Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Salut,orice metrou de la Basarab duce la Obor?
Bună seara! Am o întrebare destul de importanta și va rog din tot sufletul sa ma ajuți cu câteva sfaturi. În primul rand, ce este acel card de sănătate? Nepotul meu urmează sa meargă la școala...? (mai mult)
Salut, se poate aproba în România viza V de non-imigrant pentru cei ce pleacă pentru prima oara și viza de lucru E3 sau c5 cei care ați mai fost în SUA? Va rog puteți sa îmi spuneti?
Cu ce ajungi de la Gara de Nord in sector 5? Iti ia 50 de lei la uber?
Cum e chiria la camin la Bucuresti? Se cere avans pe mai multe luni sau nu? Daca nu sunt student ma pot caza? Am nevoie de certificat/ ce acte imi trebuie?
Salut, mi-am luat niște adidasi de la various și îmi sunt mici! Ii pot schimba dacă i-am purtat?
Salutare tuturor! Am înțeles că s-au anulat restricțiile! Mai este nevoie de mască în incinta magazinelor sau în public aglomerat?
Ce este convectia de consum electric? Pe site- ul furnizorului de energie electrica(E- on) imi spune ca nu am setat inca o "convectie electrica"? O fi insemnand asta ceea ce cred au, adica sa introduc...? (mai mult)
Ce se intampla daca depasesc convectia de consum electric?
Bună! Imi puteti spune de ce oamenii nu aleg în general să își caute apartamente de închiriat/vânzare prin agentii imobiliare? Este vorba despre acele condiții pe care acestea le pun? Mie personal...? (mai mult)
Buna! Mai am o intrebare pentru voi. Ce parere aveti despre serviciile Depanero?
Salut TPU! Mi- am cumparat recent o pereche de statii Baofeng UV 82 Plus si nu stiu cum sa introduc canalele pmr 446(frecventa libera) ca sa pot transmite. Am gasit peste tot acelasi tabel de frecvente...? (mai mult)
Salut.Sunt in Spania, aproape de Barcelona.De unde pot cumpara si eu o arma? un pistol? Sa il am pentru a ma proteja. E o poveste lunga, pentru alta data. Va rog cer seriozitate.
Salut TPU, acum ceva timp mi am luat niște casti din piață i12! La început vorbea în engleza(înțelegeam) acum a luat- o razna și vorbește în chineza și nu stiu ce zice dar când le scot din...? (mai mult)
Ce bine când nu ai prietenă nu obligați, nu acasă,nu banii de cheltuit,nu trebuie sa știe nimeni de mine, ce mai buna viata, si întrebare este cum merge viata cu sau fara o parteneră?
Poti creste in inaltime daca joci basket dupa varsta de 18 ani?
Pentru cei care stau pe Calea Dorobanti - sau macar pe undeva pe langa, auziti si voi un zgomot ingrozitor acustic de tobe/bass toata noaptea (uneori e si ziua) de cateva luni? Mie de la mine din bloc...? (mai mult)
Mă uitam la propaganda asta publica asupra oamenilor prin metoda înspăimântarii, bazate pe efectele letale ale soarelui. Mai nou pe căldura aia irespirabilă ei ies liniștiți bazandu- se că dacă...? (mai mult)
Ați observat că englezii, americanii și străinii in general poarta doar încălțăminte de firma? La ei 100 de euro e precum 100 lei la noi și nu au o nicio problema să își cumpere. Credeți ...? (mai mult)
Sunt criptomonedele o prostie?
Salut...Am inteles ca un prieten de- al meu face farse la oameni pe telefon cu furaciuni de bani ...Eu in cazul asta daca am scos o suma de bani in numele meu pot pati ceva? Fara sa stiu ca respectivul...? (mai mult)
Pot iesi cu cainele din tara daca are microcip sau trebuie neaparat si pasaport?
Cum pot obtine adeverinta de venit de la ANAF online azi va rog? Eu am fost la ANAF si m- au programat pe 16 dar eu am termen limita pana pe 15 sa trimit adeverinta de venit va rog ajutati- ma! Link...? (mai mult)
Salutare oameni buni! Am o intrebare: e posibil sa primesc plic pentru inrolare in armata sa apar Ro stiind ca eu sunt plecat in Spania de 1 an? Intreb daca ar trebui sa plec urgent mai ales ca am aflat...? (mai mult)
Recent mi- am pus ochelari permanenți doar ca este o singura problema. Se aburesc din cauza mastii. Exista vreo solutie sa nu sa se mai abureasca? Am folosit si o solutie de dezaburire dar mai mult imi...? (mai mult)
Salut, caut și eu un loc de muncă în străinătate în orice țară. Muncă în agricultură sau alt domeniu dar nu Abator.Nu apelez pe OLX sau la prieteni pentru că dau numai țepe. Care are nevoie...? (mai mult)
Dacă se da starea de Criză și în caz de război este mobilizare generala care prevede vârsta între 18 și 60 ani (bărbații), eu sunt în străinătate ma poate afecta cu ceva?
