Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU! Stie cineva unde gasesc si eu cartea Agenda 21 scrisa in romana in format PDF?
Pot transfera bani online de pe card pe alt card la alta banca daca acel card pe care mi s au virat bani nu a fost activat în bancomat? Îl am in plic, sigilat și mi s- a virat salariul pe el și...? (mai mult)
Salut TPU! Cum fac sa nu mai vad pe Youtube clipuri romanesti cu vloggeri romani, tot felul de canale romanesti pentru ca sunt nu mai tampenii, vreau sa vad alte clipuri din alte tari cand dau pe, , ...? (mai mult)
Salut TPU! Ce preferati dintre Instagram si Facebook?
Salutare TPU, vreau sa recuperez o conversatie de pe messanger si am sters-o acum mult timp, si nu stiu cum sa o am iarasi inapoi... am incercat sa-mi descarc toate informatiile mele dar degeaba
Salutare tuturor! Îmi poate spune si mie cineva ce brand de țigări a fost cel mai popular in Anglia Interbelică?
Buna TPU. Azi mi-sau rupt pantalonii pe cusatura de la posterior...Ce as putea face? Gaura e cam cat un creion din ala mai gros...
In momentul acesta cat costa un kw? si cum se va schimba pretul in anii urmatori?
Itinerarii europene(la ora de optional)=geografie? Daca nu, ce credeti ca se face in ora asta? Trebuie sa aleg din mai multe materii si nu stiu ce aleg si e aiurea.
Buna! Nu prea merg cu transportul in comun dar acum sunt nevoita sa o fac.Am inteles ca pot sa platesc calatoriile cu un card Visa. Voi ce experiente ati avut cu aceasta metoda de plata? E dificil? ...? (mai mult)
Daca imi cumpar Xbox game pass, am acces la cele 100 de jocuri?! E prin stream ca Stadia si NVIDIA NOW? E mai bun decat ele?
Buna dimineata. Vreau sa platesc ceva prin internet (numai asa se poate). Pretul afisat este in Euro. Pot folosi cardul de Lei? Se face conversia? Sau e nevoie sa-mi fac un card in Euro?
Pot folosi cardul Revolut la orice bancomat? Vreau sa adaug niste bani
Buna! Dacă locuiesc in Austria și sunt in ajutor de șomaj pot sa merg in România de sărbători?
Imprimare pe tricou? 1ce fel de foaie ai nevoie de imprimat, simpla gen a4 sau speciala? 2 poti sa pui foaia si la imprimanta si sa te folosesti de un fier de calcat ca sa il imprimi pe tricou? 3 sau...? (mai mult)
Salut, îmi puteți spune cum fac un cap de urs pentru anul nou? Detalii cu Detalii. Dau Funda pentru cel mai bun raspuns. (nu stiu la ce categorie sa pun)
Unde pot găsi și eu un catalog online de la Jumbo?
Dacă ma poate lamuri cineva. Am văzut ca la UMF Iași exista secția de nutriție și dietetica și se face 3 ani. Nu am înțeles sigur, se da examen la alegere dintre biologie și chimie? Sau sunt...? (mai mult)
Buna seara, am un prieten in USA care vrea sa vina acasa de sarbatori - este vaccinat in USA si are ca dovada "COVID- 19 Vaccination Record Card" asa se numeste si arata ca un cartonas pe care se inscrie...? (mai mult)
Salut, am un voucher rabla pentru televizor si as dori sa iau unul dintr- un magazin. Este neaparat nevoie de prezenta mea ca sa il pot lua sau pot sa- i dau codul tatalui meu ca sa il poata folosi el...? (mai mult)
Salut TPU, dacă am 13 ani pot cumpăra un bilet de tren CFR?
Bună seara. În afară de compari.ro ce alte site-uri îmi puteți recomanda pentru verificarea prețului unor produse?
Cam ce preț ia la o croitorie că sa îmi mute o capsă la pantaloni?
Poți depune bani la un bancomat Raiffeisen public?
