Cu ce pot să scot uleiul dintr-o bluză?
Ce și unde scriu pe plicul unei scrisori al cărui expeditor doresc să fie anonim?
Buna,exista posibilitatea sa mai trimit indexul încă o dată la Digi daca l am trimis deja o data, dar l am trimis greșit? mulțumesc anticipat!
Cunoașteți vreo marcă de semințe de floarea soarelui care să fie super sărate? Genul ăla de semințe care erau aproape învelite în sare :))... M- ar ajuta o marcă și/sau magazin unde găsesc...? (mai mult)
Salut. Imi puteti spune va rog care sunt diferentele dintre Publicitate și Media digitala la FSPAC? Sunt cursuri similare?
Buna ziua! L a liceul Spiru Haret din Bucuresti cam ce activitati au copiii in timpul saptamani alftel, dar in cea verde? Au cumva excursii? Multumesc mult!
Salut, am primit acum ceva timp o factură. Am plătit acum vreo săptămână la un aparat selfpay factura aceasta dar în contul E- ON myline îmi apare că este neplătită și că este scadentă mâine....? (mai mult)
Pe Vinted, pot pune coletul pe care trebuie să-l trimit la orice easybox sau trebuie neapărat să-l pun la cel pe care l-am selectat pentru a primi produsele cumpărate?
Am încercat să deschid o priză din aia Socho maro dublă și nu am văzut nicăieri așa zisele borne pentru fire. Nu pricep eu ceva sau ele chiar nu există? Există undeva L și N, scrie pe plasticul...? (mai mult)
Salutare am si eu o intrebare acum cateva zile am primit un fel de frecus la nivelul scalpului si simt o durere nu foarte tare dar se simte mai ales la soare e ceva grav sau trece peste cateva zile eu ...? (mai mult)
Cu cât se taie un stânjen de lemne in Sibiu
Dacă vreau să merg în Turcia și să îmi iau câteva haine pentru mine din bazar, trebuie să declar ceva?
De ce se mai nasc copii cu sindromul down sau autism și altele asemănătoare daca ele pot fi depistate în timpul sarcinii?
Bună ziua! Am atestat de paza dar l-am pierdut.Ce pot face in cazul acesta dacă l-am pierdut?
Cum este Colegiul Economic Administrativ din Iași?
Pot recupera materia de la profilul mate- info (intensiv informatica) clasa a IX - a? Sunt clasa a IX - a pe profil stiinte ale naturii bilingv engleza si vreau sa ma mut la mate- info (intensiv informatica)....? (mai mult)
Salut, aceasta intrebare va fi adresata persoanelor din Zalau sau cei din judetul Salaj sau pentru oricine stie, vreau sa stiu daca internatul si cantina de la liceul pedagogic Gheorghe Sincai se afla...? (mai mult)
Daca sunt student la Academia de politie pot sa merg in alta tara sa lucrez in timpul vacantei de vara?
Am băgat o mașină la spălat și după am observat că e apa în spatele ei.Am luat un șervețel și am început să șterg aceea apa după jos. Fara sa ating mașina de spălat, eu sunt foarte panicoasă...? (mai mult)
Am un card bancar la Raiffeisen dar as vrea să fac 2 tranzacții online de câteva sute de lei cu un alt card, la o altă bancă din România. Unde mă sfătuiți să mi deschid un cont cu un card aferent...? (mai mult)
Nu pot intra pe contul meu de face book, ma conectez si imi apare doar o pagina alba si logoul Facebook
Stau foarte prost cu orientarea in spatiu. Cand m- am mutat mi- a luat vreo saptamana sa invat unde e blocul meu. In fiecare zi veneam din oras si ma invarteam cate 10 min. pana il gaseam. Cand intru intr-...? (mai mult)
Buna ziua, intrebarea mea este adresata persoanelor cu dizabilitati. Cu permisul/legitimatia persoanelor cu dizabilitati se poate parca pe locurile marcate cu albastru in Bucuresti?
Buna! Recent m- am angajat si trebuie sa merg sa fac anumite analize medicale si sa merg la medicina muncii. Angajatorul mi- a oferit o foaie cu ce trebuie sa mai aduc, gen acte, iar cu majuscule scrie...? (mai mult)
Buna ziua, sunt la liceul agricol pe industrie alimentara și vreau să mă transfer la sportiv pe filologie sau stiente sociale am multe goluri la mate și nu iau bacul mentionez că am trecut a 12, ...? (mai mult)
Salutare. Dosarul de la facultate a fost declarat valid, dar in acest email primit am primit o legitimatie de concurs pe care trebuie sa o printez, ce semnificatie are acesta? E doar pe baza de dosar...? (mai mult)
Cu ce firmă de curierat pot trimite un plic A4 cu niște documente din București in Italia (vreau să le primească direct acasă ) DhL este f scump
Cum pot afla numărul de telefon după nume și localitate?
