Ce aplicatie folositi cand vreti sa luati taxiul?
Mi se poate deconta abonamentul de oraș daca stau in alta localitate care nu aparține orasului respectiv?
Salut, unde este km 17 a3 intrare in Bucuresti?
Salut. Am luat o amenda pentru rovinieta acum ceva vreme.Foaia cu care trebuia să o plătesc nu o mai am, habar n- am pe unde e. Și termenul limită a trecut de foarte mult.Mi- am adus aminte azi de...? (mai mult)
De unde pot cumpara plicuri antișoc?
Salut! Se pot inlocui cheitele/mecanismul de acordare la o chitara? S-au rupt 2 din ele si as vrea sa le inlocuiesc daca se poate. Multumesc!
Daca faci un produs perisabil si-l scoti la vanzare, cum se aproba si cine ii determina si cum perisabilitatea, timpul de expirare si depozitate la raft?
Buna! De multe ori când merg in magazinele alimentare se întâmplă să se declanșeze alarmele când intru in magazin și nu îmi pot da seama de ce. Mi- am tăiat până și toate etichetele de...? (mai mult)
Salut TPU! În cazul stabilirii unei date pentru un interviu, este posibil ca angajatorul să mă cheme în aceeași zi în care mă contactează?
Buna seara! Am auzit că dacă ești sub 18 ani nu poți merge la piata de vechituri. Este adevărat?
Salut TPU! Stie cineva cum pot sa fac sa am cont se Netflix pe Romania daca sunt in Austria?
Care este cel mai bun remediu pentru păr uscat?
Cum se zice in engleza la scaunelul acela mic taburet? Pe bune daca gasesc traducerea...
Știe cineva când are loc olimpiada de informatică etapa locala in Brașov?
Cam cat m ar ajunge sa schimb bateria unui Samsung A51, cu tot cu mana de lucru si piesa?
Buna ziua, am si eu o intrebare, se poate sublima cu o imprimanta l805, fara sa ii pui cerneala de sublimare? Si daca nu, se poate printa poze cu cerneala de sublimare fara a mai fi nevoie da schimb...? (mai mult)
Salutare! Mă poate ajuta și pe mine cu o informație despre bacnota aceasta? Eu am rascolit tot internetul și nu am găsit nimic.https://www.antic-shop.ro/antichitati/anticariat/suceava/35644/1
De la ce vârstă poți conduce un cross pe stradă?
În București, cam cât de des și de frecvent au loc controale în transportul în comun și ce pot să fac ca să scap de la plata amenzii, în caz că se întâmplă?
Ce se intampla daca consumi alcool sub varsta de 18 ani?
Stie cineva cum pot trimite un colet din ANGLIA in ROMANIA cat mai ieftin? Anglia—> Romania
Salut, TPU! Din ce motive nu mai angajeaza tazz, glovo etc. livratori minori?
Salut, ce se poate intampla daca iei un cnp de pe net si iti faci cont de superbet cu el? Intrebarea mea e acea persoana poate vedea undev ca i-a fost folosit cnp ul? Dau funda
Am de primit un colet din afara si am platit transportul 15£ si taxele 23£. Coletul incluzand ce e in el + tranpsort costa 800 lei.Am sunat la ei si mi- au spus ca am de plata 333 lei, e normal? Ce ...? (mai mult)
Salut TPU! Daca stiu anumite date despre o anumita persoana (Bucuresti, Sectorul 1, CNP- ul, data nasterii etc) exista vreo modalitate sa aflu strada exacta unde s- a nascut/trait sau un document ...? (mai mult)
Salut,cum fac si eu sa obtin pasaportul in Spania? Ce acte sunt necesare, unde sa sun, daca se face programare ceva, ca nu ma descurc singur. Toti pasii ce trebuie' sa fac. Funda. :)
Bună! Știți cumva unde as putea sa scot niște poze (în dimensiuni cât mai mici) și cam cât ar costa?(IASI)
Salut TPU! Cam greu cu decontarea de bilete :) Speram că aici voi găsi un răspuns. Deci, eu sunt de la țară și fac liceul la oraș, dar plec la țară doar în weekend. Până acum nu știam...? (mai mult)
Un film,o melodie,un articol, etc a unui material reprezentativ din sfera comunicării care poate sa fie analizat intr-o perspectiva etica?
