Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Hei TPU! Eu sunt foarte sensibil cu simnul, in sensul ca daca aud un sunet mai puternic, imediat ma trezesc, si as vrea sa imi achizitionez niste dopuri de urechi. Doar ca sunt prea multe si nu stiu...? (mai mult)
Noroc, trebuie sa aplic pentru ceva un formular (nu intru in detalii), voiam sa stiu daca de exemplu ma cheama ion - Andrei stefan. pot da stefan first name sau trebuie neaparat doar Andrei?
Care este scopul caselor de pariuri de a oferi bonusuri fara depuneri? Pana la urma nimic nu este gratis si totul cu un scop...
Salut! A mai aplicat cineva pentru loc de parcare in București sector 3 prin sistemul online? Sunt 5 locuri pentru care m- as califica cu adresa mea, dar acolo vad ca pot selecta un singur loc pentru...? (mai mult)
SALUT.EU SUNT ANUL 1 LA O ANUMITA FACULTATE DIN CADRUL UNEI UNIVERSITATI.Ma intereseaza sa stiu daca ma pot transfera la alta universitate, deci si alta facultate fara a fi nevoit sa repet anul 1 din ...? (mai mult)
Stie cineva de ce acte am nevoie pentru a ma angaja? De exemplu stiu ca trebuie sa le arat cazierul, adeverinta de elev, mai trebuie altceva?
Programul Idm e sigur? Am înțeles că nu ar fi așa sigur si e cu probleme de viruși
Buna ziua, doresc sa vand un apartament dar nu stiu ce acte trebuie sa fac rost, ma puteți ajuta va rog?
Știe cineva dacă trebuiesc ceva acte dacă vrei sa mergi in Italia?
Salut! Vi se pare tarziu ca un om sa inceapa facultatea la 24 de ani?
Bună seara. Un prieten de-al meu are cont paypal...și vrea să mai adauge niște bani în cont, dar nu are card. De unde poate reîncărca contul de paypal? Ofer funda.
Salut TPU! O persoană poate sta pe Facebook 2- 4 ore continuu? Adică apare pe mess că este activ de 2- 3- 4 ore, apoi iese câteva minute sau o ora si după intra iar! Poate fi o eroare a Facebook-...? (mai mult)
Daca depasesti consumul estimat in contract la utilitati(enel, eon) platesti mai mult kwh?
Salut TPU! Peste aproximativ o lună urmează să fac 14 ani și trebuie să- mi fac buletinul, doar că nu știu când trebuie să mă duc, cu 2 săptămâni înainte de a împlini 14 ani sau după ...? (mai mult)
Salut, vreau sa stiu si eu un lucru, va rog. De exemplu ma cheama Popescu - Stefan Andrei, care este First name, Middle name si Last name? La noi stiu ca nu exista ideea cu Middle name, dar in alte...? (mai mult)
Daca am pierdut cartea de identitate in cat timp se elibereaza alta noua? Am o urgenta, fara raspunsuri de 2 lei, raspundeti exact
Salut, bunicii mei au covid si trebuie sa plateasca factura, sunt in carantina, cum as putea s-o platesc eu, fara sa pun mana pe ea, (ELECTRICA) merge cu vreun cod dupa ea ceva?! Urgentt
Pretul unui aparat dentar fix este 2500 doar o arcada sau ambele? Adica si sus si jos
Vreau sa- mi fac dosar pentru o bursa sociala la facultatea de stiinte sociale din cadrul UCV.Chestie e ca nu prea pricep ce trebuie sa fac pentru a face rost.Din cauza asta nici anul trecut nu am stiut...? (mai mult)
Buna TPU! Oare dacă furi din magazinele de haine ceva și nu te prinde te pot identifica după camere? Am un prieten care mereu fura haine din magazine(le ia pe dedesubt la cabina și nu e prins) și ...? (mai mult)
Salut TPU, am pus pe 10 octombrie o comanda pe eMAG la un easybox nou instalat la mine în cartier, mai exact am comandat un mouse și un mousepad, livrarea spune ca ar fi trebuit sa vina pe 14 octombrie...? (mai mult)
Salut, imi poate spune cineva de un caninet stomatolog care are contract cu C.A.S in Brasov?
Salut am si eu o intrebare care cunoaste si stie sa zicem ca am pierdut cardul sau am uitat pinu BCR merg la banca si ai spun si zice ca face alt card si peste o saptamana sa vin sal eau trece...? (mai mult)
Ceva idea de tatuaje pe dosul palmei
Salut! Daca nu am peste 18 ani, ma pot duce sa cumpar ulei siliconic sau co2 uri din magazin?