Știe careva dacă faci o cerere de rambursare la Apple și îți este acceptată, în cat timp îți intră banii înapoi în cont?
Buna seara. La schimbarea domiciliului, ce acte necesita reînnoirea?
Salut, am venit de o luna la munca în Olanda și mi- a pus varul meu canale românești la TV pentru a viziona meciuri de fotbal, dar e enervant ca meciurile au un delay de 2 minute față de transmisia...? (mai mult)
Locuiesc in strainatate si vin in fiecare an 2 luni in Romania si nu stiu cum sa ma descurc cu internetul, sunt niste oferte bune dar perioada minima contractuala e de 12 luni si eu stau aici doar 2, ...? (mai mult)
Salut, TPU! Am postat același clip de 3 ori pe YouTube, deoarece nu mi- l afișa nici în Youtube, nici în Youtube Studio. Și nici acum nu mi- l afișează pe telefon. Iar de pe laptop, deși îl...? (mai mult)
Buna ziua, eu am 16 ani si locuiesc cu ambii parinti cetateni romani in Germania de peste 5 ani. Vara asta as vrea sa plec cu fratele meu de 22 ani cu masina in Romania. Intrebarea mea este daca eu pot...? (mai mult)
Bună seara. Stie cineva cu ce traseu pot sa ajung din Gara de Nord la spitalul Dorin Hociota București? Mulțumesc
Bună seara! Am fost admisa la politehnica pe ingineria mediului. Știe cineva cât de solicitant este programul la aceasta facultate? Ideea e ca eu și muncesc pe 8h și vreau sa știu dacă ma voi descurca...? (mai mult)
Am uitat apa rece deschisa la baie vreo 4 ore la maxim la chiuveta imi vine mult de plata?
Buna tuturor, Aveti idee ce este la baza Oleg Brega? Activist civic, jurnalist, formator de opinie? Activitatea sa are o forma legala? Plateste taxe si impozite ca toata lumea? Astept raspunsuri...? (mai mult)
Hei! Aveti idee daca in luna iulie mai intra bursa școlară? Am căutat pe net și scrie ca doar cea socială intra pentru liceeni însă cea monoparentală mai intra? Nu prea găsesc nimic despre asta...? (mai mult)
Cum se numește infirmierul care lucrează la morga?
Salut, dacă sunt jandarm am voie să investesc la bursă?
Salutare. Știe cineva dacă un frigider care trebuie schimbat de eMag, din cauza că nu mai poate fi reparat se poate opta pentru alt aparat frigorific mai mare și mai scump. Cu diferența din partea...? (mai mult)
Buna,am intrat si eu la liceul Victor Slavescu cunoscut sub numele de 32 pe turism si alimentatie si as vrea sa stiu si eu detalii,cum se învata,ce ore se fac, daca se poarta uniforma etc
Salut, pun pe Facebook ca am inceput studiile la … cu date si tot si nu apare in profil. Ce pot face sa apara? DAU FUNDA
Buna TPU! astazi s- a auzit un fel de ticait din zona centralei, iar eu am scos o din priza cand l am auzit, insa acesta nu s- a oprit si a mai continuat ceva vreme, iar dupa 10 min crd sau ceva de ...? (mai mult)
SALUT TPU! Am o problema destul de mare zic eu. Tocmai am luat bacu, si vreau sa ma înscriu la facultate, mai exact la Facultatea de Stiinte Juridice din Arad, secțiunea Drept, la taxă. Am citit ...? (mai mult)
Salut,am și eu o nelămurire, m-am înscris la facultate online ieri mai exact Ubc Bacau, în cât timp ar trebui sa mi verifice dosarul?
Salut,am o nelămurire, m-am înscris online la facultate Ubc din Bacău ieri, în cât timp ar trebui să-mi verifice dosarul?
Credeti ca regizorii care fac filme horror sunt putin sadici? Dar cei carr se uita? De ezemplu eu am tumbueare obsesiva si imi plac filmele horror la maxim
Buna Îmi puteți răspunde urgent cum pot spala o perna? Nu știu dacă e cu puf! O pot pune în mașină de spălat? Daca da, la câte grade? Sau cum pot sa o spăl?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
10Bubico întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!