Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Buna seara, am achizitionat un telefon prin abonament la Orange, acum cativa ani si nu stiu cum sa obtin informatii despre suma care a ramas de plata. La ANAF nu apare, aveti idee unde sa ma interesez?...? (mai mult)
Bună ziua! Vreau să îmi comand de pe eMag un telefon și am dat să îmi vină prin curier și la final de comandă îmi cere nu știu ce plată online și tot felul de chestii de astea și este ...? (mai mult)
Am văzut multe știri la TV. Oameni, care găsesc comorile îngropate in urma cu 100 ani. Dacă Y găsește vase de lut sau bani vechi, carti, etc primește o recompensa? Am urmărit diverse emisiuni...? (mai mult)
Buna! Pot folosi aerul condiționat pe funcția de încălzire daca nu am împământare?
Salutare, de sărbători vin in România in concediu și intenționez sa cumpăr câteva cutii(2- 3) de artificii. Este nevoie de ceva, sunt interzise, se poate trece cu factura, care este procedura?...? (mai mult)
Bună ziua! Decontarea transportului se face doar pentru cel ce deține mașina în acte? Sau pot beneficia de aceasta decontare și dacă folosesc mașina părinților?
Când culegi ciuperci, cum îți dai seama că nu au ajuns pe ea spori de la ciuperci otrăvitoare? Și cum îți dai seama că sunt sigure de consum?
Buna ziua! Stiti pe cineva care face sarmale in Bucuresti? Adica sa-i duc ingredientele, sa-i dau bani cat imi cere sa le faca si apoi sa merg sa iau oala cu sarmale?
Vreau să închiriez o garsoniera pentru că vreau să trăiesc singur și aș vrea să știu cât mă costă totul pe luna? Chirie, întreținere, mâncare, etc Cam ce salariu aș avea nevoie că...? (mai mult)
Buna TPU, recent, un prieten mi- a trimis un colet din Germania, coletul nu trece de 1.5kg, si a platit 20 euro pentru transport. Eu locuiesc in Arad. Intrebarea mea este daca mai trebuie sa platesc...? (mai mult)
Hi! In sat la mine a adus Orange fibra optica. Am decis sa punem si noi acasa. Pachetul de 11lei in primul an si apoi de la 42 lei. Pachetul Esential. Totusi, azi a venit la instalarea echipamentelor ...? (mai mult)
Salut, intrebare pentru cei care va faceti voi tigarile ati luat vreodata de pe siteul tutun-emag.com, e de incredere?
Buna.Are careva idee unde pot gasi chocolate bombs (bombe de ciocolata cu marshmallow ) in Bucuresti? Nu ma intereseaza online ci o cofetarie anume de unde le pot ridica.Multumesc
Salutare! Vi s- a inatmplat ca atunci cand ati fost sa va reinoiti buletinul, domnul sau doamna politist care va facut poza pentru buletin, sa va intrebe de ultima scoala absolvita si daca in prezent...? (mai mult)
Pe un produs de curatare daca scrie **dilutie bactericida 20%**, inseamna ca pun 1 parte solutie la 4 parti apa? Adica solutia de curatat trebuie sa fie 20% si apa 80%, sau invers?
Pot conduce o barca cu un motor sub cinci cai la 14 ani?
Cum schimbi numele de titular pe electrică sau EON?
Cat ar trebui sa ceri avans daca chiria este 100 de euro? Ce ar mai trebui sa plătească un chiriaș?
Exista vreo institutie in Romania unde se poate face schimb de bancnote? Adica de exemplu sa dai 10 bancnote de 100 ron si sa iti dea 2 bancnote de 500 ron? Mentionez ca BNR nu are un asemenea serviciu,...? (mai mult)
De câte clase ai nevoie pentru a face pașaportul?
Buna, as vrea sa stiu, se pot face 2 ani de master intr- unul singur? La facultate stiu ca se poate, dar as vrea sa stiu daca exista niste criterii in acest sens si pentru programul de master....? (mai mult)
In ultima vreme mă tot întreabă unii oameni random pe unde sa ajungă în locul X și mi se pare ciudat că de câteva zile tot sunt întrebat pe unde sa îi îndrum sa ajungă în locul dorit, eu am...? (mai mult)
1.Cum va reactiona NATO si UE daca Rusia va anexa teritorile ocupate din regiunile : Donetsk, Lugansk, Herson si Zaporojie? Vor in pune sanctiuni mai dure? Vor interveni in razboi? Va trimite trupe ...? (mai mult)
Buna ziua, am o intrebare despre card bancar cu procura de la notariat, din Sicilia, Italia, amabasada Italiei, cum ar trebui sa le scriu, ridicare card bancar sau un plic ce contine un card? Sa ...? (mai mult)
Nu mi-a mai venit factura la curent de ceva vreme, ce sa fac? Sau nu am ce face?
