Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Daca un curier Glovo/Tazz/Panda locuieste in Berceni sa zicem, adica in sudul Bucurestiului, si primeste comanda sa o duca in Baneasa sau in Voluntari, bate drumul cu bicicleta pana acolo? Sau aplicatia...? (mai mult)
Buna TPU Am o nelamurire.Prietena mea mi- a zis ca a vazut de mai multe ori pe plaja femei care tin o placa de culoare argintie pentru a atrage soarele pe fata.Din cate mi- a descris este indoita cumva...? (mai mult)
Iubita mea are 17 ani si este luată în plasament și vrea să se mute la mine, ce se întâmplă dacă o iau, Și dacă protecția vine și ea le zice ca nu vrea să mergem și să rămână la...? (mai mult)
Cum se numește melodia "dacă dau 6 telefoane vin 6 camioane"? Tot caut pe net, fix asa scrisei și nu îmi apare nimic decât postări de pe tiktok cu aceasta melodie.
Bună ziua, dacă vreau să fac școala postliceală pentru smurd, uniforma mi o dă școala, mi o da la curs sau trebuie să o cumpăr eu, după ce termin am școală îmi dă direct loc de muncă?
Problema legata de tv de la ce se poate sa ti se deregleze culoarea imagini la tv cand misc fuma aia mare de acolo pare ca ar fi problema dar cablul este nou de ceva timp
Salutare, rog seriozitate! Este permisă exploatarea aurului în România? Mă refer dacă este legal să mergi la râuri cu echipament să îți încerci norocul să vezi dacă poate fi găsit ...? (mai mult)
Vreau sa sterg un cont de Facebook pe care am uitat parola și tot și vreau sa îl sterg
Salutare Locuiesc la bloc, iar de aprox. 2 luni, o vecina care a dezvoltat probleme psihice a inceput sa si faca nevoile in lifturi. Fiica dânsei a fost informata de catre administratorul blocului ...? (mai mult)
Este adevărat ca nu poți sa te faci coafez/ frizer dacă ai probleme cu nasul gen astm?
Va salut, în următoare zile, ma voi caza pentru prima dată în general, la un Airbnb. Acolo check in un este specificat la o anumita ora, întrebarea mea este, ce înseamnă check in? Din ce...? (mai mult)
Cum se indreapta platanul de la presa termică ce trebuie să desfac
Buna! Eu stau la țară, iar casa unde stau este langa gardul vecinei. Vecina lasă să curgă apa la mine în curtea de zici ca e canalizare. Unde as putea sa o reclam?(primăria iese din discutie)
Salut! Am dat o comandă pe eMag acum 2 săptămâni de o furca de bicicletă, m- am dus la mecanic, și mi- a spus ca furca nu este buna pentru bicicleta mea.Am intrat pe eMag, m- am logat, am intrat...? (mai mult)
Salut! Doresc să știu de ce acte am nevoie pentru a mă înscrie la casa de asigurări, Am 19 ani și Am luat de la liceul unde învăț o adeverință care mi- a spus sa o duc la casa de asigurări,...? (mai mult)
Buna ziua Am o masina de spalat indesit si tot se opreste in timpul spalari apare lipsa presiune am schimbat electrovalava am curățat filtrele dar degeaba...
Mai traieste floppa?
Cineva care este din Suceava imi poate zice care este o clinica buna, de calitate, pentru un consult oftalmologic?
Praful de budinca expira?
O marfa nu mai poate fi returnata dacă este uzata sau a fost distrusa parțial dar dacă asa a fost gasita în cutie și firma nu vrea sa recunoască? Asa a fost de la bun început, ce este de...? (mai mult)
Cum fac sa recuperez emailul de my electrica? Nu mai stiu nici parola, nici email.
Am uitat sa opresc abonamentul la eMag genius și acum încearcă să îmi ia banii de pe card, am incercat să îl anulez dar nu a mers, am vorbit și cu robotul și tot nu a mers, până la urmă ...? (mai mult)
Bună tuturor! Cu bonurile de masă de la Transilvania pot plăti de exemplu la McDonald’s/kfc restaurantele știl fast-food?
Bună ziua! Cum se calculează contribuția la pilonul 2 de pensie? Dacă de exemplu cineva are în fondul de pensii la pilonul 2 în jur de 10.000 lei cat din ei vor intra la pensie? Mulțumesc pentru...? (mai mult)
Salutare! Locuiesc în diaspora. Nu am avut niciodată TV. Pentru prima dată aș vrea să am TV și canalele românești. Care este procedura? CARE ESTE PREȚUL? (mă interesează doar pentru a mă ...? (mai mult)
Salut! Dacă mă transfer dintr- un liceu civil, într- unul militar în clasa a x- a, am acea perioadă în care dacă renunț, nu trebuie să plătesc absolut nici- o sumă de bani? Sau dacă renunț...? (mai mult)
Salut, ce înseamnă turbure mentala?
