Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Stie cineva daca o persoana care lucreaza la dgaspc intr-un judet, isi poate face mutarea in acelasi department in alt judet? Multumesc anticipat
La ce magazine se găsește ceara colorata pentru sigili?
Am o poza in format.tif pe care in urma unui proces de georeferentiere nu este clara, cum fac sa fie?
Buna, am un mouse GX Trust, nu imi mai merge. Ce as putea face pana sa il trimit la service? Are 1 luna Cu stima,
Calculatoarele de obicei fac ca siguranta sa sara?
Buna! din greșeală am luat hrana de juniori pentru un câine adult afectează cu ceva cățelul menționez că are 14; ani
Stau la cămin, şi aş dori să fac o comandă de pe eBay. Însă nu ştiu ce să pun la capitolul adresă! Ultima dată când am încercat să pun un colet pe Post Restant mi s- a spus să pun adresa...? (mai mult)
Cum pot instala un Windows, sau daca nu Linux pe un stick, cu ajutorul unui otg (pe telefon) ceva idei?
Pentru bursa sociala, daca regulamentul prevede:, , Ancheta sociala pentru familiile care nu realizează venituri și în cazul în care părinții studentului domiciliază sau lucrează în străinătate",...? (mai mult)
Salut, are ceva dacă s-a urcat pisica mea pe masa unde aveam mancare? Ma refer la faptul că aș vrea să mănânc, si as vrea sa stiu daca are ceva!
Buna seara Care e modalitatea cea mai ok pentru a recupera taxele din Germania?
Daca eu imi sterg e-mailul automat o sa mi se stearga tot? adica si site-urile unde m-am logat adica unde am cont cu e-mailul respectiv?
Salut. Ma gândesc sa iau un telefon la abonament. Întrebarea este, la prețul pe luna al ratei telefonului întra și prețul abonamentului sau este separat. Spre exemplu prețul telefonului este de...? (mai mult)
Care ați crede că sunt orele cele mai frecventate în agențiile de pariuri sportive? (Un interval orar)
Buna TPU! Daca am trimis o scrisoare recomandata, pot face cumva sa nu primesc aviz de primire acasa? Sau cel putin nu la adresa care am pus eu ca stau destinataru
Buna Ziua Am nevoie de o adeverinta medicala pentru angajare. Nu am medic de familie si nici card de sanatate. cum pot obtine aceasta adeverinta medicala. Multumesc si astept un raspuns.
Salutare TPU Am absolvit ciclul de licență în cadrul Facultății de Știința și Ingineria Materialelor (Specializarea: Ingineria sudării), cât și modulul 1 psihopedagogic și aș dori să ...? (mai mult)
Buna ziua! Am o serie de întrebări cărora sper sa le găsesc un răspuns. Care este mai ok și de ce? Plita gaz sau electrică ( vitroceramica ) Am cumpărat plita vitroceramica și trebuie sa...? (mai mult)
Buna, de ce când pun un story pe Instagram, de-odată ce pun un efect sau o melodie se blurează poza? Efectiv am ajuns sa nu mai pun poze deloc din cauza asta. Se slabeste calitatea. Ce sa fac?
Sper ca aceasta sa fie categorie buna. Am o intrebare. Pot ridica un colet de la posta daca sunt minor? Doar cu buletinul? Si pot verifica continutul?
Salut! Mă uitam la chirii/cămine și tot întâlnesc termenii: "camera tip a, tip b sau c". Ce reprezintă fiecare? Mulțumesc!
Buna seara, azi am deschis puțin geamul si miroase numai a fum in tot aparentul (București sector 6). Unde pot raporta asta, garda de mediu? Au un număr de urgență? Mulțumesc
Stiti vreun service prin Cluj, Craiova sau București care sa poata repara o pereche de casti HyperX wireless?
Pentru cei care mai urmaresc cutremurele pe INCDFP: nu vi se pare suspect ca Vrancea nu mai are cutremure de cateva zile? De obicei, erau 3- 4 mici la ordinea zilei. Acum nimic. Doar Gorjul. Oare nu se...? (mai mult)
Am reducere la dentist daca sunt student?
In caz de cutremur pot să cobor pe scări să ies cât mai repede afara? Am auzit că nu prea e indicat să folosești scările in caz de cutremur, dar nu știu dacă aș putea rămâne în casă pentru...? (mai mult)
Salut, in caz de cutremur unde e mai bine sa stau? Ca de doua zile numa cutremure sunt, unde e mai bine, la tara la bunica mea sau la bloc la mine acasa?
