Buna ziua. Vreau sa schimb filtru de deparazitare la Whirlpool awo/c 51000. Cum fac? Adică cu firele. Nu știu unde să le conectez. Sunt doua galben cu verde.
Bună! M- am mutat de curând în Cluj- Napoca și beau apa tot de la robinet. Nu știți cumva dacă este vreun izvor în zona Calea Baciului sau dacă nu, altundeva ca să iau apă de izvor? Mulțumesc...? (mai mult)
Bună TPU! Ce este fișa cu impresiunile decadactilare? Îmi trebuie pentru buletinul de 18 ani
Care este cea mai avantajoasa metoda de a trimite bani dintr-un oraș în altul, in afară de card? MoneyGram, posta romana?
Salut, stie cineva cat timp dureaza scoala pentru un ofiter in cadrul penitenciarelor, pana a fi angajat?
URGENT! Știe careva care este seria de la foaia matricola? Am nevoie urgent! Mulțumesc anticipat!
Buna TPU, as vrea sa dau la ASE dar nu inteleg ceva legat de taxa de inscriere. Pe site scrie 120 de lei(sunt incluse primele 2 optiuni) taxa pentru fiecare optiune suplimentara este de 40 de lei. Optiune...? (mai mult)
Salut TPU! Ce înseamnă o copie simpla? Se poate face la un xerox normal? Mulțumesc anticipat! Dau fundă
Buna! O alta modalitate de a activa aplicatia "My Brd Mobile", care ar putea fi in afara de cea de a ma duce la banca?
Cine si-a ridicat coletele de pe alliexpress? Au inceput sa se aplice tva si taxele? Ati primit aviz sa mergeti la posta unde sunt arondati cu buletinul sau trebuie mers la posta vamala?
Salut! Vreau sa- mi fac o pereche de ochelari dar sunt curios daca pot cumpara rame aftermarket si sa ma duc acolo la Lensa de exemplu, sa- mi puna decat lentitele fara a mai fi nevoit sa cumpar jegurile...? (mai mult)
Bună TPU! Am și eu o nelămurire, atunci când dau aerul condiționat pe 16 grade e mai rece decât ar fi pe 22? Sau este invers?
Salut! Imi poate spune cineva de ce documente am nevoie pentru a-mi schimba buletinul de identitate si cum le obtin? Mentionez ca am varsta de 21 de ani.
Deci am nişte cercei de 1, 26 (sau 20 şi ceva)grame dacă i-aş vinde, cam cât aş lua pe ei? Eu una nu mă pricep şi nu ştiu cât este gramul de aur şi aşa mai departe.
Buna ziua! As vrea sa știu unde pot găsi vopsea pentru textile (jeans) in Iași, am nevoie și nu prea știu unde as putea găsi, ma gândeam ca poate e disponibilă in Auchan sau Dedeman însă as...? (mai mult)
Salut. Care este prețul de intrare la Ștrandul Cara din București anul acesta? Pentru adulți ma interesează.
De unde se cumpara rovinieta in Bulgaria si Grecia si cum se numeste in engleza?
Salut, Maine urmeaza sa plec in Bulgaria si Grecia. La benzinarie, ca sa platesc, cum le spun ca am alimentat de la o anumita pompa, de exemplu: pompa 3. Dau funda
Azi am fost în oraș și cred ca eram obosit. Adica am avut ceva azi. Efectiv era o trecere de pietoni și eu nu am văzut semaforul, dar nu era nici o mașină pe lângă. După o ora jumate, ...? (mai mult)
URGENT! Daca esti basarabean si depui la universitate ca roman este nevoie sa iti faci adeverinta medicala in Romania? Sau pe aia din Moldova tot o iau in consideratie? Am mai pus intrebarea aceasta catorva...? (mai mult)
Puteți să- mi spuneti, care a fost ultima medie cu care s- a intrat la robotică și mecatronica anul trecut la UPT(Universitatea Politehnica Timisoara), pentru ca pe siteul lor nu- ti arată...? (mai mult)
Prin curtea mea trec niște cabluri de semnal de la Telekom. Au mulți ani de când sunt și s- au lăsat asa de tare încât trebuie sa aplec capul sa ma feresc de ele. Nu găsesc numărul de la Telekom...? (mai mult)
Poți să depui dosarul de inscriere la liceu, făra ca un parinte să vină cu tine? (maică-mea e schimbul I la muncă și taică-meu e decedat)
E cineva student la agronomie Bucuresti si ma poate ajuta cu niste informatii? Reclasificarea (adica treci de la buget la taxa sau invers) se face dupa primul semestru sau dupa primul an? Daca intri la...? (mai mult)
Cineva care a facut SNSPA si ma poate ajuta cu ceva, intrucat pe adresele de mail puse la dispozitie pe site nu ajuta cu nimic? Daca dupa inmatricularea pe loc cu taxa si plata primei transei doresc sa...? (mai mult)
Salut, eu si prietena mea ne- am trimis scrisori reciproc si am o problema, scrisoarea ei mi- a ajuns intr- o zi, dar scrisoarea mea nu a ajuns nici acum dupa 5 zile..am fost la poștă sa incerc sa...? (mai mult)
Cum poți să afli când mori cu ajutorul astrologiei?
