Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Nu am acea persoană în agendă și vreau să îi scriu pe whatssup, dar problema ar fi că nu vreau ca acea persoană să îmi vadă numărul.Cum fac asta?
*URGENT* Salut! De dimineata nu imi pot accesa contul de ig. Am primit mesajul :Limitam frecventa cu care poti realiza anumite actiuni pe Ig, in scopul de a ne proteja comunitatea. Iar joi aveam doua...? (mai mult)
Cu cat se intra (cea mai mica medie) la facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Politehnicii Bucuresti? Multa sanatate!
Bună TPU! Anul ăsta am terminat liceul și așteptam bursa de merit, dar nu a intrat toată. Mi- a intrat doar pe 2 luni, iar domnul diriginte a spus că trebuie să ne mai intre pe încă 3. Până...? (mai mult)
Bună TPU, am un cont bancar și mi- am instalat aplicația online sa vad când îmi întra banii și când nu. Cum pot face? Când deschid aplicația îmi apare ca trebuie sa îmi pun o parola la telefon,...? (mai mult)
Buna.Urmeaza sa calatoresc cu avionul si ma intrebam daca pot lua in bagajul de mana 2 parfumuri de 50 mil.noi(ne desfacute pentru cadou). Stiu ca ai voie sa fie de maxim 100 mil si bagate in punga speciala.Dar...? (mai mult)
Buna ziua, înălțimea de 70cm pentru un birou este potrivita pentru un adolescent?
Cum sa gasesti un job care iti place? e foarte important jobul pentru ca tu practic petreci mult timp acolo, dar intrebarea e cum sa gasesti ceva sa iti placa? Einstein spunea asa fa un job care iti place...? (mai mult)
Sarea nigarri ofera o energie foarte buna?
Daca o cafea iti da energie intr- o zi, dar daca mananci niste alimente sanatoase fructe legume, plus nu stiu afine si multe alte chestii care iti dau energie pe parcurs de ani de zile oare o sa ai o...? (mai mult)
Salut! Dacă îi scriu la o fată pe Instagram sau pe ori ce, Facebook sau Snapchat, dacă ea nu îmi scrie deloc și îi scriu doar eu, și ea doar îmi răspunde și vorbește cu mine frumos fără...? (mai mult)
La 25 de ani nu e cam aiurea sa tipe cineva la tine constant si la locul de munca sau oriunde?
Buna TPU, de curand am descoperit o carte pe nume magia dar am vazut si filmul secretul, ce părere aveti despre acest film si carte
Deci am o problema cu Instagramul.Îmi fac un reper și îmi pun niște story uri iar mai apoi dispar dar rămân in arhiva.Pur și simplu unele poze nu vor sa stea in reper, efectiv dispar.Mi am dezinstalat...? (mai mult)
Salut! Care vă pricepeți la Adobe premiere pro? înainte să export un videoclip selectez calitate 4K si 60p, dar imi apar in jurul videoclipului pe margine dungi negre. Apar in special stanga- dreapta...? (mai mult)
Am pus pe telefon folie de protecție ecran din silicon privacy, dar problema e că nu îmi merge amprenta.Așa este? Nu prea știu nimic de foliile astea de protecție vu silicon.
Cam ce salarii au ofițerii de poliție când ies după bancile academiei? Ofer funda
Poti cumpara lucruri de la Leroi Merlin daca esti minor?
Salut dati-mi un sfat,am un vecin fost polițist, și îl enervează zgomotul la rate plus ca mă și înjura, eu am fost la poliție pentru sesizare, am procedat corect?
, , Asexual is the lack of sexual attraction to others, or a low interest in sexual activity, , Deci asexualii sunt aceia care duc lipsa atractiei sexuale fata de ceilalti sau un interes scazut pentru...? (mai mult)
Pe unde este mai bun drumul Craiova - București? Pe DN 6 Craiova-Caracal-Alexandria-București sau sau prin Pitești?
