Bună, știe cineva dacă tatăl meu are 2 ani în grupa I și 4 ani și 6 luni în grupa a II a + 18 pe șantierul naval și alți 10 ani de muncă poate ieși mai devreme la pensie? Menționez este...? (mai mult)
Hei, am o intrebare ce poate pare prosteasca, dar pentru cineva care a stat toata viata intr- un oras mic, e destul de greu. Urmeaza sa incep cursurile la facultatea din Iasi, dar nu stiu de unde se...? (mai mult)
Am un colet care trebuie sa ajunga de la Fan Curier. La ramburs sau altele nu apare nimic, dar la "Valoare transport" apare o suma. Trebuie sa platesc eu cumva acea suma sau a fost deja platita de...? (mai mult)
Hei, am o intrebare ce poate parea prosteasca, dar pentru cineva care a stat toata viata intr- un oras mic, e destul de greu. Urmeaza sa incep cursurile la facultatea din Iasi, insa nu stiu de unde...? (mai mult)
Jucam biliard cu un prieten și mi-a spus că dacă lovesc bila albă cu una doar cu una din bilele lui, se pune ca și cum ar intra în gaură. E adevărat așa ceva?
Bună ziua, știe cineva de unde pot obține o copie a livretului de război al bunicului? Mulțumesc anticipat!
Buna ziua! Cunoasteti agentii de recrutare angajati? Vreau sa lucrez in Germania, dar nu stiu cat de incredere sunt anunturile pe net.As vrea la un depozit, o fabrica.Va rog sa- mi lasati adrese, daca...? (mai mult)
Am comandat un colet post restant recent si tocmai azi mi- am pierdut portofelul in care se afla si buletinul. Aveti idee daca cei de la posta accepta in astfel de cazuri copie după certificatul de naștere...? (mai mult)
Salutare, am trimis 300€ avans pentru un cățel, după care am fost blocat peste tot de tipul respectiv. Am trimis din Raiffaisen in Unicredit, exista vreo posibilitate legală de a recupera banii?
Ştie cineva unde pot găsi subiecte pentru Facultatea de limbi străine de la București? Nu prea ma descurc pe site ul universitatii
Sunt restaurante care accepta tichete de vacanta in București? Am mai rămas cu câteva in valoare de 200 lei și nu știu cum să fac sa nu-i pierd. Îmi puteți spune și care accepta :)
Salut! Pentru închirierea unei garsoniere în stainatate (Italia) ce condiții sunt, se cere garanție, avans ca în țară?
Un site foarte bun pentru urmărirea coletelor internaționale? FUNDA!
Salut, azi am început cursul gratuit: bazele marketingului digital. Am înțeles ca la final îți dă un certificat de promovare. Dar dacă este un certificat digital pot sa îl scot la imprimanta?
Se poate incheia un contract de furnizare cu Enel online, fara deplasare?
Pentru trenurile înspre mare (Nehoiasu-Const.) Pentru elevi este gratuit biletul? (Adică dacă prezintă carnetul?
Salut. Daca am luat 8 in examenul de Bacalaureat si sunt nemultumit de asta, cum ma pot inscrie sa mai dau bacul inca o data? Trebuie sa dau toate probele inca o data? Sau se poate doar cea pe care...? (mai mult)
Credeți că e ceva cu site- ul https://www.platnijopros.ru/? Este un site în limba rusă (puteți da cu google translate) care pretinde că poți face bani gratis, doar făcând sondaje pe el. Eu...? (mai mult)
Salut, mi-am luat un bilet online de tren pentru clasa a 2-a. Cum imi dau seama care e clasa a 2-a in tren, sa nu incurc si sa intru la prima clasa?
Care e diferența dintre armă letală și armă neletală? La armele neletale nu se folosesc gloanțe specifice armelor letale? Chiar nu mă pricep deloc la arme și muniție, de aceea întreb.
Salut, am trecut azi pe Digi smart cam insă nu știu cănd scot cablul tv, trebuie să fac scanarea pe Digi in loc de Cablu?
Salut! Dacă am sarit viza pe o anumită lună, ce se intămplă, deși am luat bani (cea de Șomaj)?
Buna TPU! Am pierdut cardul bancar, asa ca va trebui sa ma duc la banca sa=l declar pierdut. Trebuie sa platesc vreo taxa? (Tin sa mentionez ca e card Visa)
Buna! Unde as putea gasi informatii standard legate de electricitate, apa, gaze, facturi... (adica raspunsuri pentru intrebari de genul "Cum functioneaza curentul intr- o casa? Ce sa faci cand ti se...? (mai mult)
Atunci cand vin instalatorii sa instaleze internetul si cablul platesc ceva? Daca da, imi puteti spune o suma?
