Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Daca imi fac cont pentru pariuri(unibet Superbet etc…) si il fac pe buletinul lui x (albert cristian rosu) ca sa scot banii (din aplicatie) ar trebui sa folosesc un card de credit cu acelasi nume? (albert… ...? (mai mult)
Buna vreau sa-mi iau niste casti Airpods 3rd noi de pe olx, cum îmi dau seama dacă s originale?
Buna, am fost contactat de vama pentru ca aveau nevoie de niste documente si le am trimis dupa mi au spus (prin mail) : " Pentru formalitățile viitoare și transmiterea documentelor necesare, vă rugăm...? (mai mult)
Pt crearea unui iaz 5/5m cât ar trebui sa sap ca să dau de apa? Vreau sa îl fac organic. fără folie sau beton..trebuie sa dau de izvor sau ceva?
Hei,știe cineva dacă este de încredere acest site? am dat comanda pe 25martie și nici acum nu mi-a venit coletul din Franța prin posta https://www.mybest-sarl.com/mon_compte.php
Bună! Sunt în clasa a 6 a și dacă ași vrea să mă transfer în clasa a 7a ași putea?
Am cumpărat o fustă și după prima purtare mi s - a scămoșat rău pe o parte. Menționez că fusta este dintr- un material că lână. Exista vreo modalitate sa înlătur scamoseala sa nu se mai...? (mai mult)
Este bun acest antrenament? LUNI-biceps spate MARȚI-piept triceps umeri MIERCURI-picioare JOI-biceps spate VINERI-piept triceps umeri SAMBATA-pauza DUMINICA-pauza
Bună seara, in cât timp ajunge daca trimiți acte prin posta in regim de urgenta și cam cat ar costa?
Cand incep inscrierile pentru programul casa verde fotovoltaice? Sunt putin nedumerit, incepe de maine si are loc pe regiuni? Sau a fost perioada de insciere si acum e alegerea firmelor?
Salut! Unde as putea sa merg sa leg o carte? Am cartea in format pdf si as vrea sa o trag la xerox si sa ii pun coperta(nu e lucrare de licenta sau altceva oficial). Locuiesc in Cluj, daca stiti pe cineva...? (mai mult)
Cum credeti ca ar trebui sa "sune" o lege despre parcarea "civilizata si ordonata" a trotinetelor electrice parcate haotic prin toate orasele din tara fara jena fara cap. Iar firmele ce le gestioneaza...? (mai mult)
Știe careva cam in cât timp (Estimativ) se eliberează, ajunge un cazier judiciar internațional (Germania)? Deja am 20 de zile de cand am depus cererea
Salut TPU. Am 18 ani iar varul meu are 16. Iar la vara as vrea sa il duc la mare la noi. Daca eu inchiriez o camera ma lasa sa-l primesc sau nu? El fiind minor
Daca nu scrie cate puncte ai luat la sala, pot da traseul?
Salut,am o problema de rezolvat la notar si am nevoie de dovada cu ultimele facturi achitate,doar ca eu am platit toate facturile online, cum pot face rost de dovada cu ultimele facturi achitate?
Heiii,știe cineva cum se ajunge de la Drumu Taberei la drpciv Pipera?
Buna, am nevoie cat mai rapid de un raspuns... pentru cei care stau in Bucuresti, zona Morarilor, stie cineva numarul de telefon de la curatatoria de haine care e aproape de perfect pet si de mcdonald's...? (mai mult)
Hey! Se poate face asigurare de sănătate doar pentru o luna de zile, fara a plati 1800 lei pe an?
Abonamentul la Netflix se va prelungi in mod automat daca nu te dezabonezi si daca ai bani in cont ( pe card )?!
Salut, sunt din Comuna Ulmeni Județul Călărași și aș vrea sa stiu cum aș putea ajunge în Craiova, în județul Dolj, comuna Almăj și cât m-ar costa de asemenea.
Salut! :) Recent am primit oferta de a deveni reprezentant avon și voiam sa vad cam "cu ce se mănâncă" pentru job part time ca să am un ban al meu chit ca știu ca iau profitul pe comanda sau ceva...? (mai mult)
Buna, am cumpărat monede depe tikfollowesr și nu le-am primit și banii mi s-au tras din cont
Am fost azi, înainte de ora 18:00, să plătesc factura la cablu, telefonie și internet a unei vecine greu deplasabile. Avea restanță pe Martie și Aprilie și fusese deconectata. Tipa de la ghișeu...? (mai mult)
Eu nu am pasaport. Pot calatori in Italia doar cu buletinul? (Am peste 18 ani)
Ce acte sunt necesare pentru buletin 2023?
