Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Buna seara.O rugăminte va rog.Nu am ridicat pe o luna alocația fetiei, cea de 256lei.Doamna de la posta mi- a spus că a fost trimisă înapoi.Sa mă duc să depun cerere și voi primi alocația dubla...? (mai mult)
Pot să îmi achiziționez un bilet de tren cu reducere de elev dacă am carnetul de elev dar buletinul este declarat pierdut dar am copie și poză după el?
Când vine curierul fan curier la mine sa ridice o comanda trebuie sa plătesc ceva?
Bună ziua, am pierdut cadul de la de la stb. Îmi expira abia în luna iulie! Ce pot face că sa nu mai platesc din nou abonamentul?
Are ceva daca in urma unei tranzactii paypal o persoana dinafara iti cunoaste strada si numele complet? Poate sa faca ceva cu ele?
Știe cineva numărul de Hingheri din Ilfov, vă rog, sunt câini peste tot?
Buna, TPU! Sunt student la Cluj si stai la camin. Acum ca a venit vara si aproape a trecut sesiunea, trebuie sa "evacuez" camera. Am multe nebunii pe aici (haine multe, oale, vreo 15 kg de caiete si...? (mai mult)
Buna, luna viitoare as vrea sa ma mut singura la Bucuresti insa nu sunt destul de informata. Care sunt preturile in mare la utilitati pentru o persoana intr- un apt cu o camera dar cu 2? Si ce parere ...? (mai mult)
Salut TPU! Voi dori ca sa sustin admiterea intr- o scoala postliceala din cadrul MAI si intampin o nelamurire referitoare la subpunctul acesta din lista de conditii si anume ''Să nu fi fost exmatriculaţi,...? (mai mult)
Bună! Dacă îmi comand prin Bolt mâncare, mi-o aduc ei sus sau trebuie să cobor eu jos după mâncare?
Salut! Am aplicat și eu la Rider Tazz cred ca de câteva ori, cel puțin o data la doua săptămâni maxim timp de mai mult de o luna. De ce nu primesc nici un apel de la ei?
Ce parere aveti despre Aspire Flexus Q?
Buna! M- am căsătorit anul trecut in Germania și i- am luat numele de familie al soțului. De ceva vreme ma tot gândesc sa îmi iau la loc și numele meu, adică numele lui de familie + numele...? (mai mult)
Elevii care au terminat un liceu rural, pot beneficia de o licenta, un master și un doctorat pe locurile finanțate de buget?
Daca ai blocat sa nu mai poti trimite mesaje cuiva ai blocat si la 112 sa nu mai trimiti mesaje automat? Am probleme de sanatate mentala si as vrea sa aflu cum pot bloca sa nu apelez inutil, iau medicamentatie...? (mai mult)
În ce magazine exista automate selfplay?
Ati avut careva probleme cu crearea contului de revolut?(nu primeati codul sau tot dadea eroare ) si cum ati rezolvat?
Dacă am actele de la curs de agent de securitate cum trebuie sa procedez pentru a- mi scoate atestatul de la Politie? Ce acte îmi trebuie? Îmi trebuie doar actul care atesta ca sunt agent de securitate...? (mai mult)
Salut, stie cineva cand se poate obtine adeverinta de incheiere a anului universitar pentru alocatie din Germania, dupa afisarea notei din ultimul examen sau efectiv dupa incheierea semestrului conform...? (mai mult)
Buna ziua! Am o intrebare! Am lucat ca inginer in Germania! Sunt in somaj tehnic ca am avut problema cu limba! Am reusit sa o invat pana la B1 dar trag tare sa ajung la B2! Cand ajung la B2 multe firme...? (mai mult)
Cum pot ajunge de la metrou bucur obor la moll coloseum cel mai repede?
Cu ce mijloc de transport în comun ajung de la Gara de Nord la spital Alexandru Obregia. Va mulțumesc frumos.
Bună. Unde aș putea să îmi schimb mărunții de 5, 10 și 50 de bani în Cluj? Am încercat la magazinele la care merg și îmi cer mărunți, dar au zis că nu îi vor.
Buna! Stie cineva daca ai nevoie sa echivalezi la disciplina limba engleza la Facultatea de Sport din Cluj- Napoca la Babes? Spre exemplu daca eu am terminat la Brasov facultatea de sport si vreau sa continui...? (mai mult)
Salut! Ce acte trebuie și cât costa sa îmi fac pașaport? Menționez ca sunt sofer de TIR și vreau sa fac curse în Anglia.
