Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Ce inseamna Număr național de identitate eliberat de guvern si Număr de înregistrare fiscală ?
Buna ziua. Cunoaste cineva un meserias care repara geamuri termopane de prin zona ( Brad, Criscior, Mesteacan, Judetul Hunedoara etc)? As dori numele, profilul de Facebook sau numarul de contact. Va...? (mai mult)
In legătura cu mailurile care cer bani cei de la prestige modeling cu așa zisul contract făcut cu un nume și o adresa. Cum ați rezolvat cu ei? Ma gândeam sa fac o sesizare la poliția Economică...? (mai mult)
Salut! Intr- un an incep liceul si din cauza ca stau destul de departe va trebui sa fiu navetist, dar mai este optiunea de a sta in gazda sau in garsoniera. Ceea ce vreau sa stiu e: In gazda, stai ...? (mai mult)
Salut. Am încercat cu un prieten sa sunam in legătura cu Ridicarea permisului de conducere, el având accidentul cu vătămare corporala(in care s- a lovit doar el) in București iar el acum sta in ...? (mai mult)
Buna! Am un troler textil, destul de mare, cu patru roti, însă are inserții din plastic în pereții laterali și în partea de jos, unde sunt rotile, că sa fie mai rezistent, presupun. L-...? (mai mult)
Bună ziua tuturor! Unde se fabrică căștile Sony alea mari care se pun pe urechi, de exemplu pe cap? Nu alea mici care se bagă în urechi, no totuși alea mici se fabrică unde se fabrică și...? (mai mult)
Cum ajung cu microbuzul din Ploiesti in Urlați? Gen din ce autogară
Ceva produs care ar putea ajuta dintii sa-i albesti?
Salut! Am castigat la pariuri la winner bet. A inchis la acea agentie, pentru ca se fac angajari, era un afiş. Cum imi iau castigul?
Salut. Pe 3 Octombrie incep facultatea, insa am vazut ca elevii au transport gratuit cu trenul, intrebarea mea e ca daca si eu mai am gratuit pana la inceperea facultatii?
Salut, am un amplificator vechi grundig v8400 mk2 si are niste rca uri la spate. Conectez la video audio mp3 ceva de genu il pun din mixerul lui tot pe acel canal si imi arata ca are sunet dar in stanga...? (mai mult)
Salut, am făcut o rezervare la Wizz Air și am scris numele fără să folosesc doar litere mari, cum apare în cartea de identitate. Am scris Ionescu Ion în loc de IONESCU ION. Aș putea avea probleme...? (mai mult)
Salut TPU. Pot înota în salina Prahova?
Buna! Deci, la facultate trebuie sa depun diploma de bac, in original. Așa scrie și pe site. Diploma se restituie după terminarea studiilor? Îmi spusese cineva că nu trebuie sa dau diploma in...? (mai mult)
Buna TPU! As vrea sa îmi fac o copie legalizata după diploma de bac, înainte de a o depune in original la facultate. Știți cumva cat ar costa sa fac o copie legalizata, sau, dacă ați făcut...? (mai mult)
Cam cat e prețul pentru o ora la un hotel? Dar o noapte? Poți și o ora?
Salutări.Am văzut pe YouTube, un truc de magie cu doi dansatori, care în timpul numărului de dans, își schimbă costumele într- o secundă, trecând prin fața unor paravane. Care este secretul...? (mai mult)
Buna! Daca am 16 ani pot zbura singur cu avionul din Germania spre Romania si din Romania spre Germania? Ce trebuie sa fac?
Buna ziua TPU! Vreau sa-mi fac o pagină de Facebook dar nu stiu ce nume sa-i pun mai exact vreau sa postez pe acea pagină citate, poze, video, si multe altele aveti vreo idee de nume pentru pagină?
Buna ziua. Se poate reclama o comisie pentru handicap? Nu știu dacă m- am exprimat bine. Mama mea are retina de la ambii ochi avariata, din păcate, are ochelari dioptrie maxima, plus alte probleme...? (mai mult)
Se întâmplă ceva dacă cardul s-a udat de apă?
Bună ziua, au fost constatate nereguli la utilizarea accesului dvs. la paysafecard. Accesul v- a fost suspendat temporar. M- am dus sa imi upgradez contul si mi- am pus cardul de identitate, si...? (mai mult)
Buna seara, in curand imi expira buletinul si voi fi nevoit sa imi fac unul provizoriu deoarece nu am acte pe casa.Nu stiu sigur daca mai este valabila anexa 14, poate stie careva.
Buna TPU! Voi, ca femei, ați simțit vreodată nevoia sa vă luați în geantă un spray cu piper, doar ca sa vă simțiți mai in siguranță? Eu incep in toamnă facultatea in București, am...? (mai mult)
Informații despre moartea lui John Garfield. Stiu ca a murit din cauza listei negrei de la Hollywood, să fie informatii in romana?