Salut, si azi si ieri a fost un cutremur si deja a inceput sa fie mai rau, ce sa fac in caz de mai vine un cutremur maine?
Cum aflu codul de la nino?
Bună, am o întrebare poți scoate bani de la banca transilvania cu buletinul dacă ai cont deschis pe numele tău chiar dacă ești minor? Mulțumesc
Sunt permise lămpile led la numărul pe spate al mașinii?
Va rog frumos dacă puteți sa îmi spuneți unde pot găsi arhiva uzinei de țevi Republica?
Salutare. Exista vreun site pe care poti face webinare pe baza de invitație plătită? Sa poti pune o taxa pentru cei care vor sa intre la webinar. Mulțumesc
Pentru casatoria unui cetatean roman cu unul din Africa pe teritoriul Spaniei, ce acte sunt necesare? Funda.
Buna TPU! Mi- am luat un bilet la un concert. In cazul in care îmi cere buletinul si i- l arat pe telefon in format electronic este vreo problema? Pe site nu specifica nimic ca buletinul sa fie fizic....? (mai mult)
Daca o sa bat pe cineva rău de tot o sa inspir teama sau îmi fac și mai mult rău? Adică vor veni și alți sa mă puncteze? E un bar sau ce rahat e ala și vin pușcăriași și bețivani, ghiolbani...? (mai mult)
Buna! Am depasit cei 50GB de net de la digi, iar azi trebuia sa fie ziua de resetare, dar netul inca merge prost. Aveti idee de ce sau ce e de facut?:))
Buna ziua! Aseară m- a oprit poliția și mi- au făcut un test antidrog, din care reiese că am consumat benzodiazepine. Eu nu am consumat niciun medicament sau altă substanță interzisa in ultima...? (mai mult)
Cu ce aparat se capsează caietele la mijloc?
Rog ajutor. Caut rudele unei persoane. Marinescu Ecaterina, nascuta in Romania la 5 iulie 1936. A decedat la 27 mai 2022, in California. Nu a fost niciodata casatorita, si nu a avut copii. Se stie...? (mai mult)
Bună ziua, trebuie să ajung în București pe Fundeni cu o mașină dar nu știu ce mașini mai merg acolo. Inainte mergeam cu mașina mea personală dar momentan trebuie să ii repar o pană când...? (mai mult)
Companiile de mass-media de obicei "fură" postări la întâmplare de pe diferite grupuri de Facebook și le postează pe paginile lor fără permisiunea autorilor?
Buna! Am o întrebare! Am 17 ani ani... părinții mei vor sa- mi cumpere o casa atunci când voi împlini varsta de 18 ani și sa fie pe numele meu. Practic ei îmi dau banii iar eu cu proprietarii facem...? (mai mult)
Salutare TPU! Dupa cum bine știm Germania este împărțită in două, Est si Vest. Întrebarea mea este, exista vreo harta in care sa arate orasele din vest si orașele din est? Sunt curios...? (mai mult)
Salut hey, daca la sediul Fan curier imi tin astia coletul timp de 1 zi se pune ceva in plus la costul coletului?
Salutare tuturor, aș dori să trimit un colet din România în Danemarca direct în fața ușii, în Aarhus mai exact, cu ce firmă aș putea să îl trimit? Am fost la Romfour și nu ajung până ...? (mai mult)
Buna! URGENT! Am carnet de elev și călătoresc cu trenul! La ce interval de timp îmi pot lua un alt bilet? Adică mi- am luat un bilet astăzi … l- am pierdut și vreau cât mai repede sa îmi iau...? (mai mult)
Buna ziua, ma lovesc de o problema grava de cu niste documente... trimise intr- un plic din Germania, catra Romania(mai exact Iasi). Intrebarea mea este: Cam cat timp ar dura?... documentele sunt trimise...? (mai mult)
Bună ziua. Legat de schimbare buletinul am o întrebare. Soțul are apartament la oraș, dar pe buletin are adresa de la sat. Mă poate lua în spațiu, iar eu sa am buletinul cu adresa din oraș? ...? (mai mult)
Pot face un card de rate direct din magazin sau trebuie sa merg la banca neapărat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!