Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Buna seara! Cei care stati in Bucuresti in chirie, unde sunt costuri mai mici de intretinere si utilitati, la bloc sau la o vila? Doar pentru o garsoniera
La recensamant, la locul nasterii, trebuie trecut unde ne-am nascut, adica la spital? Sau unde am copilarit, adica unde ne-a dus mama unde are ea resedinta?
Pentru cei care au mai fost la simulari de admitere la UMF Carol Davila, de obicei ce spatii se pun la dispozitie pentru examen? Intreb pentru ca nu stiu in ce zona sa imi caut cazarea din moment ce se...? (mai mult)
Buna ziua! Ce lege si ce articol sanctioneaza aruncarea unui ambalaj, gunoi, coji de seminte etc. in parc sau in alt loc public? Si cine poate sanctiona astfel de fapte?
Salut! Cum e cu recensământul ăsta? Are ceva dacă nu te înscrii sau autorecenzi?
Salut TPU! Deci as avea o intrebare pentru cei care stau in judetul Bihor. Am un parfum care l- am cumparat din Egipt si s- a cam terminat, dar nu stiu din ce e facut. Este vreun laborator in Bihor...? (mai mult)
Buna, as dori sa stiu de unde gasesc o orga virtuala
Bună! Urmează sa ma mut în București, prelungirea Ghencea și vreau sa va întreb cum as putea ajunge de aici pana la o statie de metrou: Preciziei? Cu un stb? Și care?
Salutare! Mie imi e foarte frica de fulgere, tunete si trăsnete. Acum ca vine vara tot urmaresc meteo. Totul a inceput acum 1 an cand a plouat intr- o seara cu tunete, trăsnete si fulgere. Nu am ...? (mai mult)
Salut, tocmai ce m- am mutat într- un apartament nou. Foștii proprietari au lăsat în urmă multe obiecte vechi, dar cel mai importantă multa vesela, tacâmuri, oale și tigăi. Știe cineva ...? (mai mult)
Deci am o situatie mai complicata vreau sa plec de acasa, am 25 ani am o problema de sanatate si nu vor ai mei sa ma lase.Ce pot sa fac? Nu vor ca am o problema de sanatate
Cum adica hipodrom de trap?
Sunt urât nimeni nu ma iubește, am încercat sa ma sinucid dar nimeni nu ma iubește, am fost părăsit de familie, prieteni nu am, n- am avut niciodată, nici iubita n- am avut niciodată nicio...? (mai mult)
Cum se poate sterge un cont pe BestJobs?
Am un amplificator Akai 5.1 channel audio&radio amplifier AS110RA- 320, căruia nu- i mai merge basul / joasele... Ce piesa ar trebui să verific cu multimetru si daca pot sa o masă direct pe placa ...? (mai mult)
Salutare TPU, intrebarea aceasta este adresata oamenilor care fac drum Romania-Italia sau viceversa, as vrea sa stiu cam cat ma costa in total un drum din Italia-Romania dus si intors? nu chiar precis
M-am indragostit de o fata care nu ma place ce pot face?
Mi se pare foarte comic si spumos Serghei Mizil insa e cam aiurea ca in timp ce neamurile noastre stateau la nu stiu ce cozi, clanurile de pe langa conducerea statului sa se duca in vacante, sa manance...? (mai mult)
Buna ziua TPU, am o intreare: Ce culoare are triunghiul care danseaza pe manele beatbox? Dau funda!
Buna seara! stie cineva cat cere Sorinel de la Plopeni a cante si el macar 2 ore la majoratu meu sa vada vecinii mei ca imi permit, si neamurile sa vada ca suntem o familia de top. Pe 2 ore cat cere ...? (mai mult)
Exista vreun fel de blabla car intern? Gen ca un fel de taxi? :D
Ce este lichidul perfuzabil și ce face el? Și de ce se folosește?
Hei TPU, chestia este că zona cvadricepșilor mei (pulpa piciorului) este foarte mare în dimensiuni deși nu sunt o persoană foarte grasă, am 1.73 și 75 de kg, și nu înțeleg o chestie, știu...? (mai mult)
Salutare! M- am gândit că dacă la toamna merg la facultate in Timișoara, sa îmi închiriez o garsoniera. Am găsit câteva oferte bune. Însă îmi este teama de costurile pentru întreținere,...? (mai mult)
Salut! Cum procedez pentru a trage apa de la pompa din curte pentru o bucătărie la țară?!
