Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Buna TPU, ce cărți de bac știți pentru profil tehnic? Romana, mate și BIO ma interesează. multumec
Salut, vreau ca sa- mi transfer niste bani castigati in Crypto dar spune ca nu am activat ceva pentru retrageri. Am incercat sa trimit 1 lira la contul respectiv pe care l- am primit prin email dar spunea...? (mai mult)
Ce sa fac dacă mi-am schimbat telefonul și nu mai am emailul și nici parola nu mai țin mine, cum sa imi recuperez emailul DAU FUNDA ????????????
Ma poate ajuta și pe mine cineva, am o problema la pc și atunci când vreau sa conectez monitorul la placa video(gt 730) cu hdmi ul îmi da input nor suported dar când conectez cu vga nu am...? (mai mult)
Bună! Am un boloboc de 40 mm pe 5 mm și lichidul pe care îl contine nu este galben, ci este transparent. incolor. Nu am mai văzut astfel de boloboace iar când l-am găsit prin casa m-am mirat.
Buna ziua! Era un link de unde descrcam video de scurta durata, gratis, dar am reinstalat windowsukl si am pierdut linkul. Stie cumva cineva? Faceam cu diferite filmulete clipuri pentru YouTube, ...? (mai mult)
Prin ce este calitatea imaginii mai buna VGA sau HDMI
Salutare! As avea bilet de avion in 3 zile din Italia spre Romania si as dori sa duc cateva piese de scuter acasa. Ma intereseaza daca e posibil asa ceva, bagajul ar fi acela de 20kg care vine jos. ...? (mai mult)
Salut! Astazi am achiziționat o calatorie pentru stb cu 24pay la 10 secunde dupa dupa ce controlorul a oprit aparatele, am asteptat mult deoarece asteptam confirmarea platii in ing, totusi, el mi- ...? (mai mult)
Am un Smart tv Samsung cu diagonala de 163cm prețul unuia e in jur de 3000 de lei aseară am reușit sa ii sparg ecranul l- am aprins și funcționează doar ca pe ecran este crăpătura de la display...? (mai mult)
Dacă îmi cumpăr un Xpen, pot scrie cu el direct pe touchpad-ul laptopului fără să mai iau și tabletă grafică?
Ce semnifica dacă am visat ca părinții decedați încercau sa ma omoare? (ma sugrumau de gat) Acord fundă. Btw, care este cel mai horror coșmar visat de voi? Ce a-ți visat?
Salut,daca fumez câteva țigări pot să mă mai las?
Este necessare certificatul verde la Selgros Arad!?
Salut, știe cineva daca exista autobuze care vin dimineața până în 6 din direcția Sapata Costești înspre Pitești? Eu locuiesc în Albota și am nevoie sa ajung in Pitești până în ora 6:00-...? (mai mult)
O digestie rapida inseamna si un metabolism rapid? In sesnul ca imi este mereu foame la 1 ora sau 2 dupa ce mananc destul de consistent
Salut,cum se numește amestecul ăla,in caz că are un nume, de alcool, jeleuri, energizant? Că nu mai știu toate ingredientele și nu știu cum să caută gasesc
Buna TPU Oare îmi pote spune cineva denumiri de Noodle care sa nu fie atâta de picant dar totuși sa aibă acea textura cremoasă Mulțumesc
Bună seara! Se poate lua în avion trotineta electrica?
Am o intrebare daca vreau sa trimit un produs la garantie certificstul de garantie se prea la courier sau nu si daca nu cum courierul ia legatura cu cei de la sediu ca a ajuns coletul stie cineva?
Daca am zgâriat echipamentul remote adică laptop și îmi închei contractul cu firma, va trebui sa îl plătesc? El nu a fost nou, in procesul verbal nu scria de starea lui estetica, i am făcut o zgârietura...? (mai mult)
Salut am o întrebare, as vrea sa dau sala auto pentru categoria b si am înțeles ca ar fi nevoie sa ai vaccinurile facut, stie cineva daca pot merge doar cu test? Menționez ca prima doza am făcut...? (mai mult)
Saluatare.Cum pot să-mi verific cardul pe contul de paypal? E un cod de 4 cifre și nu știu de unde să-l obțin.
E ok sa cumpar de pe olx un iphone 11 pro max nou, dar schimbat pe garantie? Persoana de la care vreau sa il cumpar nu e bisnitar, si detine toate actele doveditoare Problema e ca toate telefoanele...? (mai mult)
Salut,dacă am făcut sport de contact 10 ani și vreau sa ajung în armata o sa fiu avansat mai repede?
