Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Buna! Creditul prima casa are si a 13- a rata? El presupune sa plătești un comision de 0, 25% Din credit la o instituție? De asemenea, e adevărat că pentru rata fixa se percepe un comision...? (mai mult)
Buna, daca sunt la facultate însa nu gasesc de munca, efectiv trimit cv- uri nonstop si nu ma suna nimeni pot beneficia de somaj? Nu stiu e un termen limita de varsta? Nu am mai beneficiat niciodata,...? (mai mult)
Salut TPU. Ofer funda urgent. Deci am aplicația Lime și acolo pot selecta un abonament de 19 lei ora dar închiriez doar o trotineta așa..cum pot face sa cumpăr 2 abonamente ca mai sunt cu o...? (mai mult)
Se vaccineaza animalele acum ca e gripa aviara sau nu a inceput vaccinarea?
Bună dimineața! Pentru a face o comandă de pe eMag, trebuie să ai cont pe eMag, cu numele tău? Și cum trebuie să comanzi, că nu am comandat nici o dată. Trebuie să- ți scrii...? (mai mult)
Salut. Mi-am facut abonament gratis la cfr calatori cu carnet si buletin si din pacate l-am uitat in buzunar si l-am cam spalat. Oare pot sa imi mai fac un abonament?
Bună! Dacă o persoană cu dizabilități beneficiează de scutirea impozitului pe venit în cadrul unui post full time, va mai putea beneficia de scutire și în cazul unui post part time? Nu am găsit...? (mai mult)
Daca sunt din Bucuresti si vreau sa dau la una dintre facultatile din cadrul academiei de politie mai exact facultatea de politie/facultatea de drept/facultatea de arhivistica sunt obligat sa stau la camin...? (mai mult)
Buna, Am in excel un tabel cu nume, prenume, adresa etc. Am reusit prin functia Mailings de la Word sa fac asocierea ca sa generez documente in word care se completeaza automat cu date din excel. ...? (mai mult)
Am discutat cu un instructor prețul, am dat avans, am făcut fisa, medicală, psihologică, dar a zis să le țin la mine, că nu se știe cînd încep și că mă sună el, pe motiv că nu are cursanți,...? (mai mult)
Cu ce pot sapa in tocul usii ca sa intre yala? Vreau sa fie si jos asa cum e sus. Poza: https://ibb.co/ScdyLgm Mersi!
Salut tuturor! Astept un colet foarte important, care se livreaza cu Posta Romana si ultimul status al trimiterii, conform codului de urmarire este "In transport - Plecat din Tranzit Bucuresti", aste...? (mai mult)
Mă pot muta la hE dacă momentan mai sunt 3 luni la alt furnizor cu contractul pană expira? Cică la HE sunt preturi bune
Buna! Am avut o intervenție chirurgicală intr- o clinica privată, acea intervenție o sa apăra pe cardul de sănătate (CNAS), o sa apara când medicul de familie introduce cardul in calculatorul...? (mai mult)
Salut, lucrez de câteva luni in Germania și urmează ca in Octombrie sa îmi expire buletinul dar din păcate angajatorul nu îmi poate da liber. Întrebarea e ….pot sa intru in România cu el expirat...? (mai mult)
Salut TPU. Bonurile de masa se pot ridica și prin posta? Deoarece am lucrat in alt oraș și acum m-am întors in orașul meu datorită școlii, iar salariul a venit astăzi. Ofer funda!
Hei TPU, știe cineva în ce zonă din București se află cei de la resurse umane de la Flanco?
Părere casti Gaming AQIRYS Lyra Wireless. Ma interesează microfonul.
Sunt a 10- a la profesională și am renunțat la școală pentru a mă angaja deoarece nu aveam posibilitatea deoarece stau departe de școală, trebuie sa dau ceva foaie cum că nu vreau sa mai continui...? (mai mult)
Cat reprezinta 10-12 CET in ora Romaniei?
Ce se preda la Moisil mate info(Moisilul din Bucuresti). Adica despre ce programe se invata? Python, C++, HTML, etc? Pe partea de info ma refer DAU FUNDA
Salutare! E cineva la facultate in Baia Mare si sta la camin? Imi poate spune careva cum e? Imi pot alege cu cine sa stau? Cum sunt conditiile? Imi puteti spune mai multe despre caminul facultatii...? (mai mult)
Buna, tocmai azi am primit ochelarii și după ce i-am pus și i-am luat înapoi, parcă văd puțin mai încețoșat acum. Oare care este cauza?