De ce scrie pe Epava Evanghelia (Costinești) "Vei fi aici la fiecare răsărit Tedi"?
Buna! Va rog sa imi spuneti cateva locuri in Bucuresti unde pot gasi Wifi gratuit si sa functioneze bine. As vrea sa merg undeva sa lucrez pe laptop, insa nu as vrea sa fac hostpot de pe telefon pe...? (mai mult)
Hei, am fost înșelată prin metoda olx, am pus un produs de vanzare pe olx, ulterior am fost contactata pe wapp de cineva ce isi dorea sa- mi cumpere produsul, mi- a trimis un link ce ma trimitea...? (mai mult)
Salut! In Craiova unde mai exact se sustine examenul pentru atestatele de transport marfa cpi? Am inteles ca undeva in zona Ramada, unde mai exact la fostul restaurant Jiu actual hotel Ramada?
Salut. Pe suprafata lentilelor la ochelari am niste zgarieturi foarte foarte fine. Cum pot scapa de ele? La oftalmolog exista vreo solutie speciala de polishat sau de genul? Lentilele sunt din sticla,...? (mai mult)
Buna, sunt elev în clasa a 9 a și doresc sa plec în alt județ, mi-am făcut cont la CFR, dar îmi cere id elev, știe cineva cum pot face rost de el?
Salut, am cumparat o bicicleta noua, cu frane pe disc, dar am observat ca atunci cand pun frana pe spate, pe la jumatate discul produce un sunet inalt si bicicleta vibreaza, daca o apas putin mai ...? (mai mult)
Hei! Îmi poate spune cineva cum ajungi de la blocuri Ciurea Iași, la primăria Ciurea? Poate pare ciudat însă nu am găsit nimic pe maps legat de asta. Mersi anticipat!
Bună seara! Cu ce pot îndepărta folia adezivă de pe geam?
Pot lua o apa termala (50 ml) in avion in bagajul de mâna? Desi pe ea scrie ca e sub presiune și nu trebuie ținuta la temperaturi ridicate ca exista riscul de a exploda? Are vreo relevantă acest aspect...? (mai mult)
Salut, vreau sa știu dacă se mai poate face insurance number ca vreau sa plec în Anglia sa muncesc și îl am pe tatal meu acolo.
Cum sa trec de la factura electronica, la factura emisa?
Ce înseamnă de fapt Argint 925?
Am cumparat acum ceva timp niste Alcool Izopropilic, intrebarea mea este daca expira acest tip de alcool si cam ce durata aproximativa de expirare ar avea el?
Am cardul meu sodexo si nu mai stiu pinul.Cum aflu?
Hei TPU, vreau să mă duc săptămâna viitoare la un salon și nu știu unde este localizat cu precizie:, , Scara B, Parter, Ap.1, Interfon 1, Bulevardul General Gheorghe Magheru 35, București...? (mai mult)
Am facut recent contract la DIGI cu televizor si internet prin fiberlink. Dar nu eu am facut contractul si nu stiu daca este Fiberlink popular sau simplu. Cum pot afla?
Daca cumpar o calatorie de 3 lei stb o pot folosi 90 de minute in orice mijloc de transport doar o singura data? Auzisem ca poti sa o folosesti de mai multe ori numai sa nu depasesti 90 de minute.
Mi- am facut o prietena aici in Spania care e de culoare, e din Africa. Si vrea sa vina in Romania cu mine.De ce acte are nevoie sa poata sa treaca? Si daca ar fi sa se mute permanent in Romania ce ar...? (mai mult)
Salut! Vad pe la televizor multe incendii cauzate de scurtcircuit. Care sunt principalele cauze ale scurtcircuitelor? Am cautat pe internet însă nu prea inteleg.
Cam cat ar costa de taiat/crapat un tir de lemne? Intrebare pentru cei cunoscatori.
Cat costa acum abonamentul pe o linie stb?
Hey TPU. Sunt vaccinata impotriva Covid si as vrea sa stiu cum se face Green Pass-ul. M-am uitat pe internet dar habar nu am. Stie cineva? Mersi.
Buna ziua, mi- am schimbat locul de munca iar la noul LOC imi cere adeverinta de cotizare pe ultimele 12 luni, ce continue aceasta adeverinta? Intreb deoarece in paranteza scrie ca trebuie veniturile,...? (mai mult)
Cum platesc cu cardul la automate sucuri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!