Ați văzut că posturile de TV au dat o știre falsă despre război? Au comentat un video dintr-un joc. :)) LoL. https://www.youtube.com/watch?v=cO_Fuu_1vPg
Daca am pre- settlementul facut si intru in Anglia prin Irlanda o sa fie immigration control cum ajung din Irlanda in Luton(UK)? Sau doar scanez pasaportul si am trecut, spre deosebire de Romania, unde...? (mai mult)
În ce condiții am adopta moneda euro? Mi se pare ca trebuia să o adoptăm în 2014
Unde as putea gasi carne de oaie si branza de la stana? Sunt in Bucuresti, dar ma deplasez mult in zonele Sibiu, Cluj, Brasov, Bran, Constanta etc.
O să se scoată mască și în interior, dacă nu se mai prelungește starea de alertă? Parcă așa am citit ieri da nu sunt singur.
Bună dimineața! Sunteți de acord cu asasinarea lui Putin? Am auzit că dacă îl asasinează pe Putin războiul va lua sfârșit. Credeți că îl va asasina pe Putin?
Se poate ridica un colet de la posta fără buletin? (am 13 ani n am cum sa am buletin)
Salut, as dori sa stiu daca sunt persoane care au reusit sa intre in Anglia prin Irlanda, am vrut sa ma duc cu masina din Romania direct in UK, actele pentru UK le am in desfasurare/nu sunt terminate...? (mai mult)
O sa dea liber agențiile de pariuri peste 3 zile fără Green pass? Am auzit ca vom avea acces liber în Mall fără certificat, ma gândesc ca o sa ne lase sa jucam și în agenții?
Hey, am și eu o întrebare! Cine a dat la militar sau daca știți. Cate întrebari trebuie sa rezolv din 30 deoarece ne da 10 itemi pentru algebra, 10 pentru geometrie și 10 pentru romana! Am nevoie...? (mai mult)
Cum pot sa imi recuperez contul george, daca mi s-a stricat telefonul si acum am unul nou?
Buna ziua! Mi- am facut cont online la superbet. Apoi peste cateva zile mi l- am inchis definitv(pentru ca n- are optiunea ''goluri asiatice''). Intrebarea este: pot sa fac un cont nou superbet (pentru...? (mai mult)
Vladimir Putin vroia un razboi si si- a facut cadou unul, asa pe ultima suta, cate tigle are pe casa daca ataca centrale nucleare? Cati ati merge voluntari in razboi contra lui daca tara asta mandra ...? (mai mult)
Bună! Aș dori să aplic pentru un nou job.La acesta mi se cere cetățenie italiană. Eu sunt născută în Italia.Pe certificat și buletin scrie. Dar cetățenia pe buletin este Română. Știți cumva...? (mai mult)
Cum pot tăia o țeavă din oțel(seacă) fără flex? Este mică, cam de mărimea unui tuberman dar destul de groasă în interior.
În cât timp ar ajunge nişte bani mâine dimineață daca i-ai transfera de pe un cont pe altul?
Buna tpu.Am o întrebare cum se câștigă în domeniul exsaustarilor.Merita să mă angajez in domeniu?
Buna ziua! Am 16 ani si vreau sa ma angajez. Doar ca problema este ca am scoala si nu pot fi la munca de dimineata, ci doar dupa terminarea orelor. Exista posibilitatea de a merge la munca dupa cursuri?...? (mai mult)
Salutare! Este cineva care a avut aparat dentar si si- a schimbat localitatea? De exemplu eu vreau sa imi schimb localitatea, sa ma mut într- un oras mai mare că am găsit locuri mai bune de muncă ...? (mai mult)
Buna! Am nevoie de ajutor mai ales din partea fetelor care au trecut prin așa ceva. Am cunoscut un super tip se comporta cu mine ca in palma. E matur în gândire și are multă răbdare cu mine. Eu sunt...? (mai mult)
Ce sa înțeleg de aici, Întrebare ştearsă pe3 Martie 2022 20:52 Cine e mai puternic, Dancu sau Dragnea?
Salut, am văzut că unii au găsit bilete de avion la prețuri exagerat de mici, gen 10-15 euro, cum se face mai exact?
Salut! Stie careva un site de traducere bun, care sa functioneze? Vreau sa traduc o carte in format pdf de educatie financiara a lui Donald Trump din engleza in romana si nu reusesc. Google translate...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
SimonaNicoleta20 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia