Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Cat este amenda daca un caine nevaccinat musca pe cineva? Si cat costa un vaccin antirabic la om? In cat timp poate fi anuntat proprietarul animalului respectiv ca a fost sanctionat sau ca trebuie sa ...? (mai mult)
Cum pot traduce în romana o fraza scrisa de un marocan? Gen nu au limba pe google translate
Salut..tpu Vreau sa știu cam cât spațiu(Adancime/lungime) ii trebuie unui: Crap pentru a trai într- un Iaz/Lac Poate trai și într- o balta de 1m lungime/lățime și 1 m adâncime? Vreau...? (mai mult)
Salut TPU. Stie cineva daca Fan Courier iti baga banii pe card in weekend? Ma refer in data de 1-5 iunie, pentru. ca sunt Rusaliile. Multumesc anticipat.
Buna Mă deranjează că am multe fire albe și nu știu ce să fac Daca mă vopsesc ar fi o soluție? De la ce apar firele albe? De la stres sau e ceva genetic?
Știe cineva cum se accesează darkweb? :)
Cum și unde se scot alunitele? La dermatolog? Și cât durează procesul Adică te duci acum și tot acum ti-o scoate sau durează zile?
Buna, TPU! Voi din ce județe sunteți? ????♀️
Salut. Exista vreun program Free pentru telefoane în care poți sa vezi câte ore și zile de funcționare (totale) are telefonul de când este el lansat? Gen, ca un fel de cristal disk sau HDD sentinel...? (mai mult)
Salut, mi- am luat in ultimul timp incaltaminte de la brand- urile din mall ( cele cunoscute ). Aloc cam 120- 200 lei pe o pereche, ideea este ca dupa 1- 2 luni deja se strica, fara sa fac absolut...? (mai mult)
Salutare! Ma poate ajuta cineva cu o aplicatie in care sa introduc anumite date de genul locatie, ora la care am ajuns, ora la care am plecat, ce activitate am avut la acea locatie etc...iar mai apoi...? (mai mult)
Bună! Îmi puteți recomanda un sistem audio până în 3500 de lei? Aș dori sa fie de aer liber, să pot să fac petreceri cu familia și prietenii, eu m-am gândit la Sony Shake x30d
Cineva are poze cu mine. Dacă eu i- am zis sa le ștergă și persoana respectiva nu dorește lucru asta, ce pot sa fac și care sunt consecințele? (Nu le- a postat pe o rețea de socializare dar...? (mai mult)
S-au încărcat cardurile de 250 lei pe luna iunie 2023? Sau pe ce data se încarcă?
Am terminat clasa a11 a profesionala si vreau sa continui. Am auzit ca pot face seral sau fara frecventa. Este adevarat? Si cand trebuie sa te duci la cursuri
Pe data de 1 iunie 2023 este deschis aqua magic Mamaia?
Buna! Am un aer conditionat Hisense CD35YR3CG 12000 BTU, cumparat si instalat de catre mine, acum 2- 3 zile, respectand intocmai manualul de instalare. Aparatul functioneaza, raceste perfect, DOAR...? (mai mult)
Cum pot vedea data când m-am imprietenit cu cineva pe Facebook? Mai demult era opțiunea aceea la setări dar acum nu o mai găsesc?!
Caut trapperi cu sosu ala pentru beaturile mele! Salut sunt SYYA, ma gasiti pe toate platformele, produc de 5 ani! Daca sunteti prin Braila va astept la mine in studio sa rupem topurile!
Stie cineva? Este posibil ca Romania sa primeasca viza SUA din iunie 2023? CNP-ul sa fie acceptat ca si numar SSN american si sa putem accesa diferite servicii din State?
Salutare prieteni! Cunosc termenul de "bibliotecă virtuală", știu ce înseamnă și ce presupune. Am încercat să caut cât mai multe informații pe internet despre acest lucru, dar cam toate prezintă...? (mai mult)
Buna, Sotia a primit o amenda pentru rovinieta din Ungaria anul trecut in decembrie, dar noi nu am iesit cu masina din tara, nici nu am instrainat- o altcuiva. Cum se poate dovedi ca nu am iesit cu...? (mai mult)
Buna ziua TPU, Am o intrebare pentru voi.Am terminat acum 5 ani facultate.Am facut 3 ani in orasul Zalau la UBB cu profesori de Cluj.Trebuie sa ma duc dupa diploma de licenta originala in orasul meu sau...? (mai mult)
Salut! De ce acte ai nevoie ca să muncești în Anglia ca sofer de TIR și cu timpul sa te stabilești acolo?
Este ilegal sa cumpar adidasi contrafacuti din China in Romania? Mi- am luat 3 perechi de adidasi si cei de la vama mi- au oprit coletul pentru inspectie.Am dat 6€/pereche.Sunt sanse sa- mi retina...? (mai mult)
Bună ziua, ştie cineva dacă mai circulă ceva tren din Arad spre Hundeoara? Dau Fundă
Salut. Vreau sa afltu cati ani am de munca, am inteles ca se poate mai nou doar online. Mi-am facut cont la casa de pensii, stiti cumva cat dureaza si ce trebuie sa fac?
