Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Am fost sunat de un om de la Digi și mi- a spus că pentru 13 lei îmi dă un abonament de mobil cu următoarele facilitați: Minute nelimitate în orice rețea la nivel național, 300 de minute internaționale,...? (mai mult)
Mi-am pierdut buletinul iar azi trebuie sa merg la medicina muncii, vreau să știu dacă este obligatoriu buletinul fizic sau merge și o poza doar
Salutare! As dori sa ma duc la pescuit pe RAUL Mures! Știe cineva cum sta treaba cu permisul, aud păreri pro și contra despre permisul eliberat online ca nu ar fi valabil? Dacă ma poate ajuta cineva,...? (mai mult)
Pot sa iau colet din posta romana sub 14 ani cu pasaportul sau alte acte?
Buna, un prieten mi- a trimis o scrisoare recomandata fara tracking din Germania(Berlin), a lasat- o pe 8 aprilie la posta(eu stau intr- un oras din jud. Alba, daca conteaza), am calculat si au trecut...? (mai mult)
Salutare, pentru Ungaria daca nu merg pe autostrada ci pe drum național am nevoie de vigneta? Daca da, exista posibilitatea achizitionarii pe o zi?
De exemplu dacă filmez pe domeniul public sau fac un live și cineva îmi zice că nu- i convine că l- am prins în cadru și mă pune să șterg filmarea sau live- ul de față cu el, mă mai poate...? (mai mult)
Salut TPU! Astăzi eram pe Instagram și am vrut să- i răspund unui prieten la story dar din neatenție am răspuns la story paginii unui lanț mare de magazine (răspunsul la story era cam aiurea) ...? (mai mult)
As vra sa aflu codu de culore la un golf 4 albastru inchis?
Salutare. Cine mă poate ajuta? Vreau sa fac o fundație. Dimensiuni, 8/10, adîncime 1 metru și lățimea fundației de 40 de cm. Cine știe câți metri cubi de beton ar trebui sa comand.
Se poate folosi cardul EximBank in Olanda, Belgia? Daca da nu trebuie sa faci o modificare sa îi scoți în euro se face in mod automat?
La ce se folosește asta? https://imgur.com/a/rwUCZtc
Cit costa un taxi de la autogara Codreanu la minastirea vladiceni
Unde pot gasi capra cu trei iezi in limba italiana?
Ce trebuie sa conțină bagajul unui sofer de TIR plecat pe comunitate?
Buna ziua cineva a trimis o bancnota de 20000 lire turcesti. Pe net nu stiu sa ma uit, ba imi da 4 lei ba 900 de lei. Imi puteti spune cat ar valora? Nu vreau sa ma fac de ras la schimb valutar! Dar nici...? (mai mult)
Buna TPU! De ce sunt locuri mereu la Winner (pariuri)? A lucrat cineva acolo? E ok? As vrea sa ma angajez și eu acolo dar nu înțeleg de ce nu stau fetele.
Se merită sa mai fac facultate? Este o pierdere de timp?
Stiti cumva daca la Eroilor 2 (metrou) nu exista si scara fixa? Sunt doar rulante? Eu am fobia de a cobori pe rulante.
Salut,cat costa manopera+piesele pentru o distributie? Masina- Ford C Max 2011 16. TdCi 95 CP
Aveti idee daca se poate lua troleibuzul 69 de la statia Piata Mihail Kogalniceanu Bucuresti?
Buna ziua! Am o baterie acumulator de 3, 7V, 1200mAh si una de 3, 7V, 12.000mAh si nu stiu cat timp trebuie sa le tin la incarcat dupa cele 8 ore initiale de formare; pe prima o incarc in aparatul...? (mai mult)
Salut! Știți care este programul ARR din București, din zona Tineretului? Mulțumesc!
Buna. Am de trimis un pachet mic, sub 1 kg in Anglia, stiti vreo firma care accepta pachete mici si nu ar cere un pret minim? Multumesc
Salut, cum pot sa platesc jocuri/monede virtuale cu factura Vodafone?
În România există fabrici sau firme producătoare de cipuri electronice, mașini electrice, roboți industriali ori casnici, tablete, smartphonuri și componente pentru industria aerospațială?
Bună. Vă rog să răspundă doar cine știe sigur. Cum pot ajunge de la Căminul Panduri la Cișmigiu sau Universitate?
Buna seara tuturor! În ultimele 2 luni am primit 3 facturi de la enel. Am reușit sa plătesc doar o factura și mi- au venit 2 preavize de deconectare! Una pe 26.04 si alta pe 04.05! Nu as vrea sa raman...? (mai mult)
Pentru îndepărtarea petelor galbene de pe tricourile albe, ce este mai bun, Venish sau Clor?
Salut! Si e am primit asta. Buna ziua, Vă multumim pentru cumparaturile facute. Documentul de confirmare a tranzacției poate fi găsit în atașamentul acestui e- mail. Acest...? (mai mult)
Din ce oras este prefixul 037?
Căminul in Iași de la liceu se plătește?
Cat costa titlul de calatorie la ambasada Romaniei in Londra?
Acum 2 ani o verișoara de a mea a câștigat un telefon mobil iPhone după ce s- a înscris și participat la niște sondaje, as vrea sa încerc și eu dar nu am gasit pe nicăieri sit- uri de acest ...? (mai mult)
Salut. Am fost o data la sediul Fam Curier și o persoană testa un dispozitiv electronic, care i- a fost trimis cu verificare colet. El se certa cu doamna de la recepție, pentru ca nu avea voie sa ...? (mai mult)
Buna ziua! In cat timp se eliberează certificatul fiscal auto la sectorul 4 București? Mulțumesc frumos!
Stie cineva in ce zi a saptamanii vine ambulanta cu seringi in gara de nord? Fac un studiu despre oamenii de acolo si nu stiu cand sa i gasesc laolalta
Buna! Tocmai ce mi- am dat seama că, a doua oară în acest an, mi s- a demagnetizat cartela de acces in cămin. Nu știu care este cauza, nu am ținut- o lângă telefon, laptop, însă azi,...? (mai mult)
Buna seara Hristos a înviat! Dragi prieteni de ce acte am nevoie că sa ridic un colet de la posta pentru un prieten? Am neapărat nevoie de buletinul lui? Mulțumesc mult va pup dulce și va urez seara...? (mai mult)
Salut Am dat o comanda pe aliespress am platit dar cand intru in cont imi scrie produsele unpaid dar le am si la categoria processing Trebuie platit si acolo unde scrie unpaid sau cum?
Bună seara! Sunt o fata de aproape 16 ani, și de vreo câțiva ani mă confrunt cu corpul meu, am inceput sa sufăr din cauza a cum arăt, îmi doresc să am corp la fel ca celelalte fete, sa pot purta...? (mai mult)
Salut, in trecut mai vazusem prin Lidl salam din carne de vanat (cerb), dar acum au disparut de peste tot. Intrebare, de unde as putea cumpara preparate din carne de vanat (cerb, mistret, urs, iepure,...? (mai mult)
Actualul intră la apă?
Cum pot ajunge din gara de nord la autogara militari?
Ce părere aveți de SUV-urile de la Mazda mai exact CX-5? Au ceva probleme specifice?
Hey! Cam cum decurge o consultație la ortoped pentru examenul auto?
Cu ce firmă de curierat va veni coletul dacă awb-ul începe cu F... ( și continuă cu 6 cifre ) - punctele sunt cifre. ). Nu îmi dau seama. Nu am mai avut un astfel de awb.
Salutari tuturor, știe cineva dacă este ok firma de recrutări pentru Olanda Workforce recruitment România?
Stiti ceva pagini de internet cu excavatoare? Ceva un atlas al lor din toate timpurile?
Salut! Am platit o factura la enel în data de 13 aprilie la un aparat selfpay si nici acum nu s- a confirmat. Mentionez ca datele introduse au fost corecte si ca a fost platita o factura restanta iar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Auricape întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Modern Family
Ai ras cu gura pana la urechi impreuna cu Claire, Jay, Gloria si restul familiei trasnite? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Modern Family!