Salut! Voi unde trimiteți (care trimiteți) indexul la electrica furnizare. Și la eon gaz. Adică există vreo adresă de mail dedicată pentru așa ceva, sau vreo platformă dedicată?
Bună seara! Când vreau să- mi fac cont pe eMAG și când introduc o parolă nouă îmi cere un rahat de majuscula, am încercat tot felul de chestii și nu merge. Ma puteți ajuta? Ma confrunt...? (mai mult)
Salut TPU, are idee cineva cât costa un pașaport și ce acte sunt necesare? Mulțumesc
Bună ziua! În seara asta merg la o nuntă și mâine dimineață la ora 9 trebuie să merg la muncă, eu am salariu de 2500 de lei și dacă nu voi merge la muncă mâine exista riscul sa îmi taie...? (mai mult)
Salutare, acum 1 zi am legat un casetofon auto la o sursa de pc mai veche. Casetofonul funcționează perfect, se aude pana intr- un anumit punct pana pe la 20 de la 20 in sus se aude urat, adică distorsionează...? (mai mult)
Buna TPU! Cei de la firma de curierat UPS livrează colete și în Constanța?
In cate zile se elibereaza un buletin provizoriu? Astazi am facut buletinul provizoriu, cam in cate zile pot sa il ridic?
In cat timp primesc o comanda prin easy box, am comandat de pe cel.ro și m-au sunat că îmi plasează comanda azi (joi pe la ora 16:50) o primesc mâine? Stau in Zalau?
Salut TPU, ce acte îmi trebuie pentru schimbarea buletinului expirat? E necesar prezenta unui părinte nefiind proprietar pe imobil? Mulțumesc
Bună ziua! Dacă într- un oraș s- au declanșat sirenele antiaeriene, de la câți kilometri distanță se pot auzi? Eu locuiesc lângă granița cu Ucraina și peste graniță se afla un...? (mai mult)
Salutare! La voi e restricție de curent electric? La mine e. De o săptămână avem doar câteva ore pe zi, de dimineață, până la 10, după, de la 10 la 17, nu avem curent, de la 17...? (mai mult)
Care sunt pasii la modul concret pe care o persoana fizica fara PFA trebuie sa ii parcurga pentru a face UBER cu masina proprietate personala?
Dacă am o anexă a casei am curent, de la locuința principala, au contoare, separate, dar eu plătesc pe contorul principal al locuinței, 3, 400 de hw, celălalt de la anexa, nu e luat în considerare...? (mai mult)
Cum se încălzesc oamenii care trăiesc in autorulote? Dar aia din rulote gen remorci? Ma refer iarna când sunt 0 grade afara, poți sa ai in interior 18? Funda.
La cat timp de la cerere ajunge la adresa de domiciliu cardul de sanatate national?
Știe cineva ce acte trebuie pentru bursa de studiu la liceu?
Salut TPU, ce acte am nevoie pentru preschimbarea buletinului?
Buna, TPU! As vrea sa știu dacă ați pățit și voi așa ceva. Mi- am făcut azi un cont BCR, dar din motive tehnice, nu mi- am putut face și un card și mi- au spus că este gata in 10 zile...? (mai mult)
Buna, va rog mult imi poate da cineva in pdf cartea de admitere la medicina Krumhardt B, Alcamo IE, Barron’s & Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș, 2022?
Buna TPU! Azi mi- am deschis un cont bancar la BCR și nu mi s- a cerut niciun ban pentru asta. Mi- au explicat, m- au ajutat sa aleg ceva care sa fie perfect pentru mine, anume pentru a primi ...? (mai mult)
Salut TPU. Am avut un abonament la Netflix, dar plata pentru luna trecută nu s- a facut nici pe Netflix nici la Youtube Premium deoarece cardul care este inregistrat la aceste două platforme nu are ...? (mai mult)
Ce este extrasul de cont de la deschiderea contului? Este foaia pe care vine IBAN-ul?
Salut! Vreau să dau de atestat de transport marfă și vreau să aleg o școală cu camion cu cutie automată! Mulțumesc!
Salut, am si eu o intrebare despre Norvegia, cum as putea sa-mi gasesc un loc de munca cat mai repede si unde? Nu este problema de munca
De ce limba olandeză nu apare pe Google Translate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.