Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU Am 18 ani și la vara intru in clasa a 12a Pot beneficia de programul work and travel pentru a pleca in SUA pe perioada vacantei de vara?
Ca pilot, daca ma indrept spre un aeroport necunoscut, ma va redirectiona ATC spre pista de aterizare din directia din care vin? Cum aflu daca pista pe care aterizez e 23 sau 56. La pistele cu numar...? (mai mult)
Care este grosimea unei foi de hartie 80g/mp2?
Mozart muzica mai are efect si ca adult?
Cu cat timp inainte poti face rezervare la Uber?
La romgaz ce faci la job?
Cum e programul 12 cu 24- 12 cu 48? O săptămână se merge 12 cu 24 și cealaltă 12 cu 48? Eu de exemplu daca merg mâine la ora 18:00 și ies la 6 dimineață, marți merg la 6 dimineata la lucru...? (mai mult)
Buna TPU, știți acele poze de pe pinterest cu artiști din America colorate și cu chestii scrise sau diferite chestii cum ar fi alte poze etc. Cum pot face si eu chestii de genul?
O butelie de aragaz cu 20 l GPL, câți mc înseamnă?
Ca tehnolog in alimentatie publica e mult de munca?
Ca bracardier la spital e mult de munca?
Oare sunt farmacii care nu se desfiinteaza nici in 30-40 ani? De aia e nasol sa lucrezi la privat ca oricand se poate desfinta.
Hello! M- am programat la sala (permis auto)! Ce acte trebuie sa am la mine cand ma duc acolo? Am inteles de la cineva ca trebuie sa platesc si ceva (nu mai stiu unde). E adevarat? Unde trebuie sa ma ...? (mai mult)
Buna! Am monede in euro de 50 de cenți și de 20 respectiv de 10. Știți cumva în Timișoara unde pot sa le schimb? Nu am prea multe! Am auzit că la intrarea în Kaufland poți pune monede ...? (mai mult)
Mai baieti la mentenanta la o sala de sport doar repari dispozitivele de la sala? Pai si daca nu se strica freci menta toata ziua? Iar ca inginer la mentenanta e bine? Doar cand repari ai activitate?
Maistri la stat sunt? Daca da, in ce domenii? Iar in mediul privat maistri exista doar in fabrici? Cunoasteti, e greu? Sudori, vopsitori ceva la stat avem?
Scoala nu te ajuta chiar deloc? Eu zic ca te ajuta sa- ti dezvolti unele abiltiati gen matematica iti dezvolta gandirea logica, concentrarea, desenul partea artistica, limbile straine iar la fel creeaza...? (mai mult)
Buna TPU! Daca se baga un fier ruginit in pamant, se accelereara procesul de ruginire? Dau funda!
Bună, TPU! Aveți idee la ce perioadă de timp întră alocațiile pe card, la 18 ani, dacă dosarul a fost depus pe 23 Septembrie?
Ce servicii de stat mai sunt in afara de armata,jandarmi,judecatorie, politie, pompieri, medic?
Ca manager la o sala de jocuri ce faci?
Am intrat in anul 4 la upb daca vreau sa renunt la facultate trebuie sa platesc restantele din anii trecuti chiar daca nu am fost la nici una pe anul asta si inca nu am semnat contractul de studii? Trebuie...? (mai mult)
Mai baieti, ce e asa imposibil sa ajungi in Romania la 4000lei? Cand sunt electricieni, jandarmi, pompieri, politisti instaltori, vopsitori, si fetitele de la farmacie castiga peste 3000 in orasele...? (mai mult)
Unde gasesc banda scotch lat 48mm x 500m sau mai lungi gen role industriale pentru aplicatii mari. O banda scotch clasica are de obicei lat 48mm x 33- 50- 66m lungime, nu mai mult. Link nu presupuneri...? (mai mult)
Cat costa un bilet de tren, din Bacău in București?
Daca biletul meu de avion de la Blue Air a fost anulat si l-am achizitionat de la o agentie de turism, trebuie sa discut cu agentia sau Bule Air? Multumesc anticipat.
Salut! M-am înscris la FEG si vreau să renunț. Am plătit 30% din suma totală. Dacă renunț trebuie să achit si restul de 70%?
