Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
În ce magazine se găsește parafina(ceara pentru lumanari)?
Salut TPU. Vreau sa știu și eu cum îmi fac un târg de mașini. Vad mulți băieți care fac asta și se,, îmbogățesc..."
Știți voi dacă se poate face rost de o rețeta medicală fara sa ii cer unui doctor?
Am și eu o intrebare, pe Snapchat când vreau sa accept cereri de prietenie îmi scrie că a intervenit o problemă, ce aș putea să fac?
Am primit un fisier excel cu extensia.ods, am incercat sa o schimb in. xlsx, dar tot imi apare in formula mesaje de genul: com. Microsoft sau anchorarray). cum pot rezolva?
Știe cineva cum se face acea animație(să pui un personaj)pe video care și vorbeste cu vocea ta? de exemplu cum are mai mulți youtuberi(Nocivanu,insanity, etc.).
Buna dimineața, rog sa RĂSPUNDETI cei care STIU, la OLX am văzut că ai livrare GRATUITA până pe 27 nov dar SIGUR, SIGUR GRATUIT sau tot trebuie sa dai 20 lei la livrare? Și e GRATUIT pentru TOATA...? (mai mult)
Salut TPU. Dacă am o suma foarte mare de bani trebuie neapărat sa ma duc la politie și sa le spun cum i-am făcut?
Dacă mi- am pierdut/furat telefonul am fost la poliție am depus plângere. E o șansă să- mi găsească telefonul? Am fost cu cutia telefonului la politie, au luat IMEI- UL telefonului. Dacă cineva...? (mai mult)
Bună ziua. Se poate face legitimatie metro pentru o zi? Am avut legitimatie datorita unei persoane care avea firma, dar a plecat din tara și și-a desființat firma. Eu nu am firma.
Am card de bonuri emis de edenred, pot alimenta cu el la peco? Nu e card de vacanta, e de tickete
Salut, aveti un numar de telefon de la wizz air unde pot vorbi cu cineva in romana pentru a ma interesa de ce documente am nevoie? Vreau sa o aduc pe cineva in Romania, cineva din Burkina Faso, Africa....? (mai mult)
Salut TPU! Sunt la Finanțe și Bănci și am un proiect despre PIB si deficit bugetar! Nu găsesc niciunde (nici pe eurostat) deficitul bugetar pentru Belgia pe anii 2017- 2021! Ma puteți ajuta? Vă...? (mai mult)
Care este varsta minima de a întra în club Heaven Timișoara?
Bună. Imi spuneti va rog cum se trimite un colet la poștă? Ce scriu pe el și trebuie neaparat sa fie intr-o cutie? Le spun acolo ca plata va fi ramburs si eu cum voi primi banii?
Buna ziua, dacă am primit ms de la Fan curier și acolo scria valoarea transport aia e toată valoarea sau DOAR VALOAREA PRODUSULUI? Dau funda
Buna, as vrea sa stiu si eu cat inseamna un sfert de toli. Multumesc
KFC accepta card sodexo?
Cât plătesc cand îmi vine în tara la posta romana dacă am depășit 10euro la o comanda pe Aliexpress care este în valoare de 11.76 euro?
Salut! Va rog frumos daaaa puteti sa imi spuneți ce pot luat cu mine când intru in penitenciar? Lucuri, haine, alimente produse
Salut. Mi-a trimis cineva niste bani prin WU dar din greseala a scris Abdrei in loc de Andrei la prenume, va fi vreo problema la retragere?
Cat m-ar costa sa-mi fac cartea de identitate si ce documente imi sunt necesare daca mi-am pierdut-o? Va rog sa-mi dati un raspuns cat mai curand. Va multumesc tuturor.
Se poate trimite prin posta romana alcool (țuică de casa)?
Pot sa particip la un teatru la casa tineretului din Brăila, dacă nu am 18 ani? Teatrul se numește care pe care cu personaje din Adela.
Mi-a expirat permisul de conducere de 4 ani.Cum procedez pentru schimbarea lui?
Buna ziua! Știe cineva cum îl cheamă pe cel care face reclama la winner? Cea in care canta "banii vin banii pleacă."
Salut TPU, ofer funda. Am 17 ani și 11 luni și doresc sa încep scoala de șoferi. Cazierul se poate elibera și de unul dintre părinți?
Bună. Pentru cei din București, abonamentele la stb cu reducere pentru studenți se pot face la orice punct de vânzare sau sunt doar câteva, după cum am auzit la alte cunoștințe? Dacă da, care...? (mai mult)
Salut. Am și eu o intrebare. Daca faci o reclamație on- line de nemulțumire a unui serviciu și în acea reclamație specifici ca dorești să fiii anonim. Se poate și dacă da, cum și în cazul...? (mai mult)
Mâine sau zilele următoare îmi vin banii pe card de la lucru, trebuie mai întâi să activez cardul? Sa dau activare card sau pot scoate direct? Și dacă vreau sa aflu cat am pe card cum procedez?...? (mai mult)
Buna ziua, in August 2022 am venit pentru prima data in Uk, la aeroport am trecut foarte ușor și nu mi s- a pus nici o ștampila de pasaport, între timp am aplicat și pentru rezidenta și mi s- ...? (mai mult)
Ca receptioner e greu jobul?
Buna ziua! Parere despre plecatul in Germania pentru Vion? Daca este pe bune sau nu?
Dacă persoana care mi- a trimis un colet prin posta mi- a greșit numele și nr de telefon ultima cifra, cum procedez ca sa ridic coletul? E ramburs. Trebuie neaparat sa prezint buletinul? Am nr de prezentare...? (mai mult)
Salut TPU. Stie cineva cum e treaba cu un catatean american daca vine in Europa? Ii trebuie aceleași acte ca si unui european care vrea sa se duca in America pentru vacanta?
Buna, vreau să mă mut in alt oraș și să mă angajez dar inca nu știu cum e să trăiesc singur și să fiu independent. As vrea sa știu de cati bani am nevoie să trăiesc pe luna in chirie in...? (mai mult)
Buna. Am o intrebare in legătura cu livratul prin posta. Nu am mai comandat niciodată așa, su as dori sa știu, pot sa comand din orașul in care stau acum, chiar dacă nu îmi e trecut pe buletin?...? (mai mult)
Cum pot contacta direct Glovo? Am facut ieri o comanda, mi- a venit mesaj ca plata nu s- a facut. Azi banca mi- a confirmat ca plata s- a facut din contul meu catre Glovo, desi practic comanda mea nu...? (mai mult)
Vi se pare normal daca faci o terapie, terapeutul sa nu mai raspunda sa faceti o sedinta in 2 luni de zile? La greu m- a lasat pur si simplu. Terapia a fost 10 sedinte la inceput si dupa am mai facut ...? (mai mult)
Salut. Daca am dat indexul la lumina (pe 2 luni cum bine factura). Având 300 de kw pe 2 luni. Voi intra la plata suplimentar sau acei 255 de kw peste se iau în considerare la luna? funda
Daca am 43 ani și am numai 5 clase școlare, mă pot înscrie în programul A doua șansă? Daca da, ce trebuie făcut și unde trebuie sa depun cererea?
Când se va da ceasul ultima dată la ora de vară/ora de iarnă și pe ce oră vom sta?
Nu stiu de ce zic unii de la oras ca la tara e numai lapte si miere sau ca "lumea e mai educata" sunt de la sat si garantez oricui ca nu e deloc asa, batai sunt si aici, drogati si aici, alcoolici nu mai...? (mai mult)
Daca munca aduce fericirea de ce boierii, copiii de bani gata si in general n oameni cauta sa aiba mult timp liber pentru activitati placute?
Hai noroc TPU! Când circul cu autobuzul de obicei îmi iau bilete online prin intermediul aplicației 24 pay. Dar dupa ce cumpăr mai mult de trei bilete nu mai pot să cumpăr alte bilete și na uneori...? (mai mult)
Cum pot face un detartraj gratuit dacă sunt student, se poate face și la universitate?
Salut, locuiesc in Austria si am mers in Romania sa dau de permis acolo, am luat permisul si știu ca trebuie sa il schimb aici in Austria pe cel romanesc in unul austriac dar intrebarea mea e, cat ...? (mai mult)
Care este diferența dintre un maistru militar și un subofiter?
Cum sa scap de blocajul spatelui? Pur și simplu am mușchii blocați și am o poziție încordată
Vreau sa imi fac o clisma anala si daca puteti sa imi spuneti in ce consta, daca doare, si in ce pozitie sa stau?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...