Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
Dacă am mers de acasă la servici și invers cu Bolt, mi se decontează transportul?
De ce origine este numele de familie Levitsky/Levițchi? Din ce rădăcini provine?
Bună! sunt studentă deja la un program de studii din cadrul Universității de medicină Timișoara, nu sunt din oraș dar aș avea o întrebare. La ce universități de medicina din Romania, dacă...? (mai mult)
Cum pot lua legătura cu un psiholog online? Exista vreun site unde pot sa vorbesc cu mai mulți psihologi online și sa le cer sfatul apoi sa plătesc fără sa ma întâlnesc cu ei fața în fața?
In viata reala masinile pot exploda, iau foc si explodeaza? Gen daca cineva trage cu un lansator de rachete intr- o masina explodeaza? Sau daca trage cu un pistol in rezervor? Doar pe GTA daca tragi cu...? (mai mult)
De ce când eu caut o persoana pe fecebook, care nu este prieten cu mine, imi arata ca nu este disponibilă nici o postare, cu toate ca acea persoana are totul public
De ce se sta în vama atât de mult când sunt schimburile de tura?
Bună! Am un iPad și are folie de sticlă pentru protecție. Eu am cumpărat și o folie paper și nu știu dacă merge să o pun peste cea de sticlă. Nu prea aș vrea să o dau jos pe cea din sticlă....? (mai mult)
Sunt eleva la liceu în Spania și am venit în vacanta în România dar am nevoie de tren ca să călătoresc. Eu am carnet de note din Spania și voiam sa știu dacă pot sa îl folosesc pe ala și o...? (mai mult)
Buna știe cineva cine e tipa aia blonda cu rochia aia verde din Jacobs coffee cu ceașcă?
Salutare TPU, rog seriozitate! Eu sunt cetățean Român, prietena mea este de cetățenie Olandeză, acum locuim amândoi în România, aş dori să întreb dacă îi pot face şi ei buletin aici,...? (mai mult)
Bună dimineața! Știe cineva un amanet bun pentru căști în Cluj Napoca, care să fie și bun?
Hei, am avut sex neprotejat in urma cu 3 saptamâni si un pic, acum mia întârziat menstruatia o săptămana, Asa ca am facut un test digital de la clearblue, testul imi arata "not pregnant ", ...? (mai mult)
La producerea unui cutremur, iar deținuții sunt ținuți fiecare în celulele lor, îi scoate afară? În baza de recreere? Până se liniștesc lucrurile?
Cum pot activa pe instragam chestia cu mesajele "nu poti da mesaj decat daca persoana te urmareste"
Hello, nu am cont de revolut, dar dacă mi- aș face, aș putea să îmi transfer banii la o alta banca de pe cardul de revolut? Adică sa am bani pe revolut și sa îmi transfer suma respectiva la ...? (mai mult)
Buna TPU! ce pot face daca am un hanorac, nou cumparat, si puful de pe el( nu este puf pr dinafara, ci doar inauntru e puf) ramane pe mine si daca am haina sub hanorac ramane si pe aceasta. Pot face...? (mai mult)
Deci am o pereche de gene cu magnet si ma chinui de ore bune sa le pun si nu reușesc efectiv nu le lipsește banda aia de ochi...pe ele scrie ca nu necesita adeziv dar nu merg lipiteeee help me...? (mai mult)
Ce se întâmplă cu mine de nu prea îmbătrânesc la fața? Arăt aproape ca acum 12 ani doar că putin mai grăsuț! Daca slăbesc arat ca acum 15 ani! Nu exagerez cu nimic! E de bine, e de rău? Ok,...? (mai mult)
Buna, TPU. Stie cineva pe ce perioada minima se poate inchiria o garsoniera in Germania?
Cum imi dau seama dacă intr-un apartament vechi sunt plosnite sau acarieni? S-a mai confruntat cineva cu asta!
Eu am un calculator mai vechi și nu vreau să- l schimb eu îl folosesc doar să mă uit pe YouTube și vreau să îi schimbă pasta se aude zici că este avion și se și încălzește dar ventilatorul...? (mai mult)
Buna, îmi puteți recomanda si mie va rog, niste Scoli de soferi bune? ( din Bucuresti)
Salut, cateva sfaturi pentru proba psihologica la armata? am cateva tatuaje pe maini si unu pe pumn, acum sper sa nu ma pice aiurea ca nu le plac lor tatuajele, din cate am inteles doar pe gat si cap ...? (mai mult)
Xixo tutti fruity este energizant?