Salut, sa ziceam ca ma cheama Popescu - Stefan Andrei, care este First name, middle name si last name? Am tot vazut ca majoritatea spun (de ex: First name este Andrei si last name este Popescu) sau...? (mai mult)
Deci, dragii mei, vreau sa aflu un număr de telefon și gen avea prefix de Italia. Cum fac sa îl aflu, că gen are 12 numere? Am incercat sa scot primele două dar tot nu e bun numărul. Ajutor!
Locuiesc in Italia as vrea sa cumpăr niste lucruri...pot plati cu Mastercard in euro?
Am un birou de lemn în care se tot aude o insectă rozând. Am dat cu lac pe el și tot s-a auzit apoi. Cu ce aș putea da pe el să se ducă?
Pot intocmi si semna un contract pe laptop? Cu semnatura electronica prin Windows Pen. Daca da, cum inchei aici? 9.3. Prezentul contract s- a incheiat...* Completez "electronic intr- un singur exemplar"...? (mai mult)
Bună, am o întrebare mai complicata pentru cei care știu, am venit de o săptămână în Germania la cineva, am fost, m- am angajat, fara sa fiu amelduit, cel la care stau acum vrea sa ma dea...? (mai mult)
O paleta cuva se montează greu? Am una lipsa și tot îmi gaureste hainele! Cred ca am găsit pe eMAG un model care s- ar potrivi mașini de spălat INDESIT https://www.emag.ro/paleta- cuva- masina-...? (mai mult)
Aparatul cu sunet care tine soarecii departe poate afecta un porcusor de guineea? Adica oare aude sunetul acela
Dacă un prieten de al meu, un cunoscut, a făcut o greșeală și o regreta enorm, a vorbit de câteva ori cu câteva fete de 14 ani și 16, printre care i- au trimis poze nud, fără ca acesta...? (mai mult)
Daca primesc un colet si trebuie sa arat buletinul, pot arata o poza cu el?
Salut! Daca cumpar un pistol airsoft, dupa ce ii dau datele unde stau si numele, cand ajunge coletul trebuie sa-i arat un buletin sau nu? Urgent!
Salutare, mi- am facut un contract la enel si nu sunt multumit de oferta pe care am ales- o, mi- a pus domnul de acolo vreo 4 foi in fata una era cu nu stiu ce reducere de 40% primul an si am ales o ...? (mai mult)
Ce se poate întâmpla dacă un major, fără abateri înainte, trimite și primește poze nud cu fete, asta de pe cont anonim, iar fetele nu au fost șantajate, amenințate, injurate și nici nu...? (mai mult)
Imi poate spune cineva ce ii Bigcommerge?
Salut, am o intrebare cu privire la alocatia pe care nu am mai primit- o din august (am 18 impliniti din decebrie 2020, la acel moment am depus cererea pentru alocatie si am primit- o in continuare)...? (mai mult)
Urgent! Deci sunt din Cluj și aș vrea să îmi comand pizza, îmi recomandați cevaaa gen restaurant sau nu știu... Urgent până nu- mi trece foamea! Să aibă și livrare la domiciliu, va pup!
Cum procedez să trec pensia de urmaș pe numele meu? Ce acte și unde trebuie să mă duc? Pensia este pe numele mamei.
La ce rata de incidenta se carantineaza un municipiu?/oras. Gen sa nu mai ai voie sa iesi sa intri in el.
Cum pot umfla o minge fara pompa?
Hei TPU, din ce loc pot băga bani pe paypal? Adică într-un cont?
Se inchid salile de fitness la incidenta de peste 6?
Bună seara! Am si eu o nelămurire, mi-am făcut programare pentru pașaport si nu știu cand se plătește taxa pentru pasaport înainte sa merg la ghișeu sau când merg la ghișeu?
Https://www.aliexpress.com/item/4000091869058.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.5f7823d9uLsRUO&algo_pvid=b53b234c- fbb5- 4dd0- bcda- f9f68463b848&algo_exp_id=b53b234c- fbb5- 4dd0- bcda- f9f68463b848- 0&pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22%3A%2210000000243659173%22%7D...? (mai mult)
Cum inchid un card/cont la UP Romania? In ciuda faptului ca nu mai lucrez la firma respectiva, am primit cardul acesta de la ei prin intermediul cuiva... Pe moment am banuit ca vor sa- mi bage restul ...? (mai mult)
Am o lampa led de birou DTT 13 firma taotronics luata de vreo 2 ani si ledul nu se mai aprinde, se poate arde sau este din cauza adaptorului? Multumesc, astept urgent un raspuns de la cineva care se ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului