Am primit acest mesaj, îmi poate spune și mie cineva la ce se referă? Ultimul status al expeditiei: Expeditie in livrare
Caminul colegiului național pedagogic Stefan cel Mare este departe de scoala?
Salut! Am plătit mai multe facturi(Digi, Apa, Electica) la Pay Point în data de 17 iulie. Toate plățile au fost confirmate, incluzând o factură de la Electrica, în schimb cealaltă factură ...? (mai mult)
E normal ca pe langa CV "angajatorul" sa- ti ceara "poza de buletin" si "poza de tip selfie cu buletinul la nivelul fetei" pentru a "participa la urmatorul pas in selectia candidatilor pentru interviu"?...? (mai mult)
Salutare, Stie cineva vreun curier prin care pot trimite alimente perisabile (mancare ce trebuie sa stea la o temperatura scazuta) dintr- un oras in altul? Varianta cu pusul bagajului la tren nu...? (mai mult)
Salut, daca am carnetul de elev vizat pe 2020-2021, pot beneficia de gratuitatea biletelor cu trenul?
Poveste: Am 18 ani si de câțiva ani am mai luat alocatia deuarece am fost plecat din tara Întrebare: Mai pot face ceva sa primesc acei bani?
Salutare! Vineri, 30.07, as dori sa cumpar cateva bilete la meciul Rapid- Farul Constanta de pe arena nationala, dar pana acum nu am gasit decat sa cumpar abonament. De unde as putea cumpara online,...? (mai mult)
Bună, aș vrea să știu dacă pot primi bani din străinătate în aceași zi când fac 18 ani, mai exact luni, având în vedere faptul că buletinul îmi expira in 2022? Va mulțumesc!
Am fost admis la colegiul national,, Carol 1" din Craiova si as dori sa stau la caminul colegiului,, Elena Cuza", dar nu stiu daca accepta baieti.
Deci...urmează să merg la facultate la București și eu nu sunt obisnuit cu orașele mari(stiu, țăran vine în capitală, nu mă judecați) și mă interesează si pe mine detalii despre transportul...? (mai mult)
Stie cineva daca amenzile stb se duc la taxe si impozite sau trebuie sa iti vina proces verbal prin posta? De 5 luni trebuia sa imi vina procesul.
Salutari tuturor! Se poate sa imi faceti o comparatie intre viata la caminele studentesti de la Iasi si cea de la Brasov? As vrea sa ma duc acolo unde e mai curat si mai linistit pentru a imi imbunatati...? (mai mult)
Poți sa iesi din tara avand 18 împliniți dar fara sa ai buletinul schimbat?
Buna! Pot plati taxa la facultate prin bcr george? Pot folosi ca dovada un screenshot? Also o sa imi dea ceva nr/ordin de plata? Trebuie sa il mentionez in foaia de confirmare.
Buna! Pot plati taxa la facultate prin bcr george? Se poate folosi ca "dovada" de achitare?
Salut, daca pun un colet la poșta eu trebuie sa platesc transportul sau il depun si il plateste destinatarul?
Daca am un restaurant si vreau sa il vad pe google maps pot sa adaug eu? Locul unde am restaurantul apare gol pe harta, imaginile sunt din 2018 cand nu exista. Vreau sa scrie acolo cand cauti adresa...? (mai mult)
Imi puteti sa denumirea unor site-uri in care pot plati cu paysafecard sau skirll? Doresc sa achizitionez un smartwatch.
Are voie Telekom sa promoveze reclamele astea agresive și de defăimare împotriva concurenței? Că atunci când eram la altii nu aveam semnal, că venea factura mult, că băgau cabluri și mai apare...? (mai mult)
Am voie să merg cu câinele in autobuz? Este amstaff si are 3 luni
Salut, stie cineva ce sunt valorile de mai sus din poza? Va rog frumos. https://imgur.com/a/83b6lRk
Salutare! Daca imi pun telefonul pe modul avion, mai primesc mesajele de la Ro alert?
Hello! La facultate,cand s-au publicat rezultatele, la unele persoane scrie "dom. prioritar", ce inseamna, la ce se refera?
Salutare! Am și eu o intrebare:Cam cât costa o chirie ANL la stat?
Hey! La școală de șoferi noi ne alegem instructorul?
Ce parere aveti despre loto? Mie imi suna a înșelătorie ma refer la categoria 1 cel putin ca la restul e posibil sa câștigi, am câștigat anul asta de 2 ori la categoria 3 cu (4 numere)
Este diferenta mare intre rotile de 27.5 si 29" la bicicleta?
Salut! Un cross grx8 sau CARPAT C2757C?
Ce inseamna la eMAG ridicare personala din easybox?
Care este materialul din care sunt facute monedele de 50 de bani?
Cate persoane pot sa viziteze un deținut la pușcărie? Adică cate persoane se pot duce la o vizita
Salut! Cross grx8 sau CARPAT C2757C?
Buna TPU, am un zbor cu Blue air maine dimineata, am platit 5€ pentru check in. Am primit acel boarding pass dupa ce am dat datele. Va rog daca ma puteti ajuta cu urmatoarea informatie, daca am ...? (mai mult)
Salut. In cazul in care trebuie sa chem politia, dar nu e o situație urgenta, la ce număr de telefon sun?
Buna! Peste o saptamana am examenul la medicina. E primul examen serios ( exceptand bacul care, sincer nu a reprezentat un stres pentru mine). Am emotii imense. Fac teste din anii trecuti si le fac bine...? (mai mult)
Salut, sunt un adolescent la liceu si vreau sa merg cu trenul o distanta mai lunga. Trebuie sa schimb un tren. Este necesar doar un bilet? Sau cum va trebuie sa achizitionez avand in vedere ca o sa merg...? (mai mult)
Salut! Cu ce pot sa imi sterg mai bine ochelarii? Cu acea carpa speciala nu se sterg prea bine. Aveti solutii? Dau funda!
Buna ziua! Am o cunostinta in afara America si vrea sa imi trimita bani. Eu nu am mai primit niciodata colete la alta posta decat cea de acasa. Am urmatoarele nelamuriri: exista vreun pericol prin trimiterea...? (mai mult)
Am luat de curand un umidificator prin ultrasunete (din acela ieftin care seamana cu un bec) si i- am pus apa si l- am folosit... Si mai tarziu am decis sa pun cateva picaturi de ulei esential, asa...? (mai mult)
Bună, dacă este cineva din Cloppenburg, Germania vă rog frumos să îmi răspundeți la întrebare. Trebuie să mă duc la BBS Museumsdorf anul acesta, marți pe 20 iulie dar îmi puteți spune când...? (mai mult)
Salut! Stiti cumva daca pot da rambursare la sumele depuse in cazinouri online? Daca da, in ce conditii?
Buna, cu ce metrou, autobuz ajung de la institutul oncologic București in Piața Victoriei?
Salut! Trebuie sa primesc un pachet din Anglia. Am nevoie de cod EORI. Am inteles cat de cat ca pot sa fac rost de acel cod contra valorii de 100 de lei sau sa depun o cerere care dureaza destul de mult...dar...? (mai mult)
Stiti de unde as putea lua acel adaptor rita pentru a conecta 2 baterii la trotineta xiaomi m365?
Salut.Daca stau in Sectorul 5, Bucuresti, unde trebuie sa ma duc pentru a plati amenzile si pentru a afla ce amenzi am?
Salut TPU, îți trebuie buletin pentru ckeck out la hotel?
Un încărcător de telefon daca este deconectat de la telefon, încărcătorul folosește curent?
Stie cineva un magazin din Bucuresti care vinde sticlute cu dop de pluta? Vreau sa le achizitionez din magazin intrucat nu imi convine sa dau 5 lei pe produs si 15- 20 lei pe transport....? (mai mult)
Buna! Care este taxa de inscriere la examenul de admitere la fmf Oradea. Am cautat-o si la ei pe site si nu mai gasesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!