Heeey! Sunt din Constanța și mâine vreau să merg până la vivo cu autobuzul sau maxi- taxi dar nu știu ce autobuz să iau. Cei din Constanța îmi puteți zice ce autobuz sau maxi- taxi să iau. ...? (mai mult)
Vreau sa ma angajez ca si contractor militar privat la firma blackwater, ma poate ajuta cineva?
Ajutor, mi-am cumparat o consola nes mai veche de pe net iar acea chestie de o bagi in priza nu se potriveste cu priza, are o forma stranie, ma puteti ajuta?
In legatura cu ASE! Am auzit acum cativa ani ceva si vreau sa stiu daca este adevarat sau nu. Dupa ce termini prima licenta poti sa mai faci o licenta, doar ca a doua nu va mai dura 3 ani, ci unul? ...? (mai mult)
Cand comanzi ceva de pe Glovo/Food Panda si McDonald's iti spune la oricare meniu ''o bautura racoritoare la alegere'', asta inseamna ca in meniu este inclus doar un suc mic (200ml)?
Salut! Am permis auto și vreau să îl anulez (predau) pentru că au intervenit niște probleme medicale. Cum trebuie să fac să îl anulez? Mulțumesc!
Salut, pentru cei care și- au depus CV- ul in Craiova la complex mercur (profi), găsesc pe cineva aici? Dacă da, am nevoie de nr de la telefon de la cel care a ținut interviul. Mi- a lăsat o carte...? (mai mult)
Buna! Stie cineva ce trebuie sa faci si ce acte iti trebuie pentru echivalarea diplomei de asistent medical generalist in Italia? Precizez ca am facut post-liceala de 3 ani. Va multumesc!
La locul actual de munca am un program destul de lejer(8- 4). Un sfat despre ce as putea sa mai fac pentru a îmi ocupa timpul liber?(deja fac sport și citesc deci…next) m- am gândit și la o varianta...? (mai mult)
Cat costa pe luna căminul Gheorghe Asachi Iasi?
Salut, daca mergi in Germania la agricultura, o sa fi repartizat in camere gen barbatii cu barbatii si femeile cu femeile?
In America ai voie sa traversezi neregulamentar?
Salutare, am o întrebare, poate pentru mulți pare penibili dar chiar nu știu și nu prea am mulți cunoscuți sa întreb. Recent am ajuns în Londra acum o săptămână și eram curios dacă la Mc...? (mai mult)
Salut TPU. Imi poate explica cineva pe scurt documentele de care ai nevoie pentru intrarea in loteria vizelor? Si daca s- au facut schimbari, de cand este si pandemie. In lunile astea de vara voi fi...? (mai mult)
Daca este cineva de la UPT (Politehnica Timisoara) Facultate de mecanica, sectia Robotica si mecatronica, ar putea sa imi spuna cu aproximare ultima medie de admitere?(de preferat sa se mentioneze daca...? (mai mult)
Salut, ce inseamna mai exact "aviz lipsa domiciliu"(de la Posta Romana), faptul ca nu exista domiciliul/adresa sau persoana/destinatarul nu a fost gasit la domiciliu?
De ce documente am nevoie pentru a trece granița?
Salut! Pot lua bilet de tren gratuit pentru elevi doar cu carnetul vizat? Mi-am schimbat buletin și probabil vine peste 30 zile.
Heii, Ce puteti spune despre condițiile caminului Mihai Emimescu Iasi?:( Am auzit ca nu sunt tocmai oke...
De unde pot lua adeverințe medicale să ateste că sunt apt pentru studii, in afară de medicul de familie? Mi- ar trebui vreo 5 sau mai multe, pentru mai multe înscrieri la facultate. Pentru ...? (mai mult)
Buna! Cineva să îmi traducă și mie ce inseamna tatuajul acesta? Este chineză presupun https://photos.app.goo.gl/ZvkMobmUFjxGXbJVA
Pot transporta căști wifi portabile pe avion?
Am cumparat acest radio, dar nu prinde toate posturile cum ar fi Romania actualitati https://images.app.goo.gl/6giS4LRBJnDG5GHP7 As putea sa il reglez ca sa prind frecventa? In manualul de utilizare ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?