Buna! Am nevoie de o adeverinta de venit de la ANAF, in care sa fie evidentiat venitul net din lunile iulie, august si septembrie. Cand am avut nevoie ultima data, mi- au spus ca imi pot da o adeverinta...? (mai mult)
Baieti imi spuneti si mie cum poti sa faci tu totul de unul singur hai ca poate sunt eu mai prost, dar cum faci sa termini o facultate de medicina de exemplu si in timpul ala sa mai si lucrezi full time?...? (mai mult)
Am găsit un parfum interesant! Ce părere aveți despre parfumul respectiv? Este peste parfumul Dior Sauvage? Acesta e parfumul https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://oligarch.com.au/product/house-...? (mai mult)
Imi spuneti si mie cum nu exista noroc cand unii pur si simplu primesc multe de- a gata? de exemplu unii nu au stima de sine afectata in copilarie, au ocazia sa fie invatati o meserie de mici si o sa le...? (mai mult)
Salut mi- am pierdut tălpile de la adidașii de fotbal..si acum sunt inconfortabili...ma dor picioarele. știți ce pot face? Sa ii fac mai comozi? ''Nu mai am tălpile ca idee..alea care sunt înăuntrul...? (mai mult)
Ce folie pentru ecranul telefonului să îmi cumpăr? am avut una pusă de sticlă și dacă scăpam telefonul pe jos se spărgea(crăpa într- un loc) și am dat- o jos.Acum nici amprenta nu mai merge.Aia...? (mai mult)
Deci nu stiu ce sa mai fac, viata mea e sociala e mai rau decat zero, n- am prieteni, nu- mi place sa mai socializez cu nimeni, stau toata ziua dar ce muncesc, muzica si wrestling, asta- i viata mea, ...? (mai mult)
De unde as putea sa cumpar unt de lemn ulei? am vazut ca e acelasi lucru cu uleiul de masline.
Aveți idee cum pot largi niste adidași? Ma rod la spate ( specific ca sunt noi. )
1. Ce ați alege intre un tricou Levis și Off White? 2. Întrebare pentru băieți: voi ce parfumuri aveți? Care este parfumul vostru preferat? Unui tip introvertit după părerea voastră ce parfum...? (mai mult)
Le plac baietilor fetele care au multe alunite pe corp? Sau keratoza seboreica
Salut! Vreau să plec în străinătate la muncă, dar problema este că NU am buletin normal (de plastic cum are toată lumea, ci din acela provizoriu.) Cunoașteți pe cineva care ar putea să...? (mai mult)
Salut. am o pereche de Converse, si vreau pe brantul interior sa i inlocuiesc acel material crem asa, cu denim. Material de blugi. Doua intrebari: + exista posibilitatea transferarii culorii denimului...? (mai mult)
Deci nu vrea sa vorbeasca absolut nicio fata cu mine, de ce oare?
Ce parere sveti despre green sugar ciocolata calda cu diverse arome menta/scortisoara/caramel?
Salut,ceva soluții pentru îndreptarea petelor de rugină de pe blugi, va rog daca știți? mulțumesc
Dati-mi si mie idei de joburi online dar cum pot sa lucrez pentru cineva anume?
Dati-mi si mie idei de niste activitati noi.
Cate caractere are codul pin Alpha Bank?
Ce inseamna sa fii un om matur emotional?
Salut TPU, am o intrebare ce este buffer overflow attack?
Bună seara! Am cumpărat un cod paysafecard pentru un joc drakensang dar acum am văzut ca trebuie sa am cont paysafecard....Menționez ca luna trecuta nu era asa. puneam codul dr 16 cifre și plăteam...? (mai mult)
Hi! Am facut un retur acum o saptamana la Altex. Curierul a preluat returul luni eu facand joi cererea. Iar banii nici in momentul de fata nu au intrat. Asa intra ei mai greu sau…?
Bună TPU. Mi- am blocat tableta, si nu mai tin minte modelul, cum o pot debloca? Tin să informez că de fiecare dată când încerc un model imi zice că e gresit si 30 de secunde nu o mai pot...? (mai mult)
Stie cineva de ce nu am primit update- ul de la Instagram care ma lasa sa raspund la mesaje individuale ca si pe messenger? Am incercat sa sterg toate datele si sa dezinstalez aplicatia, am trimis mesaj...? (mai mult)
Salut stie cine vreun salon de pus Cercel in ureche aproape de Valeni de Munte?
Salut stie cineva cum pot descarca muzica de pe Youtube pe telefon?
Legat de restituirea banilor pentru amenda plf, stie cineva adresa de mail la care se trimite cererea?
Buna ziua, după cat timp trimite banii renderforest.com și Soundcloud.com?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!