Va salut. Aveti idee dacă sunt parcări cu plată in apropierea Arenei Naționale? O sa ma duc la meciul cu CFR de duminica și as fi vrut cumva sa- mi rezerv un loc sa stau liniștit. (Am mai pățit...? (mai mult)
Cum trimit un curier de la firma FanCourier la o adresa ca sa ridice o expediție pentru mine ( eu fiind destinatarul )? Prin aplicație sigur nu merge, de la centrala n-am înțeles mai nimic.
Cum sincronizez adresa de myelectrica?
Salutare prieteni! Întrebare pentru cei ce locuiesc în București: Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice este mai aproape de Gara de nord sau de Gara Obor? Și cu ce trolee sau alte mijloace de...? (mai mult)
Se găsesc bănci EximBank in Olanda? Sau doar in Romania sunt? Cum îi pot scoate de pe card acolo dacă în caz nu e banca asta EximBank ( Banca Românească)?
Daca am pierdut acel card - talon acordat de catre stat pentru plata facturilor energetice ce pot sa fac ca sa nu pierd si suma de bani de pe acel card ( in cazul in care nu il mai gasesc, evident?) ...? (mai mult)
Bună TPU. Are cineva Bicicleta electrică " Fischer EM 1726"? Ce îmi puteți spune despre ea? Calitate, preț. Dau Fundă.
Voi calatori in Italia curand, cu wizzair. Stiu ca bagajul de mana trebuie sa aiba maxim 8 kg si e gratis. Intrebarea mea e daca pot lua o gentuta (cu servetele, telefon etc.) si un rucsac mai mare, ...? (mai mult)
Salut TPU. Cunoaște cineva o firma de recrutare din zona Olteniei/Banatului, prin care se poate merge la castraveti în Germania și sa accepte și bărbați? Mulțumesc mult anticipat.
Buna! Sunt într- o situație oribila! Va rog să citiți pana la capat.Am venit cu mama acum doi ani de zile in Iordania.Iar gunoiul pe care nu am cum sa îl numesc tata este arab.E un om nebun! Nu va...? (mai mult)
Salut TPU. Stie cineva cum pot folosi partea intunecata a internetului si cum? Imi este putin teama deoarece am auzit multe chestii(daca intri risti sa fii urmarit de persoane) dau funda
Bună TPU, vreau sa plec în vacanță în Anglia, pentru câteva zile și mi- am achiziționat biletele după esky și mi- au trimis pe mail un cod pe care îl adaug in contul de esky, biletul dvs ...? (mai mult)
Stie cineva programul drpciv Slobozia? Trebuie sa ma reprogramez la traseu si nu vreau sa merg 50 de km degeaba
Buna! Unde pot tipari si eu o carte? Sa dau comanda online si sa o livreze, de preferat. Sa pot alege eu copertile fata si spate (si sa fie color!). Daca vreau doar ca, cateva pagini din carte sa fie...? (mai mult)
Ce este Id number-ul pe un buletin din Romania?
Ce program au casele de bilete din Gară de Nord? Mulțumesc
Salutare! Cunoaște cineva o firma de recrutare prin apropierea județului Gorj? As dori și eu sa merg la castraveti în Germania, sunt bărbat. Mulțumesc și dacă se poate sa fie de încredere.
Cand se suspenda contractul de munca se suspenda si cardul de salariu?
Salut, TPU. Imi poate spune si mie cineva cum pot trimite o scrisoare pana in Belgia cu cod de tracking in asa fel incat destinatarul sa o poata urmari? Am cautat pe site- ul postei romane doar ca spuneau...? (mai mult)
Bună ziua! Vreau sa modific adresa de facturare la eon, am dat pe adresa de corespondenta si îmi scrie în curs de procesare. Dacă as da pe Alias loc de consum se va modifica? Dacă nu, ce trebuie...? (mai mult)
Are cineva abonamentul Genius pe Emag? E util?
Ce date despre mine (in calitate de angajat) se afla in declaratia de venit depusa de catre angajator?
Am o intrebare. Daca am un inel pe care am dat 520 de lei sau ceva de genu si gramul a fost 180 lei cate grame are inelul?
Bună! De la ce vârstă poți călători singur cu trenul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Auricape întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!