Salut, Ce banca recomandati pentru credit? Merci.
In cartea motorului scrie sa folosesc ulei 10w30 iar in cartea firmei generatorului ayerbe scrie 10w40 care trebuie sa o respect? https://www.emag.ro/generator- electric- portabil- monofazat- 5- kva- 3-...? (mai mult)
Buna, TPU! Daca eu am dioptria foarte mare, credeți ca imi pot lua lentile de contact?
Salut. In mod normal stiu ca o data la 6 luni trebuie sa vina cei de la enel/gaze sa iti citească contorul. Daca se intampla sa nu fiu acasa, ce se intampla? Au dreptul sa imi taie alimentarea de energie...? (mai mult)
Hei! Cum pot afla valabilitatea qr-ului de la vaccin?
,,livrare din sediul fan courier,, se refera ca o sa livreze ei sau ca trebuie sa ma duc sa il ridic eu?
Este normal ca la locul de munca sa exista violeta fizica? Toate ca toate vorbind la gluma din glumea a ajuns sa ma raneasca asa zisa persona, recunosc ca și eu poate am fost de vina ca am băgat 1 ...? (mai mult)
Salut. Sunt student în anul 4 la farmacie. Să zicem că o să lucrez trei ani în domeniu ca farmacist (eu vreau în laborator) apoi vreau să mă reprofilez pe chimie. O să fac a doua facultate și...? (mai mult)
Salut TPU. Mereu îmi pierd abonamentul de metrou pentru elevi. Este a- 4- a oară când îl pierd, l- am căutat peste tot pe acasă şi nu- l mai găsesc. Ultima oară când l- am dat pierdut, femeia...? (mai mult)
Studentii orfani de 1 parinte beneficiaza de gratuitate la cazarea in camine?
Se poate face upgrade de baterie acestu- i laptop MSI Modern 14 B10MW- 430XRO? Mai exact ma interesează sa ii pun o baterie mult mai mare. În cazul în care răspunsul lanintrebarea de mai sus ...? (mai mult)
Buna TPU, acum cateva zile mi- am dus telefonul la un service ca sa- mi schimbe display- ul si le- am dat si parola mea de la telefon ca sa il verifice dupa iar acum am primit um email de la Facebook(numai...? (mai mult)
Bună! Pentru un raport de evaluare a unui imobil trebuie să fie finalizat 100% sau sunt suficiente doar finisajele?
Salut TPU! Eu de 15 ani repar calculatoare, laptopuri si din cate am auzit de exemplu daca eu postez un anunt pe grupuri pe Facebook, , Instalez Windows- uri : Windows 7, 8.1, 10, 11 = 60 lei''...? (mai mult)
Salut, eu avand parul cat de cat cret natural as vrea sa imi fac un permanent si as dori sa stiu daca stiti cat ar costa un permanent wavy sau in general perm cret si unde as putea gasi o frizerie de ...? (mai mult)
Salut TPU. Dacă am o sabie care nu este ascuțită este armă albă? Are 2cm grosime partea care ar trebui sa fie ascutita
Salut! Sunt nevazator cu un ochi, de mic, nu m-am informat niciodata, poate aveti dumneavoastra cateva informatii. Vreau sa dau de permis, sa conduc un motor, nu masina. As avea voie?
Am fost la un cazinou și am fumat o țigară cu niște băieți in afara cazinoului, era o curte mica speciala pentru fumat, apoi am stins țigară și am intrat din nou în cazinou sa ieșim afara ...? (mai mult)
Ce inseamna reper de pret?
Buna, puteti sa imi spuneti va rog de la ce varsta se pot inchiria hidrobiciclete?
Buna, am facut comanda de niste obiecte de aur, care s-au divedit a nu fi de aur, in cat timp pot face reclamatie?
Am niște monezi în euro, unde ii pot schimba?
Am văzut în clipurile/reportajele din controalele OPC că inspectorii OPC spuneau că alimentele sau cremele, etc, nu trebuiesc depozitate/ținute în vase din plastic, ci doar din inox. Și eu lucrez...? (mai mult)
Bună dimineața Dacă am picat sala de 7 ori mai are rost să continu? Eu cred că renunț la dat de permis. Voi ce ziceți?
Cum îmi poate plăti un cumpărător transportul in avans? Ii ofer codul IBAN al cardului sau cum se procedează?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!