Buna. Am dat comanda de o tricicleta si a venit alta culoare..nu mai pot face retur si totusi vreau sa schimb culoarea. Stie cineva o metoda sigura de a scoate culoarea la o husa de scaun si...? (mai mult)
Buna seara Am o centrală pe gaz Saunier Duval Thelia Consens de 35. Este pusă pe direct fara termostat de camera. Când ajunge la temperatura programată se oprește flacăra iar pompa merge încontinuu...? (mai mult)
Voi ce lucruri credeți că trebuie să fi făcut un om în viața că sa poată fi numit "împlinit".
Ajutor Cum pot face rost de MB, am minute dar mi au expirat și îmi trebuie urgent Poate sa mi transfere cineva sau sa pot obține printr o modalitate?
Salut. Dacă un nas se sparge(rupe) este este posibil să nu simți durere? Sau în toate cazurile e dureros. nu l-am rupt, e doar o întrebare informativă.
Ce părere aveți despre structuralismul în lingvistică? Argumentați
Am o mică povestioară. Am primit astăzi un "Cadou", un "Bidon" de 5 Litri de Vin. Am vrut să beau o cana, dar are gust de "pipi", și nici gând de alcool. L- am sunat pe cel de la care am Vinul,...? (mai mult)
Cum se instalează IPTV în Linux Mint?
Bună! Am comandat niște cărți de pe elefant.ro iar una dintre cărțile ce fac parte din comandă are estimarea de livrare cu o lună mai târzie decât celelalte cărți. Toate cărțile vor ajunge...? (mai mult)
E adevărat că Pitești e cel mai mizerabil oraș din România?
De ce s-a creat greva la STB?
Salut. Spre exemplu dacă se sparge (rupe) un nas,se poate să nu simți durere? sau e imposibil să nu simți? Nu l-am spart, e doar o întrebare informați-vă.????????
Mi-a spart soția contul. Cum îmi șterg întrebarea mea?
Salut! Se poate întâmpla ceva grav dacă cumpăr permisul bani?
Hey, sunt singura persoana care se simte naspa in legatura cu razboiul? gen ador Rusia dar niciun roman o suporta... daca ar fi dupa mine as pleca acolo (stiu cum e tara aia, comunismul etc), as avea...? (mai mult)
Salut TPU! De ce liceele tehnologice asa de prost?
Ce pot face in cazul in care am dat documentele la universitate, am platit prima jumate de an, dar nu am absentat deloc in timp de 2 ani. In contract se spune ca in caz de nesustinere de examene elevul...? (mai mult)
Bună TPU! Am o mare necunoscuta, nu știu prin ce mod se fac copii, unii zic ca ii aduce barza, alții zic ca prin metode științifice, și alții zic prin diferite experimente. Care e adevărul?
Vin niște prieteni la mine. Ce sa facem in afara de a asculta muzică?:))
Salutare TPU! Am si eu 2 intrebari ...Rog seriozitate nu prea ma pricep Pe Pc- ul meu orice as face, in task manager imi arata 100% disc folosit. 1. Disk inseamna hardul sau ramul?(eu cred ca e hardul) ...? (mai mult)
Cand trebuie sa fac pozele pentru permis? Am sala pe 31, luni. Pot sa merg pe 28 la poze? Programarea pentru sala am facut-o online.
Exista vreo aplicație sa vezi cine te suna cu Nr ascuns?????????
Mi- am facut cont la mozzartbet. Am citit ca depunerile si retragerile trebuie sa se faca in acelasi mod. Intrebare- daca o sa depun prin intermediul terminalelor SelfPay, cum se va face retragerile? ...? (mai mult)
Poți conduce pe terenuri agricole sau pe lână autostradă mașina dacă nu ai permis?
De ce produc companiile telefoane in nesimțire? Produc exagerat de multe
E vreun club ceva,bar de noapte, deschis în București? Sa am unde sta până la 4 dimineață
Ce sunt răspunsurile astea de miștocari la unele persoane? Se razbuna că în realitate sunt maltratați de alții sau care e treaba?
Salut! Vreau sa ma mut din orasul meu(Buzau) intr- unul mai dezvoltat si mai linistit. Totodata, nu stiu ce sa aleg intre casa si apartament. Ce ati prefera dintre casa si apartament si de ce? Ce oras...? (mai mult)
Ce inseamna creditele? In sensul pe o platforma, sau jocuri "ai mai ramas cu 3 credite" gen, de ce nu se spune direct suma? Adica pana mea :)) cat inseamna un credit? Lamuriti-ma cu creditele astea.
Unde gasesc pe site-ul PMB, Regulamentul de functionare si organizare a comisiei de analiza a cererilor solicitantilor de locuinte de necesitate?
Imi explica si mie va rog cineva mai "ca la prosti" si mai in detaliu ce se intampla intre Rusia si Ucraina?
Salut, TPU. Am prin casă niște lămpi de veghe cu leduri fără senzori sau buton, îmi sunt foarte utile noaptea ca să nu mai aprind luminile principale dar ziua nu le mai scot din prize să am mereu...? (mai mult)
Centrala pe lemne fie mica fie mare are nevoie de gauri la perete sau geam deschis?
Buna TPU! Daca imi activez factura electronica pe mobil (fara a scrie datele de pe card), imi mai vine factura prin posta? Va trebui sa platesc online?
Cât costă o intrare în club?
Salut TPU cine ma poate ajuta si pe mine cu niste informati vreau sa ma inscriu la un cursuri pentru utilaje mai exact excavator si nu stiu prin ce exameme treci sau daca e greu sau nu sa manevrezi ...? (mai mult)
Am auzit ca se scumpesc utilitatile dar nu prea am inteles cu cat. Daca de ex plateam la enel inainte 500 lei pe 2 luni, cat sa ma astept sa platesc? Gaze nu am
Se poate ajunge în târg Vitan doar cu metroul?
Am un prieten ma innebuneste cu pilele lui ca totul se intra pe pile, i- am zis asa prieteneste mai du...- te cu pielele astea daca ma mai streseaza ce sa- i zic? Deja e stresant inteleg ca nu suntem ...? (mai mult)
Salut, am primit factura la curent E- ON, este un cod de bare care scrie factura curenta 166 lei cu TVA SI alt cod de bare scrie total factura 100 lei, care e diferența, ce trebuie scanat? Vreau sa...? (mai mult)
Am văzut pe tiktok un fel de șobolan uriaș alb, cu ditamai coada, doar că părea că avea înotătoare. Parca scria în comentarii că e un fel de nurca și că este delicioasa. Daca oamenii mănâncă...? (mai mult)
Buna! Ce e o recomandata si care sunt criteriile pentru a trimite ceva cu recomandata prin posta romana?
Bună, Mi- o venit factura la e- on 250 de lei, nu știu dacă e sau nu justificat acest preț, mi se pare cam mult, nu am dat drumul la centrala, doar am gătit, nu știu de ce mi- o venit atata....? (mai mult)
Bunà ziua! Am fost la Auchan sa imi fac cumparaturile, iar la un moment dat, dupa ce am achitat ce am cumparat, m- am oprit pe o bancutà din interiorul hipermarketului sa mananc un màr. Un barbat...? (mai mult)
Salut. Dacă vreau sa merg la munca in Anglia cum ar trebui sa fac având în vedere brexitul și etc? As dori să rămân acolo pentru cat mai mult timp posibil (e vorba de câțiva ani, nu doar 6 ...? (mai mult)
Ce beneficii am dacă imi fac cont de Revolut Bank? Tot primesc notificări de la aplicația respectivă.
Un african care are viza facuta aici in Spania,nu mai are rezidenta,are pasaport,poate calatori in Romania, pe cale terestra?
Ce limbaj de programare este cel mai folosit în industria asta, al it- ului? De asemenea și ce programe de programare sunt cel mai des folosite de către industriile it? M- ai interesa în general...? (mai mult)
Este acesta un mediu propice pentru o persoana care nu este adult?
Voi ce spuneti merita o meserie care nu iti place?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.