Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Mi-am uitat cheile acasa si stau la usa ca prostul. Pot sa o deschid cumva? Pot cere la un vecin ceva?
Daca trimit un colet din Germania in Romania prin posta, acesta ajunge in Romania la destinatar tot prin posta?
Cat timp sunt valabile cartelele metrorex de la data cumpararii/primei utilizări?
Bună TPU, cum se îndepărtează petele de ceară de lumânare după mormintele placate cu marmură?
Bună dimineața. As putea trimite prin posta niște cablu băgat intr-un sac de rafie?
Sunt bune de ceva navomodelele flytec?
Vreau sa va intreb daca a mai lucrat cineva pana acum cu licenteneplagiate.com si a avut experienta negativa? Eu am platit 220 euro si am avut 86% plagiat. Si daca da cum ati procedat? Multumesc si dau...? (mai mult)
Exista vreo adresa de email publica BestJobs? Mi-am setat CV-ul pe privat insa tot apare că a fost vizionat in urma căutării în baza de date și mai primesc și unele telefoane
Buna, Sunt recomandate creditele cu dobândă fixa sau variabilă? De exemplu ipotecar
Un frizer sau stilist ar trebui să spele ustensilele folosite (foarfecele, pieptenii, mașinile de tuns/bărbierit, și acele plasticuri pentru mărimi, și alte lucruri? Chiar daca are zeci de clienți,...? (mai mult)
Cum se numesc vasele de la gura?
Cineva care se pricepe cu Revolut- ul? Mi- am făcut cont in țară și aș dori cardul sa îmi vină la o adresă din străinătate, știe careva daca este posibil? Și dacă da cum? Mulțumesc...? (mai mult)
Buna, ce se intampla daca nu te prezinti la recensamant pana pe 15 Mai?
Când nu ai prieteni și nu te suna nimeni, cum te poți integra intr- un grup de munca sau undeva unde împarti o chirie cu mai multe persoane fără sa pari mai ciudat decât ești? Pare că toti sunt...? (mai mult)
Diriginta mea mi-a spus să mă tund pentru că "nu îmi stă bine", dar eu nu vreau să mă tund pentru că îmi place cum sunt tuns, ce să fac?
Un site bun de unde pot vedea animeuri?
Stie cineva cum se procedeaza cu returul in Romania de pe Shein? Am vazut ca nu este in lista de tari de pe site in care poti face retur, dar totusi am auzit ca se poate. Si cam cat costa tot...? (mai mult)
Exista vreun loc de munca de unde pot lucra online, de acasa part- time (4 ore/zi)? Trebuie sa mentionez ca nu am experienta in nimic si am anxietate severa asa ca nu pot vorbi cu oamenii la job de call...? (mai mult)
Bună TPU, are un profesor/diriginte voie să îmi zică dacă să mă tund sau nu?
Bună caut firma care cumpăra lemnul vechi din demolări ma puteți ajuta?
Buna TPU Dacă doresc sa postez ceva poza pe Instagram dar nu vreau sa vada 4-5 persoane se pot restricționa cumva? La Story stiu ca este Hide da pa postări? Mulțumesc
Ce se întâmplă dacă nu te Recensionezi?
La ce vârstă ești considerat un adult?
Cum se scoate un certificat de nastere pentru un copil nou născut? Dacă merg la primarie ce este de facut? Trebuie să completez un formular? Sau cum se procedează?
Salutare! Am un Panou Solar, daca ma poate lămuri cineva. Am pompa montata pentru ridicarea presiunii, funcționează normal însă cand inchid robinetul de apă caldă se aude un zgomot continuu la...? (mai mult)
Care este durata contractului in armata ca soldat?
Salut! Vreau sa imi trag internet si cablu de la Vodafone dar problema e ca am cablu de la Digi acum si ma grabesc putin. Stiti cumva daca pot sa-mi trag de la Vodafone pana rezolv cu Digi ul?
Cat castiga pe luna un curier Glovo cu masina personala pentru un program de 8 ore pe zi? Cum se procedeaza cu combustibilul?
Am strans cateva sute de peturi din alea de 10 litri de la apa (le am in curte la bunica pentru ca ea are curtea foarte mare) si ar cam trebui sa fac ceva cu ele. Ce as putea sa fac? Aia cu gunoiul nu ...? (mai mult)
Ce contine un studiu de caz la atestatele pentru camioane?
E real acest clip? https://vm.tiktok.com/ZMLtJwfLJ/
Salut. Când a fost lansat Samsung DVD D530 și acum cam la ce preț se vinde unul din primele lansate?
La atestatele pentru camion este si proba practica, adica sa conduci autovehiculul?
Cei care aveti permis categoria CE, cat a costat in total scoala de soferi plus atestate?
Salut.In momentul cand faci atestatele pentru camion ti se cere cazierul judiciar sau doar la permis ti se cere?
Salut.Vreau sa dau pentru permis categoria CE.Cei care aveti aceasta categorie, cum vi s-a parut sala si orasul? Am inteles ca atestatele sunt foarte grele.Este adevarat?
Salut TPU. În legătură cu beach please. Pot sa sar gardul acolo dacă nu îmi iau bilet? Sau e cumva protejat?
Salut, am o telescopica din patru segmenți si nu mai sta înăuntru, daca o duc cu capul in jos se desface si înainte nu făcea asa, cum o repar?
Buna TPU! După ani lumina am reușit sa găsesc un loc de parcare subteran disponibil și as avea câteva întrebări pentru cei care au de asemenea sau care cunosc ce și cum deoarece nu am efectiv pe...? (mai mult)
Ce părere aveți de cuțitele japoneze Huusk? (calitate,)
As vrea sa îmi rezerv și eu un bilet de avion de la București de la Bacău, dar nu îmi dau seama de pe ce site să îmi iau bilet. Cum ar trebui să procedez? PS: vreau zbor direct, fără...? (mai mult)
Salut! De unde pot cumpăra casetă pentru o cameră video pentru Panasonic NV-DS60?
Buna. Stie cineva ce inseamna termenul de vamuire incheiata pentru pachetele din afara UE?
Daca cer desfasurator mesaje pentru o cartela prepay, apar si mesajele tip IMessage? Ma gandesc ca nu ar trebui, functia asta fiind posibila doar cu internet
Salut, trebuie sa imi fac buletinul de urgenta, am fost programat trebuie sa mai platesc o taxa? Sau se poate fara.
Salut! Știe cineva cum sta treaba cu abonamentul la STB și Metrou? Eu sunt student si mi- am facut abonament la stb pe o luna si nu știu dacă și cel de metrou se va face tot pe același card sau dacă...? (mai mult)
O aplicație de calculat calorii pentru iPhone?
Stie cineva unde imi pot pune un aparat dentar in Brasov la un pret acceptabil?
Salut TPU. Știți de ce are apa minerală după 2-3 zile acel gust de metal, rugină etc? Și nu nu am gustat metal sau rugină=)
Buna seara! Cei care stati in Bucuresti in chirie, unde sunt costuri mai mici de intretinere si utilitati, la bloc sau la o vila? Doar pentru o garsoniera
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!