Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Salut,am o poza cu cineva,pot cumva afla sau il gasi pe net, pe orice retea? Am cautat pe google poza dar nu imi da nimic. Funda.
Salut TPU! Am la facultate o materie de pedagogie (UPB) si am optat pentru ea ca prostul la inceputul anului. Semestrul asta n- am trecut deloc pe la ore si nici teme n- am facut. Se pare ca tema era 6/10....? (mai mult)
Cum poți obține fonduri europene ca cetățean?
Salut! Acum câteva zile, venind din Austria, am fost oprit pe autostrada de politie, iar în urma unei verificări tehnice, aceștia mi- au reținut talonul și plăcuțele de înmatriculare de la...? (mai mult)
Bună! Ce restaurante sau fast-food-uri cunoaoșteți care anagjeaza și persoane din afara României, în afară de MC și KFC (prin agenții de recrutare)
Voi deschide un Post de radio in FM si doresc un nume inedit in care sa nu fi fost folosit niciodata aveti variante?
De ce foarte multi care au castigat sume colosale la loto au sfarsit dramatic? Pare ca ar fi primit un blestem bonus nu o binecuvantare.
Hei! Doresc si eu sa știu. în cazul în care ai un an de medicina dentara, facut la taxa. Te poti transfera la medicina generala în anul doi, la buget?
Salut! Nu am lucrat pana acum cu curieri. Intrebarea mea: au POS? Pot plati produsul cu cardul? Ca nu tin deloc bani in casa.
"Taxa de înscriere la concursul de admitere, studii de licenţă şi master este unică (100 lei), indiferent de numărul de opțiuni (facultăți / programe de studii) pentru care optează un candidat."...? (mai mult)
Buna, am vazut in aplicatia mea E.ON ca am optiunea sa dezactivez factura electronica, daca dezactivez aceasta optiune oare voi primi factura prin posta?
A apărut o crăpătură pe geamul mobilei. Îl mai pot înlocui cu altul?
Salut, stie cineva daca poti sa pui o unitate de PC (tower/carcasa) intr-un bagaj de cala cand zbori cu avionul(Wizz Air in caz ca conteaza)?
Salut! Din ce data pana la ce data începe pontajul pentru bonuri in contextul in care eu le iau pe 15?
Care sunt pasii ca sa ajungi psiholog cu cabinet particular independent propriu?
Urgenttt, am 22 de ani si vreau să-mi fac singur buletinul, ce mi-ar trebui si trebuie sa vin cu titularul casei sau doar cu contractul?
Am o problema cu zona intima, am o secreție foarte urat mirositoare și nu scap de ea oricât m- aș spala. Nu am alte simptome, febră, mâncărimi sau altele. Totul e normal insa doar mirosul e insuportabil....? (mai mult)
Avem voie in avion (bagaj) cu : Card memorie, stick usb, laptop, baterie externa, cabluri etc
Salutare, Cat timp durează un zbor cu avionul? Otopeni Bucuresti - Lleida Spania. Funda!
Bună! Aveți idee dacă e permisă expedierea electronicelor in străinătate prin Poșta Română? Vreau să trimit cuiva un telefon
Salutare, cum as putea sa iau contact cu Glovo in cazul unei fraude bancare? Nu au un numar de telefon o adresa de email, nimic.
Bună seara! Rusia este în Europa sau în Asia?
Îmi puteți explica ce înseamnă 100 mililitri și 1kg sau 100 grame?
Dacă speli un tricou care are pe el un imprimeu de plastic sau cauciuc la temperatura de 40 exista riscul sa se strice?
Bună dimineața! Este adevărat că mai demult cu ani în urmă Ucraina a fost Rusia? Dacă Ucraina nu ar fi existat eram vecini cu Rusia?
Ce se poate face legal si ilegal pentru un necunoscut care constant random/aleator si periodic vandalizeaza un mormant intr-un cimitir central la care se platesc taxe clasice.
