Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 14 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Stie careva un site de traducere bun, care sa functioneze? Vreau sa traduc o carte in format pdf de educatie financiara a lui Donald Trump din engleza in romana si nu reusesc. Google translate...? (mai mult)
Cum se numeste industria petrolului, gazului si a carbunilor?
Cate cazuri de rabie la oameni sunt anual in Romania? Ati gasit o statiatica?
Salut! Este pentru prima data cu trenul iar pe bilet spune ca trenul x circula ca y cand ajunge la o anume statie. Asta inseamna ca trebuie sa schimb trenul si urc in trenul y sau doar ca idee, numele...? (mai mult)
Salut,sunt zboruri din Olanda către Suceava și în ce perioada? Deocamdată sunt în Romania, pana acolo merg cu autocarul, inapoi ma gandesc zbor cu avionul! Mssss!
Dacă ma duc pe frontul de lupta din primul razboi mondial(în drobeta) pot gasi echipamente militare?
Salut TPU, am fost azi la bancomat și când am băgat cardul am primit niște bani automat fără sa bag pin, nimic. Am scos chitanta și nu îmi apărea ca am scos nici un ban! Este o infracțiune ...? (mai mult)
Salut. M-am uitat pe google maps si am vazut ca langa o localitate se afla un loc efectiv sters pe harta. De ce? 46. 284928, 28. 129705
Am 185 si 79 kg iar blugii mei au marimea 32. E fezabil?
Pot trece granița dacă am înplinit 18 dar încă nu am buletinul nou de 18 ani?
Am nevoie de un video+script de la o reclama in doua limbi diferite, o limba trebuie obligatoriu franceza si alta romana sau engleza. Nu conteaza la ce e reclama.
La ce data s-a ajuns cu programările pentru traseul (propa practica) pe Ilfov?
Salut TPU! Dacă Ucraina se aliază cu Rusia... urmatorii vom fi noi, nu?
Daca nu platesc abonamentul premium de la revolut, este de rău? Ce se poate intâmpla?
Salut.La benzinarie pot plati cu bonuri de masa de la Sodexo? Daca da, la ce benzinarie pot plati?
Știe cineva niște case care se pot închiria o singură noapte pentru petreceri private în Constanța?
S- au scumpit toate și salariile au rămas la fel. Chiar și proteinele mele au crescut și cu 30 lei fiecare. Să nu mai zic de prețul transportului care s- au dublat. Plăteam 6 lei pe un bilet cu ...? (mai mult)
Salut, TPU. Cam cat timp dureaza in general o rambursare de la Google Play? Stiu ca este maxim 120 de zile dar vreau sa stiu cam in cat timp transfera ei de obicei banii inapoi.
Știe cineva pe distanță acționează scutul NATO antirachetă de la Deveselu?
Https://imgur.com/a/BFZJHNe Ce animal, felină e?
Am pus niște anunțuri pe OLX, și am specificat clar ca nu trimit prin curier, doar predare personala în localitate.De ce mulți îmi scriau pe Whatsapp dacă trimit prin curier daca eu tocmai menționasem...? (mai mult)
Am făcut retur la niste haine și cutia avea patru hârtii in ea puse peste haine și eu am uitat sa pun o hârtie. E motiv sa nu accepte returul?
In caz de război în Romania tinerii din diaspora vor fi chemați în frontul de lupta? Daca ei refuza sa se întoarcă, țările în care se afla vor acționa împotriva lor bătându i la...? (mai mult)
Salut TPU, pierdeam timpul pe Wikipedia zilele trecute și am dat peste un articol despre un râu din Constanța din comuna ostrov satul Almălău. Este vorba despre râul Almălău datele disponibile...? (mai mult)
Ce materii se fac in clasa a 9 pana in clasa 12 la profilul tehnician operator tehnica de calcul si cate ore pe saptamana.
As vrea sa calatoresc cu trenul in diferite orase (nu sunt in tara acum), dar cand cumpar biletul de pe site trebuie sa ma duc sa il iau din statie sau il am deja cumparat si trebuie sa arat un cod ceva?...? (mai mult)
Salut. Apare pe cer o chestie ca o stea care luminează rosu, albastru și verde, se vede doar pe timp de noapte, știe cineva ce poate fi? Pana azi ce a fost vorba de războiul din Ucraina nu am văzut...? (mai mult)
Salut TPU! Ce inseamna ASMR? Vad mereu pe TikTok, YouTube si Facebook
1. Care este combustibilul(oricare) cu cea mai mare putere calorica? 2. si care ar fi cel mai bun combustibil raportat la pret pe kg_de la ulei alimentar, la ulei ars, morotina, diluant, acetona, ...? (mai mult)
Buna, as vrea un link pentru test de psihologie pentru liceul militar.
Cum pot sa ajung din Ploiesti gara de Sud în Obor? Ce autobuze trebuie sa iau ca sa ajung?
Care e diferența dintre: - Mobilier și Amenajări Interioare (Facultatea de Arhitectură de Interior - Universitatea de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" București); - Design de Produs...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare. Este posibil sa amenajez o baie intr-o garsoniera din Iasi ce nu are una? Daca da, care ar fi costurile? Multumesc anticipat!
Daca mă înscriu pentru a doua oara la o altă școală de șoferi mai trebuie sa plătesc cei 89 de lei pentru permis? Mulțumesc!
Salutare tuturor! Vin cu o întrebare legată de cititul palmei, (în caz de este cineva care are cunoștințe față de această acțiune). Mă interesează în felul următor: La mâna dreaptă sau ...? (mai mult)
Tot vad romani prin diferite tari care fura telefoane pe față! Deci de la Telekom smulg telefonul cu tot cu masa! Cum e posibil? Dacă pleci din acea tara nu mai ai probleme cu politia?
Salut, pot cumpara o tigara electrica la 14 ani? Nu, nu fumez eu dar vreau sa fac cadou unui prieten problema este cu vârsta! Și nu am pe nimeni care da vina cu mine major
Salut. Pentru magazinul https://procosmetice.ro ma intereseaza cursuri sau sfaturi de internal link. Daca stiti ceva, va rog ajutor. Multumesc
Se ține cont la preț pentru pod/mansardă la vânzarea apartamentului? Se adaugă la preț?
Salutare TPU, am nevoie URGENT să știu de unde se ia diploma de 10 clase până mâine, va rog eu!
Buna! De ceva vreme caut apartament de inchiriat (pentru facultate) in Cluj. Am deja doi colegi de camera, insa as prefera sa nu luam un apartament scump. Am gasit doua sau trei apartamente la 400 de ...? (mai mult)
In cat timp ajung cu metroul de la Pacii la Stefan Cel mare?
Salut! Ce site se folosește în state pentru a vinde/cumpăra lucruri?
Buna! Pentru a primi acel stimulent de 3000 lei pentru 10 in bac cum se acorda? 1000lei/ pe proba cu 10 sau toti banii deodata 3000 lei pentru media 10?
Unde se gaseste o lista a- z cu informatii despre toate 'E- urile' chimice din produse ca vospea, spuma expandabila, diluanti, VAPORI ORGANICI ANORGANICI, valoare/emisii COV minima maxima efecte, ...? (mai mult)
Buna ziua! La terminalele de pariuri(superbet sau efortuna), taxa pe miza este de 5%?
Stie cineva cum functioneaza posta? Merge sa trimiti un colet cu ridicare de la posta? ( op. nr x)
Daca taurii nu pot vedea culoarea roșu sau culorile in general, de ce atunci când sare peste aia in tribuna se duce direct la aia in rosu?
Ce firme de curierat vin și după 17 seara?
Cat ar costa sa- ti tragi curent de la E.ON? Context: Daca locuiesti intr- un duplex, iar energia electrica a intregului imobil este trecuta pe numele celuilalt co- prorietar, cat te- ar costa sa- ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
SimonaNicoleta20 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
Bipolaru21 întreabă:
Marinescu9229 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!