Salut TPU de vreo 2 saptamani am o stare de moleseala de la ce ar putea fi lipsa vitamine, multumesc dau funda
Sigur nu se poat șterge tranzacțiile făcute la BT pay?
Salut! Am 22 ani și am toate categoriile de permis. Am lucrat pe taxi 2 ani și am dorit sa fac toate categoriile, am lucrat pe camion și în tara și în străinătate dar nu m- am putut adapta.Am...? (mai mult)
Salut, sunt începător in pescuit si as vrea sa incerc sa prind obleți cu bidonul cum as putea proceda?
Salutare tuturor, rog seriozitate! Sunt pentru prima oară în Județul: Hunedoara, Oraş: Petroşani Vă rog dacă mă puteți ajuta cu câteva locații de râuri din Valea Jiului/Hunedoara unde ...? (mai mult)
Salut, vreau să plec la 4:20 din Fetești- Gară spre Sinaia, cu o schimbare de tren. Primul tren este din Fetești spre București Nord și ajunge la 6:53. Al doilea tren va pleca la 6:57 din București...? (mai mult)
Salut TPU! Știe cineva un magazin de colt care sa vinda trabucuri prin militari sau sectorul 6?
I-a mai intrat cuiva alocatia pe luna iulie (in august) care a dat bacu si a terminat scoala pe 4iulie.? Eu am terminat bacul pe 4 iulie. Imi vine alocatia?
Am cumpărat recent prin EMag un telefon ZTE Nubia Focus 5G, însă nu găsesc nicăieri husă/carcasă. Mă puteți ajuta cu un site de unde as putea cumpăra?
Buna! Ce presiune se va resimti in cabina unui avion Boeing 737-800 la o altitudine de croaziera? Multumesc!
Cu ce pot scrie pe o hârtie lucioasă? Am scos niste agende pe carton lucios, dar nici un instrument folosit nu pare să se vadă ok.
Salut, vreau sa iau trenul de la Constanta in Medgidia cu carnetul de elev dar problema e ca n- am buletinul la mine, dar am poza, carnetul il am, credeti ca pot sa iau bilet cu carnetul si cu poza...? (mai mult)
Salut, ma intereseaza daca exista ceva aplicatie pentru a vedea numerele de la fiecare casa pe strazi, gen cand scrii Timisoara pe maps sa iti apara strada si sa iti apara si numarul de casa din satelit,...? (mai mult)
Merită să învăț limba coreană chiar dacă nu știu engleză? Eu osă vreau să merg în Coreea de Sud dar nu știu engleză și voiam să știu care ar fi mai importantă limba coreană sau...? (mai mult)
Daca am terminat acum a 12-a si vreau sa merg cu trenul carnetul mai este valabil asa-i? Pana in 31 august cand scrie ca se termina anul scolar.
Salut. Mă puteți ajuta? Sunt din alta zona și mâine o să merg la București la meci pe Ghencea Sunt cazat în comună Chiajna sat Dedu. Cam la câți km de Ghencea? Ce autobuz aș putea lua? ...? (mai mult)
Daca exista useri care au avut ocazia sa plece pentru o mai lunga perioada prin Olanda sau Germania ( sau oricare din tarile scandinave), cat timp le-a luat sa invete acolo limba respectiva?
Urmeaza sa plec in Olanda pentru a doua oara in curand. Am vazut multe biciclete acolo, care de care mai frumoase. Planuiesc sa imi cumpar si eu una chiar de acolo, din Olanda. Problema e ca nu stiu ...? (mai mult)
Salut TPU, sunt de doua luni in Olanda, am venit aici o perioada pentru a munci, doar ca uneori gândul ca sunt la mare distanta de casa imi da o stare de anxietate, mai pățeam asa si când mergeam...? (mai mult)
Salut tuturor, vreau sa- mi iau un bilet de tren, ar putea sora mea sa se prezinte cu carnetul meu sa ia biletul pentru mine, fara a ma prezenta eu? Este pentru mine biletul, sau e obligatoriu sa fiu...? (mai mult)
Am nevoie de redirecționare pentru un colet de la FanCourier doar că am doar AWB și trebuie să trimit prin mail. Știe cineva care ar fi mail-ul?
Câți Wh are o baterie externa de 20000 Mah? Am voie sa o iau pe avion?
Trebuie procura la copii in Italia? TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Seinfeld
Stii toate fazele amuzante din serialul Seinfeld? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acesta!