Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
Salut! Dacă mă transfer dintr- un liceu civil, într- unul militar în clasa a x- a, am acea perioadă în care dacă renunț, nu trebuie să plătesc absolut nici- o sumă de bani? Sau dacă renunț...? (mai mult)
Salut, ce înseamnă turbure mentala?
Salut TPU de vreo 2 saptamani am o stare de moleseala de la ce ar putea fi lipsa vitamine, multumesc dau funda
Sigur nu se poat șterge tranzacțiile făcute la BT pay?
Salut! Am 22 ani și am toate categoriile de permis. Am lucrat pe taxi 2 ani și am dorit sa fac toate categoriile, am lucrat pe camion și în tara și în străinătate dar nu m- am putut adapta.Am...? (mai mult)
Salut, sunt începător in pescuit si as vrea sa incerc sa prind obleți cu bidonul cum as putea proceda?
Salutare tuturor, rog seriozitate! Sunt pentru prima oară în Județul: Hunedoara, Oraş: Petroşani Vă rog dacă mă puteți ajuta cu câteva locații de râuri din Valea Jiului/Hunedoara unde ...? (mai mult)
Salut, vreau să plec la 4:20 din Fetești- Gară spre Sinaia, cu o schimbare de tren. Primul tren este din Fetești spre București Nord și ajunge la 6:53. Al doilea tren va pleca la 6:57 din București...? (mai mult)
Salut TPU! Știe cineva un magazin de colt care sa vinda trabucuri prin militari sau sectorul 6?
I-a mai intrat cuiva alocatia pe luna iulie (in august) care a dat bacu si a terminat scoala pe 4iulie.? Eu am terminat bacul pe 4 iulie. Imi vine alocatia?
Am cumpărat recent prin EMag un telefon ZTE Nubia Focus 5G, însă nu găsesc nicăieri husă/carcasă. Mă puteți ajuta cu un site de unde as putea cumpăra?
Buna! Ce presiune se va resimti in cabina unui avion Boeing 737-800 la o altitudine de croaziera? Multumesc!
Cu ce pot scrie pe o hârtie lucioasă? Am scos niste agende pe carton lucios, dar nici un instrument folosit nu pare să se vadă ok.
Salut, vreau sa iau trenul de la Constanta in Medgidia cu carnetul de elev dar problema e ca n- am buletinul la mine, dar am poza, carnetul il am, credeti ca pot sa iau bilet cu carnetul si cu poza...? (mai mult)
Salut, ma intereseaza daca exista ceva aplicatie pentru a vedea numerele de la fiecare casa pe strazi, gen cand scrii Timisoara pe maps sa iti apara strada si sa iti apara si numarul de casa din satelit,...? (mai mult)
Merită să învăț limba coreană chiar dacă nu știu engleză? Eu osă vreau să merg în Coreea de Sud dar nu știu engleză și voiam să știu care ar fi mai importantă limba coreană sau...? (mai mult)
Daca am terminat acum a 12-a si vreau sa merg cu trenul carnetul mai este valabil asa-i? Pana in 31 august cand scrie ca se termina anul scolar.
Salut. Mă puteți ajuta? Sunt din alta zona și mâine o să merg la București la meci pe Ghencea Sunt cazat în comună Chiajna sat Dedu. Cam la câți km de Ghencea? Ce autobuz aș putea lua? ...? (mai mult)
Daca exista useri care au avut ocazia sa plece pentru o mai lunga perioada prin Olanda sau Germania ( sau oricare din tarile scandinave), cat timp le-a luat sa invete acolo limba respectiva?
Urmeaza sa plec in Olanda pentru a doua oara in curand. Am vazut multe biciclete acolo, care de care mai frumoase. Planuiesc sa imi cumpar si eu una chiar de acolo, din Olanda. Problema e ca nu stiu ...? (mai mult)
Salut TPU, sunt de doua luni in Olanda, am venit aici o perioada pentru a munci, doar ca uneori gândul ca sunt la mare distanta de casa imi da o stare de anxietate, mai pățeam asa si când mergeam...? (mai mult)
Salut tuturor, vreau sa- mi iau un bilet de tren, ar putea sora mea sa se prezinte cu carnetul meu sa ia biletul pentru mine, fara a ma prezenta eu? Este pentru mine biletul, sau e obligatoriu sa fiu...? (mai mult)
Am nevoie de redirecționare pentru un colet de la FanCourier doar că am doar AWB și trebuie să trimit prin mail. Știe cineva care ar fi mail-ul?
Câți Wh are o baterie externa de 20000 Mah? Am voie sa o iau pe avion?
Trebuie procura la copii in Italia? TPU
Am voie cu invertor și masina de bărbierit în bagajul de cala?
Am voie cu mâncare și apa sau suc în bagajul de mana?
Am voie cu baterii externe și medicamente în bagajul de cala?
La început de septembrie vreau să demisionez de la job (lucrez la un profi ca și casier). Cum să procedez? Să mă duc direct la șef și să zic că vreau să demisionez?
Am voie cu încărcătoare și baterii externe în bagajul de mana în avion?
Cei de la AFIR te suna ca sa vii sa semnezi proiectul pentru fonduri europene sau ți- l trimit prin email? Mi- a trimis consultantul adresa de email si parola dar nu ma pot conecta, trebuie sa imi dea...? (mai mult)
In cazul în care împlinesc vârsta de 18 ani după o săptămână și îmi schimb cartea de identitate înainte cu o săptămână se poate ieși în afara țării?
Buna, TPU. Stiti vreo aplicatie gratuita cu melodii si efecte speciale pe care sa le pun unui video scurt?
Salut TPU vreau sa va intreb daca stiti cat castiga o asistenta medicala care a terminat scoala posticeala, va multumesc dau funda
Ce aparat foto recomandati pentru peisaje di natura? Am auzit ca cele Nikon sunt mai ieftine dar nu stiu ce sa aleg
Poti suna in / din Norvegia fara a face cost suplimentar? Stiu ca nu e in Ue. Si legat de carduri, in cat timp intra banii daca transfer din Romania acolo? Poti folosi cardul BT acolo, ce comision ia?
Urmează săptămână viitoare sa călătoresc cu avionul pentru prima data. Ce trebuie sa stiu? Cum se procedează cu checkin-ul?
Cat costa o shaorma, un bilet de tramvai, o cazare decenta in Amsterdam?
Lucreaza sau a lucrat cineva intr-un aeroport din Amsterdam (Olanda). Vreau sa stiu ce conditii de lucru sunt si daca ai de unde sa-ti cumperi mancare ieftina, apa potabila, medicamente.
Salut, am absolvit liceul în iunie și întrebarea mea e cand primesc ultima data alocatie? Astăzi sau luna trecuta iulie?
Buna, sunt eleva in clasa a12a si azi am mers la gara pentru ca trebuie sa plec acasa din orasul in care fac liceul, acasa la mine in afara orasului. Desi este vara, eu fac orele auto aici in oras asa...? (mai mult)
Daca pun hainele in sac vidate am probleme la aeroport?
Cu ce nu ai voie în bagajul de mana în avion?
Salut. Este cineva care a comandat bilete de tren de pe CFR online? As dori să știu ce trebuie prezentat la control și dacă scrie undeva pe ce linie o să fie trenul. Dau fundă!
Vă salut. Sunt elev într-o școală postliceală sanitară si vreau să colatoresc cu trenul. Cum pot beneficia de reducere la bilet? Am nevoie doar de carnetul de elev sau și de altceva?
Buna, pe Strada Arhitect Ioan Berindei din Nicolina exista un izvor de apa. O fi apa buna pentru consum? Vad oameni care iau apa dar in deal foarte aproape este cimitirul Sf. Vasile.
Bună ziua! Știe careva cat costă intrarea la zoo nyíregyháza allatkert din Ungaria?
Bună ziua! De unde aș putea oare să fac un CV Europass gratuit?
Nu știți avem cumva farmacia Tei in Timișoara? De la ce farmacie pot găsi Ashwagandha ksm-66?
Salut, am niste întrebări legate de condițiile din colegiul militar. În primul rând, la Breaza există echipa de fotbal la care mă pot înscrie? Dacă da, se poate și în clasa a 10- a? După...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
octav005 întreabă:
led10 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!