Hei TPU, aș dori să știu și eu cam cât ar dura să mă sune doamna aceea de la resursele umane cu angajarea? Adică, eu împreună cu câteva persoane, am fost alese și angajate pe hârtie,...? (mai mult)
Daca am aplicatia western union, pot baga cardul acolo ca sa primesc baniidaca cineva imi trimite? Si inca ceva. Persoana respectiva nu are aplicatie. O sa mi puna prin banca. Eu sa ii primesc prin aplicatie...? (mai mult)
Salut TPU. Ce cursuri trebuie sa urmeze pentru a fi pilot în armată la avioanele acelea super rapide
Cat costa un display original pentru galaxy a51?
Care sunt pașii pentru autorecenzare? Menționez ca mai dețin un imobil și as vrea sa fac și pentru o ruda care sta la mine pe o perioada nedeterminata. Și acea zi libera... Cum se procedează cu ...? (mai mult)
Daca am un abonament si smsu costa cativa euro centi, daca folosesc sms de pe iphone adica imassege ma taxeaza? Adica imi ia bani la abonament daca vorbesc pe wifi si cu o pers care are tot iphone?
Hei TPU, din ce am înțeles, am fost ales ca candidat împreună cu încă câteva persoane și o să urmeze să mă sune cineva. Oare cam cât o să dureze?
Salut TPU, am un abonament de metrou pentru elevi si studenti(card contactless reîncărcabil) si mi s- a dezlipit complet folia pe care scria numele, un pic din cnp si seria de la card, l- am folosit...? (mai mult)
Salut TPU. Unde ma pot angaja la vârsta de 16 ani? După ce vin de la liceu sa ma duc la muncă!
De unde pot lua adeverință stagiu de cotizare cu venituri brute din ultimele 12 luni? De la locul de munca sau de la ANAF?
Salut TPU! În mail- ul care conține dovada faptului ca am facut recensământul online și care îmi oferă sansa de a- mi lua o zi libera am un cod de confirmare. Întrebarea mea este, trebuie sa fac...? (mai mult)
Ce spune regulamentul scolar in privire cu purtarea ochelarilor de vedere la ora de educatie fizica?
Bună TPU! Știe cineva unde aș putea să tipăresc o carte în București? Este un cadou, de fapt, pentru o persoană dragă. Am nevoie de un singur exemplar și de preferat să nu cheltuiesc foarte...? (mai mult)
Salut TPU, vin și eu cu întrebare, poate e cineva cu un caz asemănător, am cumpărat două înghețate la pachet în una am avut surpriza neplăcuta înghețata nu era întreaga doar jumătate din...? (mai mult)
Bună, stie cineva, unde pot lasa pe vara(4 luni) lucrurile din camin, de la decazare, in Iași? Poate sunt proprietari de depozit care ar putea depozita un frigider si cateva cutiu, sau alte opțiuni
Am tot vazut pagini sh pe Instagram, credeti ca as putea si eu sa fac la fel adica sa vand haine pe care nu le mai port la un pret mic? Ce metode de transport? Prin posta presupun, dar e complicat? Am...? (mai mult)
Bună seara! Știe cineva care este adresa de e-mail de la Sobraine pentru revendicare premii?
Ce reprezinta regularizarea la o factura Enel? Mi-a venit ca trebuie sa platesc asa ceva, pe ultimele 7 luni, 300kWh. Va rog sa ma elucidati.
Buna, TPU! Pot sa trimit un pachet din Romania catre SUA? Daca da, l- as putea trimite fara acordul, semnatura etc. al unui adult, eu fiind minora? Chiar vreau sa ii trimit un pachet prietenului meu...? (mai mult)
Salut TPU. Dacă te sună politia scrie 112?
Daca vreau sa merg in strainatate la munca (Anglia) si unul din parinti e acolo cum poate sa imi faca chemare sa pot merge acolo si sa pot si munci?
Salut, De ce se spune că nu este bine să îți știe cineva CNP-ul? Păi ce poate acel cineva să facă cu niște numere?
Se poate ca după eliberarea cardului de sanatate, sa cer sa imi faca adeverinta in loc de card? In mod normal cred ca se poate dar ma intrebam daca e pe aici cineva care are habar sigur.
Am cumparat un telefon acum 7 luni de pe ceva site pe internet. Avand nevoie recent de serviciile de garantie, m- am interesat sa vad cum trebuie sa procedez, dar gasesc decat numele, cif- ul si nr ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului