Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Pe o magistrala de aductiune de apa (conducta de apa magistrala) cati volti au pompele care baga apa pe conducta magistrala?
Salut. Caut sa merg cu trenul pana la Bucuresti, insa sunt rupt de bani si nu pot sa imi iau o chirie pentru o noapte - cele mai ieftine stau cu alte 3 persoane in camera si nu ma simt in siguranta. ...? (mai mult)
Salut! Ce părere aveți de ochelarii cu lentile heliomate (fotocromatice), în special pentru persoanele care au miopie, își merită banii?
Am primit 600 de euro prin western din Olanda și vad că mi- au luat comision 35 de euro, am primit 565 doar, mi se pare foarte mult, tipă de la amanet spunea că e în funcție de țară, dar mi ...? (mai mult)
Bună ziua. Aș vrea să întreb în legătură cu trasul curentului prin pământ. Tocmai ce mi- am instalat panouri solare și m- am hotărât să trag firele de curent prin pământ și cineva m- ...? (mai mult)
E mai ieftin sa platesc cu prin sms calatoriile cu autobuzul decat sa imi iau cartela? Nu stiu cat e TVA-ul pentru mesaje.
Să mă apuc acum înainte de clasa a 12a de școala de șoferi sau după ce termin cu bacul să mă apuc de școala de șoferi?
Hello! As dori puțin ajutor! Vreau sa îmi ajut tatăl și nu știu cum. Vrem sa punem pe câmp la cultura de porumb o camera ca sa putem supraveghea in cazul in care apar intrusii. Se fura destul de ...? (mai mult)
Buna TPU! Am cumpărat o vacanta in Thailanda si acum am văzut ca avionul face escala de 20 de ore în Doha. Nu am mai călătorit cu avionul și nu stiu cum sa procedez. Cazarea la hotel o sa fie inclusa...? (mai mult)
În cât timp ajunge acasă cardul european de sănătate?
Bună ziua! În curând voi începe facultatea și aș vrea să închiriez un apartament în București. Zona Eroilor mai exact. În afară de chirie și întreținere ce alte taxe mai există?...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare, Algocalmin soluție injectabila 1g/2ml se poate bea? Intreb pentru ca am dureri severe in partea stânga a maxilarului, la amigdale… doar asta am in casa momentan si as dori sa...? (mai mult)
Buna. Știe cineva dacă poți sa schimbi tutorele de pe biletul de la untold? Și cum poți face asta
Cat costa sa îmi fac card Revolut și în cât timp ajunge acasă?
Hello! Urmează sa călătoresc și pana acum eram prea mica sa ma machiez și nu îmi luam niciodată machiajele cu mine. Am o întrebare, exista posibilitatea sa mi le oprească la aeroport? Am de gând...? (mai mult)
Înainte de zbor, la check- in și securitate, te lasă să iei anumite medicamente în bagaj, spre exemplu Emetix sau pastile de calmare ori pentru somn( Nervocalmin, etc.), sau ți le reține, ...? (mai mult)
Cu ce as putea sa îmi iau parul de pe spate singur cel mai eficient? Îmi cam da stres, oare sunt femei care sunt atrase de bărbații mai păroși? Eu nu cred că la fete le plac bărbații mai parosi...? (mai mult)
Bună! De câteva zile întâmpin o problemă cu televizorul meu Vision Touch VTTV A40FHDS Smart Led. Anume, nu pot intra in meniu, îmi apare în colțul din dreapta jos mesajul "nu e disponibil". Nu...? (mai mult)
Unde pot sa reclam o firma anume? Eu caut un loc de munca si dau numai de tarani prosti care ori zic ca ma suna si nu ma mai suna, ori nu imi mai raspund la telefon si la mesaje, innebunesc imi vine ...? (mai mult)
Bună! De câteva zile întâmpin o problemă cu televizorul Vision Touch model VTTV A40FHDS Smart Led. Anume, îmi apare în colțul dreapta jos mesajul "nu e disponibil" de fiecare dată când încerc...? (mai mult)
Are ceva daca pun vanish unde pun și detergent in mașina de spălat? Am pus vanish in compartimentul acela special unde arata că simbol acea floare și nu a înlăturat petele deloc! Am folosit Vanish...? (mai mult)
Salut. Am 15 și ani îmi iau,, barba" și mustața cu un shaver problema este ca după îmi ies foarte multe coșuri..credeți că ar fi mai okey sa folosesc un aparat de ras?
