TPU salut, vreau sa stiu daca am aplicatie pe android MySodexo in care am cardul cu bonurile de vacanta nefolosite, cum as putea sa le vand sa iau banii pe ele? Si cum se procedeaza?
Sfaturi cum sa trăiești cu 400-500 lei pe lună doar pentru mâncare avand si un job. M-ar ajuta experiențele si lifhack-urile voastre.
Vreau niste posturi locale doar cu știri?
A incercat cineva sa obțină viza pentru a munci în Uk?
Salutare, am o nelămurire, pot repeta clasa a 12 chiar dacă am trecut-o (voluntar vreau sa o repet, la fara frecventa), din anumite motive? Mersi.
Bună! Am vrut să plasez o comanda de pe shein de pe un card de debit, totul ok pana nu s- a procesat cum trebuie, am incercat de 2 ori, mi s- au trimis niste coduri dupa am introdus ultimele 6 cifre...? (mai mult)
Subsemnata Niculina domiciliata in localitatea Zapodeni am lucrat la Intreprinderea Rulmentul Brasov din anul 1978- 1994 si as vrea sa stiu cum pot sa fac rost de adeverinta si grupa cu vechimea desfasurata...? (mai mult)
Salut, daca mi-am schimbat pc ul, pe cel vechi as putea sa-l duc undeva sa-mi iau bani pe el in afara de amanet?
Bună! As vrea sa va întreb dacă a plecat cineva la munca în străinătate prin intermediul vreunei agentii de recrutare din cele de pe net, Facebook, etc și dacă da prin care agentie? Mulțumesc...? (mai mult)
Bună! Dacă retrag o comandă de pe eMAG plătită cu cardul, mai primesc înapoi pe card?
La achizitionarea biletelor CFR de la ghiseu, este necesar buletinul? Sau pot cumpara mai multe bilete(locuri)pentru mai multe persoane fara sa am buletinul acestora?
Buna TPU! Cam de cand o sa înceapă bicicletele sa intre la reducere?
In drumetii daca te intalnesti cu ursul de ce se zice ca nu e bine sa te uiti in ochii ursului?
Trebuie BAC pentru livrator glovo/foodpanda/takeaway?
Salut! As vrea sa fac revizia unei biciclete la decathlon...e ok service-ul lor? Mersi!
Salut. Am si eu nevoie de putin ajutor. Eu folosesc aplicatia BT Pay pentru diferite tranzactii online s- au pentru a- mi verifica zilnic soldul ca sa nu apara vreo problema. Acum cateva zile mi- am schimbat...? (mai mult)
Ce valabilitate are un paysafe?
Cum schimb numarul de tel de la card? Am cardul de la Banca Transilvania si imi cere codu trimis prin mesaj, dar eu nu mai am nr acela! Funda!
Hey TPU, de ce se pune folie de impachetat mancare peste tatuaje si peste cat timp se da jos aceasta folie?
Pentru cunoscători: merită cumpărat sau nu? Cum vi se pare raportul calitate- preț? https://www.emag.ro/seif- din- otel- cu- inchidere- electronica- si- cheie- steinhaus- 500x350x300- mm- gri- ...? (mai mult)
Incepand cu anul 2022 care este ordinea corecta de inscrieri la toate examenel la M.A.I, aici ma refer la S.R.I, MapN, Smurd. ETC. va multumesc. P.S as vrea sa incerc la toate de la inceputul anului...? (mai mult)
Hei TPU! Stiti un site unde pot face huse personalizate pentru modele de telefoane mai vechi cum ar fi Samsung J6? Eu am gasit cateva site-uri doar ca husele sunt din silicon si nu as vrea silicon
Daca nu am 18 ani pot sa ma cazez la un hotel? Adica o seara sau ceva? Am 16
Salut! Stie cineva pana pe ce data trebuie aduse documentele pentru inscriere la licenta la Babes Bolyai din Cluj (UBB) la facultatea de Istorie si Filosofie? Am trimis actele virtual si am fost admis,...? (mai mult)
Care este vârsta minima pentru viza de emigrare din România in Canada și cum se face? Mulțumesc anticipat
Dacă la anii 1990 prescurtarea este '90's iar la anii 2000 prescurtarea este '00's, atunci la anii 2010, 2020, care este?
