Salutare! As vrea sa plec in Germania saptamana asta, este prima data cand plec cu masina personala. De unde pot cumpara vigneta pentru fiercare tara? Vreau sa o iau prin cehia
Se poate ridica un colet din afara de la posta romana cu un alt buletin fata de numele de pe colet?
Exista restaurante in București unde se poate plăti cu card de vacanță?
Salutare,am un magazin în care vreau sa bag electrocasnice și m-ar interesa un distribuitor de electrocasnice, gen sa găsesc sa iau mai multe și mai ieftine decât pe piata
Stie cineva inde este arhiva IUT Bucuresti autobaza Alexandria si Trans Alexandria SA?
Buna! Daca intru la camin la facultate (Iasi) si ma cazez, iar dupa peste o luna vreau sa ma mut in chirie si parasesc caminul, ma pot decaza sau trebuie sa stau o anumita perioada la camin?
Salut, prieteni. O intrebare care se adreseaza celor ce se pricep la motoare electrice. Am un motor electric (trifazat), destul de vechi caruia ii lipseste placuta cu detaliile tehnice. Astfel ...? (mai mult)
Imi recomanda cineva cursuri de IT mai bune si sa nu fie tare scumpe :))?
Salut! Stie cieva un curs de contabilitate bun pentru a invata tot ce tine de contabilitatea primara( facturi, balanta, ). Am terminat facultatea de contabilitate dar am invatat numai teorie fara prea...? (mai mult)
Salut, ca si elev in Targu Jiu poti merge gratis cu transportul in comun in oras? Gen cu firobusu si alea.
Ce trebuie sa faci inainte de a te urca in avion, ce proceduri sunt? Eu stiu doar ca inainte de decolare, trebuie sa fii mai devreme cu 2 ore la aeroport.
Buna! Eu am aplicat un job la Starbucks dar nu inteleg ca de ce nu m- a sunat pentru acest job, doar imi arata ca relevanta. Intrebarea mea e ca trebuie sa ma duc acolo sa- i zic ca mi doresc la acest...? (mai mult)
Salut, am o asigurare valabila, cum pot castiga bani de pe urma ei?
Buna, stiti pana la ce oră este ultimul maxi taxi spre Bragadiru?
Salut. Daca am garanție electronică și o fac la imprimantă mai e valabilă? Precizez că vreau sa fac un retur la Emag
Salut, la salile de fitness din Germania si anume MC FITT si GYM 24 cum se face un abonament? Am inteles ca ar fi ceva legat de un card de membru si am vazut ca la intrare sunt niste bari prin care sa...? (mai mult)
Salut TPU. Aveti idee cum pot publica un anunt pe olx? Am platit si scrie tot in asteptare. Dau funda promit
Buna. Daca nu- mi gasesc de munca oare ma pot ajuta cei de la protectia muncii sau unde trebuie sa merg? Chiar vreau sa gasesc ceva, dar de saptamani tot trimit cv, am trimis si fizic si nimic, si 10...? (mai mult)
Engie a emis facturile de gaz si energie,insa nu le poate incarca cu PDF,sa fie trimise pe emailul meu si sa le achit cu BTPay, cu cardul.Ce trebuie facut in cazul acesta?
Am comandat prin glovo ceva de mâncare și am plătit cu cardul, dar nu am mai primit comanda. Știe cineva dacă banii îmi sunt dati înapoi?
Mi-a sunat telefonul din greseala pe emergency call in buzunar timp de 17 sec la 112, ce pot pati? Mi-am dat seama abia dupa jumate de ora cand am ajuns acasa ca a sunat
Salut TPU! Cum as putea sa îmi fac Card de Sănătate online? Mulțumesc!
Ghena de gunoi se considera parte din domiciliu? Stiu ca pare stupida întrebarea dar sa fiu sigur.
