Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare TPU, puțin ajutor şi seriozitate vă rog. Am 28 ani, sunt bărbat, sunt român, vreau să mă însor cu o femeie olandeză. Ce avantaje am eu în Olanda, ce avantaje am după căsătorie...? (mai mult)
Salut TPU! Cunoașteți tabere/excursii din Iași/Regiunea Moldova, la care aș putea participa vara aceasta, dar nu foarte scumpe, pană într-o mie de lei?
Nu recomand folosirea ilegala sau imorala a inteligentei artificiale. Vad ca discutia actuala s- a axat pe gandacii Knulliana si am incercat sa ofer informatii obiective si folositoare pe baza intrebarilor...? (mai mult)
Salut TPU cine ma ajuta la Prompt visible from bot profile la inteligenta artificiala cand mai dau create sa il fac nu stiu sa da feedback negativ? de exemplu scriu calitatea prostia indulgenta ...? (mai mult)
Părere liceu Dragomir Hurmuzescu? Vreau să știu doar de la cei ce au fost acolo.
Am platit factura telekom in data de 3 Iulie la o statie de plata self pay. In cat timp se vor vira banii si factura va fi platita?
Am un vecin care tot rupe crengile de la un copac și nu lasă să răsară. Ce pot sa ii fac acestui veci ca să nu mai taie din copac?
Vreo facultate de psihologie la care pot sa intru cu media de 6.5 la bac?
Salut TPU! Eu sunt de recent intr- o relatie la distanta as putea spune. 130 km (nu mi se pare tare mult) dar totusi. Cand ne vedem, totul este perfect! ma simt implinit, mă simt atata de bine, am ...? (mai mult)
Unde gasesc codurile pentru Comert,Economic, Mecanica etc ale Liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu? In brosura primita la scoala si pe internetul nu le gasesc.
Am fost deconectat de la electrica. Cat costa reconectarea?
De curand am aflat ca numele de familie mi- a fost scris gresit in certificatul de naștere, iar de acolo bineînțeles ca numele a fost greșit pe orice buletin, diplome etc. Numele a fost scris...? (mai mult)
Pareri liceu Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti?
Am o salopetă care e din poliester dar se șifonează. Merge să o calc sau o ard dacă dau cu fierul pe ea?
Colegiul national Emil Racovita Iasi are camin, daca da unde este?
Am o întrebare… Am susținut examenul de bacalaureat, iar ieri s- au afișat rezultatele. La cât timp pot să merg să îmi ridic diploma de bac? Cine o emite, liceul unde am absolvit sau liceul...? (mai mult)
Daca vreau sa plec la munca in Anglia timp de 2-3 luni am nevoie de pasaport?
Care este Seria CI?
Preferati Myfitnesspal sau eat&track pentru calcularea caloriilor?
Salut, vreau sa trimit o foaie de la anaf in Olanda pentru a-mi recupera taxele. Stie cineva ce curierat ar fi cel mai ok dpdv timp livrare/pret? Si cam cat ar costa livrarea?
Unde este caminul de la Colegiul National din Iasi?
Cum pot afla la Digi cat am in total de platit? Am niste restante și aș vrea să știu cât am in total. Acord funda.
Abonamentul stb si cel de metrou (lunar) se pot cumpara impreuna si ai reducere? Costa 140? Nu știu daca am inteles bine.
Buna TPU! Știți ceva despre liceul Eminescu din Constanța? Dacă ați fost/sunteți/știți pe cineva îmi puteți spune cum este acolo?
De ce documente ai nevoie pentru a călători în Uniunea Europeană singur ca minor (peste 14 ani), cu acordul părinților?
Buna ziua, am primit niste bani prin money gram și este închis la toate unitățile...este vreo aplicație de unde poți retrage ca la western?
Cine face și cum sunt făcute fotografiile pe Google Maps la Street View? Tocmai am văzut că propria mașină a familiei a ajuns pe Internet.
