Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Se poate ca cineva sa- mi puna un colet la fan curier si sa ma duc eu personal sa il ridic de la sediu? Ce trebuie sa- i dau persoanei ce imi pune coletu? Nume, numar de telefon si adresa sediului? Ma...? (mai mult)
Dacă am castigat la un concurs si vine comanda sa zic asa pe 07 pot semna eu? Pe mail scrie ca persoana care a castigat trebuie sa semneze, dar pot si eu?
Cine se ocupă cu vopsirea trecerilor de pietoni în București?
Buna seara, am o întrebare, eu m-am mutat la alta școala, iar eu am o nota la opțional mate, dar la școala unde m-am mutat nu exista opțional mate, îmi trece nota la mate normal?
Există în Ro firme care închiriază electronice după modelul grover.com, pe perioade flexibile?
Buna! Sunt mutat recent in București si n-am mai mers cu metroul. Cum se procedează? Mulțumesc amticipat
Buna, am o întrebare, stau in Germania daca iau un paysaf de 10 euro poți să îl bag in contul de paysaf de Ro?
Cât pot sta în Romania având pre settled status?
Bună! Știe cineva un târg de catei în Craiova sau Pitesti? Am cautat și nu am găsit.
Buna ziua dragi prieteni...Pentru a angaja pe cineva intr-un spatiu de joaca sunt niste cerinte? Adica au nevoie de vreun curs pentru a putea fi supraveghetor de copii?
Bună! Pentru cei din Bucuresti: Îmi poate spune și mie cineva unde găsesc un Western Union?
Cum văd un cod sms când sunt pe MyEnel?
Salutare! Am o tigara electronica Vaporesso si de ceva timp am probleme cu rezistenta. La modul ca, cumpar rezistenta, o utilizez 1- 2 zile si apoi lichidul incepe sa se ingalbeneasca si rezistenta nu...? (mai mult)
Pe site- ul de statistică din Olanda, ce înseamnă sau care este diferența dintre "volume changes" și "volume changes shoppingday...? (mai mult)
Cand cineva vrea sa- si cumpere un apartament dintr- un bloc poate sa ceara si sa primeasca planurile de fundare si armare a acelui bloc pentru a vedea daca este sigur la seism? Sau de unde stie cineva...? (mai mult)
Pot trimite pe mail cererea pentru virarea alocatiei copilului meu pe card? Daca da, pe ce adresa de mail?
Buna, ce acte am nevoie ca sa imi reinoiesc contractul la RDS & RCS, pentru ca vechiul contract e pe tatalui meu decedat.
Salut! Pana acum am lucrat pe taxi(am și atestat), dar am luat categoria CE, atestat marfa și card tahograf, dar sunt începător și nu găsesc de munca.Sa ma întorc pe taxi sau sa caut în continuare...? (mai mult)
Se poate lua un colet de la posta in Germania? Adica sa il iau eu de acolo, nu sa vina acasa, daca se poate cum se procedeaza? As dori un raspuns cat mai complet, dau funda
Daca ridic coletul de la sediul Fan Courier mă va costa mai ieftin?
Salut TPU Community, aș vrea sa vă întreb: "Unde pot eu sa găsesc un Internet Cafe / Pc Banks în apropierea Râmnicu Vâlcea?"
Buna TPU! Unde sunt magazine non-stop in Constanta (oras)?
Astia din Barlad! Unde pot sa imi fac abonament d-ala de elev de autobuz?
Salut TPU. Sunt eleva in Bucuresti si am abonament de metrou si STB gratuit. M- am tot saturat sa- mi pierd abonamentul de metrou, e al- 7- lea pe care il pierd plus ca sunt facute dintr- un material...? (mai mult)
Vreau sa asociez un card la un cont de paypal si acolo imi cere security cod, la ce se refera mai exact? (nu inteleg la ce fel de cod se refera)
Buna ziua. Copilul are 19 ani impliniti si va sustine in vara anului 2023 examenul de bacalaureat. Cursurile clasei a XII- a se vor incheia in iunie. Contributia de intretinere a copilului mai trebuie ...? (mai mult)
De unde pot cumpăra placa wi-fi, pentru centrala Ariston One Clas 24 kw; este prevăzută cu funcția wi-fi, dar nu are modulul?!
Ce înseamnă statut social 5 salariat?
Salut, in Iunie plănuiesc sa merg in Creta cu masina personală, dar mi- am planificat vacanța fără sa ma gândesc ca am rau de mare și ca dureaza 9- 10 ore cu bacul pana pe insula. Întrebarea ...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie va rog, daca stiti, locuri in Bucuresti cu pavaj cat de cat drept unde pot patina pe role.
Pot obține un permis de intrare la facultatea Dimitrie Cantemir din București fără să fiu înscris oficial?
Buna! Nu am mai trimis până acum nimic prin poștă, însă tatăl meu are nevoie de niste documente de la mine de la facultate, pe care primăria nu le accepta decât în format fizic, nu scanate....? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă ating o meduză?
Daca lucrez la Pepco și vreau sa-mi dau demisia, mai sunt asigurata alea 3 luni după? Vreau un răspuns concret și sigur! Multumesc!
Salut, cum calculez câtă cantitate de nisip (m3) intra într-o camioneta cu dimensiunile următoare, lungime:1950mm, lățime:1560mm,înălțime 400mm.
Buna! Știți cumva daca pot cumpăra un bilet de tren pentru o călătorie care va avea loc peste o săptămână, de la casele de bilete din gara, pentru o ruda mai în vârstă? I- as cumpără...? (mai mult)
De ce pe panourile de curent electric este pus afiș „Interzisă stingerea cu apă!"?
Cum maresc viteza maxima la xiaomi pro 4 trotineta electrica?
Va salut, stie cineva cunde este locatia "Gherea" in Cluj? Pe harta apare doar strada cu acest nume :)
De ce trebuie să reciclăm hârtia?
Salutare tuturor, am cautat pe internet si nu am gasit dar nici macar nu am idee cum se numeste... vreau sa deschid un centru de joaca pentru copii si construiesc un tarc de joaca modular cu piscina de...? (mai mult)
Salut ce placi de baza mi ați recomanda pentru un i3 10100f cu rami ddr4 vreau mai multe oferte va mulțumesc frumos
Am si eu o intrebare legata de caminele din Bucuresti: anul viitor eu si o prietena vrem sa stam impreuna, insa ea da la Politehnica si eu la Psihologie. Ne lasa sa fim cazate in acelasi camin, in aceeasi...? (mai mult)
Paraviroza câini. Vreau sa sa spun cum am salvat 2 câini de la paraviroza. Le- am dat ceai de pelin care este foarteee bun pentru or ce fel de microb, infecție. I- am dat cu siringa ceai de pelin...? (mai mult)
Buna seara! Poate cineva sa imi spuna va rog frumos, cum se numesc in Germania acele locuri special amenajate unde poti lasa electrocasnice/electronice si lucruri care nu iti mai sunt de trebuinta pentru...? (mai mult)
Buna TPU. am rezlitiat contractul cu cei de la Telekom, iar in urma acestui fapt imi scrie la televizor ca decodorul nu primeste semnal, iar receiverul de la tv palpaie. cu toqte astea netul merge foarte...? (mai mult)
Ce are platforma asta de mă tot delogheaza? De ieri tot mi se întâmplă! De ce nu remediază ăștia problema?
Am și eu o înttebare. Se poate face ceva cu bancnotele astea: https://imgur.com/a/IxAIrSJ Se pot schimba undeva, sau le pot arunca la gunoi?
Bună seara Este adevărat ca cine te place te place în felul cum ești și în felul cum arăți? Și dacă nu- i convine sau ceva și nu- i place, poate sa plece și sa te lașe în pace? ...? (mai mult)
Acum 2 zile am intrat pe tik tok si am vazut un video in care era unu(nu am dat like si nici subs), apoi am dat scroll de câteva ori si am văzut alte video cu persoana pe care am văzut- o de cum ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!