Salut. Am si eu o intrebare. Am facut la ministerul muncii acte pentru lucru la distanta si au trecut vreo 8 luni care am primit o suma de bani lunar, daca plec de la firma respectiva la alta si nu mai...? (mai mult)
Cum sa inveti sa spui nu?
La cati bani poti ajunge ca editor video? Adica media cam care e, gen ca programator 7000lei, sunt putini care iau 3000de euro sau care iau sub 5000.
Poti sa ajungi programator sau editor video sa castigi bani frumosi nevand un iq foarte bun? Eu unul consider ca trebuie sa fii si inteligent
Este cineva din Botoșani sau Suceava care cunoaște o cursă de autobuz/autocar către Râmnicu Vâlcea? Vreau o varianta cu un traseu cat mai scurt chiar si cu schimbarea autobuzui. Mulțumesc...? (mai mult)
Bună ziua sunt nou pe TPU! Aș vrea să îmi cumpăr o trotineta electrică și nu am un buget prea mare cineva cu experiență îmi recomanda o trotinetă electrică bună? Am 1.93 110kg ( volanul trotinetei...? (mai mult)
Buna! Doresc sa fac schimb de posturi în învățământ, precizez ca ambele persoane suntem titulare. Problema este ca postul pe care doresc sa merg la schimb are mai puțin de 18 ore. As dori sa îmi...? (mai mult)
Bună! Ce pot face dacă am dovezi cu un băiat (minor) care chinuie o pisica, apoi ii da foc la blană cu o bricheta. Am niște înregistrari de la niște prieteni. Chestia e ca îl cunosc personal și...? (mai mult)
Salutare TPU! Sunt la un liceu economic din Bucuresti. In aproximativ 2 luni ne vom muta in Germania si as vrea sa- mi dati cateva sfaturi. Ce se intampla cu scoala? Pot gasi un liceu economic cu predare...? (mai mult)
Știți vreo aplicatie android de pariuri sa funcționeze in Germania? Si daca da care credeți ca e cea mai ok?
Sunt din Iași, mi-ati putea spune unde este Asociatia de integrare si dezvoltare indeco? Mi-ati putea spune unde este? Sa imi explicati...
Salut! Cei care folositi site- urile de vanzari/cumparari, puteti folosi OLX? Eu nu am intrat de mult timp dar azi vad ca nu pot nici sa citesc ceva pe el. Clic- clic... degeaba. Doar redirectionarea...? (mai mult)
Cum se zice la revedere in germana?
Salut, am inchiriat un atv de la o firma de la mine din oras pentru o plimnare cu niste prieteni si am avut un accident cu el in care nu mai vireaza ghidonul, cel care lucreaza la firma mi- a spus ca...? (mai mult)
Hey TPU, știe cineva ce fel de cabanos se pune în Hot-dog la Profi? Dau fundă!
Salut TPU, trebuie sa setez un tv smart prin cablu cu digital prin reteau Vodafone. Imi trebuie pentru zona Galati id retea. Si frecventa pentru zona Moldova ( Galati) pentru a avea canalele ...? (mai mult)
Buna! Am citit pe site- ul celor de la STB că acest card de călătorie nenominal este transmisibil, adică poate fi folosit de mai multe persoane simultan și poți folosi abonamente până la ...? (mai mult)
Salut. Văd ceva ciudat acum la 2 noaptea la mine in Constanța. Cerul este senin, iar eu văd lumini ca și cum ar fi fulgere în depărtare. Se aud și sirene din depărtare, iar sursele astea vizuale...? (mai mult)
Salut am o problema, mi- am facut un canal de Youtube si am inceput sa postez shorturi dar nu fac vizionari gen am mai avut un canal pe care postam aceleasi lucruri dar l- am sters si acum nu imi mai ...? (mai mult)
Buna,îmi poate spune cineva dacă pe Shein se poate plăti cu card revolut?
Buna seara. Am o pisicuta de 1 an si 3 luni, este castrata si pana ieri nu a plecat departe casa dar acum nu s- a mai intors. Este foarte iubita si ingrijita nu- mi pot explica disparitia ei, ea fiind...? (mai mult)
Salut. Am 11 clase terminate, mentionez ca am fost la scoala profesionala, nu liceu. Ceea ce vreau sa stiu e, daca, pe viitor as mai putea continua, sa pot da pentru bac, si sa fac o facultate. Daca...? (mai mult)
Există în Cluj joburi part-time care să aibă programul doar în weekend?
Pentru a intra in Anglia(pentru lucru) de ce acte am nevoie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!