Salut, am făcut acum câteva săptămâni un retur la două produse și mă așteptam să primesc bani într- o zi sau două dar se pare că statusul de retur nu s- a updatat nici după două săptămâni....? (mai mult)
Pana la ce ora livreaza Cargus? Am primit msaj ca livrează azi coletul, la 9:00, e 19:10 și nu au sunat,pe urmărire comanda arata ca e în curs de livrare, este posibil sa ajungă mâine?
Salut, la cantina caminului suntem elevi puși de serviciu iar de fiecare data persoana responsabila de inventar si cantina in sine ne pune sa semnam ceva probabil inventarul ca si cum l- am fi întocmit...? (mai mult)
Cum reziliez un contract Orange online cu formular? La telekom stiam da cu Orange ma baga in diferite rubrici, stiu ca era nevoie sa completezi un formular si sa adaugi o poza de buletin pe mail la ei,...? (mai mult)
Salutare, îmi puteți oferi niște păreri despre eurofrutas? Am văzut anunțul lor pe olx ca se cauta lucratori capsuni Spania. Poate știe cineva dacă sunt sau nu serioși.
Bună! Știe cineva unde reușesc sa găsesc easybox-ul sameday de pe plevnei 159? Este înăuntrul clădirii BCR?
Ce psihoterapeuti buni stiti in Constanta?
Cum as putea sa aflu despre un prieten de acum 50 ani, cand era student la facultatea de ed.fizica,pe nume Senia din Kiev? Am o foto de la el.
Buna! In Timisoara se poate face abonament la tramvai/autobuz? Si daca da, cat costa? Multumesc anticipat!
Salut, la Orange prețul cu abonament al unui telefon nu dispune de prelungire a contractului doar platesc telefonul pe loc?
De la care companie aeriana pot lua cele mai ieftine bilete, atat pentru zborurile interne cat si cele in afara tarii?
Am un colet din China și la track order îmi zice Package Arrived at facility of the local delivery company. Ce înseamnă?
Salut! Din ce moment are un colet AWB? Din momentul in care se ridica de la mine (vanzator) sau din momentul in care ajunge in centrul de distributie?
Cum aplici unui tabel in Excel un contur exterior cu linii duble de culoare verde și linii interioare punctate de culoare neagră?
Cum poți sa completezi in powerpoint un slide necomplectat?
Ce acte am nevoie pentru a face card și să pun alocația pe el și cum se procedează?
Am un colet din China la care îmi zice Awaiting for transit to final delivery office? Ce înseamnă?
Salut! Știți cumva un site/aplicație care să parafrazeze un text?
De ce se trimit TikTok-urile pe snap in conversație și nu videoclipuri obișnuite, cum pot rezolva asta?
E permis sa adormi in timpul orei? Poti primi nota daca esti prins dormind? Exista lege sau ceva?
Salut! Ce site-uri cu anunturi gratuite stiti care sa permita si publicarea unui link/website in descriere sau in detaliile anuntului?
Buna, vreau sa dau la Liceul Iulia Hasdeu profil spaniol filo si sunt nascuta in Spania, am venit in Rumania din clasa a6a. Ce probe trebuie sa dau sau cum trebuie sa procedez? Multumesc
Câte trimiteri/ lună pot să i-au de la medicul de familie, pentru a merge la doctor? Specializări diferite...
Dacă iei o doză de suc dintr-un magazin si "uiți să o plătești" aceasta va fi detectată de senzorii de la intrare?
Hei TPU, ce se întâmplă dacă o cameră te- a văzut că ai băgat ceva in buzunar într- un magazin dar nici unul din angajați/gardieni/cumpărători nu te- a văzut făcând asta, verifică cineva...? (mai mult)
Hey TPU, doresc să știu dacă inregistrarile de pe camerele din magazine sunt vizionate fără un motiv anume, gen cand trebuie aratate poliției dupa ce este prins un hoț și cum își dau deținătorii...? (mai mult)
Salut. Am o problema oarecum ciudata cu un proiect in unity. Mai exact, in unity am facut un joc si am bagat doua slide- uri pentru volum, un slide este pentru audio UI si al doilea slide pentru audio...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!