Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, a incercat cineva pana acum https://www.oceancredit.ro/? Daca da, ce parere aveti, pro si contra?
Are idee careva daca in MApN, poti avea dosar de chirie si raport de naveta in ambele cazuri simultan s-au e de ales, ori una ori cealalta?
Bună ziua. Știe cineva care este prețul de tras cablu 1x 240 mm/2 din cupru? Pe metru liniar. Sunt doar curios. Ca nu am găsit nicăieri preturi, ceva asemănător. Mulțumesc
Joia trecută am comandat de la Avon și au zis să mă duc la poștă luni.Am fost vineri că tot eram în zonă și aia de la ghișeu a zis că nu a venit nimic.M- am dus luni și tot nu a venit nimic.Am...? (mai mult)
Bună TPU! Acum o luna mi- am facut CV pe cvmaker.ro și am uitat sa imi anulez abonamentul. Cand a trebuit sa mi se reînnoiască nu s- a putut pentru ca nu aveam bani pe card si mi- au trimis mail ca...? (mai mult)
Sunt angajat la o firma de productie mobilier! As vrea sa stiu unde pot cauta daca angajatorul meu a platit la stat asigurarile de sanatate si pensia pe ajofm unde?
Care este programul cursurilor din universitățile Artifex și Hyperion? Mă refer strict la cum sunt poziționate cursurile și intervalul orar. Mai exact la Management/Marketing la Artifex și Afaceri...? (mai mult)
De câte ori mă uit un timp pe Netflix și apoi mă duc pe YouTube, pe fiecare video și reclamă pe care apăs, în loc să- mi arate video- ul respectiv îmi arată o imagine din Netflix din serialul...? (mai mult)
Buna! Doresc sa- mi schimb numărul de telefon pe care l- am dat la banca când mi- am făcut cardul la banca Transilvania. Menționez ca am 16 ani. Și vreau sa știu cam ce date o sa îmi ceara? Sa fiu...? (mai mult)
Nu vreau să mă sinucid întreb doar de curiozitate. Daca te impuști in inima mori pe loc?
Va salut! La ora 14:15 am programare pentru Pasaport temporar - Crds (singura optiune pe care am putut s- o selectez la programarea online, eu neavand pasaport niciodata). Vreau sa stiu ce acte imi trebuie,...? (mai mult)
Salut,daca cumpar o garsoniera de 20.000 mii de euro, si fac profit anual de 1200 euro,în cat timp imi scot investiția, cum fac calculul matematic!
Bună! Știe cineva unde se pot face pe loc poze micuțe pentru carnet, în Târgu Mureș?
Pe okazii poti vedea comenturile la calitatea vanzatorului, pe olx se poate vedea asta undeva?
Nu mai vreau să stau în Germania, simt ca mi se scurge viața fără sa ma distrez. Lucrez de dimineață până seara și pe bani puțini. Nu ies deloc, am 22 de ani și nu știu cum sa le zic părinților....? (mai mult)
Hello! Banuiesc ca ati auzit de "WellCode"; compania care ne ajuta sa invatam programare de la 0. La final ne ofera un certificat cum ca avem aceste studii? (Banuiesc ca se va da o testare pentru acel...? (mai mult)
Salutari dragilor, am concediu la sfarsit de săptămâna si m- am decis cam tarziu sa imi cumpar un bilet de avion, problema este ca acum este foarte scump si am vazut ca mai sunt 100 locuri in avion...? (mai mult)
Buna ziua. Am si eu o intrebare pentru cei care au job ca sofer de distributie piese auto. Intrebarea e: se da un borderou (o foaie) cu toate locatiile, numerele de telefon unde trebuie livrate piesele...? (mai mult)
Salut! Stie cineva numele acestui model? - https://www.dreamstime.com/same-stock-photo-model-image163481140
Am fost admis la facultatea politehnică din Iași, la construcții civile. Taxa de școlarizare e 2400 de lei pe an. Cât trebuie să plătesc la început pentru confirmare? Nu găsesc nicăieri.
Salut TPU. Astazi am vandut niste haine pe Remix Romania si peste 3 zile trebuie sa vina curierul sa imi aduca un Remix Bag(o punga in care sa trimit articolele pe care vreau sa le dau spre vanzare). ...? (mai mult)
Salut, acum cateva luni mi- am dat aparatul dentar jos si am fost foarte multumit de rezultat, iar in aceeasi zi mi- a fost data gutiera pe care trebuia sa o port pentru a- mi pastra progresul.Pot spune...? (mai mult)
Salutare TPU! Cand trimit prin Paypal cativa euro spre cardul meu prin "instant card" imi ia taxa, dar cand primesc bani, mai imi da si 7 lei in plus, indiferent de suma transferata spre cardul meu....? (mai mult)
Pot sa dau la 2 rate sa mănânce frunză de salcie? Este buna pentru ele sau nu? Vreau răspunsuri de la cei care se pricep sau care au avut rate.
Salutare TPU Cam cati bani pe luna iti da statul german daca te căsătorești? Sau daca faci un copil? Sper ca nu e idioata întrebarea dar nu stiu cum sa mă pronunț, sper ca înțelegeți ce intreb. ...? (mai mult)
Ce trebuie să fac pentru a ajunge la 500 de urmăritori pe Instagram, poate și mai mult? Dau fundă.
Salut, exista vreo varianta de a locui în București doar o luna? Căminul mi se deschide din Octombrie dar eu as vrea sa stau și pe septembrie pentru a rezolva cate ceva dar nu găsesc nicio variantă...? (mai mult)
Salutare TPU, cum as putea ajunge din piață Gorjului la Arena națională cu metroul?
Hi! Cum pot posta pe Facebook "Am inceput studiile la facultatea Y". Am pus in bibliografie, dar nu se distribuie public.
Cum fac rost de dovada ca am fost beneficiar al unei burse pentru perioada catorva semestre?
Salut, stie careva unde mi- as putea pune bicicleta electrica la incarcat undeva in Bucuresti? (Fac glovo si pierd cam 3 ore pana sa ajung acasa si sa o las 2 ore ca mai apoi sa ies iar/nu are bateria...? (mai mult)
Buna! Trebuie sa schimb buletinul pentru ca a expirat. Am inteles ca e nevoie in mare de: cerere schimbare, buletin, certificat de nastere si dovada care face domiciliul. ...si stau cu chirie in ...? (mai mult)
Tocmai am circulat fără bilet într-un autobuz în Berceni și am primit amendă. Unde anume trebuie să o plătesc?
Oare cat timp e valabil cu calciu vitaminizat furajer? Că am cumpărat unul acum 1 an și ceva și s-a rupt etcheta cu data expirării.
Salut! Știți dacă în București există cursuri de limba engleză americană? Mulțumesc!
Buna ziua.Ma intereseaza (pentru adeverinta de venit)daca stie cineva unde se afla arhivele fostei fabrici Marmura Bucuresti(str Bucurestii noi nr 25). Sau daca stie cineva care este procedura de a obtine...? (mai mult)
Buna! A comandat cineva ceva de pe site-ul celor de la Huawei? Produsele vin in regulă? Nu exista posibilitatea deschiderii coletului la primire, de aceea vă întreb.
Dacă am comandat de pe eMag un produs, eu trebuie să îl ridic produsul de la easybox. Cum trebuie să procedez? Card nu am să plătesc cu el, am doar bani în mână, trebuie să bag bani...? (mai mult)
Hei TPU, TV-urile din ce fac parte? Din electronice sau electrocasnice?
Cum reusesc sa cante aia la clarinet sau saxofon orice melodie? O canta pe note sau cum? As fi vrut sa iau si eu lectii insa costa 100 lei sedinta, poate invat online
Cu cardul de vouchere(sodexo) se poate plăti pe eMAG? Știe cineva?
Salut, am facut la fan courier o comanda incat sa vina un curier sa imi ridice coletul, insa imi scrie ca trebuie sa ii prezint awbul si qr code sa le scaneze si nu sunt acasa iar ai mei nu ai telfon...? (mai mult)
Cât costă să mergi din Craiova în București cu trenul?
Salut, dacă vreau sa-mi retrag dosarul de la facultate, îl pot retrage în aceeași zi sau mai trebuie făcute nu știu ce chestii și sa vin în alta zi etc?
E mai avantajos sa platesc cu cardul de fiecare data, ori sa retrag de la un bancomat o singura data cash in strainatate? (Cardul este in RON, Valuta in aceasta țara este Euro) De asemenea am un card...? (mai mult)
Salutare! Care sunt cele mai periculoase cartiere din Bucuresti, care ar fi de evitat? O sa merg din toamna la facultate aici, si niciodata nu am mai mers neînsotita pana acum in Bucuresti.
Dupa cat timp devine o pereche de incaltaminte incomoda? Eu am dat 250 lei pe o pereche si dupa 6 luni de purtat, pur si simplu nu ii mai suport in picioare, par tot mai grei si incomozi. Sunt si din ...? (mai mult)
Daca mi-am facut bilet de tren ca student la ora 14 si nu pot ajunge in timp, mi se poate face altul?
Salut diploma de bac greșită. Am fost după diploma și acasă m- am uitat mai bine. Și undeva la mijloc îmi scrie ca e eliberata de liceul unde am făcut scoala. Dar m- am uitat pe net la diplome...? (mai mult)
Buna ziua, cum trimit un colet la o adresa? Imi puteti lasa un link?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?