Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Are cineva probleme cu Banca Transilvania si Amazon? Tot imi spune ca nu e buna metoda de plata, am verificat si datele sunt corecte, cei de la banca au spus ca nu stiu ce sa zica, ca lor nu le apare...? (mai mult)
Daca cineva cumpara un produs din SUA sau China, sa il faca cadou, si pune datelele sale la facturare dar datele altei persoane la livrare, la cine se face vama? La persoana care a platit factura sau...? (mai mult)
Prin,,contravaloarea comenzii" se înțelege prețul produsului pe care l-ai comandat?
Salut TPU. Am vârsta de 17 ani și jumătate iar de la 1 Iulie m- am hotărât sa muncesc. Cineva mi- a recomandat la un supermarket cum ar fi profi sau mega image.Credeți ca este bine pentru mine?...? (mai mult)
Salut, m- a rugat un bătrânel de la tara sa- i platesc o factura de 4000 de lei, eu de obicei platesc la magazine paypoint. Programul de munca nu- mi permite sa platesc la banca, credeti ca accepta...? (mai mult)
Buna ziua. Sunt in Germania de ceva timp și de curând m- am decis sa instalez o antena satelit digi. Am un Pachet plătit deci nu se pune problema. Am instalat reciverul am montat antena însă in privința...? (mai mult)
Salutare tuturor! Când sun la Electrica, robotul spune să introduc codul, au mai multe puncte mai multe numere de telefoane însă mă redirecționează la robot și spune că dacă vreau sa discut...? (mai mult)
Am 16 ani și vreau să îmi fac card la banca pentru elev și mi- a spus să iau adeverință de la școală + certificat de naștere pe care îl am, mă pot duce singur sa îl iau sau trebuie sa vina...? (mai mult)
Salut. Stie cineva care este limita de ramburs la cei de la Fan curier? 4000 sau 5000 de lei?
Salut TPU! Am terminat cls a 12 a anul asta și vreau sa va întreb până când mai pot merge gratuit cu trenul? Un prieten mi- a zis ca până la sfârșitul verii dar nu stiu ce sa zic. N- am nici cum...? (mai mult)
Vă salut, Se pot efectua plati cont bancar -------->către cont trezorerie, prin internet/mobile banking?
Bună! Urmează sa ne mutam la bloc în chirie temporar deși noi am stat toată viata la casa. Am nevoie sa știu în detaliu ce costuri sunt și mai ales unde trebuie plătite. Exista vreo aplicație...? (mai mult)
Bună TPU. Am nevoie de ajutorul vostru. Eu și familia locuim in Cehia și vrem sa mergem în România pentru a face buletinul surorii mele care tocmai ce a împlinit 14 ani. Fiindcă și eu sunt minora,...? (mai mult)
Buna ziua, am o micuță intrebare, cum se fac abonamentele (cardurile) pentru elevi la STB și Metrorex
Se pot achiziționa meniuri și băuturi cu voucherele de vacanta (cardurile de vacanță)? Utilizarea voucherelor de vacanta include o gama larga de servicii turistice (cazare, masa, servicii divertisment...? (mai mult)
Buna! Daca la nivelul unei clase de liceu se organizeaza o excursie, cu un cadru didactic care nu este dirigintele clasei este obligatoriu ca dirigintele clasei sa vina in excursie?
Buna, pe ce site pot face autocolante/sticker personalizate si nu foarte scumpe?
Bună TPU, azi am susținut proba de evaluare nationala la română. Este posibil să îmi fie anulată lucrarea dacă mi- am scris prenumele din greseala la subiectul doi eu fiind naratorul (sunt mai...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa-mi iau un cross și nu am bani.m-am gândit sa ma angajez la glovo dar nu știu dacă pot la vârsta mea, am 16 ani. Și cam cât poți sa câștigi pe luna?
Salutare, se pricepe cineva aici in arme Airsoft, are cineva arma asta? https://www.emag.ro/pusca- electrica- airsoft- cm- 522- cyma- fb3432/pd/D4MZLFMBM/?X- Search- Id=3feb65f2c371a0c80db9&X- Product-...? (mai mult)
Am patat un obiect de mobilier cu albastru de metil. Am incercat sa sterg si nu se ia. Stie cineva ce pot face in cazul asta?
-Poate afla noul angajator data la care am încheiat munca cu vechiul angajator? Cum poate afla?
Daca comanzd doua lucruri de pe olx in acelasi timp si vin in aceeasi zi, transportul se pune la pret doar o data sau pe fiecare obiect?
