Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Am visat aseara ca, eram de mana cu un baietel in varsta de vreo 7- 8 ani, mergând cu el intr- un spital, abandonat. Mergand incet cu el de mana pe un hol intunecat, eu stiam ca v- a urma ceva groaznic...? (mai mult)
Bună seara. Am o întrebare, proprietar de un sprinter 8+ 1, mă aflu în Germania, ei aș vrea să iau câteva persoane in Romania, nu am firma, sau un act doveditor de transport persoane, la vama...? (mai mult)
Salut! Am și eu o problema mai dificila și stresanta. De o lunga perioada, după ce îmi spăl hainele și le port, după un timp scurt (sa zicem o ora, 2) capătă un miros urat in zona sub brațului....? (mai mult)
Salut TPU imi puteti recomanda niste site- uri unde pot cumpara ceva mai puternic la anul viitor din afara cum ar fi cobra 8 sau 20 sau BIG BOY XXL sau uite aici. uitati- va aici pe Youtube. imi...? (mai mult)
Are rost sa mă mut la Digi daca Digi a cumpărat Telekom? Eu sunt la Telekom PS:Vorbesc de partea fixa
Cat timp durează ca pastila de a 2-a zi sa își facă efectul câte ore ii trebuie ca să își facă efectul?
Salutare! Știe cineva daca pot trimite motor de mașină prin fan Courier? Daca da, cum trebuie ambalat și care sunt condițiile? Funda!
Salutare TPU. am o problema in legatura cu televizorul, nu are wi fi dar m- am gandit daca pun un film in cheita USB in formatul mp4 poate pot sa ma uit asa. dar nu vrea sa citeasca cheita si nu stiu ...? (mai mult)
Ce rol au amigdalele?
Cum se numește oglinda aia in care poti sa te vezi pe tine pe o parte si pe cealalta poti vedea ce se vede prin ea ca la o fereastra?
Daca am in dvd player un fisier cu rez. 480p, si conectez de la dvd la monitor un convertor 1080p, care este rezolutia fisierului la iesirea din dvd player, adica rez. fisierului transmisa de dvd la...? (mai mult)
Salut va rog sa m-a ajutați, problema e așa :după ce formatez diskul care era cu Windows nu mai pot instala pe el, dar este și diskul D care nu vreau sa pierd datele din pc. este vreo soluție?
Salutare TPU! Au luat ai mei, cam acum 2 saptamani un aminal din rasa canina de la o batrana din zona noastra. Acum problema e urmatoarea: cum pot sa- mi dau seama daca e catel sau catelusa? Intreb deoarece...? (mai mult)
Pentru cei care sunt din Sibiu, mai trebuie certificat verde la Promenada Mall sau Shopping City? Sau la Târgul de Crăciun?
Salut TPU! Ce ar putea sa faca ca job sau altele un baiat de 15 ani 1, 90m in Basov, aducă am destul timp liber dupa scoala si nu stiu ce sa fac. ceva recomandări va rog. *nu stiu categoria*
Hei TPU, la YT Premium (pachetul familia), ca membru trebuie să plătești ceva?
Azi am facut a 2 a doza cu pfizer, maine daca ma duc in mall am accesc?
Salut. Stie cineva care sunt conditiile din caminul P21 din regie?
Salut, TPU. Acum aproximativ o lună am pus niște fișiere, poze, videoclipuri pe un stick de 512GB. Când îl bag în laptop, apare că sunt liberi 321GB din 499, ceea ce e corect. Ideea e că...? (mai mult)
Hei TPU, dacă folosesc un card, și activez perioada de gratuitate de 30 de zile la Youtube Premium, o pot dezactiva la final, ca să nu plătesc nimic?
Buna seara! Exista vreo aplicatie pentru android sa folosesc telefonul ca telecomanda pentru televizor marca Allview? Ca gasesc marca asta pe nicio aplicatie din magazin play
Ce sunt alea o beuri si de ce rad fetele la acest nume? Vrrau sa stiu?
Daca cineva vaccinat intra in tara face carantina? Carantina este obligatorie sau poti sa nu o faci
Buna TPU! Credeti ca media 9.47 pe un semestru este o medie mica? Sunt clasa 7, anul asta a fost mai incarcat fata de altele, mentionez ca pana acum am avut medii bune, am luat in clasa 6 premiul...? (mai mult)
Păreri despre meseria de maistru militar auto din cadrul scolii de subofițeri de Pompieri Pavel Zaganescu. Pro sau contra
Salut! După părerea voastră unde este cel mai bine să fie poziționat un apartament, la parter, etaj 2/3 sau la ultimul etaj? Și de ce? Mulțumesc!