Pe aplicația my Vodafone am dat la roată și am câștigat 1 lună la filmbox+ apoi mă trimite la ei pe site unde îmi arată să valorifice un cod.Cum fac?
Salutari. As vrea sa trimit un colet din Danemarca. Este cam maricel, va contine o unitate de calculator plus alte cateva chestii. Sa zicem 30kg, maxim 35 dar nu cred ca se va ajunge acolo. Aveti idee...? (mai mult)
Buna ziua, daca am bagat cardul la onlyfans cand pot posta imagini?
Salutare,am și eu o întrebare. Cum poți deschide un ONG? Care sunt pașii pe care trebuie să-i parcurg?
Buna! Daca imi schimb buletinul pentru ca a expirat imi mai este valabil pasaportul? L-am facut pentru 10 ani
Salutare! O camera de supraveghere pe timp de noapte, strada bine iluminata poate sa vada numarul de înmatriculare al unei masini? Am gasit masina cu bara stearsa, este o camera de supraveghere chiar...? (mai mult)
Știe cineva daca ma pot muta dupa ce termin a 9-a la un liceu din alta țară?
Salut! Am de trimis un colet si nu stiu exact cum sa il trimit prin curier. L am ambalat si astept sa il duc la easybox, dar am o nelămurire. Trebuie sa scriu ceva pe colet? Stiu ca trebuie scrisă adresa...? (mai mult)
Dacă m-am înscris la un job ca operator de comenzi online, o sa îmi trimită pe email comenzile și eu o sa sun la numerele de acolo pentru a confirma?
Salutare TPU! Am și eu o nedumerire. Maică- mea a primit de la Vodafone o ofertă de abonament Red 15 pe 2 ani dintre care 6 luni plătește 10 lei, iar restul 25. Nelimitat minute/internet cică 5G...? (mai mult)
Buna dimineața, mi- am pierdut buletinul, am fost sa îl refac si mi s- a spus ca se va elibera in 20 de zile, problema sta in felul următor, eu in 6 dau sala(permis de conducere)oare pot sa cer ...? (mai mult)
Salut! Ce service pentru aparate foto recomandati? Multam
Bună dimineata, eu nu sunt cununata cu soțul meu, dar suntem în concubinaj de 30 ani, el e într- o stare critica în spital, dacă doamne ferește se întâmplă să moara în spital, eu ii pot ...? (mai mult)
Buna TPU! Luna viitoare imi expira buletinul, intentionez sa merg maine sa ma programez pentru eliberarea unui noi buletin. Intrebarea mea este, am nevoie de ceva anume pentru a ma programa? Sau doar...? (mai mult)
Buna. Am nevoie de putin ajutor. Lucrez in Austria de 2 ani de zile, anul acesta am aflat ca contractul meu de munca nu este 100 la 100 in regula.Am avut o cearta cu seful meu pentru ca aici normal...? (mai mult)
Bună, trebuie să trimit un buletin prin posta, se poate? Cât ar costa?
Unde poți arunca un termometru cu mercur?
Un site ca lumea unde pot vedea mersul trenurilor, pret etc?
Salut, am de luat diploma de bac de la o facultate, doar diploma. Stiu ca ajuns la secretariat trebuie sa completez o cerere, dar cat durează pana mi- o da, durează mai mult? Eu speram in aceeasi...? (mai mult)
Salut, puțin ajutor vă rog! Mâine trebuie să plec în Olanda cu maşina, am cumpărat rovinietă de la mall cu 82 lei, această rovinietă este valabilă pentru 10 zile prin toate țările prin...? (mai mult)
Bună, vreau sa trimit un colet prin curier. Trebuie să cumpăr o cutie sau pot folosi orice fel de cutie, nu știu cum să procedez. Mulțumesc!
Numerele de telefon de tip 'telefon verde' sau 'numar verde' (0800 la inceput) este taxabil?
Știți un număr de telefon de la protecția copilului din județul Botoșani, dar nu acest Nr+40 231 537 993? Că am sunat și mi-a spus sa sun la alt Nr.dar nu mi-a spus care Nr.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!