Unde găsesc și eu o piscina cu adâncime de peste 2m în București?
Am primit aceste doua mesaje prin SMS de la nr 8358 " Acceseaza https://oran.ge/3gdsG7h pentru a descarca aplicatia. " " Ai activat cu succes abonamentul pentru jocuri din aplicatia Orange Games....? (mai mult)
Bună seara, deci am o problema la care imi trebuie un raspuns rapid. S a intamplat un conflict in familie si mama mi- a luat mai multe lucruri in valoare de 300 de lei si mi le- a aruncat la gunoi. ...? (mai mult)
Cum aș putea să dezactivez notificările de pe messenger de la o singură persoană? Gen, de la restul să primesc mesajele și de la o singură persoană să nu îmi apară doar dacă verific eu? Se...? (mai mult)
Buna ziua tuturor. Cand am făcut check-in-ul la numarul cartii de identitate nu am introdus si seria. Este vreo problema? Compania wizz air
Salut! Stie careva de ce imi apare asta "Ups.a apărut o eroare. Te rugăm să iei legătura cu părintele tău și să verifici dacă datele introduse sunt corecte. Reinstaleaza aplicatia" pe BT...? (mai mult)
Salut TPU! Am o intrebare daca am un card decathlon cu suma de 120 de lei si vreau un produs de 200 mere sa platesc cu cardul cei 120 de lei si sa mai achit cash 80?
Oare trebuie sa platesc ceva daca ma prezint la aeroport cu o camera Canon mica, atarnata de gat? Are un snur si port aparatul ca pe "colier". Am doar bagaj de mana si acolo nu mai incape deloc.
Salut! Lucrez pe TIR pe comunitate și vreau sa cumpăr niște suveniruri. Ceva idei și dacă găsesc pe la benzinării ca îmi este mai la îndemână.
Cât durează să obții o viză permanentă pentru a te stabili în S.U.A? Ce cerințe trebuie să îndeplinești? Ce zbor se poate lua fără schimb de avioane către S.U.A?
Buna seara! Ma poate ajuta cineva sa găsesc o bobina aprindere atomizor, 3WF-14B, Kasei? Va rog https://prnt.sc/WR9FWSUgXTaP asa arată și nu vreau sa cumpar de pe eBay / site străin
Salut, cum ajung din piata Tomis 3 in Mamaia sat cu autobuzul? Ce autobuz iau? Sau ce autobuze schimb? Pentru cei din Constanta
Salutare tuturor! Stie cineva un site de încredere de unde pot cumpăra viniete pentru toate țările din Germania - Romania? Mulțumesc
Salut TPU. La vara as dori sa plec in alt oras sa muncesc. As putea sa ma cazez la un internat ce apartine de vreun liceu? Fara sa fiu elev acolo doar pe timpul verii? Ofer funda
Salut. Știe cineva de unde pot lua ilustrații cu primul ajutor open source sau fara bani. Mă interesează în special poziția laterala de siguranță.
Salut! Am un kilometraj pentru bicicleta de tip bitwin 100 cred ca asa se scrie bitwin.Ma rog, l- am montat, magnetul l- am pus langa senzor, iar senzorul pe furca aproape.Important este ca este montat...? (mai mult)
Hello. Ma confrunt cu anxietate severa, insomnii, depresie si tulburare obsesiv compulsiva de foarte multi ani. Am fost la multi psihiatri, am luat si medicamente, am facut si terapie. In cadrul sedintelor...? (mai mult)
In ce timp ajunge o scrisoare din Romania in Italia? Multumesc!
Buna ziua! Am o intrebare. Sunt corigent daca am 2, 3,4 si un 10? Asta ar fi 4.75. Un amic m-a avertizat ca sunt corigent deoarece nu se rotunjeste media.
Buna seara! Am restricționat mesajele de la o persoana pe Facebook si nu stiu cum sa dau drumul la conversație din nou. Dacă intru pe profilul persoanei respective nu mai apare acolo mesaje sau în ...? (mai mult)
Bună TPU. Mi- am cumpărat de curând o bicicletă electrică. Şi am observat că roata spate are joc.Nu joc mare. Dar dacă ridic bicicleta cu roțile în sus şi mişc de ea. Se aude cum joacă din...? (mai mult)
Salut, incerc sa mă loghez la aplicația e on ( energie electrică ) cu Facebook și nu funcționează, îmi spune că aplicația nu este activa, nu este accesibila momentan și că dezvoltatorul aplicație...? (mai mult)
Credeti in vraji ca persoane iubita sa se intoarca la voi inapoi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Auricape întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.