Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Am nevoie de certificat verde ca sa intru la biblioteca?
Cat se da la bursa de studiu? Nu ma refer la cea de merit......ma refer la aceea pe care o primesti daca ai media mai mare de 7.50 (asa este la scoala mea)...
Cat costa un coșciug?
Salut! Poate sa-mi explice cineva care e treaba cu 220 v si cu 230 v?
Ce patesc cei care intra in mall cu certificat verde al altei persoane sau care nu ii apartine?
Vreau sa plec in Suedia dar nu am împlinit 18 ani, mai am 2 luni pana atunci. Dacă părinții mei imi fac procură mai este valabila după vârsta de 18 ani sau se poate elibera o nouă carte de identitate...? (mai mult)
Daca dai un colet pe curier valoare 1 ron sau 5000 ron si coletul ajunge busit inutilizabil in ce masura curierul sau firma de curierat raspunde daca coletul nu a fost asigurat? Se poate ca firma de...? (mai mult)
Buna! Imi poate spune cineva pasii pentru rezilierea unui contract telekom? Am cautat pe net si nu am gasit nimic concret. Mulțumesc anticipat
Salut! Locuiesc in Germania si as vrea sa inchiriez o camera inainte de cumparare! Stie cineva un site de incredere aici in Germania sau un loc de unde as putea inchiria camera? Multumesc mult!
Stie cineva dc nu mai merge sa vizionez videoclipuri in internet pe tv(Samsung)? Pe Youtube or ok ru, dailymotion merge....pe netu tv si alte servere de mp4 nu merge Ps:Am sters istoricul si toate datele...? (mai mult)
In comuna noastra, pretul abonamentului privind transportul in comun a crescut iar. Este 180 de lei. Mi se pare exagerat! Au voie sa faca asa ceva? Pot face ceva? Mentionez ca este o distanta de...? (mai mult)
Exista fracturi care nu dor?
In vis voi ati simtit vreodata durere? eu sincer am avut senzatia asta
Buna cum elimin de tot avira antivirus din Pc? ca imi apare ceva ca o reclama la el cand e vb de parole la situri>
Salut! Acum cateva zile contul meu de Facebook a fost spart. Astazi am vazut ceva cu ai ceva de plata. Am intrat, m- a bagat pe Facebook ads si imi arata ca am de plata 200de lire egiptene pentru a continua...? (mai mult)
Cum ascut o sabie?
Cartilajul nazal este flexibil? cel de sub osul nazal.
Acum câteva zile am văzut niște pantaloni din imitație din piele care mi- au plăcut mult dar erau destul de șifonați. Nu mă deranjeaza asta dar îmi este teama sa nu se rupă cu timpul de la purtat...? (mai mult)
Cum se alimenteazā un card de credit Raiffeisen bank
Bună! Dacă încă nu am buletin,și am dat comandă pe numele mamei,mama dacă îmi dă buletinul pot să semnez în locul ei? Și evident, să plătesc curierul?
Sunt 527 antene 5g in București. Nu am văzut un protest atât de amplu in comparație cu cel împotriva vaccinului. Ce înseamnă asta, că oamenii sunt manipulați cu buna știință? Vaccinul nu aduce...? (mai mult)
Cand este mai potrivit in perioada anului sa aplic pentru permisul de condus? De ce?
Am văzut in aplicația 24pay, la transportul public din București, ca un abonament de 1 zi costa 8 lei. M- am uitat pe metrorex.ro, la tarife, iar un abonament de 1 zi costa tot 8 lei. Abonamentul...? (mai mult)
Hello! Daca as vrea sa transfer bani de pe un card pe altul de la banci diferite, as putea? Adica, am vazut pe aplicatia You BRD ca ai optiunea "transfer" (si iti cere IBAN ul contului etc), merge sa...? (mai mult)
Copiii primesc vacanta de Sf. Ion?
Un semn de pe gât proaspăt, mai accentuat în cât timp se duce?
Pt liceeni tonitzari Exista o sectie cu arte digitale? Dacă nu, voi ce ați considerat sa faceți și de ce
Salutare si la multi ani Pnetru o tigaie de 26 de cm, cat trebuie sa aiba capacu care sa o acopere?
A fost cineva recent la Arena Mall Bacău, dacă ai sub 14 ani îți cere vaccin?
Cele mai bune dopuri de urechi care exista pe piața știe cineva? Mulțumesc
Până la urmă se scumpește curentul cu 50-90% de la 1 ianuarie 2022?
Buna,am 14 ani și as vrea sa merg la mall la Bacău, însă nu am vaccin. Știe cineva dacă se poate intra și cu self test din farmacie
Salutare, pe data de 29/12/2021 la ora 2- 3 am fost deconectat de la contul de Facebook, si nu am putut intra... deoarece mi- a fost schimbata parola fara sa stiu. Am cautat pe Google Facebook Assistent...? (mai mult)
Salut! Am o centrala immergas vitrax tera 24kw, achizitionata de aproximativ 2 luni...in ultimul timp scade temperatura apei din centrala la 18 grade, si cand dau drumul pe apa calda, pana ajunge sa...? (mai mult)
Salut. De doua zile tot simt ceva in ochi care ma deranjeaza si nu reușesc sa il scot si devine enervant cand mișc ochiului uneori il simt cum il pot scoate ce metode sunt există niște picaturi...? (mai mult)
Salut! Vreau sa dau bacul la matematica si vreau sa invat singur acasa de pe net. Imi explicati si mie la ce M este nevoie sa invat daca am terminat Liceul Dinicu Golescu din Bucuresti cu calificare de...? (mai mult)
Pot conduce o masina care are numere de serbia?, nefiind in UE?
Strictly 18+! Important message for you! Close Go to More details E un mesaj special pentru mine?
Am facut o extindere de card la BT, au trecut aproape 2 luni de cand am extinderea...insa nu mi-au tras dobanda de pe card deloc...de ce? Sau care e treaba cu dobanda aia?
Salut TPU, cum pot încălzi o camera fără soba sau calorifer electric...am văzut o metoda cu lumânare dar cred ca e toxică
Cum se poate pune o eticheta(?) pe google Maps, gen pentru un local. Ca cineva are un magazin, de exemplu.
Salut. Stie cineva daca se pot face doi an intr unul singur la facultate?
Salut,pentru un contract de internet de la Digi cam ce acte îmi trebuie?
Vreau versurile de la sfanta maica cu asta-i seara lui craciun nu aia de pe net va rog.
Azile de bătrâni la stat in București? URGENT am nevoie, nu găsesc și sunt disperat. Va rog din suflet!
Noua bancnota cu Ecaterina Teodoroiu este o bancnota rara? Vad ca sunt anunțuri pe net, ba cică este rara, ba ediție limitata...
Salut TPU De curnad mi- am facut un pc nou si am instalat windows 11 pe el (este compatibil ) si cand ma uit la videoclipuri pe Youtube sau la filme sunetul o ia inaintea imagini cam dupa vreo 5 - 10...? (mai mult)
Salut As vrea sa plec in UK pentru munca, vad ca au diferite metode de a aplica pentru o visa, insa nu sunt sigur pe care ar trebui sa merg. Nu am mai fost in UK pana acum. Sora mea este acolo, are...? (mai mult)
Cand suni la enel call center spune robotul ca este un apel cu tarif normal, asta inseamna ca ma factureaza? Pe minute? Imi parea ca doamna trage de timp...
Salut! Pot purta bratara sau ceas la mana peste un tatuaj care are deja 2 saptamani si cateva zile?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!