| iovangeo a întrebat:

7/10 englezi sunt atei?

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu cred ca este adevarat, cel putin nu la nivel declarativ.
Uite datele de la ultimul recensamant:
https://ro.wikipedia.org/wiki/Anglia#Religie

| doctorandus a răspuns (pentru Ioandelasal):

Http://www.theweek.co.uk/80065/belief-in-god-plunges-after-torrid-year

Asta iti raspunde: sunt multi care se socotesc anglicani, musulmani, etc., d.p.d.v. cultural, dar nu cred intr-o forta superioara. Astia in general raspund ca sunt crestini/musulmani, dar nu cred in Dumnezeu/Allah.

| Ioandelasal a răspuns (pentru doctorandus):

Drept sa spun nu ma intereseaza subiectul. De altfel am si spus, in postarea mea, ca este vorba de nivel declarativ, cati sunt cu adevarat credicionsi sau atei cred ca nu se poate sti cu exactitate.

| doctorandus a răspuns:

Nu, in Marea Britanie raportul credinciosi/necredinciosi este cam 1/1. Proportia neatei/atei este de 6/4. Proportia celor care cred intr-un zeu sau forta superioara/restul este de 3/7.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici-o treaba, si eu ma duc in Anglia si ma numesc englez si sunt credincios. Faza e ca aveti o comunitate de minte deci daca nu dai search pe Google nu o sa stii adevaratul raport.

| anonim_4396 a răspuns (pentru doctorandus):

Deci in cativa ani numarul de idioti va fi si mai mare. Macar spitale sa fie si sa incapa... Sunt satul de: "ti-am dat un pumn fiindca am dedus din [x miscare ex: a parului de pe partea stanga a capului] ca vrei sa furi [obiect inutil ex: nasture]"

| doctorandus a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu se intelege la ce te referi. Vrei sa fii mai explicit?

| anonim_4396 a răspuns (pentru doctorandus):

Ma bat unii atei la liceu pentru chestii ce chipurile as fi dorit sa le fac dar cica ei au dedus ca le-am facut in alt univers. Era la misto raspunsul meu ma rolling on the floor. Chestia e ca nu ar conta deoarece minte nu-ti da ateismul, aia o dezvolti cand inveti. La TV erau niste atei (prin uitata Romanie) care facusera 8 copii si daduse din ei pe la centre, apoi nu erau in stare sa vorbeasca argumentativ si au cazut de mincinosi. Ma gandesc cum ar fi fost sa se intample asa in Anglia laughing.

Întrebări similare