Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Cum pot urmari o scrisoare recomandata din Romania spre Germania? Si cu aproximatie cat dureaza o scrisoare recomandata Oltenita jud. Calarasi - Mannheim Deuschland?
In gari de obicei sunt camere de luat vederi?
Buna, doresc si eu sa aflu mai multe informatii pentru a pleca in Germania. Ma puteti ajuta cu nume de firme care dau teapa si care sunt serioase? Orice informatie imi este de folos. Multumesc
Bună ziua. Dacă România se învecina cu Rusia în loc de Ucraina, oare eram noi în locul Ucrainei, adica ne ataca Rusia pe noi? Dacă de exemplu astăzi Rusia ataca România, prin ce zone...? (mai mult)
Pot sa merg cu Wizz neînsoțit? Si daca da cum? Am 17 ani
Cât costă transportul cu posta romana pana la Brașov, Brăila-Brașov?
Ce îți trebuie sa mergi in Uk, pașaport sau buletin?
Este inaltarea domnului, 18 mai zi liberă de la stat?
E deschis azi la Iulius Mall din Timișoara?
Dacă mă uit pe profilul cuiva fara sa l am in lista de prieteni, știe că sunt eu
Care este teorema celor 3 perpendiculare?
De ce toate fetele au fițe, și se cred mai importante și mai deștepte?
Bună ziua. Locuiesc în România doar de 6 săptămâni, așa că nu sunt încă familiarizat cu serviciile poștale. Aș dori să trimit o scrisoare. Este important să primesc confirmarea că scrisoarea...? (mai mult)
Buna! De o zi simt o durere in gat pe partea stanga cand inghit, dar si pe piept parca e un nod ma gandesc ca s- a provocat din cauza mancarii deoarece dupa vreo 30 de minute dupa ce am mancat a inceput!...? (mai mult)
Hei! Vreau să comand de pe AliExpress 2 proproduse de la ACELAȘI producător, dar în 2 culori diferite. De ce mă pune să plătesc de 2 ori transportul?
Buna seara! Doresc sa merg cu trenul din Galați la Brașov, dar n am mai călătorit niciodată cu trenul, iar traseul nu este direct. La oprirea de la București, unde gasesc următorul tren in care...? (mai mult)
Salut TPU! Am si eu o intrebare, in mai voi da niste teste grila pentru admiterea la un liceu militar Aceste teste sunt alcatuite din 10 intrebari geometri, 10 algebra 10 romana La matematica pe ce...? (mai mult)
Cum schimb in linux mint authentication key, deoarece mi-am uitat parola authentication key pentru autentificare descarcare apps din magazinul linux mint? multumesc frumos
Salutare, am trimis un colet prin Fan Curier cu ramburs desi au ajuns banii la sediu nu stiu cat timp stau banii acolo, deoarece nu pot sa merg totusi este in timpul sarbatorilor pascale... Am incercat...? (mai mult)
Am primit niște mesaje în care îmi scrie: Achita accesând și îmi da un link Apoi ca dosarul telekom telekom mobile de 233 de lei este avizat. Apoi dosarul telekom a fost avizat pentru executarea...? (mai mult)
Bună seara, as avea o întrebare referitoare la plățile online. Am card, am incercat sa fac plati online iar în momentul în care toți pașii erau urmați pur și simplu banii nu erau extrași din...? (mai mult)
Unde aș putea scoate o poză de pe telefon? Preț?
Pentru cei care lucreaza in domeniul feroviar, imi spuneti va rog de la ce vine abrevierea min rst de pe livretele din tren? Multumesc frumos!
Buna ziua, după câteva purtări mi s-au aplatizat branturile la adidași, de unde as putea cumpăra niste branturi/talpici mai calitative?
Primesti un răspuns dacă nu ți se accepta transferul la liceu?
Salut TPU. Am 28 ani, locuiesc în Olanda, sunt cetăţean român și doresc să mă însor cu o femeie olandeză. Documentele ce le am aici sunt: Carte de identitate + Certiticat de naștere. ...? (mai mult)
Salutare, pentru ca cineva sa trimita un colet prin easybox ce informatii trebuie eu sa ii dau? Se da doar adresa unde se afla easybox? Si de asemenea, se poate ca cineva sa puna acel colet la un easybox...? (mai mult)
Cum ajung la Spitalul Coltea cu metroul?
Buna,Am o valiza Hachi...as vrea sa-i pun pin cum fac. Help va rog
Salut, am o pereche de casti cumparata din Altex cu ceva probleme, inca mai am garantia la ele dar nu mai gasesc bonul, atunci cand am extins garantia pe 2 ani, le am dat numarul meu de telefon si ...? (mai mult)
Salut. Stiti cumva cum ma pot folosi de un voucher epin? Dau funda
Salut TPU! Port ochelari cu dioptriile - 2, 5 și - 3, iar ochelarii pe care îi am îmi arată ochii foarte mici. Știe cineva cum as putea rezolva problema asta cu ochelarii sau toate lentilele fac...? (mai mult)
Buna, locuiesc in America in orasul Los Angeles si as dori sa aflu care este cnpul meu, am certificatul de nastere dar nu scrie pe el numarul de cnp si nu am nici buletin, cum pot face rost de acest...? (mai mult)
Buna TPU! Am înapoiat acum 3 zile un produs de pe Olx și nici măcar azi n- am primit mesaj iar adminii au scos chestia aia ca sa pot vorbi cu dumnealor. Trebuie sa treacă 5 zile sau 10 ca sa ii primesc...? (mai mult)
Seria cartii de identitate provine de la judet, dar numarul?
Buna, Am si eu o Problema cand am făcut check- in online (Wizz air) am trecut din greșeală pașaport in loc de buletin, dar am scris tot din buletin, este vreo problema? Am nevoie de un răspuns...? (mai mult)
Salut, în urma cu 3 zile am ajuns in Germania pentru un loc de munca cu o firma de transport persoane, GeoTour, las si numele aici ca sa stiti sa va feriti. Agentie recomandata de firma de recrutori...? (mai mult)
Salut, mă poate ajuta și pe mine cineva? Am cumpărat o mașină și pe contractul de vanzare s-a completat cu scris de mana, am înțeles că nu se mai poate inmatricula? Ce pot face? Mulțumesc
Unde pot găsi cupru în Galati?
Salut,daca am promovat proba practica pentru permis si nu sunt acasa cand vine postasul il pot ridica de la posta romana?
Salut. Se pot lua bilete de tren din Bucuresti, pentru rute care nu au legatura cu Bucurestiul? De exemplu, pot sa iau din Bucuresti bilet pentru tren Iasi-Timisoara?
Salut, am si eu o intrebare, eu am avut un bilet de calatorit la stb, am mers cu tramvaiul si imi aparea un mesaj cu textul: REPETAŢI VALIDAREA LA ACELAŞI VALIDATOR, inseamna ca am achitat ca nu ...? (mai mult)
Salutare, am cum să îmi fac semnătură electronică in mod gratuit pentru diverse documente ce am sa le folosesc mai mult în relația cu instituțiile de stat? Peste tot am văzut că aceste semnături...? (mai mult)
Buna ziua, cât timp am la dispoziție sa plătesc factura de curent apa și gaz de la data sosirii facturii?
Exista posibilitatea de a angaja vreun fel de expert imobiliar care sa te ajute sa- ti cumperi o casa(/un apartament) sigura, care sa nu te intoxice(din cauza finisajelor si a altor lucruri) sau care ...? (mai mult)
Bună TPU! Am comandat un produs de pe olx iar acesta avea alta culoare cand a ajuns, i- am dat retur iar azi era ziua in care trebuia sa îmi primesc banii. Sa mai sper ca ii voi primi maine? P.S.:Nu...? (mai mult)
Studiez Asistenta Sociala la UBB si doresc sa devin psihoterapeut. Inteleg ca trebuie sa fac o formare ca sa devin psihoterapeut sub supervizare si master ca sa fiu autonom. Insa ce nu imi este clar este...? (mai mult)
Salutare, am cnp-ul unei persoane, pot afla cum o cheama? Daca da, cum?
Mai pot folosi stecherul de Anglia daca are plasticul din jurul unui bat care se baga in adaptor topit?
Se poate ca cineva sa- mi puna un colet la fan curier si sa ma duc eu personal sa il ridic de la sediu? Ce trebuie sa- i dau persoanei ce imi pune coletu? Nume, numar de telefon si adresa sediului? Ma...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Auricape întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Modern Family
Ai ras cu gura pana la urechi impreuna cu Claire, Jay, Gloria si restul familiei trasnite? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Modern Family!