Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Am un abonament la telekom pentru internet nelimitat si credit nelimitat care se termina pe 1 Decembrie 2023 As vrea sa fac un abonament pentru un telefon tot la telekom si sa scap de acesta. ...? (mai mult)
Helo! Am auzit la radio ceva dar nu gasesc nimic pe net. Cica s- ar face verificari prin locuinte daca sunt becuri cu filament. Cat adevar este in afirmatia asta? Stiu multe persoane pe la tara care...? (mai mult)
Bună TPU, am revenit cu o întrebare legat de data asta de ceva serios.Am o vecina în scara, sta sus la etaj deasupra mea și are la 22 de ani, tinerica dar faza e ca, acum e ora 4:22 dimineața ...? (mai mult)
Vreau să învăț programare, de unde încep?
Salut! Am un John deere 3050. Câteodată am probleme cu saltatul și direcția, daca opresc motorul comenzile funcționează, iar după o scurta perioada de timp apar din nou aceleași probleme. Ce...? (mai mult)
Salut TPU, as dori sa îmi achiziționez un telefon nou și nu știu ce sa aleg intre iPhone 11 pro cu 124 GB sau iPhone 12 simplu cu 64 GB memorie, am văzut că pot să îmi cumpăr memorie pe iCloud...? (mai mult)
Bună. Cum se comandă pe eMAG de Black friday, automobil? Este in lista de reduceri diar in ziua aceea, sau in alta parte? Eu am intrat in ziua aceea, si in altele...si, nu am gasit secțiunea. Sau...? (mai mult)
Salut TPU, inca am televiziune dupa ce fostul proprietar a reziliat contractul, a trecut aproape 1 an. Pot avea probleme sau sa fiu taxat? Teoretic e vina lor ca nu l au taiat. (Nu primesc facturi)
Există site-uri de joburi cu program numai în weekend( sâmbăta și duminica)?
Când apare android 13? am un smasung a51 și am o actualizare din data de 2022-10-15 și nu știu dacă merită să o fac sau nu.
Salut TPU. Am un aparat de sudura mig 200 si am rola de sarma la ei albă (cred ca e de inox) si vreau sa stiu daca merge si sarma la el de fier (mag) dau funda
Are cineva idee cum se șterg întrebări de pe acest site sau contul? Mulțumesc!
Un brand bun de extract de vanilie intrucat doresc sa fac cappuccino de vanilie acasa si vreau sa se simta gustul de vanilie.
Salut.Am o întrebare.Credeți ca scrisul de mâna va dispărea? Si dacă da, cam in câți ani?
Buna dimineața, cum adaug o recenzie pe OLX?
La o singură adresă am doua contoare electrice unul pe mine, unul pe tatăl meu. Plătim 80 de bani pe kilowatt. După noile reguli vom plăti tot așa sau trebuie sa optam la ce contract se aplica ...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă cei de la Engie (compania de gaze) ți- a pus consum pe locuință mai mult decât este normal și mai mult cu 100 față de indexul real și factura este prea mare? Se mai poate...? (mai mult)
Unde se afla flacara unei centrale termice din perete? Cum ii pot da drumul flacarii?
Mama mea a obtinut cetatenia spaniola, ea obtinut cetatenia spaniola stand mai bine de 15 ani acolo cu actele in regula, munca. As putea obtine cetatenia spaniola dupa mama mea? Tin sa precisez ca am...? (mai mult)
Salut, vreau sa ma mut în UK dar nu am nicio diplomă și nici o calificare. Am niște unchi acolo la care sa ma mut dar nu știu cum sa fac
Bună! Am o întrebare legată de trenurile Transferoviar. Nu am mai fost de ceva timp cu unul și aș vrea sa merg cu el săptămâna viitoare acasă. Eu țin minte ca biletele se iau direct în tren,...? (mai mult)
Buna, cat dureaza sa ajunga un pachet din Romania in UK? Prin Posta romana. As vrea sa trimit pe 29 si eu as vrea sa ajunga mai încet adica cam înainte de Craciun nu la începutul lunii decembrie 1-...? (mai mult)
Salutare,am un proiector solar de 25w, aveti idee cum se desface capacul din spate? Este din aluminiu si se pare ca ar fi turnat, nu are suruburi, chinazarii.
Bună, am si eu o întrebare, daca am 16 ani si ma aflu in Spania pot intra în România fara părinti singura cu avionul, zborul este cu wizz air?