Daca atunci cand vreau sa-mi fac Netflix de la Vodafone si nu pot ca imi scrie ca nu e nicio oferta disponibila trebuie sa merg la ei sau?
Salut TPU! În cât timp ajunge o scrisoare recomandata, din Germania (Meppen) în România (Bucuresti)? A fost trimisa pe 5, în regim prioritar (nu știu cu ce companie probabil cu DHL). Sunt șanse...? (mai mult)
America sau Rusia? Care este mai frumoasă?
Buna TPU, stie careva unde gasesc in Bucuresti xeroxuri care sa foloseasca coli de tip a5 si 30x42?
Cand se da ora?
Salut, stie cineva efectul secundar al unui sprei ce- l folosesti pe geaca sau adidasi si apoi acestea devin impermeabile la apa? Ma refer dupa folosirea lui se depune mai repede praful, in timp poate...? (mai mult)
Salut. Sfaturi pentru a merge in Olanda sa, muncesc ce agentii de recrutare imi recomandati etc
Buna! Cum va place să faceți cumpărături, online sau direct din magazin? Eu am avut experiențe neplăcute cu niste comenzi online, mi- am cumpărat o tableta, și am primit- o cu zgârieturi,...? (mai mult)
De ce la sondajele plătite îți cere și codul postal? Ce relevanta are?
Salut! Mi- a fost suspendat permisul de conducere pe motive medicale. Am depus cerere la Politia Rutiera in 21 iulie si acum am sunat si de acolo mi- au spus ca cererea a plecat catre IML pe 22 august,...? (mai mult)
Salutare, as dori sa inchid cardul de la BRD. O pot face daca am facut in continuare tranzactii? (Auzisem ca se pot inchide cardurile numai daca nu sunt folosite timp de 6 luni). Mie imi expira anul ...? (mai mult)
Daca inveti o meserie pe care o faci de acasa pentru cine lucrezi?
Cine imi poate spune și mie cum pot sa ajung cu Metroul de la Republica la Obor la metrou? Ce stații sunt? Și unde trebuie sa schimb?
Buna ziua, daca am rămas repetent din cauza la abandon trebuie sa merg la școală să mă reînscriu sau încă rămân în baza scolii și pot să încep din nou clasa? Dau funda
Salut,pentru cine e in Spania. Cunoasteti cumva, vreau si eu sa iau un credit sa platesc in rate dupa aceea, pana in 1500 euro? Dar nu de la banca, am vechime aici am contract fix discontinuu.
Trebuie sa plătești livrarea dacă îți comanzi cardul standard de pe revolut?
Pot baga suc in dozatorul de apa de la frigider?
Deci sunt un om care a promovat bacalaureatul cu peste 7, sunt la facultate in anul 4, citesc, am luat permisul ma dezvolt personal insa am schimbat foarte multe joburi, ce- i drept, toate erau joburi...? (mai mult)
De ce oamenilor răi le merge cel mai bine in viața? Și omul bun mereu are de suferit? La mine in familie nu mai oameni buni au murit și cei răi nu au nici pe naiba! Și în general văd că ăștia...? (mai mult)
Este cineva pe aici care a absolvit Facultatea de Stiinta Alimentelor sau facultatea IGPA din cadrul USAMVB?
Daca sunt la o firma de internet si cablu de un an (cu contract pe 2 ani) pot sa ma mut la alta firma, pe motiv ca toti din bloc o sa puna aceeasi la acea firma? Adica eu am fost primul care a pus ...? (mai mult)
Ce parere aveti de meseria de paznic?
Salut TPU! Se pot sterge tranzactiile/platile din aplicatia george?
Salut baieti, e complicat sa inveti editare video in programul Adobe premier pro?
De ce sunt atat de multe case de pariuri/sali de joc in Romania si de ce atat de multi jucatori? Am vazut oameni de toate profesiile/varstele pe acolo. Ma gandesc ca daca erau atat de bune (indiferent ...? (mai mult)
Nu am acea persoană în agendă și vreau să îi scriu pe whatssup, dar problema ar fi că nu vreau ca acea persoană să îmi vadă numărul.Cum fac asta?
*URGENT* Salut! De dimineata nu imi pot accesa contul de ig. Am primit mesajul :Limitam frecventa cu care poti realiza anumite actiuni pe Ig, in scopul de a ne proteja comunitatea. Iar joi aveam doua...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.