Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Care este cel mai bun site cu informații meteo?
Pe 5 octombrie de ziua educatiei se invata?
Hey TPU, vreau sa stiu unde pot găsi glicerol.
Hey TPU, vreau sa stiu unde pot găsi apa distilata
Am pierdut diploma de 12 clase, cum o pot recupera?
Bună! Daca eu încep anul întâi de facultatea pe 1 Oct, mai trebuie să scot adeverință de student pentru banii de liceu ai fraților?
Unde pot găsi carnet de elev pentru școală postliceala în Constanța?
Care e cea mai ieftina cartela pentru internet in Germania? Am fost la mall si nu stiam ce cartela e mai eftina toate sunt peste 25 euro
Dacă n-am cutia originala a laptop-ului, ce as putea folosi in loc?(unde trimit laptopul or zis ca e ok și dacă nu am cutia originala). Sau de unde pot sa iau vreo cutie asemănătoare?
Deci vreau sa călătoresc cu trenul gratis cu carnetul de elev dar anul acesta am trecut am 10- a și carnetul este vizat pe 2020- 2021. Trebuie sa îl vizez și pe 2021- 2022 chiar dacă abia a început...? (mai mult)
Se poate returna un produs in magazin daca nu am ambalajul original? Daca vreau sa returnez un laptop, de ex la media galaxy si nu am cutia lui, pot returna in alta cutie? Am cautat la ei pe site si ...? (mai mult)
Salut, întreb pentru București ce înseamnă abonament metropolitan (am acces la autobuze, metrou etc.) sau?
TPU! Sunt însărcinată și intr- o luna urmează sa nasc dar am auzit ca tatăl bebelușului nu mai are voie sa vina la spital nici sa îl vadă doar când voi veni acasă, este adevărat? Multumesc...? (mai mult)
Am comandat ieri niște produse și am primit mail cum că s- a confirmat comanda.Azi nu am primit mesaj, iar mâine seară plec la țară.Pot să sun să îmi amâne comanda, dar să vină de luni? ...? (mai mult)
Heyo TPU, am o întrebare! Aparent îmi cresc cele 2 masele de minte sus și cea de pe partea dreapta are coltul deja ieșit. Faza este ca nu ma doare absolut deloc, este normal? Știam ca la maselele...? (mai mult)
Salut, Are cineva un email al celor de la eMAG? Unde pot face o reclamatie? Am comandat ceva si am primit altceva
Salut. Imi poate recomanda cineva fotografi de nunta buni si la preturi decente si care se poate si deplasa in alte judete? (in zona Buzau, Braila, constanta, Bucuresti)
Cum pot sa obtin un medic de familie (Bucuresti)? Unde ar trebui sa ma duc ca sa ma inscriu la un medic de familie?
Salut TPU. Eram in spate la un centru cultural și fumam, a venit poliția locală și mi- a zis că nu este voie sa fumez, eu nu am știut că acolo nu ai voie sa fumezi și mi- a cerut datele și aș...? (mai mult)
Buna seara, stie cineva cum se face o "faceti o adresa - "Note scrise"" pentru judecatorie? Va multumesc anticipat!
Salut! Imi doresc extrem de mult sa ajung in America, dar nu prea am idee cum. Am auzit ca trebuie viza, este vreo alta modalitate sa ajungi si fara? Daca ati putea sa imi spuneti in totalitate cum sa...? (mai mult)
La ce rata se inchid acum scolile?
Salutare la toți! Am primit de la un prieten doua converctoare de marca Juno unu mai mic și unu mai mare și sunt echipate din fabrica sa meargă pe Gaz natural și încerc sa le pun pe GPL problema ...? (mai mult)
Bună! Știe cineva dacă în Gura Humorului se pot lua autobuze sau taxi până la completul Arinis? Sunt în vizita, nu am mașină și mă întreb cum aș putea ajunge. Mulțumesc!
Salut, daca nu ai specificat la inmatriculare ca vrei loc la camin (asta fiind precazarea?) te mai poti caza in ziua propriu zisa a cazarii? In Universitatea din Pitesti
Salut TPU! Întâmpin o problemă cu aplicația BT pay de la banca Transilvania. Când doresc sa plătesc cu telefonul îmi este refuzată plata, ieri mi- a mers toată ziua, astăzi nu. Țin să...? (mai mult)
Știe cineva daca acele clădiri de birouri mari fumurii, care nu se vad pe interior, au folie anti UV? Nu e vorba că mă bate soarele direct, el nu se vede pe geam însă nu mă pot concentra la job...? (mai mult)
Am o intrebare. Stie cineva cum pot sa mut data de livrare a coletului de la Gls?(habar nu am daca am incadrat intrebarea asta la categoria corecta...)
Știe cineva dacă există în Iași vreun service sau un loc în care pot să duc un aparat vechi tip TLR (Yashica A) pentru a fi curățat/reparat? Uneori lamelele de la obturator se blochează. Le- ...? (mai mult)
Salut, Daca e cineva aici care a mers recent din Anglia in Romania cu masina si imi poate oferi si mie niste informatii. Ce fel de documente trebuie sa am cu mine pentru a calatori? Multumesc! Vreau...? (mai mult)
Buna TPU! Poti sa iti faci iubita in liceu militar(Breaza) sau sunt interdictii?
Salut! Știți unde aș putea să găsesc lichid pentru încărcat brichete în Iași? (nu tuburi cu gaz)
Buna, deci aveam 2% baterie la telefon si mi s-a închis, l-am bagat la incarcat dar se deschidea (nu de tot) si dupa iar se inchide si tot asa, acum merge dar vreau sa stiu ce s-a întâmplat.
Hei TPU. De câteva zile, am început să folosesc platforma Linkedin. Am dat 18 mesaje, la diferite persoane și am rămas fără credite InMail. Trebuiesc cumpărate acum sau ce trebuie să fac? Ofer...? (mai mult)
Ce inseamna "agent de curatenie"? Ma refer la job.
Buna seara, In octombrie o sa plec in Romania din Cipru, am facut vaccinul, trebuie sa mai fac ceva test? Multumesc. Dau funda.
Buna, pentru cei care știu, se poate depune viza de munca in UK? Și cât de greu este?
Prin ce metoda imi este mai usor sa trimit niste haine sau bagaje cu haine dintr- un oras in altul? Trebuie sa ma mut si nu am loc sa le asez pe toate, asa ca ar trebui sa fac mai multe drumuri, iar...? (mai mult)
Buna, as dori sa ma ajutați doar cei care au trecut prin ceea ce va intreb, ce proceduri trebuie sa urmez pentru a întocmi actele pentru a putea locui in Franța si cam cat durează, care sunt pașii...? (mai mult)
Buna seara, trebuie sa merg la un botez și la un majorat și nu are cine sa ma duca. Unde pot găsi in București un șofer care sa ma duca și sa ma aducă acasă? Ideea este ca eu stau in București...? (mai mult)
Buna ziua, Tatal sotiei a fost veteran de razboi cu decoratii, sotia (fata veteranului )poate primi indemnizatie sau ceva teren? Mama sotiei (sotia veteranului a primit indemnizatie dar a decedat)....? (mai mult)
Salutare, Voi ce firma de internet recomandati din propria voastra experienta? Si ce nu, bineinteles. https://www.msi.com/Laptop/GF63- Thin- 9RCX/Specification Stau in Iasi, zona centrala, ...? (mai mult)
Daca nu mi se mai face inventarul la munca, ca mi l-a facut acum o luna, sunt obligati sa imi dea ceva precum nu mi se mai face inventarul in conditiile in care eu plec?
Salut, știe cineva dacă poți lua bursă sociala de la facultate dacă ești înscris in regim cu taxă? Mulțumesc!
Cum pui pe excelbet la un meci ca se da minim un gol? Puteti pune un ss ceva va rog?
Buna! Am fost repartizata ca suplinitor necalificat, intr- o comuna, care e destul de departe de localitatea unde domiciliez si nu prea am mijloace de transport, trebuie sa astept la plecare vreo ...? (mai mult)
Salut! Tocmai am inceput studiile la UPT (Universitatea Politehnica Timisoara) si nu stiu cum se procedeaza cu cazarea la camin. Cand am fost sa depun dosarul fizic mi s- a recomandat sa fac poza la o ...? (mai mult)
Am 11 ani si vreau sa fac bani online cat si fizic. Strâng 5000 de lei pentru un motocross sau un atv pe care îl voi folosi la 16 când voi da de permis b1 sau am. Vreau sa va intreb cum pot economisi...? (mai mult)
Salut TPU! Pentru a deschide un cont bancar pentru salariu, trebuie să mă duc cu ceva de la angajator? Și încă ceva, dacă la un moment dat, nu o sa mai lucrez de exemplu, cardul îmi rămâne...? (mai mult)
De ce acte are nevoie o fata majora din Burkina Faso (Africa),ea fiind in Spania momentan, sa poata sa plece in Romania?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?