Stie cineva dacă ai nevoie de certificat covid ca sa intri la mc Unirii?
Bună ziua. Dacă trimit un plic către o destinație și fără timbru, va ajunge la destinație? Sau îmi va veni înapoi?
Care e diferenta intre a vinde un laptop si a amaneta un laptop? Apropos, care ar fi variantele sa vand un laptop cat mai repede? E mai vechi de 3 ani. La unele amanete nici macar nu mai primesc asa ...? (mai mult)
Bună! Oare știe cineva din Alba Iulia o entitate care ar lua practicanți? Sunt la master specializarea Administrarea Afcerilor în comerț, turism și servicii si sunt obligată să fac practică la...? (mai mult)
Salut, este legal sa am vesta tactica interventie Plate Carrier Harness pentru o poza? Gen sa nu ma ia politia la intrebari sau ceva de genul?
Hey TPU! Credeti ca in Bucuresti te-ai putea descurca cu 500 de lei lunar? (Tu avand asigurata cazarea si intretinerea- apa, lumina, curent etc?)
Mai e acea oferă cu marți bucket in restaurantele kfc?
Salutare,am o mare problema, as vrea să mă angajez dar nu pot că-mi trebuie diploma de 8 clase și eu am doar 5 clase. Specific am 23 de ani, ce sfat îmi puteți da? Va mulțumesc!
Bună, doresc să- mi fac tatuaj permanent pe deget cu o cruce simplă. Întrebare: Pe care mână se realizează și pe care dintre degete? Asta dacă există o regulă în această privință. ...? (mai mult)
Buna ziua! Am auzit ca exista niște sondaje/chestionare online care te plătesc cu vouchere eMAG de diferite sume. Știe cineva?
Dozele de aluminiu au o etichetă pe exterior sau sunt vopsite?
Salut! Cum pot trimite ceva prin fan courier? E prima data cand fac asta, as putea sa il predau la sediu? Si trebuie sa scriu eu pe foaie datele sau? Multumesc
Am o problema și sper să mă ajutați. Mâine se împlinesc 14 zile de când tatăl meu este în spital. Deși s- a vaccinat, a făcut o formă ușoară de Covid. El face și dializă, are și un picior...? (mai mult)
Bună TPU! Nu știu dacă știți, dar de luni avem restricții. Având în vedere că în urmă cu o săptămână am ieșit din izolare și am fost contact direct cu mama, se poate presupune că am...? (mai mult)
La facultatea de istorie din București dai admitere sau este doar media de la bac? Totodată, daca ar fi sa alegi, te-ai duce la filosofie sau la istorie?
Salut! Cum se calculează impozitul pe care trebuie să îl plătesc la ANAF pentru chirie? Vreau să închiriez un apartament cu 250 de euro/lună. La cât să mă aștept să fie impozitul anual?...? (mai mult)
De cand se aplica noile legi 'impotriva covid'?(restrictii) Am voie azi, 24.10,sa merg la market?(neavand vaccin sau covid in perioada aceasta)
Trebuie sa stiu sa lucrez foarte bine in documente Word, Power Point, Excel etc. pentru facultate? Orice facultate as urma?
Salutare, am o intrebare urgenta:Daca suntem cinci membri in familie:mama, tata, fratii mei mai mici de 16 ani la liceu si eu de 21 de ani student, cine sunt persoanele aflate la intretinere? Iar mama...? (mai mult)
Buna seara TPU, As dori sa stiu, daca schimb furnizorul de electricitate cu unul nou si inca sunt facturi neplatite la furnizorul vechi, exista posibiliatea ca acele facturi sa se cumuleze la furnizorul...? (mai mult)
Salut! Am nevoie de un răspuns 100% sigur, va rog! Bunica mea locuiește împreună cu cei doi fii ai ei..toți 3 au fost confirmați pozitiv covid. Știți cumva daca după 7/8 zile se poate face testul...? (mai mult)
Știe cineva de ce hardware-ul pentru amprenta nu a fost găsit?
Azi a dat cineva cu trotineta peste mine, adică mi- a lovit adidasul și am niște adidași albi, iar s- a făcut o urmă de ca cauciucul trotinetei pe ei și nu se mai ia, mă puteți ajuta cu niște...? (mai mult)
În ce fel poluează mediul, sticla PET aruncata pe jos in natură? Ca din câte știu se descompune complet la un moment dat
Buna ziua de curand mi- am cumparat niste casti, dar am vazut ca nu se potrivesc cu ce imi trebuie mie. Am incercat sa deschid cat se poate de frumos cutia, sa nu o rup si sa las toate lucrurile la ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput