Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
Daca mi-am cumparat bilet online cu id ul de elev pot arata buletinul online sau imi trebuie cel fizic neaparat?
Salutare! Știe cineva unde aș putea lăsa pentru câteva zile în Iași doua saltele? Dau funda!
Cum îmi pot recupera rapid contul de Emag din moment ce nu mai știu parola, astfel am încercat să o recuperez, ei ( Emag - ul ) trimitandu- mi un email cu un link de resetare a parolei pe adresa...? (mai mult)
Bună! Știe cineva când e ultimul autobuz care merge din Târgu Neamț în Piatra Neamț? (Flozampet). Știu doar că ultimul din Piatra până în Târg e la 19:30
La ce stație de metrou trebuie să cobor ca să ajung în Militari plecând de la metrou Eroii Revoluției?
Buna TPU! Dosarele cu bursele trebuie date la diriginte sau putem trimite pe adservio?
Hei, TPU, consumul de oțet alimentar poate ieși pozitiv la testul pentru alcool?
Ce populație are Focșaniul?
Buna! Am tot cautat raspunsuri aici dar nu am gasit, am cont myElectrica dar din pacate am pierdut telefonul si nu mai stiu nici emailul pe care a fost facut contul nici nu am acces la vreun email, aveam...? (mai mult)
Buna TPU! vreau sa fac cerere transport pentru scoala, ca sa primesc bani pe card, eu merg cu masina personala a parintelui meu din localitatea de unde stau pana in oras, insa eu am si transport public,...? (mai mult)
Cum pot afla o adresa dupa cnp?
Câți km sunt de la București la Chiajna?
Comuna Chiajna are medic de familie?
Pot sa platesc cu cardul Virtual revolut la Altex?
Colet posta romana. Buna ziua! Am trimis si eu un colet ramburs cu posta romana. Știe cineva daca suma restituita e cea trecuta la sectiunea "Ramburs" de pe factura? Nu de alta, dar m- au pus sa platesc...? (mai mult)
Salutare tuturor! La Institutii similare cu Spitalul Obregia, iti este permis sa folosesti telefonul mobil? Intreb pentru un prieten. Multumesc anticipat!
Bună! Aveți idee dacă autobuzele cu nr 162 și 178 vor circula normal mâine? Eu le iau din stația Dr. Panait Sârbu și mă duc spre Gara de Nord. Mulțumesc pentru răspunsuri!
Salut, am comandat acum cateva zile de pe un site, iar a doua zi am primit email cu statusul comenzii unde scrie ca este trimisa la furnizor. Imi poate explica cineva ce inseamna asta?
Care este cea mai buna companie pentru asigurari?
Salut, lucrez în Germania într un restaurant, am toate actele necesare, dar după concediul din luna august, 2 săptămâni au întrat în renovarea restaurantului și nu mai muncim 2 săptămâni,...? (mai mult)
Ce insecta începe cu arac, n și se termină cu d?
Bună ziua! Am făcut un accident ușor, am dat cu spatele și am lovit o mașina, am făcut amiabila și mi- a zis sa ii dau 120 de lei pe zi pana o repara, el zice ca masina o închiria la persoane...? (mai mult)
Salutare.Sunt anul 1 la filosofie si trec anul 2, fac modulul psihopedagogc.Am luat examenul la modul pe semestrul 1 dar pe semestrul 2 am restanta.Cum se procedeaza cu restanta? Nu am gasit pe site ...? (mai mult)
Salut TPU Stiu ca este o intrebare ciudata. Cam cat m ar costa o casa ca a lui Franklin Clinton sa o ridic in Romania fara teren? Exact pe deal cum avea el in joc. Dau funda
Hey, nu inteleg de ce vremea se răzbuna pe oameni? Oare pentru că aruncăm sticle goale în ape/râuri etc... Nu știu...
Buna ziua! Locuiesc intr- un complex de 2 blocuri si nu avem asociatie de proprietari iar "intretinerea" este stransa de un vecin care ii tine evidenta pe un carnețel. Avem hidrofor si apa din puț, ...? (mai mult)
Cum as putea invata limba engleza mai rapid? Unii imi spuneau sa incerc sa vorbesc in engleza cu cineva care stie limba foarte bine, sar nu am o persoana de genul apropiata. Si incerc sa ma uit la filme...? (mai mult)
Cum e cu pet- urile reciclate? Bonul primit il folosesti numai la magazinul in containerul caruia le- ai pus? Sau oriunde? Si bonul ala are un termen de timp de folosinta sau pot sa adun mai multe intr-...? (mai mult)
Buna,cam cat costa sa-ti pui fatete la toti dintii,pe voi cat v-a costat,nu vreau sa aud "depinde",vreau o suma asa exacta, sau intre suma aia si suma aia
Dacă am 200 de stele pe aplicația Starbucks, pot lua 2 cafele gratis la o vizita? Adică, dacă ma duc cu o prietena, putem primi 2 cafele gratis dacă am 200 de puncte?
Stie cineva cum imi fac card nie in Spania pentru ca eu am fost azi cu foaia cu numarul de nie sa vand un telefon si a zis ca nu se poate, multumesc!
Bună, urmează o perioada foarte importantă pentru mine facultatea și aș vrea să stau în camera cu o colega care ne cunoaștem de foarte mult timp dar nu știm cum sa facem sa stam în aceeași ...? (mai mult)
Care este cel mai bun serviciu de curierat pentru trimitere de acte in original? Nu pot evita acest lucru si as dori sa stiu care ar fi cel mai sigur mod in care sa nu mi pierd actele. Multumesc anticipat....? (mai mult)
Vreau sa aflu parola thank you de la Orange Parola Orange (inițială, dacă nu ai schimbat- o), este formată din: cele 6 cifre din seria și numărul de buletin (nu din CNP) al titularului abonamentului...? (mai mult)
Salut. Am un router ZTE F6605R și un mesh ZTE H3601P, pot sa mai conectez încă un mesh (identic) dacă mai am nevoie? ..sau poate chiar încă doua mesh-uri?
Salut, dacă m- am angajat pe data de 17 august și prima zi a fost pe 19 august adică luni și salariul se dă pe data de 20, voi primii toți banii sau bani pe 10 zile lucrate adică de pe 19 până...? (mai mult)
Salut. Am făcut abinament la Orange de tv prin cablu premium și fibra 2300 (este acel abonament mov (ultra)), care pe luna costa 47lei. Citesc aici contractul și vad la denumire serviciu fibra 2300,...? (mai mult)
Salutare, daca am 14 ani pot ridica un colet de la posta română?
Știți cumva dacă vama Calafat este deschisa? Am auzit ca au inchis-o bulgarii pentru renovare! Dacă nu este deschisa cât timp durează renovările?
Am făcut o comandă și vine cu Sameday, dar aș fi vrut să o redirecționeze la easybox. Dacă îmi spune că nu este comanda eligibilă pentru redirecționarea la easybox, oare dacă o amân și...? (mai mult)
Salut. Un holter TA, înregistrează tot timpul tensiunea live sau numai din 30 în 30 min ziua și 60 în 60 min noaptea, iar între acești timpi, holterul nu înregistrează nimic?
Bună ziua, lucrez la o firma și momentan nu am card, decât revolutul, ca să îmi pună banii trebuie sa dau ibanul și numele atât nu?
Salut. Cum monitorizeaza un holter de TA, live 24 din 24 sau din când în când (când îți măsoară TA)? Din ce știu holterul îți măsoară TA ziua din 30 în 30 de minute iar noaptea din 60...? (mai mult)
Cat de scurt trebuie sa ma tund pentru armata? Am luat toate probleme,mai am doar medicalul, sunt sanatos nu am treaba
Tariful la peturile reciclate prin Returo e acelasi pentru orice dimensiune de sticla?
Unde pot vinde un laptop vechi de 30 ani, marca TEC.
Deci eu mai am vreo 60 de milioane stransi si tot vreau sa imi cumpar niste componente pentru PC, imi mai trebuie o carcasa un processor si o placa de baza, carcasa nu este asa de scumpa, dar processorul...? (mai mult)
Mi- am luat recent lentile de noapte acelea care le pui noapte și remodelează corneea în timpul somnului, astfel pe parcursul zilei poți vedea și fără ochelari. Tresa dormi cu acestea 6- 8 ore....? (mai mult)
Vă salut vin și eu cu o întrebare la voi de curând am ieșit din prenatal fiind luna februarie și urmează să nască data aproximativa în luna septembrie- octombrie știe cineva daca mai pot beneficia...? (mai mult)
De curiozitate, glandele suprarenale pot cauza amețeală? Au vreo treaba cu amețeala în general?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!