Salutare, pe parcursul saptamanilor trecute am primit un apel dupa un numar de telefon, la prima vedere parea unul normal, din RO. A apelat cateva secunde, iar apoi a inchis, am sunat inapoi dar nu...? (mai mult)
Când te duce la detoxifiere te lasa cu telefonul?
Bună. Dacă vreau să merg din Cluj- Napoca până în Oradea cu autocarul, când îmi cumpăr bilet și le arăt carnetul de elev, o să primesc ceva reducere sau biletul pe gratis sau nu o să primesc...? (mai mult)
Pot sa curat interiorul masinii cu solutia clean, acela pentru geamuri?
Știe cineva media de admitere la liceu "Vasile Lupu" din Iași? Minima
Cât timp îți ia să iei viza de America ca să trăiești și lucrezi acolo? Care ar fi condițiile pe care trebuie sa le îndeplinești?
Salut, stie cineva la cat timp te programează la examenul auto in Iasi?
La master cate credite ai nevoie ca sa treci anul?
De câteva zile tot primesc pe WhatsApp mesaje de la numere pe care nu le am în agendă, atât din România cât și din străinătate.De exemplu îmi dau mesaj cu "Bună" sau cu tot felul de oferte...? (mai mult)
Salut TPU! Am transferat prin aplicația Homebanking de la BT in Revolut și de sâmbătă nu au ajuns banii. Am sunat la call center BT și ma trimit sa dau click pe un link care nu îmi rezolva deloc...? (mai mult)
Bună! Am un card de vacanta Edenred, dar este al tatălui meu. Dacă as face o rezervare plătită online, ar fi posibil sa întâmpin probleme la cazare având în vedere ca nu sunt titulara? Știți...? (mai mult)
Dacă am trimis mamei suma de 1300 euro, eu având cont în euro la BCR și ea având cont de lei la Unicredit, ea trebuie sa deschidă cont în euro sau primește banii în lei și îmi ia mie...? (mai mult)
Bună ziua, am o întrebare. Mi- am scos asigurarea la mașină pe o lună de zile pentru numere roșii. Din păcate, programarea a fost făcută pe altă secțiune și nu am reușit să rezolv treaba...? (mai mult)
Salutare tuturor. Cine mă poate ajuta cu un răspuns. As vrea un necesar pentru fier beton pentru un planșeu. Dimensiuni: lungime 11 metri, lățimea 10 metri. Fierul trebuie pus din 10 in 10 centimetri....? (mai mult)
Revin cu o alta problema existentiala, evidenta persoanelor (recensamantul )dintr-o zona (judet/oras/comuna), exista doar in format fizic? Daca da, ce motiv ar avea sa nu o tina electronic/online?
Buna, as dori sa știu cât timp poate face o recomandata din Italia Romania, va multumesc.
Cum sa scap de controlul parental de pe IPhone?
Salut, am si eu o problema sunt in Germania am trimis un colet prin DHL catre Romania in data de 25.05 dar de atunci si pana acum in aplicatia de urmarire imi apare " Die Sendung wird zum Weitertransport...? (mai mult)
Voi când sunteți întrebați ce înălțime aveți dați ca răspuns înălțimea voastră reală sau înălțimea cu tot cu încălțăminte? Întreb asta pentru că eu când m- am măsurat fara încălțăminte...? (mai mult)
Buna ziua! Am nevoie sa fac rapid 200 de dolari in urmatoarele zile pentru a ajuta o persoana cu ganduri suicidale sa isi viziteze o prietena. Cum m-ati sfatui sa fac?
Pana la ce data se intabuleaza din oficiu proprietatile romanilor? Si acum in ce judete, zone ale tarii se desfasoara asta? Cum se poate ca inainte de intabularea din oficiu sa nu platetesti impozite ...? (mai mult)
Am intrat in isoticul de pe chrome sa accesez un site si am vazut ca era foarte accesat un site pe care nu am intrat niciodata - https://trendlavida.com/ Cred ca nu e ok si nu stiu ce sa fac ca sa rezolver...? (mai mult)
Am o trotineta Xiaomi Mi 3. displayul nu se mai aprinde, dar daca-l apas se aprinde stopul pe spate astfel: 1 aprindere relativ lunga urmata de 7 scurte. daca aveti idee ce ar putea fi?
Cat este amenda daca un caine nevaccinat musca pe cineva? Si cat costa un vaccin antirabic la om? In cat timp poate fi anuntat proprietarul animalului respectiv ca a fost sanctionat sau ca trebuie sa ...? (mai mult)
Cum pot traduce în romana o fraza scrisa de un marocan? Gen nu au limba pe google translate
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!