a luat cineva ceva prin rate la tbi bank lunare, online? Sunt de încredere?
Buna TPU. Am intrat la Facultatea de Automatică și Calculatoare, specializarea Automatică și Informatică Aplicată. Pot iesi programator sau inginer software/developer de la specializarea asta?
Salut Daca pe tahograf mi-a aparut erore 41 si 44 pot primi ceva amenda
La companiile de apa se folosesc invertoare care sunt alimentate cu tensiune de 220 v si dau curent de 400 v?
Hei! Stiti care este treaba cu liceul economic? Adica pe brosura apare la domeniul ecomomic doua clase de tehnician in activitati economice si o clasa de tehnician in administratie. Ideea este ca ambele...? (mai mult)
Companiile de apa cred folosesc ceva invertoare cu tensiune de alimentare de 230 v si tensiune de iesire la 400 v
De ce bătrânii vorbesc foarte tare când vorbesc la telefon și ai volumul la maxim?
Știe cineva daca folia neagră pentru geamurile mașinilor poate și pusă și pe panouri plexiglas
Termenul de 15 zile in care produsul poate sta in service la garantie a trecut. Asa ca am sunat la service si mi s- a spus ca imi vor inlocui placa video cu una noua. Am dreptul sa le cer contravaloarea...? (mai mult)
Salut, de curând am aflat de la diriginta mea faptul că cu carnetul de note pot beneficia de multe lucruri, precum bilete gratis și altele. Se poate și abonament la autobuz care circulă dintr- o...? (mai mult)
Dacă am împlinit vârsta de 18ani și sunt încă la liceu mai iau alocația de stat? Menționez că am depus cerere pentru alocație la liceu în luna mai când am împlinit 18ani și mi s- a spus ca...? (mai mult)
Buna, știți vreo croitorie buna in Brasov? Vreau sa transform niște blugi basic in ceva mai ripped, dar toate doamnele la care am sunat n-au mai auzit de blugi rupți.
Exista spalatorie rufe in Eforie Nord?
In Romania unde se termina trifazicul? Unde incepe inalta tensiune?
Deci am pierdut poza de la diploma de bacalaureat situala in coltul din dreapta a diplomei, mi se pare ca s- a inchis secretariatul in liceul meu, ca am avut nevoie de diploma ca sa sustin licenta la ...? (mai mult)
Buna! A avut cineva camera de vânătoare cu infra roșu? Aveți idee cât de bine se văd noaptea?
Știe cineva dacă la Altex prin Rabla, primesc centrale pentru a lua altceva la schimb? Sau acest program Rabla e doar pentru electrocasnice?
Care este cel mai puternic pistol de autoaparare neletal(gloante cauciuc)? Grand power t12m care se zice a fi cel mai putetnic, dupa sunet nu pare puternic pe langa restul
Salut! Știe cineva dacă, Casa de bilete din Gara de Nord este deschisă 24/7?
Buna! Am si eu o intrebare. M- am inscris la master la ASE, iar dosarul mi- a fost respins deoarece nu am diploma de licenta in original, dar taxa deja am platit- o. Mi se va restitui taxa de 250 lei?...? (mai mult)
Dacă mi-am pierdut carnetul de note mai imi pot face abonament pentru autobuz gratis de elev? Dacă da, cum?
Unde se activează cardul de sănătate?
So...am intrat la liceul la care imi doream, dar NU si la profilul la care imi doream, am intrat la filo si eu voiam la mate- info și mi- aș dori sa ma transfer, dar nu stiu la ce materie dau diferentele,...? (mai mult)
Salut. Trenurile la clasa a 2-a au prize?
Am un motor ded 6000 V si vreau sa il fac cu 240 V. Cum fac?
Salut! Cum pot trimite un colet prin fan courier fara sa imi pun adresa de la domiciliu, iar cel care primeste coletul sa plateasca ramburs ca apoi banii sa mi se vireze in contul bancar? Merge?
Cum ajung cu metroul din statia Berceni la Titan, unde schimb?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?