Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Care e cel mai bun forum de trotinete pe care il stiti?
Bună! Ieri mi- a apărut o eroare pe Instagram (Limitam frecventa cu care poți realiza anumite acțiuni pe Instagram, in scopul de a ne proteja comunitatea. Încearcă din nou mai târziu). Am trimis...? (mai mult)
Salut, daca sunt clasa a Xa pe profil stiinte sociale ma pot muta la liceul militar in clasa a XIa daca indeplinesc criteriile necesare?
Am auzit ca exista firme sau persoane care te pot reprezenta in diverse procese de obtinere de acte, plati de impozite, etc. De exemplu, locuiesti in strainatate, dar ai nevoie sa se duca cineva sa...? (mai mult)
In cât timp ajunge un colet din franta in România prin posta?
Buna seara! Am nevoie sa trimit o scrisoare intr-o alta tara si vreau sa stiu ce trebuie sa fac.(timbre, plic, etc.)Care este faza cu codul postal si cum ar trebuu sa procedez?
Daca n-am crema de ghete merge și crema de fata? Antirid sau hidratanta? Mai am și vaselină cosmetica… Se poate întâmpla ceva dacă dau pe ghete cu astea?
Incerc si eu de ceva timp sa- mi fac un cont pe Instagram. Nu reusesc. Dupa ce il creez, mi- l blocheaza ca... nu respect politica lor. Care politica? Nici nu apuc sa postez ceva. Nume real, adresa...? (mai mult)
Cum aflu pinul la cardul de sănătate?
Bună! Am nevoie de ajutor. De 4 zile tot încerc să- mi recuperez contul de Instagram. Se pare că mi- a fost spart. Altcineva s- a logat de pe contul meu pe un alt device, primisem un email cu locația...? (mai mult)
Salut TPU un polițist poate veni la mine și sa mi spună sa ii arat ce am în ghiozdan? Sunt minor și vreau sa transport un airsoft și vreau sa știu dacă acel polițist are acest drept
Salutare TPU! A dat cineva vreo comanda de pe aceste site- uri: fit1.ro / bodytimero.com? Am gasit niste proteine bune pe stoc la un pret relativ ok, insa mi se par cam ciudatele aceste 2 site- ...? (mai mult)
Dacă am 13 ani pot folosi ceasul garmin vivoactive 4 și aplicația Garmin Connect? Că am auzit că trebuie să ai cel puțin 16 ani ca să folosești Garmin, dar eu nu înțeleg de ce. Dacă îți ...? (mai mult)
Funcționarea rețelelor de internet poate fi perturbată sau afectată de criza energetică?
Voi ce țigări fumați?
Salut TPU pot transporta o replica airsoft dintr un punct A într un punct B dacă sunt minor? Știu ca pot face acest lucru dacă pistolul nu are muniție în el
Salut TPU. Ce formula trebuie sa aplic pentru a afla câte bile am într un recipient dacă o bilă are 0, 40g? Am un cantar de bijuterii și am scos recipientul din calcul îmi trebuie formula.
Buna! Ceasurile cu curelele argintii sunt ajustabile si petru incheieturile subtiri?
Bună TPU. cum pot creea o colecție/ un reper pe Facebook? de jumate de ora ma chinui...
Salut, vreau sa- mi cumpar o noptiera si am si eu o intrebare, trebuie neaparat sa am o masina de gaurit sau pot folosi si o surubelnita sa o asamblez, nu am m ai luat pana acum, nu ma pricep. ...? (mai mult)
Bună! Știe cineva dacă se poate achita cu cardul de bonuri Sodexo la Dedeman? Mulțumesc!
Iubita mea e austriaca ce sa fac cu toată nebunia asta?
Bună ziua Am o problema Mă tot suna numere din București și județul Ilfov și din Cluj și într- o zi m- a sunat din Regatul Unit Astăzi dimineața m- a sunat din Cluj, și ieri de ...? (mai mult)
Bună TPU, știe cineva dacă se poate conecta xbox ul one s la monitorul de la pc? A-și dori sa știu și cum se poate poate face conectarea la el.
Voi ati patit sa fiti criticati pentru scopurile voastre in viata? adica gen sa vina un "destept"sa se bage in viata ta ca nu trebuie facut asa ca esti prost, ca nu e bine, de ce oamenii nu isi vad de ...? (mai mult)
Salut! Se poate cumpăra orice de pe PyroShop, și dacă nu aveți vreun atestat de pirotehnist? Mulțumesc! :)
Se găsesc la magazine sau în piețe aparate sau dispozitive la care îți poți încărca laptopul și/sau telefonul, fără să conectezi încărcătorul la prizele locuinței, ca să mai poți reduce...? (mai mult)
Este buna bateria aceasta? Cateva dejavantaje? https://www.emag.ro/acumulator-extern-anker-powercore-iii-elite-25600-mah-a1291h11/pd/DGHWJTMBM/
Buna Am cumparat un set de difuzoare de 16, 5 cm pentru in golf5 plus 2006 dar cele originale sunt de 20 cm si am nevoie de inele adaptoare credeti ca acestea sunt bune https://www.emag.ro/pachet- ...? (mai mult)
Caut o persoana ce locuieste in Cluj- Napoca, numele ei de nastere era prin 2005 Moraru Emilia, mai stiu ca a terminat o facultate agricola, sau ceva in legatura cu agricultura, ma poate cineva ajuta?...? (mai mult)
Bună! Am 18 ani și nu am mai luat alocația din România de 4 ani, deoarece o primeau părinții mei în străinătate. Acum s- au mutat acasă și nu știu ce acte sunt necesare pentru a depune dosarul...? (mai mult)
Salutare. Am o intrebare. Urmeaza in a pleca pe vapor in a muncii. Problema este in felul urmator: eu voi trece prin Germania, o tara in care am lucrat in trecut, unde am luat un telefon, nu foarte ...? (mai mult)
Buna! O cunoștiință care avea Pre settle in Anglia, a lipsit 2 ani consecutivi de acolo și acum nu mai e valabil din câte am înțeles. Poate face ceva ca sa îl obțină cumva iarăși?
Ce castiga UE daca ne dau fonduri nerambursabile infinite pentru proiecte de autostrazi, mici afaceri de familie sau pe persoana fizica? Avand in vedere ca nimic nu e pe gratis.
Salut TPU. Nu știu de ce dar eu scuip pe jos puri și simplu e un tic. Astăzi m-a vazut un om degeaba ca fac acest lucru și mi-a zis ca dacă se mai întâmplă îmi dă amenda... poate face asta?
E sanatos untul de cacao? Pe unele branduri am vazut ca are si grasimi saturate.
Bună! În cazul școlii de polițiști de frontieră, în acest caz cea din Oradea, este obligatorie cazarea studenților la cămin? Sau pot sta și altundeva și să frecventeze cursurile?
Mi s- a rupt o pernita de la ochelari ce vine pe nas si mai am garantie pana maine. Am fost la magazin sa imi schimbe rama cu totul, ca nu se mai pot repara si zic ca trebuie sa primeasca raspuns de la...? (mai mult)
Tichetele de pe cardurile cu bonuri de la servici expira la sfarsitul anului si daca nu sunt cheltuite se pierd?
Bună. As dori sa știu si eu cam cat ar costa daca as trimite un colet in SUA prin posta vamala? Merg mâine să îl pun și să știu dacă mă încadrez. E in funcție de greutate ( e cam măricel) ...? (mai mult)
Ar trebui să trimit un pachet din România până în India. La poștă aș putea găsi o cutie de ambalat? În cât timp ar putea ajunge?
Buna TPU, cum pot afla cati frunizori de gaze naturale au fost/sunt momentan in fiecare judet? M-ar interesa informatii noi (anul 2020-2022), nu este o problema daca e mai veche.
Care e cel mai lung traseu in care pilotii de avioane pot sta doar in zbor? Sunt si zboruri care pot dura si pana la 11 ore, cum pot asa multe ore doar in zbor?
La programul rabla pentru laptopuri se acorda un voucher in valoare de 500 de lei. In urma obținerii voucherului, dacă un laptop valorează 1200 de lei se va plati doar 700 de lei pentru laptop sau ...? (mai mult)
Salut TPU. Știe cineva dacă este legal sa faci dumpster diving în România, mai specific în Iasi? Dar în magazine în coșurile de reciclare ai voie?
Salut. Am o nelămurire sau o problema la contul sodexo. Vreau sa ma conectez, intru in cont doua secunde și îmi cere CNP și Nr de pe spatele cardului îmi spune ca contul exista deja și ma bagă ...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Am in bloc o doamna in varsta careia ii fac ocazional cumparaturile. M- a rugat ca maine sa ii cumpar esentialul pentru luna aceasta din cardul social emis de guvern, doamna are probleme...? (mai mult)
Buna, a vandut/lasat in custodie cineva masina la carlex? Daca stiti ceva, spuneti-mi
Salutate. Am o centrala Ariston Clas one 35kw cu wifi. Ea e legata acum la termostat. Intrebarea mea e, pot sa o adaug si in aplicatie? In Ariston Net? Multumesc frumos.
Am cinci monede vechi una de 5lei din 1978, una de 3lei din 1966, una de 1leu din 1966, una de 25 de bani din 1982 și una de 15 bani din 1960.Stie cineva cat poate valora acestea? Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!