Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Am voie cu invertor și masina de bărbierit în bagajul de cala?
Am voie cu mâncare și apa sau suc în bagajul de mana?
Am voie cu baterii externe și medicamente în bagajul de cala?
La început de septembrie vreau să demisionez de la job (lucrez la un profi ca și casier). Cum să procedez? Să mă duc direct la șef și să zic că vreau să demisionez?
Am voie cu încărcătoare și baterii externe în bagajul de mana în avion?
Cei de la AFIR te suna ca sa vii sa semnezi proiectul pentru fonduri europene sau ți- l trimit prin email? Mi- a trimis consultantul adresa de email si parola dar nu ma pot conecta, trebuie sa imi dea...? (mai mult)
In cazul în care împlinesc vârsta de 18 ani după o săptămână și îmi schimb cartea de identitate înainte cu o săptămână se poate ieși în afara țării?
Buna, TPU. Stiti vreo aplicatie gratuita cu melodii si efecte speciale pe care sa le pun unui video scurt?
Salut TPU vreau sa va intreb daca stiti cat castiga o asistenta medicala care a terminat scoala posticeala, va multumesc dau funda
Ce aparat foto recomandati pentru peisaje di natura? Am auzit ca cele Nikon sunt mai ieftine dar nu stiu ce sa aleg
Poti suna in / din Norvegia fara a face cost suplimentar? Stiu ca nu e in Ue. Si legat de carduri, in cat timp intra banii daca transfer din Romania acolo? Poti folosi cardul BT acolo, ce comision ia?
Urmează săptămână viitoare sa călătoresc cu avionul pentru prima data. Ce trebuie sa stiu? Cum se procedează cu checkin-ul?
Cat costa o shaorma, un bilet de tramvai, o cazare decenta in Amsterdam?
Lucreaza sau a lucrat cineva intr-un aeroport din Amsterdam (Olanda). Vreau sa stiu ce conditii de lucru sunt si daca ai de unde sa-ti cumperi mancare ieftina, apa potabila, medicamente.
Salut, am absolvit liceul în iunie și întrebarea mea e cand primesc ultima data alocatie? Astăzi sau luna trecuta iulie?
Buna, sunt eleva in clasa a12a si azi am mers la gara pentru ca trebuie sa plec acasa din orasul in care fac liceul, acasa la mine in afara orasului. Desi este vara, eu fac orele auto aici in oras asa...? (mai mult)
Daca pun hainele in sac vidate am probleme la aeroport?
Cu ce nu ai voie în bagajul de mana în avion?
Salut. Este cineva care a comandat bilete de tren de pe CFR online? As dori să știu ce trebuie prezentat la control și dacă scrie undeva pe ce linie o să fie trenul. Dau fundă!
Vă salut. Sunt elev într-o școală postliceală sanitară si vreau să colatoresc cu trenul. Cum pot beneficia de reducere la bilet? Am nevoie doar de carnetul de elev sau și de altceva?
Buna, pe Strada Arhitect Ioan Berindei din Nicolina exista un izvor de apa. O fi apa buna pentru consum? Vad oameni care iau apa dar in deal foarte aproape este cimitirul Sf. Vasile.
Bună ziua! Știe careva cat costă intrarea la zoo nyíregyháza allatkert din Ungaria?
Bună ziua! De unde aș putea oare să fac un CV Europass gratuit?
Nu știți avem cumva farmacia Tei in Timișoara? De la ce farmacie pot găsi Ashwagandha ksm-66?
Salut, am niste întrebări legate de condițiile din colegiul militar. În primul rând, la Breaza există echipa de fotbal la care mă pot înscrie? Dacă da, se poate și în clasa a 10- a? După...? (mai mult)
Buna ziua, Cum pot sa anulez abonamentul de pe edit pdfs? Rog raspuns de la cei care au fost in aceasta situatie si au reusit dezabonarea! Pe siteul lor, logat, nu au optiune de dezabonare, doar ...? (mai mult)
Buna ziua, com pot șterge contul MyElectrica? Și să-mi fac altul.