Se pot accesa conținutul camerelor din magazine fără politie?
Salut TPU. Găsesc prin Bucuresti scoala de aceea pentru copii de condus?
Am descărcat aplicația Scribd pe Android, am acceptat cele 30 de zile de încercare (trial) iar din 4 decembrie mă va taxa cu 23.99 RON pe lună. Câte cărți se pot descărca pe lună cu acest abonament?...? (mai mult)
Spuneti- mi va rog. AM bilet de avion Spania - Bucuresti cu wazzair. Pot lua un colet de circa 30kg, un pic cam lung in înălțime? E vorba despre o clapa si cateva stative ambalate. Dimensiones:...? (mai mult)
Buna! Am un contract la Orange pe 2 ani si momentan a trecut 1 an si 4 luni si vreau sa il inchid. Motivul este ca plec din tara si il voi plati degeaba dupa. Dau 150 lei pe luna asa aiurea. Se poate sa-...? (mai mult)
Stie cineva cat dureaza prin DHL sa ajunga un colet din Anglia-> Romania?
Bună TPU! Aș dori sa-i iau iubitului meu ceva cadou de crăciun, dar însă el nu e în România din păcate, oare ar merge sa trimit coletul prin posta romana pana în Germania?
Salutare TPU! As dori sa imi maresc contul de You Tube cu abonati si as dori sa imi puteti arata cum as proceda pentru a- mi mari contul. Ma ocup cu jocuri si mai exact League of legends si am aproape...? (mai mult)
Salutare. Am comandat un produs online foarte scump, starea lui este perfecta, dar vreau sa il returnez. Problema este ca nu am incredere în curier si nici in firmă fără ca eu sa fiu de față. Se...? (mai mult)
Salut TPU. Am niște casti wireless jbl 130nc pot folosi doar o casca?
Daca sunt racit este bine sa stau cu patura pe mine?
Buna, dacă am cumpărat un produs de la new Yorker și după prima folosire s-a descusut, pot sa îl returnez?
Salut. Am o curiozitate, în momentul când prezinți proiectul de licenta (la informatica), care consta intr- o aplicație de făcut la calculator. Acel program, după ce ai scăpat de întrebări ...? (mai mult)
Buna. Vreau să închiriez o garsonieră, dar nu știu cum se procedează mai exact cu contractul, nu am mai făcut asta până acum. Ce ziceți e mai bine la proprietar?
Cum aflu cvv la card?
Dacă am primit comanda prin olx fan curier, am introdus datele, ziua si orele când trebuie sa vina curierul sa ridice coletul, trebuie sa mai fac eu ceva? Sa contactez curierul? Trebuia ieri sa vina,...? (mai mult)
Salutare! Mă interesează să plec în străinătate ca necalificat o perioada ca să îmi strâng niște bani de facultate. Voiam să vă întreb dacă știți cum să procedez ca să nu iau țeapă...(nu...? (mai mult)
Buna! Pentru prima data as vrea sa călătoresc cu trenul de la Oradea la Tulcea, e cu multe schimbări dar nu inteleg partea cu biletul, la fiecare stație de oprire unde trebuie sa cobori trebuie sa...? (mai mult)
Buna dimi, pentru cei ce lucreaza intr-un salon, se face inventar la fel ca intr-un magazin la produse?
Pot cumpara un pc in rate daca am doar 3 luni la locul actual de munca? Unele banci cer 1 an vechime+3 luni la actual.Tin sa mentionez ca e primul job deci am doar 3 luni.
Cum pot obține card sau legitimație metro că persoana fizică?
Buna ziua, am văzut că cu ridicare personala de la sediul Fan Courier e mai ieftin decât cu livrare eMag, ei am nevoie de buletin sa îl pot ridica sau doar de codul AWB (ca la o livrare...? (mai mult)
Imi cere cineva adresa de paypal pe ebay sa-mi ceara bani pentru un produs. Sunt asigurat ca primesc produsul fara sa fie o inselatorie?
Cum pot sa șterg contul de la e-on? Nu mai am aceeași adresa de email.
Salut, la Fan Courier daca vreau sa RIDIC UN COLET am NEVOIE DE BULETIN SAU DOAR DE CODUL AWB?
Hai sa clarificam aici o situatie, de ce sunt avantajati asa mult cei care intra cu pile in locul x de munca si cum pilele conteaza, pai uite eu candidez la armata ok? eu intru fara pile dar ma baga in...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?