Daca un curier Glovo/Tazz/Panda locuieste in Berceni sa zicem, adica in sudul Bucurestiului, si primeste comanda sa o duca in Baneasa sau in Voluntari, bate drumul cu bicicleta pana acolo? Sau aplicatia...? (mai mult)
Buna TPU Am o nelamurire.Prietena mea mi- a zis ca a vazut de mai multe ori pe plaja femei care tin o placa de culoare argintie pentru a atrage soarele pe fata.Din cate mi- a descris este indoita cumva...? (mai mult)
Iubita mea are 17 ani si este luată în plasament și vrea să se mute la mine, ce se întâmplă dacă o iau, Și dacă protecția vine și ea le zice ca nu vrea să mergem și să rămână la...? (mai mult)
Cum se numește melodia "dacă dau 6 telefoane vin 6 camioane"? Tot caut pe net, fix asa scrisei și nu îmi apare nimic decât postări de pe tiktok cu aceasta melodie.
Bună ziua, dacă vreau să fac școala postliceală pentru smurd, uniforma mi o dă școala, mi o da la curs sau trebuie să o cumpăr eu, după ce termin am școală îmi dă direct loc de muncă?
Problema legata de tv de la ce se poate sa ti se deregleze culoarea imagini la tv cand misc fuma aia mare de acolo pare ca ar fi problema dar cablul este nou de ceva timp
Salutare, rog seriozitate! Este permisă exploatarea aurului în România? Mă refer dacă este legal să mergi la râuri cu echipament să îți încerci norocul să vezi dacă poate fi găsit ...? (mai mult)
Vreau sa sterg un cont de Facebook pe care am uitat parola și tot și vreau sa îl sterg
Salutare Locuiesc la bloc, iar de aprox. 2 luni, o vecina care a dezvoltat probleme psihice a inceput sa si faca nevoile in lifturi. Fiica dânsei a fost informata de catre administratorul blocului ...? (mai mult)
Este adevărat ca nu poți sa te faci coafez/ frizer dacă ai probleme cu nasul gen astm?
Va salut, în următoare zile, ma voi caza pentru prima dată în general, la un Airbnb. Acolo check in un este specificat la o anumita ora, întrebarea mea este, ce înseamnă check in? Din ce...? (mai mult)
Cum se indreapta platanul de la presa termică ce trebuie să desfac
Buna! Eu stau la țară, iar casa unde stau este langa gardul vecinei. Vecina lasă să curgă apa la mine în curtea de zici ca e canalizare. Unde as putea sa o reclam?(primăria iese din discutie)
Salut! Am dat o comandă pe eMag acum 2 săptămâni de o furca de bicicletă, m- am dus la mecanic, și mi- a spus ca furca nu este buna pentru bicicleta mea.Am intrat pe eMag, m- am logat, am intrat...? (mai mult)
Salut! Doresc să știu de ce acte am nevoie pentru a mă înscrie la casa de asigurări, Am 19 ani și Am luat de la liceul unde învăț o adeverință care mi- a spus sa o duc la casa de asigurări,...? (mai mult)
Buna ziua Am o masina de spalat indesit si tot se opreste in timpul spalari apare lipsa presiune am schimbat electrovalava am curățat filtrele dar degeaba...
Mai traieste floppa?
Cineva care este din Suceava imi poate zice care este o clinica buna, de calitate, pentru un consult oftalmologic?
Praful de budinca expira?
O marfa nu mai poate fi returnata dacă este uzata sau a fost distrusa parțial dar dacă asa a fost gasita în cutie și firma nu vrea sa recunoască? Asa a fost de la bun început, ce este de...? (mai mult)
Cum fac sa recuperez emailul de my electrica? Nu mai stiu nici parola, nici email.
Am uitat sa opresc abonamentul la eMag genius și acum încearcă să îmi ia banii de pe card, am incercat să îl anulez dar nu a mers, am vorbit și cu robotul și tot nu a mers, până la urmă ...? (mai mult)
Bună tuturor! Cu bonurile de masă de la Transilvania pot plăti de exemplu la McDonald’s/kfc restaurantele știl fast-food?
Bună ziua! Cum se calculează contribuția la pilonul 2 de pensie? Dacă de exemplu cineva are în fondul de pensii la pilonul 2 în jur de 10.000 lei cat din ei vor intra la pensie? Mulțumesc pentru...? (mai mult)
Salutare! Locuiesc în diaspora. Nu am avut niciodată TV. Pentru prima dată aș vrea să am TV și canalele românești. Care este procedura? CARE ESTE PREȚUL? (mă interesează doar pentru a mă ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!