Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Hei, vorbesc cu mama unei colege într- un conflict și îi spun că este de neam prost ca aceasta să mă amenințe iar mama acesteia înțelege că i- am făcut neamul prost, eu referindu- mă că ...? (mai mult)
Salut TPU Inflația asta in România care se întâmpla e normala? Adica mi- a zis un prieten ca e ok ca acum 15 ani 1 leu era echivalentul a 5 lei acum iar salariu minim undeva la 350 iar acum e undeva...? (mai mult)
Pentru ei care sunt din Pitești, ce faceți ca să cunoașteți oameni?
Imi puteti enumera profilele? Trec in clasa 8-a si ar trebui sa imi fac o idee unde a-si vrea sa merg, dar nu prea stiu cum stau lucrurile...
Bună! Am o întrebare! Am niște rude care vor să vină în România. Pe bilet scrie Delta Airlines Inc, dar operat de Air France. Vin cu Delta sau cu Air France?
Salut cine ma poate ajuta daca eu am 2take1 VIP pe viata mod menu in gta. si as cumpara si stand sa ma mai gandesc daca il cumpar sau nu. dar care e diferenta la meniul Stand si care e diferenta la ...? (mai mult)
Dati-mi idei de joburi online si cum pot gasi oameni pentru care sa lucrez.
E bine sa lași periuta de dinți în spirt la dezinfectat?
Salut,stie careva cate playlisturi poti face pe Youtube?
Salutare TPU eu am implinit 14 ani in martie, si din pacate nu am reusit sa mai fac vaccinul de 14 ani deoarece parintii mei nu au avut timp sa ma programeze deoarece au un job mai diferit, si as dori...? (mai mult)
Sa presupunem ca vrei sa devii milionar, foarte bine, fiecare cum stie, numai ca, daca vrei sa ajungi acolo trebuie sa muncesti 16h pe zi, bravo celor care fac asta, iar acum intrebarile mele sunt 1.cum...? (mai mult)
Dati- mi si mie un sfat cum sa evit un conflict? am avut in trecut niste dispute cu oameni impotriva legii, cum fac sa ii evit? pana la urma o sa dau fata in fata cu ei, ce fac? ca banuiesc ca e stupid...? (mai mult)
E semn bun daca un porumbel sa găinățat pe tricoul meu in timp ce mă plimbam pe strada? Deja am avut noroc la pariuri, mai vin și alte succese financiare? Sau e doar un mit?
Cum trimit in garantie un produs de la Altex? Le-am gasit adresa unde sa o trimit dar nu stiu ce sa fac acum. Nu gasesc niciun site care sa imi spuna cum sa fac.
Salut! Mă e cineva pe aici care e student și încă nu are card de sănătate? Mie încă nu mi-au emis cardul.
Cineva care a dat comandă de pe elefant.ro în easybox? Cât a durat să ajungă comanda? Sunt serioși?
SALUT TPU! Azi m-a sunta un Nr la care nu i-am răspuns. 004031630080 Cine este cel de mă sună? Ce sa fac? Daca îl sun se întâmplă ceva? Telefon zice că este din București -Ilfov
Care credeti ca sunt cele mai usor de gasit locuri de munca (meserii) pentru un roman care ajunge intr- o tara straina si vrea sa se angajeze necalificat, insa nu stie bine (sau poate chiar deloc) limba...? (mai mult)
In adaptor de Uk merge bagat stecher de Romania?
Bună TPU, în curând vreau să mă duc în Bulgaria cu perechea mea. M- ar interesa ce hârtii/documente ne trebuie in afară de asigurare de viață și rovinietă, pe care cred că îl pot cumpăra...? (mai mult)
Vreau un spoyler de la Demon Slayer Tanjiro devine Demon 1 din ce cauză devine Demon 2Ce la făcut sa accepte 3 Ce scop va avea in poveste, cum va fi vazut un poveste negativ sau pozitiv?
Aveti idee cum scap de un miros neplacut la o cearceaf de pat? L-am comandat de pe eMAG dar nu imi place mirosul.
Ce mufe au rgb ul și fenurile de la carcasă aqirys Bellatrix pro? De 3 pini de 4 sau molex?
Cine mă poate ajuta sa găsesc o carte online in pdf (Povestea dragonului si a stăpânului celor o sută si una de maimuțe) un link
Buna tuturor! Acum am citit ceva pe net despre o noua explozie nucleară, rușii au mimat centrala nucleară din Ucraina. Credeți că va fi un nou pericol nuclear? Eu mă tem, pentru că asta mai...? (mai mult)
Vreau sa transport vechea mobila la tara la 100 km de Bucuresti. Vreo firma care nu e asa costisotor transportul? Pe toate site-urile ma pune sa completez un formular, dar nu imi indica si pretul.
Salut, am un credit in Germania ne platit de un an, am venit in Romania si acum am vrea sa ne intoarcem in Germania. Ce se poate intampla?