Ce beneficii mai ai la joburile astea de stat? in afara de salariu bun, prime de craciun, prima de Paste, tickete de vacanta, concedii de peste 30 de zile (armata) mai sunt si alte beneficii? Nu ca...? (mai mult)
Buna ziua.Am o întrebare. Vin din Snagov cu mașina și trebuie să o parchez undeva apoi sa merg cu metroul. Știti cumva ce gura de metrou ar fi cel mai la îndemână?
Pastele fara gluten sam mills sunt sigure adica nu ar minti ca nu are gluten? Am un pret accesibil fata de alte branduri.
Care sung organele financiare teritoriale?
Hello, Îmi puteți recomanda o aplicație pentru transportul public în București?
Unde poti sa gasesti angajator pentru UK care ofera viza si sa nu fie teapa?
Salut! Am mai scris aici ceva de genul si unele raspunsuri nu m- au ajutat indeajuns. Asa ca, poate primesc raspunsuri/sfaturi de la persoane trecute prin ce trec eu. Am 21 de ani, iar de cand mi- am...? (mai mult)
Când a fost inventat poker? Nu găsesc pe net nici o info, doar de Texas holdem
Bună, eu sunt băutor de cafea și as vrea sa îmi cumpăr un aparat de cafea cu capsule de cafea, voi ce părere aveți de cafeaua la capsule? Este bună? cum adaugi laptele? Aparatul respectiv prepară...? (mai mult)
Acum mulți ani, bunica mea a adus din străinătate câteva poze. În acele poze erau femei în diferite ipostaze. Când te uitai dintr- un unghi, femeia zâmbea iar dacă priveai fotografia din alt...? (mai mult)
Buna, am o întrebare. Ce boala mentala au cei care beau spirt, si oare cum pot bea asa ceva? cum pot scapa cei care fac asta de dependenta (intreb pentru un om care are nevoie de ajutor) ps: omul...? (mai mult)
Salut, am fost ușor convins de cei de la E- on gaz și lumină, oferta cu centrala pe condensație și am totul inclus la prețul de 7800 lei! Bine schimb doar centrala fără calorifere și tevăraie!...? (mai mult)
Salut TPU! Avem o administratoră noua în bloc. Nu știu cum... m- am trezit cu 12mc de plata la apa rece, în condițiile în care am avut mai puțin de 6mc. Nu pot sa o contactez momentan. ...? (mai mult)
Mai baieti eu nu pot sa dorm noaptea si muncesc fizic pe timp de zi, ce se intampla? deci nu are treaba cu munca fizica? pun eu intrebari dar le pun in timp ce muncesc, momentan nu am job lucrez de acasa...? (mai mult)
Buna seara de ce nu ma pot conecta pe Facebook Imi da parola veche dar eu vineri mam conectat la cu parola care o am.Imi da Ca am folosit o parola veche si sa o fac pe actuala.dar eu nu am schimbat ...? (mai mult)
Salut! Vreau sa trimit un televizor printr- un serviciu de curierat, dar majoritatea nu se ocupa si cu ambalarea produsului si in cele mai multe cazuri, eu trebuie sa fiu responsabil pentru ambalarea...? (mai mult)
Intrebare pentru cei din Bucuresti si mai exact pentru cei care cunosc zona Stefan cel Mare. Am fost azi la Pepco- ul de acolo (care e situat imediat ce iesi de pe bulevard, cred ca Vasile Lascar se numeste...? (mai mult)
Buna, am primit cadou ceva cumparat din altex care necesita garantie. Persoana care mi- a făcut cadoul si- a cumparat un laptop si a fost pus pe acelasi bon. In cazul in care o sa am nevoie de reparatie...? (mai mult)
Salut, stie cineva cum pot sa gasesc nr de la interfon? Stau la etajul 2 si apartamentul figureaza ca fiind 12 bis, stie cineva ce apartament ar putea fi, tinand cont ca mai exista un apartament 12?
Exista baț telescopic cu electroșoc? Daca da, găsesc pe Amazon?
Bună, am o problemă cu Youtube premium, adica nu ma lasă să- mi fac. Am băgat numărul de card de debit, cvv, data expirării și tot ce îmi cerea acolo și la final îmi zice "achiziție anulată"....? (mai mult)
Daca mama mea nu are buletin,dar eu am nevoie de buletin, imi pot face buletin prvizoriu cu prezenta ei? E nevoie sa isi faca si ea? Urgent va rog
Buna seara, am achizitionat un telefon prin abonament la Orange, acum cativa ani si nu stiu cum sa obtin informatii despre suma care a ramas de plata. La ANAF nu apare, aveti idee unde sa ma interesez?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!