Salut! Există vreo metodă prin care aș putea verifica dacă un site din Romania este legit sau nu? Gen să introduc adresa URL a site- ului undeva și să îmi apără dacă site- ul este de...? (mai mult)
Salut, e obligatorie carantina pentru persoanele venite din Anglia in România? Fără vaccin
Salut TPU. Banii câștigați din pariuri in ce trebuie investiți dacă în Biblie scrie că e un pacat că joci și că e o muncă necinstită? De exemplu dacă iei o mașină faci accidente sau un apartament...? (mai mult)
Buna ziua! Vreau sa stiu programul Liceului George Baritiu Baia Mare pentru ca pe site- ul lor nu gasesc un orar, gen vreau sa stiu daca incep dimineata sau dupa- amiaza in clasa 9 si cate ore as avea...? (mai mult)
Salut TPU ce parere aveti de internetul la telekom pe cartela, voua cat de bine va merge sunteti multumiti de el, multumesc dau funda!
Buna,stie cineva muzica de fundal(sunet)a acestei muzici https://youtu.be/eAgdzpCAg4U am tot cautat si nu gasesc nimic, am mai postat si nu mi s-a raspuns, va rog am nevoie cine stie sunetul
Salut, cineva îmi poate aduce din UK un detector de metale el neavând autorizație? Adică el îl cumpara și mi-l și poate aduce?
Salut TPU, cei care aveti net de la digi rds cat de bun este netul de la digi, adica merita sa bag internet de la ei, da sau nu? Multumesc dau funda
Acum in mall am auzit ca nu iti mai trebuie certificat verde. Trebuie test sa poti sa intri direct?
Care este mâncarea mai de calitate: cea din SUA, sau cea din România? Când întrebarea este despre calitatea mâncării în SUA vs UE, UE e mai în față în general, deci această întrebare nu...? (mai mult)
Ce sa ii cumpar iubitei de Craciun? Habar nu am, nu vreau bijuterii, i-am luat deja recent.Si de anul nou la fel, ce pot sa ii ofer?
Am depasit termenul de ridicare a unei comenzi prin eMAG(astazi fiind ultima zi). Mai gasesc coletul daca merg dimineata la 6?
Buna, am cont la BCR si de cateva luni primesc mesaje, uneori mai rar alteori mai des cu privire ca mi- a intrat bani pe card dar numarul cardului respectiv nu este al meu si am vorbit cu Banca si mi-...? (mai mult)
Salut. Dacă iubita mea azi dimineață la 8 a luat o pastila de a 2- a zi și acum a mâncat cereale ce poate conține lapte își mai face efectul pastila de a 2- a zi? (Nu a mancat cereale cu lapte ...? (mai mult)
Buna, am primit filmarea de la nunta pe un link si as vrea sa o descarc pe un stick usb, video- ul are 4 ore am cumparat unul de 128 gb dar nu merge. Stie cineva cat de mare ar trebui sa fie usb- ul ...? (mai mult)
Buna. Cat costa sa trimit o scrisoare de aici in alta tara din Europa? Multumesc
Am mai multe intrebari legate de sgp (soldat gradat profesionist) 1. Pot urma doar un curs de formatare dupa ce termin liceul si iau bacul sau trebuie sa merg la o facultate pentru a deveni sgp? 2. Daca...? (mai mult)
Salut! Ce volan de gaming îmi recomandați la un preț în jur de 500 lei
Cum pot scoate o pată albă de pe pantaloni? Nu știu sigur daca e decoltată sau dacă e pata de vopsea. Dacă e decolorată și aplic venish se poate decolora mai rău?
La HBO GO se regleaza calitatea video in functie de viteza la internet?
Unde te poti retrage de unul singur in Romania?
Daca te calugaresti aici in Romania ce biserici sunt unde e mai liniste asa?
Hei TPU, prin ce folie nu se reflectă deloc lumina? Cu ocazia sărbătorilor, am montat câteva ornamente, dar se reflectă prin geamul ușii. Ce ar trebui să fac să blochez această reflectare?...? (mai mult)
Salut. Am comandat ceva si vine prin Fan. Ieri la ora 18 a fost preluat de catre ei, iar in seara asta cand ma uit la AWB tracking apare urmatorul mesaj: Ultimul status al expeditiei: contactat; livrare...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!