Vreau și eu model sau poate îmi dați o idee cum pot formula o declarație privind acordul de prelucrare date cu caracter personal. Trebuie scris de mână, semnat, apoi trimis pe email. Am tot cautat...? (mai mult)
Am citit pe internet că biletele de trimitere pentru investigații paraclinice (în cazul de față, imagistică) pot fi folosite oriunde în țară nu numai în raza județului unde a fost emis. Vreau...? (mai mult)
Am primit ieri mesaj pe telefon de la FocusSat cum că subscripția mea a expirat și să intru pe un link ca să fac cont online și să reincarc acum smartcardul.(era un număr cu 69 la sfârșit).Tot...? (mai mult)
Pot plati spotify premium cu paysafe card? Si cum se procedeaza?
Ce documente sunt necesare pentru a ma inscrie in programul casa verde fotovoltaice si unde trebuie sa le depun pentru a ma inscrie?
M-am mutat recent in chirie singur și mi-a venit după o lună doar factura la curent, dar facturile la gaz și apă cum le plătesc?
Buna ziua, atunci când am dat sala la C am plătit taxa de 89 de lei, întrebarea este dacă aceasta trebuie sa o plătesc și pentru categoria CE?
Bună, pot lua antiinflamatoare dacă folosesc anticoncepționale?
Buna ziua, vineri am sala la categoria CE. Când am dat sala la C am plătit taxa de 89 de lei, întrebarea mea este dacă mai trebuie sa plătesc aceasta taxa și la CE?
Bună, ce site are întrebările de la examenul auto? https://www.drpciv-teste.ro/ sau https://www.e-drpciv.ro/? Care mi-l recomandați? Mulțumesc! FUNDĂ!
Am văzut ca la Facultatea de Biologie din București exista la masterat programe de Biologie Medicala sau neurobiologie. Ce poți lucra cu un master în neurobiologie? Practic nu ieși doctor, dar concret...? (mai mult)
Buna. Cineva care stie daca facultatea de politie din Cluj iti plateste chiria? Am auzit ca in cazul in care nu vrei sa stai la ei in camine(unde nu vreau pentru ca nu pot sa ies decat in weekend) iti ...? (mai mult)
Bancile sunt deschise zilele astea? Am auzit ceva de 5 zile libere sau sunt inchise doar de 1 decembrie?
Mai sunt restrictii de noapte? Nu au trecut 30 de zile de când au întrat în vigoare restricțiile?
Salut, am comandat 10mp de gresie, dimensiunea unei placi este de 120x60cm. As vrea sa știu câte placi sunt in cei 10mp?
Știe cineva cum se face un cont de iCloud? am un telefon care a mai fost la cineva, și ia dat resetare, și când am încercat sa pun un cont sau sa fac unul, nu merge, și îmi spune ca s au făcut...? (mai mult)
Salut TPU! Am masinile virtuale VMware workstation 15 si 16 Player(non comercial) pe doua pc- uri. Am incercat azi sa- mi instalez windows 11 pe ele si nu a mers. Nu recunoaste fisierul ISO. Error name:...? (mai mult)
Salutare. Eu la anul o sa dau examen la clasa a 8 a si as vrea sa stiu, daca pana acum media mea generala din clasele 5-7 este 9.37, este posibil sa ajung la un liceu bun?
Plasticul cand arde produce monoxid de carbon sau nu?
Salut, ma ajuta careva cu un cod pentru notepad (simplu) prin care as putea afisa in HTML data si ora exacta? Am tot incercat diferite coduri dar nu prea reusesc, pe deasupra nici nu gasesc tutoriale...? (mai mult)
In cat timp intra alocatia in contul bancar dupa depunerea dosarului
Bună,știe cineva o vrajă care chiar merge pentru a te suna cineva sau a te căuta repede? cele de pe YouTube sunt false!
Bună dragilor, ştie cineva nişte desântece : Ps:Cum se potoloeşte vântul cu pământul, soarele din cer, focul din cuptor, oamenii prin pat, ca ei de neghezat aşa să se potoloească toată....Am...? (mai mult)
Unde ai putea gasi tech fleece in Romania?
Ce pasta de dinți folosiți? Am văzut pe net glory smile Sau ceva de genul, nu vreau Paște de dinți normale gen Colgate, vreau paste care sa curețe dinții sa ii lase albi, și după sa ii mențină....? (mai mult)
Buna, sunt in Anglia si am toate actele, vreau sa zic nationa insurance number, pre sletted status si permit, intrebarea mea e, as vrea s- o aduc pe mama mea aici, dar ea nu a lucrat si nici nu are...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!