Bună ziua, doresc să îmi fac un card, nu știu la ce bancă pentru a- l alimenta din contul meu curent. De exemplu pentru a face cumpărături pe Te...m.u sau a- l folosi la Bolt sau etc ca să îmi...? (mai mult)
Am voie cu medicamente în bagajul de cala?
Am voie cu 2 genți de mana în avion dacă nu depășesc 32 kg?
Buna! Unde am putea merge câteva zile în vacanță în România cu un bebe de 3 luni? Sa nu fie aglomerat și exclus ștranduri. Ceva idei de locații frumoase și liniștite? Mulțumesc!
Salutare, am donat recent sange si am fost sa folosesc cardul de bonuri, long story short din prostie am bagat pin- ul gresit de 3 ori de la sodexo. Intrebarea mea este avand in vedere ca e card de donator...? (mai mult)
Am puțină nevoie de câteva sfaturi... urmează să mă mut pentru prima dată singură în București. Nu cunosc mai deloc acest oraș, am fost doar de câteva ori în plimbare și acolo voi lucra....? (mai mult)
Salut băieții la voi și mă adresez, ma adresez pe TPU ca nu am alte forumuri de consultare, am niște mari probleme cu armata și nu sunt în țară și cică dacă nu o să mă prezint sau să primesc...? (mai mult)
Ce job sa caut si eu unde sa fie mai de oameni retrasi? Am niste probleme psihice si mai stau si rau cu nervii, ma agita pe interior nu sunt violent dar ma agita pe interior
Cei care au tulburari bipolare sau alte afectiuni ce fac? Care sunt functionali, ca de exemplu daca lucrezi la privat nu te tin daca nu produci, ca na la o psihoza mai ai episoade si evident ca la privat...? (mai mult)
Daca vede cineva numele de pe card, ultimele 4 cifre din nr si data expirarii, e ceva problema?
Buna, daca am 12 ani, pot sa comand un bolt?
Hai să facem un exercițiu de imaginare, un copil a împlinit 14 ani dar nu și a făcut buletinul ptc sta în chirie și nu își poate face doar din ala provizoriu, părintele nu ii face din ala provizoriu,...? (mai mult)
Mai e cineva pe TPU? vreau sa ma apuc de citit manga berserk, dar m- am uitat la berserk(1997)si nu vreau sa citesc acum iar ce am vazut animat, ce volum ar trebui luat ca sa continui unde s- a sfarsit...? (mai mult)
Ajutați- mă vă rog, când mâncăm porumb fiert mi- a intrat o bucățica de porumb am și simțit la dinte, îmi dă o senzație neplăcută. Am stat cam vreo oră și ceva să dau cu scobitoarea,...? (mai mult)
Bună, cum aș putea să vând niște haine. Am pus niște haine pe shein și sunt oribile.
În Popești Leordeni există metrou sau transport în comun care să facă legătura cu București? Mai exact cât e de mers din Popești Leordeni până în București? E departe de metrouri și București? ...? (mai mult)
Bună TPU. Înainte de a pune întrebarea vă rog să mă iertați dacă am pus- o la categoria greșită. Eu lucrez într- o sala de jocuri cu program non- stop în comuna Pantelimon și nu înțeleg...? (mai mult)
Buna,am 5 piercing-urii pe față, 3 în nas și 2 în buză, întrebarea mea e dacă cineva o să mă primească să lucrez undeva cu atâtea piercing-urii
Urmează sa plec pe TIR pe comunitate și transportul este cu avionul, cât bagaj am voie sa iau în avion?
Salut! Am o problema la casti, dintr- o data o casca a incetat sa mai functioneze. Inca mai am bonul de la Altex. Inca mai am garantie, intrebarea mea e, daca ma duc cu ele la Altex, mi le va schimba...? (mai mult)
Daca esti jifnit la un loc de munca repsectivul poate fi dat afara?
Daca dai un pumn cuiva acasa la tine e fapta penala?
Cu ce pot să scot uleiul dintr-o bluză?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!