Puteti sa imi ziceti si mie care este de fapt iesirea horoscop de la metrou unirii, adica care iesire este numita horoscop? Am diseara la 17 o intalnire acolo si nu stiu exact la care iesire ar trebui...? (mai mult)
Am o intrebare, cum pot sa stiu daca am un colet pus pe numele meu (sa sun la datele de contact sa intreb) Fan Curier? Deoarece teoretic ar fi trebuit sa am colet (de la o persoana fizica), acel om ...? (mai mult)
Cum să îmi calculez pulsul maxim pentru zonele de puls pe Garmin? Este bună metoda să scad vârsta mea din 220?
Stie cineva din domeniu (angajat/patron) o data la cat timp se sterg înregistrările de pe camerele video din magazine?
Buna ziua, cu cate grame de aur pot să călătoresc cu avionul?
Salut TPU, sunt din Galati si vreau sa ajung la Constanta! Ce modalitati de transport sunt pana acolo?
Exista un site sau aplicatie unde iti zice cu email-ul tau pe ce site-uri te-ai logat?
Salut! Îmi puteti spune toate cuvintele ce tin de matematica care incep cu "d" sau un link cu asa ceva.Multumesc!
Salutare,am și eu un cont de Tik tok, am 11.7k de urmăritori, presupun că ar trebui sa fiu platit deja.Am clipuri de 75k.Dar nu stiu cum pot asocia și de unde contul de PayPal la Tik tok
Bună ziuă! Oare când credeți ca se va termina războiul dintre Rusia și Ucraina? Va mai ținea mult?
Bună ziua TPU nefiind proprietar pe teren fratele tatălui meu decedat poate vinde el un teren fără dezbatere de moștenire?
Bună ziua. Vreau sa trimit un colet pe olx prin posta dar nu vreau sa îmi scriu adresa pe el, cum fac ca să primesc banii ramburs și unde?
Salut, dupa ce intru pe post in Politie pot sa-mi fac tatuaje de exemplu pe toata mana? Voi pati ceva? Am vazut multi politisti cu tatuaje
Salut! Am un tricou de fotbal imprimat cu numele meu si vreau sa scot imprimeul acela, dar nu prea cred ca pot sa-l scot ca este destul de calitativ pentru ca a fost facut la magazinul clubului
Va salut! Urmeaza sa devin student, iar intrebarea mea este daca sa aleg Bucuresti sau Craiova(ambele universitati, atat cea din Bucuresti cat si cea din Craiova au specializarea pe care o voi urma). Intrebarea...? (mai mult)
Ma adresez studenților care au aplicat la Duo în Olanda dacă aceasta firma Gcrs mai e credibila și v-a plătit facturile pe anul 2022 pentru a obține bursa. Cine cunoaște sa răspundă.
Salut, am și eu o problema, am comandat über și din cauza că șoferul nu îmi găsea locația am anulat cursa. Mi s- a tras taxa de anulare, ok, dar mi s- a tras de pe card și banii pentru cat făcea...? (mai mult)
Vreau sa trimit un colet prin posta romană cu ramburs. Trebuie sa scriu datele destinatarului și datele mele pe colet sau îmi dau ce i de la posta romană un formular pe care trebuie sa l...? (mai mult)
De ce s-a inchis pyroshop?
Salutare, prieteni! Intrebarea este legata de garanția produselor nealimentare de la LIDL/Kaufland. Daca achiziționez un produs nealimentar (ca de exemplu o sculă electrică), iar pe bonul de...? (mai mult)
Bună TPU! Am și eu o curiozitate. Am avut anumite probleme cu quickmobile, am luat un telefon de la ei, nu mi- a îndeplinit așteptările, i- am dat retur în termen de 14 zile de la plasarea comenzii,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!