Credeti ca o sa se aprobe legea cu instructorul in masina la examenu auto? Daca da, ce parere aveti? De ce e atata grija cu accidentele in plus avand in vedere ca in multe tari din UE participa si instructorul...? (mai mult)
Salut! In primul rand am peste 18 ani ca vad ca îmi tot da jos TPU întrebarea! După ce am împlinit 18 mi- am făcut o pagina de onlyfans cu fosta și ne- a mers destul de bine, ne- am despărțit...? (mai mult)
-Ce canale din România de pe YouTube au peste un milion de abonați?
Salut! Exista vreun site pe care poți face șepci personalizate de tiriști? Acea șapcă din Regular Show I'm Eggscellent hat dacă vreți sa căutați As vrea culoare și fondul scrisului sa fie...? (mai mult)
Pot trimite cu Fan Curier ceva documente pana la Cluj si oare cat m- ar costa? Daca merg eu pana acolo dus intors ar fi 100 de lei plus Taxi sau Bolt, e cam departe adresa si as vrea sa stiu dac ies mai...? (mai mult)
Bună TPU! Am primit recent o invitație de la un prieten din Ucraina. El are o casă mare lângă plaja din Zatoka/Bugaz (aproape de Romania, la vreo 60 km de Odesa). Ne- a invitat o săptămână...? (mai mult)
Buna, aș vrea sa ma angajez ca femeie de serviciu în Craft, dar nu știu exact cu se ocupa, adica oare ma vor pune sa fac curatenie si de fața cu clientii? Sau inainte sa vina clientii?
În ultima vreme, nu am mai auzit nimic de Radu Mazăre. Ce s-a mai întâmplat cu el și averea lui?
Salut! De curând mi- am facut un card bancar, mi- a ajuns iar cand am incercat sa imi conectez cardul la aplicatia BT Pay am fost informat că am sub 18 ani si ca nu pot folosi aplicația. Mi- am ...? (mai mult)
Aş dori să trimit unui prieten un plic prin Posta Româna, Plicul conține un caiet subțire cu mărime A5. Pentru că este pentru prima dată când fac asta, sunt cam încurcată Câte grame ar...? (mai mult)
Bună! Stie cineva ce microbuze si de unde pot sa le iau pentru București- Calarasi si retur si un program ceva? Pe net imi apar foarte multe ca nu au informațiile actualizate sau ca nu circula conform...? (mai mult)
Pot lua o minge de baschet intr-o punga dacă am wizz priority? Gen am voie sa iau o minge sau?
De unde se cumpara coarda/sfoara pentru parasuta? Mi- a dat cineva cativa metri, are 3mm grosime dar e foarte rezistenta! E alba cu puncte rosii in spirala! Am gasit paracord pe net, dar nu e ...? (mai mult)
De cate zile navigate e nevoie pentru a avansa de la matrose la stuurman pe fluviu? Am carnetul facut in 2021.
Bună. Sunt studenta la științe economice din cadrul universității Ulbs pe specializarea finanțe și bănci. Exista posibilitatea sa te mai poți transfera in alt oraș tot la o facultate de științe...? (mai mult)
Hei! Cu privire la completarea formularului CNPP.RO, am si eu nevoie să aflu în ce constă termenul? Sunt doua căsuțe: Eliberat de: Valabil până la data: Ce înseamnă? Si nu vreau sa bag după...? (mai mult)
Hey TPU, sunt nou, am o întrebare pentru cei care sunt in Uk și dețin pre- settled status, sunt în UK de 3 săptămâni și am aplicat pentru presettled status prin tatăl meu și imediat am primit...? (mai mult)
Buna! Cati ani trebuie sa ai ca sa poti sa mergi la Flex, Arad? Daca am 14 ani pot sa intru?
Am obtinut un ordin de protectie ce a fost incalcat de faptuitor prin aceea ca m- a contactat prin intermediul Facebook, am depus plangere la politie...dar acum vreau sa o retrag..este posibil asa...? (mai mult)
Buna. Mi- am luat bilet la untold de la o prietena, mi- a transferst cu succes biletul, checkin- ul a fost facut, dar codul qr imi arata ca ii pentru untold 2020. Si cand am intrebat- o a zis ca...? (mai mult)
Am o mare problemă. Mi- am transmis parola de Instagram unei aplicații de creștere a urmăritorilor, lucru care contravine regulilor sitului și mi- au blocat profilul. Pentru a rezolva situația, ...? (mai mult)
Bună TPU! Știe cineva unde apare repartizare în căminele din Craiova? Am intrat pe site- ul lor cosucv.ro, dar nu- mi dau seama, e și făcut în bătaie de joc. Fata de acolo mi- a spus să intru...? (mai mult)
Salut TPU! Doresc sa plec mâine în Delta Dunării câteva zile. Unde as putea sa las masina pentru 5 zile?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!