Hei! Ce curs online recomandati pentru a invata engleza? Sau ceva carti. Initial am incercat sa lucrez de pe "engleza fara profesor" dar simt ca nu se prinde nimic
Countryballs se gasesc de vanzare in București?
Salut! Oriunde aș lucra pe camion, îmi trebuie cartela tahograf, sau mai sunt și excepții? Mulțumesc frumos!
Bună! A pățit cineva sa piardă un bilet de autocar și să- l recupereze fără sa să- l plătească din nou? Biletul fiind cumpărat cu 4 zile înainte de ziua plecări Specific ca în afara de ...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare. S au dat tablete de la scoala pe perioada pandemiei si sunt curios daca se vor preda inapoi la scoala in clasa a 8a?
Salutare TPU! cum imi pot face propiul steag. De unde pot lua panza sau cum se numeste materialul, unde pot imprima ceva pe el. De mentionat vreau sa-mi fac pentru a merge pe stadion cu el.
Salut! Am de trimis un colet și nu am mai făcut asta niciodată. După ce completez datele mele, de unde să vină curierul ca să preia coletul, datele destinatarului unde le trec? Că pe site scrie...? (mai mult)
Ce poți să faci ca hainele intrate la apă să revină la forma lor inițială?
Dacă vom intra în Schengen, din toamnă sau când s- o pomeni, care ar fi avantajul, poți să- ți iei câte lucruri vrei în bagaj, că nu ți- l mai verifică când treci granița cu mașina personală/autobuz/microbuz/tren...? (mai mult)
Salut TPU! Luna viitoare dau BAC-ul, si as vrea sa stiu, intr-un scurt rezumat, ce lectii trebuie sa invat pentru ca sa iau nota de trecere la mate, filiera tehnologica. Multumesc anticipat!
Salut, este cineva aici care si a primit inapoi taxele din Olanda? Sau daca stiti pe cineva. Daca da, cat a durat de la depunerea declaratiei anaf pana la primirea banilor?
Romania are cea mai mare lipsa de forta de munca din Europa din tarile astea macar decente? m- as mira in Gorj e saracie mare la capitolul joburi, poate se cauta programatori, ingineri si medici dar ...? (mai mult)
Cât durează acum o nunta de noapte (de la ce ora la ce ora )?
Se mai intampla ca site- ul de admitere online a unei facultăți sa dea eroare si sa nu te poti conecta? Ieri mi- am incarcat toate documentele pentru înscrierea la facultate (Titu Maiorescu) pe site...? (mai mult)
Oare se va remedia ceva dacă am semnalat printr- un email greșelile puse la admiterea online la facultate? Le- am scris ca nu sunt beneficiar de bursa și vreau să solicit cazare la cămin. La inserarea...? (mai mult)
Cat dureaza sa actualizezi buletinul la o banca?
Psihologul mă poate ajuta să trec peste o despărțire?
Buna. Am un batran de internat intr-un azil.Ce stiti? E grea procedura? Cat costa la stat vs privat? Ms
Daca am un cupon de reducere la bilete de tren pentru pensionari pot sa merg si eu ca minor cu ele?
Pot merge cu trenul gratis dacă folosesc carnetul de elev al unui prieten?
Mai devreme cand am intrat in bloc am simtit miros de gaz in scara la intrare. Destul de puternic ca mi-a provocat durere de cap. Unde ar trebui sa sun sa anunt asta?
Salutare. Ce părere aveți despre YOXO? Mulțumesc!
Buna TPU. Cat costa un taxi din Oradea pana in Baile Felix? Ms.frumos
Salut. Știti cumva de ce se elibereaza diploma de licenta în doi ani? Care ar fi explicația logica pentru treaba asta? Ma gândesc ca ii face ceva diplomei în doi ani nu..., adică doar nu tine...? (mai mult)
Cum aflu daca am pașaport biometric? L-am facut in luna iunie 2023. Eu am platit taxa pentru paşaportul simplu electronic.
Buna! E cineva student in București? Eu am o problema și nu pot plati online, pentru moment, pentru că mi- am închis contul la bancă și vreau să îmi deschid altul abia săptămână viitoare....? (mai mult)
Cum pot sa îmi fac cardul european de sănătate online?
Pot lua animale de la zoo?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!