Daca cumperi un produs de pe eMag si sa iti vina la easyBox, cate zile va sta acesta acolo?
Buna ziua, știe cineva prin ce metoda poate funcționa un proiector video și un tv Smart.Adica proiectorul să poată reda ce se vede la tv.Am incercat cablu HDMI și nu funcționează. Mentionez că...? (mai mult)
Salut TPU! Ziceti-mi si mie rime gen,,Il sti pe Dulap care-ti da cu... in cap'' rime cu,, Il sti pe x''
La inchirierea unui scuter in Grecia trebuie lasat garantie vre.un document/bani?
Stie cineva de ce cand scriu la OLX la contact o problema la trimitere primesc eroarea asta? Class.c_contact_olxro.runSave: line 52, column 1 Ideea e ca nu pot edita categoria la un anunt si nu...? (mai mult)
Salut TPU! Apa cu oțet de bucătărie(mai multa apa într-o sticlă)provoacă privire daca e pulverizat in ochi? Nu de alta dar niste prieteni au făcut un "prank"util
Hello,daca cineva mi-a trimis niste bani prin transfer bancar si mi-a gresit numele, insa a scris iban-ul meu corect, banii vor ajunge la mine sau vor fi returnati catre cel care I a trimis?
Care sunt cele mai eficiente pastile daca vrei sa te sinucizi? Sau cel mai sigur e sa te arunci de la etajul 10? Dar dacă nu ai curaj sa te arunci de la etaj și nu ai pistol ce faci? O sa îmi fac ...? (mai mult)
Cei care aveti permis de conducere toate categoriile, care categorie vi s-a parut cea mai grea? Dar atestatele, care sunt cele mai greu de obtinut?
La meteo se spune ca ploua in toata tara. La mine nu ploua. La voi ploua? Cum e la mare?
De ce Revolut le cere oamenilor adresa locuinței?
Salut, recent mi-am făcut cont nou de Instagram, însă nu pot sa pun o anumita temă în conversație sau să răspund la anumit mesaj, am incercat tot și de toate, help!
Exista vreo harta cu punctele de reciclare din toate orasele (ma intereseaza DOAR aparatele acelea care iti dau banii inapoi pe ambalaje)?
Este adevărat că Revolut oferă 50 de ron gratuit?
Daca te impusti in inima ai sansa sa ramai paralizat?
Buna dimineata! Sunt pe aici membri ai site- ului "Nikonisti"? Vreau sa- mi fac cont acolo ca sa pun o intrebare si nu reusesc. Fac contul, cand intru pe forum imi cere din nou inregistrare. Fac alt...? (mai mult)
Salut, vreau sa ma mut cu prietena mea in chirie, avem amândoi 19 ani eu am un salariu de 3500 de lei pe luna ea de 2300, credeți ce ne- am descurca? Am găsit o chirie la 350 de euro pe luna plus...? (mai mult)
Am gasit niste articole pe internet ca exista niste farfurii care nu se sparg. Stie cineva un magazin de unde se pot cumpara sau eventual mai multe detalii si amanunte depre acest lucru? Multumesc
Merita sa devii sofer toate categoriile? Este o meserie de viitor?
Salut TPU. Pot sa dau comanda de un card Guerilla daca am 14 ani? Singura specificaţie este că la livrare trebuie sa am actul de identitate.
Salut TPU. Credeți că dacă am 14 ani pot intra fără adult la whater Park otopeni? Vreau sa ma duc pe 13 cu niște colegi și sa nu bat drumul degeaba
Buna! Daca merg in timpul verii cu trenul si am carnetul la mine mai platesc biletul? Am auzit ca elevii nu au gratis in timpul vacantei de vara, dar nu cred ca e adevarat.
Dacă cineva săvârșește o infracțiune și își lasă amprentele la fata locului, poliția de unde știe cum să identifice făptașul? Adică poliția are și ea un set de amprente ale tuturor, ...? (mai mult)
Știți vreun site unde pot sa îmi fac tricouri personalizate? Mulțumesc anticipat
Salut, Trebuie sa ma angajez pentru transport marfa și mi-a cerut fisa psihologica. De ce este nevoie trebuie adeverință. Cam cat ar trebui sa dau?
Salutare, acum ceva timp gasisem un site destinat descarcarii videourilor de pe YT. Sunt multe site- uri dar ala era cel mai bun. Era in felul urmator : Cautai video- ul direct pe acel site, nu trebuia...? (mai mult)
Ca sa sustii proba teoretica pentru permis trebuie sa fii vaccinat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!