Este magazin MEDIA GALAXY la Medias?
Stiti de ce aplicatie am nevoie pentru dronele iDrive? Ma refer la iDrive drona pliabila cu camera HD, faza e ca nu am primit manual de instructiuni in colet si nu vreau sa ma duc pana la magazin inapoi...? (mai mult)
Pentru cine a mers cu trenul la mare. Ati facut vreodata schimb gen Ploiesti SCHIMB DE TREN la Bucuresti - > Constanta? Am maine asemenea bilet si nu stiu cum se procedeaza. Plec de la Ploiesti catre Constanta...? (mai mult)
Bună, ce pot să văd în perioada TRIAL de 7 zile la voyo.protv.ro? De exemplu pot să văd seriale?
Cum functioneaza artificiile?
Bună TPU, de câteva ore tot încerc sa îmi confirm cardul pe paypal, când bag codul de pe spatele cardului îmi zice ca nu sunt proprietarul cardului pls, ajutați-mă, dau funda.
Cum aflu unde locuieste cineva?
Salutări! Tocmai ce am fost acceptat la un job și cineva de acolo mi- a înmânat două recipiente în vederea recoltării probelor de coprocultura pentru analizele medicale. Ideea e că nu mi- a mai...? (mai mult)
Poate să-mi arate cineva cum se fac hainele din lână de oaie, după ce aceasta a fost tăiată?
Am schimbat buletinul acum trei săptămâni, pot sa aflu dacă e gata?
Bună (o să zic pe scurt), Când a murit tataie, nu aveam niciun loc de veci așa că mama a cumpărat unul în grabă. Dar nu a semnat niciun act, i- a dat omului banii în mână si aia a fost....? (mai mult)
Bună seara. Știe cineva ce preturi sunt la ștrand Drumul Taberei la intrare? În week-end? Mulțumesc. Și dacă cumva este unul și același cu strand Moghioros?
Salutare! Stie cineva la ce ora ajunge maxi-taxi-ul 448 in statie la Petresti?
URGENT! Cum pot transporta ieftin niște bagaje Iași-București?
Salut! Ca să mă angajez mi se cere diploma de BAC, dar eu sunt încă student și diploma este la facultate. Si mai rău, secretariatul facultății tocmai a intrat în concediu. Ce pot face în această...? (mai mult)
Buna, vreau o piscina ok pentru a putea înota un pic. Am două variante ori dau 4 Milioane pe una sau 6 milioane pe alta! varianta 1- https://www.dedeman.ro/iasi3/piscina- cu- cadru- metalic- intex-...? (mai mult)
Cand mergi sa-ti depui actele pentru buletin si inca esti minor(17 ani) trebuie sa fii insotit de parinte?
Salut, am si eu o nelamurire. La bootarea stickului cu windows, dupa ce se face 100%, pare ca s- a bagat, dar dupa ce scot stickul si- l bag iar, se șterge si zice ca trebuie formatat ca sa- l utilizez. ...? (mai mult)
Cum se ia un bilet de tren ca vreau sa merg cu încă 2 prieteni undeva? De pe net sau de la gara? Ce-mi trebuie? Avem 16 ani toti. Nu înțeleg de ce e asa greu sa călătorești în 2021.
URGENT! Un numar de telefon al DHL ca sa pot vorbi si eu cu un reprezentant (nu roboti) despre un colet in tranzit (ca sunt ceva probleme)? Nu gasesc un numar unde sa-i pot suna sa ma lamuresc cu ei.
De ce vara este mai cald in Europa decat in tarile din Ecuator?
Persoanele cu handicap pot întra gratuit la Water Park Craiova?
Salut. Exista vreo aplicație care sa-ți permită sa vezi cum ai arata dacă te-ai tunde într-un mod sau altul? Ori sa încerci un nou look? Sa vezi măcar cadecat cum ți-ar sta.
Am primit acest mesaj, îmi poate spune și mie cineva la ce se referă? Ultimul status al expeditiei: Expeditie in livrare
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!